Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αποσύρονται εγκαταλελειμμένα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά

Χρειάστηκε μια διάταξη στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να δοθεί τελικά λύση με το θέμα της απόσυρσης των πλοίων της GA Ferries – συμφερόντων Αγούδημου – από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην επίμαχη διάταξη διευκρινίζεται ότι «ο ΟΛΠ μπορεί να προβαίνει ταυτόχρονα με ενιαίο διαγωνισμό σε εκποίηση ενός ή περισσοτέρων ναυαγίων και επικινδύνων και επιβλαβών πλοίων που ανήκουν σε έναν ή διαφορετικούς ιδιοκτήτες, των οποίων οι κύριοι αρνούνται ή αδυνατούν να εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους».

Τα επτά πλοία της GA Ferries έχουν κριθεί επικίνδυνα και επιβλαβή ενώ το ΝΑΤ είχε ζητήσει από τον ΟΛΠ την εξασφάλιση των χρημάτων του ταμείου από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Ανωμερίτης έχει δηλώσει ότι η ικανοποίηση των λοιπών πιστωτών και του ΝΑΤ θα προέλθει από το αναμενόμενο τίμημα της εκποίησης, το οποίο φυσικά ο ΟΛΠ Α.Ε. θα καταθέσει άμεσα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όχι, φυσικά, στο δικό του Ταμείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More