Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Ένοπλη ληστεία σε διανομέα τσιγάρων

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε χθες το μεσημέρι, στην Επισκοπή Ιεράπετρας, στο Λασίθι, ένας διανομέας τσιγάρων.

Άγνωστος δράστης, ο οποίος φορούσε προστατευτικό κράνος και επέβαινε ως συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, με την απειλή όπλου άρπαξε από το διανομέα, ένα τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε 5.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνα και διάφορα άλλα προσωπικά του έγγραφα.

Αμέσως μετά ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή, που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Περίπου στις 6, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί βρήκαν τη μηχανή, σε δύσβατο σημείο, στην ορεινή περιοχή στο Καπίστρι Λαγκάδας. Όπως διαπιστώθηκε, η μηχανή είχε κλαπεί από την πόλη της Ιεράπετρας.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Παράνομα σφάγια στην Κρήτη

24 σφαγμένα αμνοερίφια εντόπισαν μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους, στα Πεύκα του δήμου Ιεράπετρας, αστυνομικοί του Α.Τ. Σητείας και του ΤΑΕ Λασιθίου, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται ενόψει των εορτών του Πάσχα για την προστασία των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας.

Όπως διαπιστώθηκε, τα ζώα δεν είχαν σφαγεί σε νομίμως λειτουργούντα σφαγεία, με αποτέλεσμα να μην έχουν υποβληθεί στον προβλεπόμενο κρεοσκοπικό έλεγχο, αν και προορίζονταν για πώληση.

Τα σφάγια κατασχέθηκαν και θα ελεγχθούν περαιτέρω από αρμόδιο αστυκτηνίατρο.

Σε βάρος του δράστη που αναζητείται προς σύλληψη, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή για τα περαιτέρω.

Super League: Οι υποψήφιοι MVP

Τους πέντε υποψήφιους κορυφαίους για τον τίτλο του MVP, τους πέντε υποψήφιους σκόρερ του καλύτερου γκολ της χρονιάς, όπως και τους τρεις υποψήφιους καλύτερους προπονητές της σεζόν 2010-11 ανακοίνωσε σήμερα η Super League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά:

Οι υποψήφιοι MVP

MVP1: Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός)
Ο ιθύνων νους του φετινού Ολυμπιακού. Από τα πόδια του πέρασαν τα περισσότερα γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας.

MVP2: Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αποτελώντας την πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση του Παναθηναϊκού.

MVP3: Καλίφα Πάπα Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου)
Ο 27χρονος από τη Σενεγάλη άφησε τα διαπιστευτήρια του με την πρώτη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάνω του στηρίχθηκε το αμυντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου (25 συμμετοχές - 3 γκολ).

MVP4: Τζαμέλ Αμπντούν (Καβάλα)
Ο Αλγερινός μέσος «ανέβασε» τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, μέσα από ένα σύνολο εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ήταν ο μοναδικός που αναδείχθηκε τρεις φορές MVP - OΠΑΠ τη φετινή χρονιά.

MVP5: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Κέρκυρα)
Μετά από μια αξιοπρεπή παρουσία στα γήπεδα της Αγγλίας, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας. Μπορεί η άμυνα των Φαιάκων να δέχθηκε 40 γκολ, αλλά ο 33χρονος πορτιέρο έσωσε άλλα τόσα.

Οι υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ

ΓΚΟΛ1: Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ)
6η αγωνιστική: Ο 25χρονος μέσος έβαλε τη «σφραγίδα» του σε ένα ακόμα ματς της ΑΕΚ, καθώς με ένα φοβερό σουτ από 40 μέτρα πέτυχε το δεύτερο γκολ της «Ένωσης», με τον Σηφάκη να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΓΚΟΛ2: Λέιτε Μαρσελίνιο (Ξάνθη)
11η αγωνιστική: O Μαρσελίνιο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Ξάνθης με 2-0 επί του Πανσερραϊκού, καθώς με εξαιρετική ατομική ενέργεια σημείωσε το πρώτο γκολ για τους ακρίτες.

ΓΚΟΛ3: Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός)
16η αγωνιστική: Με υπέροχο πλασέ, ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης.

ΓΚΟΛ4: Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός)
27η αγωνιστική: Με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και θαυμάσιο τελείωμα, ο Τζιμπούρ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (6-0), κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του.

ΓΚΟΛ5: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)
27η αγωνιστική: Με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημάδεψε το αριστερό «Γ» του Κωνσταντόπουλου, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Οι υποψήφιοι κορυφαίοι τεχνικοί

ΠΡΟ1: Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός)
Ο Βάσκος τεχνικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έδωσε αγωνιστική «ταυτότητα» στην ομάδα και την οδήγησε στην κατάκτηση του 38ου τίτλου στην ιστορία της.

ΠΡΟ2: Σάκης Τσιώλης (Ολ. Βόλου - Άρης)
Δημιούργημά του ο εξαιρετικός Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα πάρει μέρος στα πλέι οφ, ενώ στο παρά πέντε δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την είσοδο στα πλέι οφ με τον Άρη, παρότι έκανε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΠΡΟ3: Τάκης Λεμονής (Πανιώνιος)
Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τον Πανιώνιο σε δύσκολη περίοδο και, μέσα από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων, κατάφερε να σώσει την κατηγορία, έχοντας μόλις δύο ήττες στο παθητικό του.

Πασχαλινός εφιάλτης για παππού με τα δύο του εγγονάκια

Πασχαλινό εφιάλτη έζησε ένας παππούς με τα δύο του εγγονάκια στου Ζωγράφου, όταν τα ξημερώματα εισέβαλλαν στο σπίτι του δύο ληστές.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ξύπνησε στη θέα των ληστών, ένας από τους οποίους του κόλλησε το πιστόλι στον κρόταφο ζητώντας του ό,τι χρήματα είχε το σπίτι. Αγκαλιά με τον παππού κοιμόταν ωστόσο το μικρό εγγόνι ηλκίας 9 ετών που υπέστη σοκ από τη σκηνή που διαδραματιζόταν μπροστά του.

Μόλις ο ληστής είδε το παιδί να κλαίει, το κουκούλωσε με την κουβέρτα για να σταματήσει. Το άλλο εγγονάκι, επίσης αγοράκι, 12 ετών κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο 77χρονος αναγκάστηκε να δώσει στο ληστή 400 ευρώ που είχε σηκώσει την προηγούμενη από την τράπεζα για το δώρο του εγγονού, ένα λάπτοπτ. Οι γονείς κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο όπου διαμένουν ανυποψίαστοι για τον κίνδυνο και τον τρόμο που ζούσαν οι αγαπημένοι τους.

Χτίζουν υπόγειο τείχος στη Φουκουσίμα

Yπόγειο τείχος γύρω από τους αντιδραστήρες που έχουν υποστεί ζημιές για να αποτρέψει τη διαρροή στη φύση μολυσμένου νερού ετοιμάζεται να χτίσει η TEPCo!

Ακόμη και τις πιο απίστευτες... πατέντες επιστρατεύει η TEPCo για να σταματήσει η διαρροή μολυσμένου νερού από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα. Η εταιρεία σκοπεύει να κατασκευάσει ειδικό τείχος μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Asahi.

Για το σκοπό αυτό και για να φθάσουν σε στεγανό έδαφος, οι εργάτες του πυρηνικού σταθμού Φουκουσίμα Νταΐτσι 1 θα πρέπει να σκάψουν σε βάθος 15 μέτρων.

Μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου, η Τepco έριξε χιλιάδες τόνους θαλάσσιου και στη συνέχεια γλυκού νερού στους αντιδραστήρες και τις δεξαμενές χρησιμοποιημένου καυσίμου για να εμποδίσει την υπερθέρμανσή τους.

Το μολυσμένο νερό, όμως, πλημμύρισε την αίθουσα των τουρμπίνων των αντιδραστήρων και πέρασε στις υπόγειες σωληνώσεις. Στις αρχές Απριλίου πολλές εκατοντάδες τόνοι του μολυσμένου νερού κατέληξαν στον Ειρηνικό Ωκεανό από μια ρωγμή, η οποία στη συνέχεια σφραγίστηκε.

Πήγαν ταψί με κρέας σκύλου για ψήσιμο!!!

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε φούρνο στο Ρίο...

Κάποιοι μετανάστες πήγαν ένα παλιό ταψί, στο οποίο είχαν βάλει κομμάτια κρέας και πατάτες και παρακάλεσαν το φούρναρη να το ψήσει λέγοντας πως θα επέστρεφαν να το παραλάβουν το μεσημέρι!

Όταν έφθασαν στο φούρνο, ο αρτοποιός τους εξήγησε πως το... αρνί δεν ψηνόταν με τίποτα! "Δεν κοκκινίζει, από πού το πήρατε;", τους ρώτησε, προσπαθώντας να τους εξηγήσει το πρόβλημα!

Οι μετανάστες δεν καταλάβαιναν αυτό που τους έλεγε και ο φούρναρης ξεκίνησε... τη νοηματική! Άρχισε να βελάζει για να τους εξηγήσει ότι το αρνί δεν ψήνεται με τίποτα! Όμως εκείνοι έδειξαν να απορούν με τα "βελάσματα" και άρχισαν... να γαβγίζουν εξηγώντας στο φούρναρη πως δεν ήταν αρνί αλλά σκύλος!

Ο φούρναρης έξαλλος έβγαλε το ταψί από το φούρνο και το πέταξε, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να βρίζει τους μετανάστες! Οι Αφγανοί άρχισαν να μαζεύουν ό,τι είχε πεταχτεί στο δρόμο, έβαλαν και πάλι τα κομμάτια του σκύλου στο ταψί και έφυγαν γρήγορα για να αποφύγουν τα χειρότερα!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More