Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι φωτογραφίες των δυο παληκαριών που έχασαν τη ζωή στους στον Ρέντη - Ήθελαν λουτρό αίματος οι δράστες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τους τρεις -σύμφωνα με πληροφορίες- δράστες της αιματηρής συμπλοκής με θύμα δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο των αδίστακτων ληστών καθώς επίσης και τα όπλα που χρησιμοποίησαν για να σκορπίσουν το θάνατο.

Οι δράστες ήταν αδίστακτοι και ήταν αποφασισμένοι να χυθεί αίμα προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν. Πέρα από τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν νεκροί και τους άλλους δύο τραυματισμένους, βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, δύο (2) στα κράνη και δύο (2) στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.

Όλα ξεκίνησαν από το Μενίδι, όπου οι δράστες λήστεψαν περίπτερο. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της δολοφονίας του περιπτερά στο Μενίδι, στις 8 Φεβρουαρίου. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο των ληστών και ξεκίνησε η καταδίωξη. Στην περιοχή του Ρέντη, σε απόμερο σημείο σε παράδρομο της Κηφισού περίπου στο ύψος της λαχαναγοράς, οι δράστες σταμάτησαν και όταν οι άνδρες της ΔΙΑΣ πλησίασαν, τους «γάζωσαν» κυριολεκτικά! Πυροβόλησαν περίπου 100 φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κατέληξε. Λίγη ώρα αργότερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός ηλικίας 22 ετών, καθώς είχε σφηνωθεί μία σφαίρα στον εγκέφαλό του και ήταν σχεδόν αδύνατον να γίνει κάτι για να σωθεί.

Τα ονόματα των δύο αστυνομικών είναι:
ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής








ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ Ιωάννης, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.








ΔΕΙΤΕ VIDEO:










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μακελειό στου Ρέντη: Γάζωσαν με Καλάσνικοφ αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - 2 οι νεκροί
Πυροβολούσαν επί 10 δευτερόλεπτα συνεχώς τους αστυνομικούς στου Ρέντη
Δηλώσεις Παπουτσή από την Άγκυρα για το μακελειό στον Ρέντη
Κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More