Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αίθριος ο καιρός αύριο με παροδικές νεφώσεις

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί της Τετάρτης.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-01) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα 36 τα θύματα από τον Η1Ν1

Στο κόκκινο παραμένει ο συναγερμός για την έξαρση του Η1Ν1. Ακόμη δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης, ενώ δηλώθηκαν και 10 νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), από την αρχή του έτους έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω σοβαρών επιπλοκών από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, 156 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 82 παραμένουν για νοσηλεία.

Αποτύπωμα του Παλαιοκώστα στον φάκελο - βόμβα στον Χρυσοχοΐδη

Κατηγορούν τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς αποτύπωμά του βρέθηκε στον παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο που στάλθηκε στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του υπασπιστή του Γιώργου Βασιλάκη.

Επίσης, ανακοινώθηκε επίσημα ότι αποτύπωμα του Παλαιοκώστα, βρέθηκε και στο κλεμμένο Audi που εγκατέλειψαν άγνωστοι το μεσημέρι της Κυριακής στη Χαιρώνεια Βοιωτίας μετά από άγρια καταδίωξη με αστυνομικούς. Μάλιστα, από τους πυροβολισμούς με καλάζνικοφ τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός ενώ οι δράστες τελικά ξεγλίστρησαν και εξαφανίστηκαν.

"Καρφώθηκε" από μόνος του!!!

Μόνος του προδόθηκε ένας επίδοξος διαρρήκτης που ήταν έτοιμος να εισβάλει σε ένα σούπερ μάρκετ στα Γρεβενά! Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε ένα περιπολικό το οποίο περνούσε από εκεί, δεν τον είχαν δει.

Όμως, εκείνος πανικοβλήθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητό του φεύγοντας με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει περιπετειώδης καταδίωξη για την σύλληψή του!

«Νυστέρι» στις κρατικές προμήθειες

Σε μείωση της δημόσιας δαπάνης κατά περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στοχεύει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, παρεμβαίνοντας στη διαδικασία κρατικών προμηθειών.

Οι καθυστερήσεις διαγωνισμών, ορισμένοι από τους οποίους εκκρεμούν από το 2001, αλλά και παραγγελίες χλιδής, συνθέτουν το προβληματικό σκηνικό στις κρατικές προμήθειες.

Έχουν ακίνητα αξίας 284 εκατ. και δεν πληρώνουν...

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών πραγματοποίησε διασταυρώσεις στους οφειλέτες της Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού με στοιχεία περιουσιολογίου, όπου εντοπίστηκαν 382 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές συνολικού ποσού 5,8 εκ. ευρώ και ακίνητη περιουσία ανά την επικράτεια αντικειμενικής αξίας 283,8 εκ. ευρώ.

Στους οφειλέτες αυτούς παρέχεται χρονικό περιθώριο μέχρι την 4 Μαρτίου 2011, για να εξοφλήσουν ολοσχερώς τις οφειλές τους. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, θα δρομολογηθούν κατά προτεραιότητα διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών αυτών συμπεριλαμβανόμενου και του πλειστηριασμού, για όσους δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

Παραδέχτηκε ότι έκλεψε 10 εκατ. δολάρια χάκερ από τη Ρωσσία

Όπως μετέδωσε σήμερα το RIA News,παραδέχτηκε την ενοχή του ένας 27χρονος Ρώσος, ο οποίος έκλεψε 10 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην Βασιλική τράπεζα της Σκωτίας το 2008, μπαίνοντας σε λογαριασμούς.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι ο Γεβγένι Ανίκιν ήταν μέλος ενός διεθνούς δικτύου χάκερς που αντέγραφε τις πληροφορίες των λογαριασμών των πελατών και έπειτα έπαιρναν μετρητά από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

"Δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών"

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μαζική νομιμοποίηση μεταναστών, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. "Δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση", "γενικώς και μαζικώς δεν νομιμοποιείται κανένας", "η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά με κριτήριο την ευνομία", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με το ζήτημα της νομιμοποίησης των μεταναστών.

Σημείωσε, δε, ότι εκείνο το κριτήριο που διέπει τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης είναι η ευνομία σε όλα τα επίπεδα, η τήρηση των νόμων.

H ΔΕΗ καταργεί το "έναντι"

Τη δυνατότητα να ενημερώνουν οι ίδιοι οι καταναλωτές τη ΔΕΗ για τις ενδείξεις του μετρητή τους, ώστε όλοι οι λογαριασμοί να εκδίδονται με βάση την πραγματική κατανάλωση και όχι "έναντι", παρέχει η επιχείρηση στους πελάτες της.

Η ενημέρωση γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Ίντερνετ ενώ, σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ, η δυνατότητα αυτή, εκτός από την κατάργηση των "έναντι" λογαριασμών, εξυπηρετεί και τις περιπτώσεις που η πρόσβαση των καταμετρητών στο "ρολόι" είναι δύσκολη (π.χ. σε κλειστά σπίτια, μονοκατοικίες κλπ.).

Την απογοήτευσε ο εραστής και επέστρεψε στον άντρα της! Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αχαϊα: Την απογοήτευσε ο εραστής και επέστρεψε στον άντρα της!!!

Eρωτεύτηκαν, κλέφτηκαν, άφησαν πίσω τους οικογένειες με παιδιά, αλλά λίγες μέρες μετά γύρισαν στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους.

Ο λόγος για το παράνομο ζευγάρι από το δήμο Ερύμανθου που κλέφτηκε πριν από μερικές μέρες συγκλονίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία. Όμως, αν το γεγονός ότι κλέφτηκαν ήταν αρκετό για να προκαλέσει σούσουρο, η επιστροφή (ένα τριήμερο μετά) στα σπίτια τους προκάλεσε σάλο, καθώς γράφτηκαν πολλά σπαρταριστά επεισόδια.

Σύμφωνα με δύο νέες έρευνες τα τζάκια και οι ξυλόσομπες μολύνουν τον αέρα

Δύο νέες επιστημονικές έρευνες, μια ισπανική σχετικά με την επίπτωση που έχουν τα βενζινάδικα στο άμεσο περιβάλλον τους, ειδικά όταν βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια σε αστικές περιοχές, και μια δανική σχετικά με την επιβάρυνση και ρύπανση των κλειστών χώρων όπου λειτουργούν τζάκια και ξυλόσομπες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν πιθανές επιπτώσεις, που θα έπρεπε να προκαλούν ανησυχία για την υγεία των ανθρώπων.

Η πρώτη μελέτη, από ερευνητές του πανεπιστημίου της Μούρθια, με επικεφαλής την Μάρτα Ντοβάλ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό για θέματα διαχείρισης του περιβάλλοντος "Journal of Environment Management", εξέτασε τις πιθανές συνέπειες για την υγεία, όταν τα βενζινάδικα βρίσκονται σε μικρότερη απόσταση από 100 μέτρα από τις γύρω κατοικίες.

Η ώρα του Ε9 πλησιάζει...

Η αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων έχει ήδη αρχίσει. Την επόμενη Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, αρχίζουν να λήγουν οι προθεσμίες για την υποβολή της δήλωσης Ε-9 για το οικονομικό έτος 2011 (ημερολογιακό 2010).

Προσοχή! Για πρώτη φορά, η υποβολή του συγκεκριμένου εντύπου έχει αποσυνδεθεί από την κατάθεση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και πρέπει να γίνει κατά πολύ νωρίτερα.

"Γάζωσαν" με Καλάσνικοφ περιπτερά στα Λιόσια

Ληστές γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν 45χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν μετά από ολονύκτια αναζήτηση και καταδίωξη από αστυνομικές δυνάμεις.

Η αιματηρή ληστεία έγινε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια. Οι δράστες σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιχείρησαν να ληστέψουν ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση ιδιοκτήτη περιπτέρου, αλλά αυτός αντιστάθηκε και τους πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο μία φορά.

Ενεργειακή όαση στην Ιορδανία

Η Ιορδανία και η Νορβηγία συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια ενεργειακή όαση στην έρημο. Το σχέδιο ονομάζεται Sahara Forest Project και προβλέπει την κατασκευή μιας εγκατάστασης η οποία θα εκμεταλλεύεται την ενέργεια του ηλίου και της θάλασσας.

Η αρχική ιδέα διατυπώθηκε το 2008 και χρειάστηκαν δύο χρόνια για την συγκέντρωση της απαραίτητης χρηματοδότησης.

Βιομηχανία δανείων στη Θράκη από τουρκική τράπεζα

Θύελλες σπέρνει στη Θράκη η τουρκική τράπεζα ZΙRAAT BANK με τα δάνεια που δίνει επιλεκτικά σε μουσουλμάνους της περιοχής την ίδια στιγμή που οι ελληνικές τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες δανειοδότησης σε επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα.

Αποτέλεσμα αυτής της επιλεκτικής παροχής δανείων από την ZΙRAAT BANK στην Θράκης είναι οι μουσουλμάνοι της περιοχής (που σε πολλές περιπτώσεις φωνάζουν ότι είναι Τούρκοι) πλεονεκτούν επιχειρηματικά και αγοραστικά έναντι των Χριστιανών Ελλήνων, γιατί έχουν την οικονομική στήριξη από την τουρκική τράπεζα.

Παραμένουν στην πλατεία Ταχρίρ οι διαδηλωτές

>Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν σήμερα το πρωί, 15η ημέρα του κινήματος αμφισβήτησης, στην πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου, ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία.

Οι διαδηλωτές έμειναν εκεί όλη τη νύχτα σε σκηνές ή στο ύπαιθρο, ενώ πολλοί κοιμήθηκαν κάτω από τα τανκς του στρατού που έχουν αναπτυχθεί στις εισόδους της πλατείας.

Και πάλι ένταση στην Κερατέα

Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην Κερατέα. Αστυνομικοί που βρίσκονται μόνιμα πλέον στο σημείο έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι και βρήκαν πολλές βόμβες Μολότοφ. Κόσμος έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ξεθάβουν νεκρούς για να τους πάρουν... κοσμήματα και δόντια!

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης από τις επιδρομές που πραγματοποιούνται σε νεκροταφεία όπου... ξεθάβουν νεκρούς για να βρουν δόντια και κοσμήματα!!!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Έθνος, οικονομικοί μετανάστες που είναι στα όρια της πείνας καταφεύγουν σε αυτές τις μεθόδους προκειμένου να επιβιώσουν.

Νέα αιματηρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας

Νέα συμπλοκή των λαθρομεταναστών έγινε αργά τη νύχτα με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη μεταξύ δέκα Αφγανών και Πακιστανών και σύμφωνα με ρεπορτάζ του dete.gr φαίνεται πως κάποιοι απ' αυτούς έβγαλαν μαχαίρια.

Ολα ξεκίνησαν στην περιοχή πίσω από τις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην οδό Καψάλη. Οι λαθρομετανάστες άρχισαν να βρίζονται και κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αλλά δεν πρόλαβε ούτε τα επεισόδια ούτε να κάνει συλλήψεις.

Τα κριτήρια για την επιδότηση ενοικίου από 1η Μαρτίου

Τα νέα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνεται η επιδότηση ενοικίου στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από 1η Μαρτίου, εξετάζει το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου, το επίδομα του ΟΕΚ δεν θα το λαμβάνει κανείς που δεν το δικαιούται, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια κυρίως με ανθρώπους που δεν έμεναν στη χώρα μας, κατάφερναν όμως με πλάγιους τρόπους να πάρουν επιδότηση ενοικίου.

Τον πυροβόλησε η σύζυγος, αλλά αυτός... την κάλυψε!!!

Δύο ολόκληρα χρόνια παιδεύονταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, για να ξεκαθαρίσουν πώς ακριβώς είχε αυτοτραυματιστεί ένας 28χρονος με κυνηγετικό όπλο, χωρίς τίποτε να δείχνει ότι εβλήθη από κοντινή απόσταση!

Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ότι ο υποτιθέμενος αυτόχειρας είχε πει ψέματα για να καλύψει την… γυναίκα του, η οποία τον είχε πυροβολήσει!

Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Θα συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου οι δικηγόροι, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβε η ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων η οποία συνεδρίασε στη Λάρισα.

Οι δικηγόροι αποφάσισαν επίσης ότι θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της ολομέλειας το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, ενώ την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, θα διοργανώσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στη μία το μεσημέρι. Οι δικηγόροι αντιδρούν στο νομοσχέδιο που αφορά το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Μαχαίρωσαν παπά και μετά τον έκλεψαν

Στο γενικό νοσοκομείο του Πολυγύρου νοσηλεύεται τραυματίας ο ιερέας του χωρίου Όλυνθος Χαλκιδικής, που δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ιερέα, κοντά στο πνευματικό κέντρο του χωριού, και όταν τον είδαν κατάφεραν με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού να τον ακινητοποιήσουν.

Ρύποι - δηλητήριο σε Φλώρινα, Κοζάνη

Αέρα... Μιλάνου αναπνέουν οι κάτοικοι δύο χωριών της δυτικής Μακεδονίας, όπου τα ορυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ έχουν κάνει αβίωτη τη ζωή των κατοίκων τους.

Οι πλέον πρόσφατες έρευνες από το Κέντρο Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έδειξαν ότι η ρύπανση της ατμόσφαιρας στην Ακρινή Κοζάνης και τους Αγίους Ανάργυρους Φλώρινας είναι σε χειρότερα επίπεδα σε σχέση με μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου!

Σήμερα ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα στήριξης της απασχόλησης

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα στο τροποποιημένο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση (για διάστημα 12 μηνών) 200.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, με επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών και παράλληλα τη διατήρηση τουλάχιστον 400.000 θέσεων εργασίας για χρονικό διάστημα 18 μηνών.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα λήξει αυτόματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αιτήσεων, ύστερα από την κάλυψη των θέσεων.

Νέα στάση εργασίας την Πέμπτη και 48ωρη απεργία 22 & 23 του μηνός οι εκπαιδευτικοί

Σε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ενώ έχουν προγραμματίσει 48ωρη απεργία στις 22 και 23 Φεβρουαρίου...

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων τόσο των δασκάλων όσο και των καθηγητών Γυμνασίων και Λυκείων υπερψηφίστηκε από τους προέδρους των τοπικών συνδικαλιστικών ενώσεων τους.

Ανέσυραν πτώμα από το λιμάνι Πειραιά

Το πτώμα ενός 55χρονου άνδρα ανέσυραν από τη θάλασσα άνδρες του Λιμενικού, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά στην Ηετιώνεια Πύλη, το οποίο εντοπίστηκε από το πλήρωμα του πλοίου «Νήσος Χίος», κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης.

Η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
zougla

Σήμερα είναι η ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2011

Για όγδοη χρονιά εορτάζεται, σήμερα, 8η Φεβρουαρίου, η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) σε 70 χώρες και σε 5 ηπείρους, από την Ισλανδία έως την Κένυα και από τον Καναδά έως την Ν. Κορέα.

Η ημέρα αυτή αποτελεί εφαλτήριο ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων στα θέματα που αφορούν στην ασφαλή και ηθικά σωστή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και όλων των διαδραστικών τεχνολογιών που είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

30χρονος προσπάθησε να σπρώξει 5.000 σε πλαστά 50ρικα

Μεγάλη επιτυχία της αστυνομικής διεύθυνσης Ευβοιας αποτελεί η σύληψη 30χρονου απο το Αλιβέρι ο οποίος προσπάθησε να ρίξει στην αγορά του Νομού 5000 σε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρω.

Ο 30χρονος είχε στην κατοχή του τα χαρτονομίσματα τα οποία προμηθεύτηκε από άγνωστο άτομο και παρά την "κακή ποιότητα" των χαρτονομισμάτων πίστεψε πως θα κάνει την καλή!

Μαχαίρωσαν 19χρονο στα τρίκαλα

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα άρχισαν όταν μια ομάδα τριών ατόμων πλησίασε δυο νεαρούς 19 και 21 ετών. Λογομάχησαν και ξαφνικά ήρθαν στα χέρια. Οι τρεις πιο μεγάλοι στην ηλικία, σύμφωνα με τους μάρτυρες άρχισαν να χτυπούν τον 19χρονο και τον 21χρονο με χέρια και με πόδια.

Πριν κανείς προλάβει να επέμβει ο ένας από αυτούς έβγαλε έναν σουγιά και τον έμπηξε στην κοιλιά του 19χρονου.

Ζητείται ηθοποιός για το 50 - 50

Μέσω αγγελίας αναζητά η παραγωγή του 50 -50… ηθοποιό! Όπως γνωρίζετε η επιτυχημένη σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Σάκη Μπουλά σε μεγάλα κέφια, επιστρέφει στους δέκτες με νέα επεισόδια!

Ο σκηνοθέτης της σειράς ψάχνει ηθοποιό, για να ενσαρκώσει τον Άραβα δημοσιογράφο που θα έρθει να αναστατώσει τις ζωές τους.

Κατακρεούργησε τη μάνα του και την έβαλε στο ψυγείο


Ο 19χρονος Moise Meraz Espinoza ομολόγησε στην αστυνομία της Καλιφόρνια ότι αφού σκότωσε τη μητέρα του, την έκοψε κομματάκια με ένα πριόνι και στη συνέχεια τοποθέτησε το διαμελισμένο σώμα της στο ψυγείο του σπιτιού.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Maywood, στο Λος Άντζελες βρήκαν τη διαμελισμένη γυναίκα στο ψυγείο και σημάδια από αίμα στο μπάνιο του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εκεί έγινε η δολοφονία.

Χάθηκαν 500.000 ραντεβού μέσα σε 15 ημέρες

Πάνω από 500.000 ραντεβού στους γιατρούς του ΙΚΑ χάθηκαν λόγω της απεργίας που πραγματοποιούν οι γιατροί του ασφαλιστικού οργανισμού, όπως εκτιμά το Υπουργείο Υγείας.

Το χάος στον τομέα της υγείας συνεχίζεται, με μοναδικά “θύματα” τους ασφαλισμένους οι οποίοι βλέπουν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους στα ιατρεία του ΙΚΑ να ακυρώνονται κι έτσι αναγκάζονται να περιμένουν περισσότερους μήνες για μια μόνο εξέταση.

Δωρεάν η χορήγηση αντιϊκών από φαρμακεία Δήμοσιων Νοσοκομείων και Κέντρα Υγείας

Δωρεάν θα γίνεται από τα φαρμακεία των Δημοσίων Νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας, με απλή ιατρική συνταγή, η χορήγηση αντιϊκών, αναφέρει το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του, «επειδή η δραστηριότητα της γρίπης αυξάνεται και αναμένεται να κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες».

Οπως επισημαίνει, «πέραν του ενδεδειγμένου εμβολιασμού και της τήρησης των κανόνων υγιεινής, η χορήγηση αντιϊκών σε ασθενείς όπου υπάρχουν οι κατάλληλες ενδείξεις, πρέπει να ξεκινά το ταχύτερο δυνατόν».

Ξενώνας για καρκινοπαθείς από την Εκκλησία της Ελλάδος

Ξενώνα για τους καρκινοπαθείς και τους συνοδούς τους, θα κατασκευάσει στη Θεσσαλονίκη η Εκκλησία της Ελλάδος, σε ιδιόκτητο οικόπεδο πίσω από το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ, το οποίο προβλέπει την κατασκευή πολυώροφης οικοδομής, που θα φέρει την ονομασία «Θεοξενία».

OTE: Έκπτωση για την on-line εξόφληση λογαριασμών

Κερδισμένοι σε χρήμα και σε χρόνο θα είναι στο εξής οι πελάτες του ΟΤΕ που θα εξοφλούν το λογαριασμό τους on-line, μέσω του site του Οργανισμού, www.oteshop.gr

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ προσφέρει, πιλοτικά, έκπτωση 2,5 ευρώ κάθε φορά που ο πελάτης εξοφλεί τον τηλεφωνικό του λογαριασμό ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια (VeriSign Secured) -είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία «Ηλεκτρονική Πληρωμή « είτε έχοντας εγγραφεί στην υπηρεσία «My e-Bill».

Κινητοποίηση κατά της «Κάρτας του Πολίτη»

Εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Κυριακής και με πλακάτ, πανό και συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην «Κάρτα του Πολίτη».

Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν εκκλησιαστικές οργανώσεις, κληρικοί, μοναχοί και πολίτες.

24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 23 Φεβρουαρίου

Παραλύει ο ιδιωτικός τομέας στις 23 Φεβρουαρίου. Αναμένεται η απόφαση της ΑΔΕΔΥ αν θα συμμετάσχει και αυτή στην απεργία.

Μεταξύ άλλων η ΓΣΕΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 23/02/2011 και συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στις 11:00 πμ της ίδιας μέρας στο Πεδίον Άρεως.

Φόβοι ΝΑΤΟ για πιθανή αύξηση των λαθρομεταναστών

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε πως η αναταραχή στην Αίγυπτο και αλλού στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των μεταναστών που προσπαθούν να μπουν λαθραία στην Ευρώπη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο οποίος είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Δανίας, δήλωσε πως η αναταραχή δεν συνιστά άμεση απειλή για τα 28 μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας, όμως θα μπορούσε να επιδράσει στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή και στην περιφερειακή σταθερότητα γενικότερα.

Μια ώρα παραμένει η γρίπη στο δωμάτιο μετά το φτέρνισμα

Ακόμη και ένα και μοναδικό φτέρνισμα από ασθενή που πάσχει από γρίπη, μπορεί να μολύνει για μία ώρα την ατμόσφαιρα ενός κλειστού δωματίου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να κολλήσουν όσοι μπουν ακόμη και μετά την αποχώρηση του ατόμου που φτερνίστηκε.

Η κατάσταση επιδεινώνεται σε περιπτώσεις χώρων συνάθροισης πολλών ανθρώπων όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ή χώρων όπου συγκενρώνονται ασθενείς, όπως οι αίθουσες αναμονής των νοσοκομείων και των ιατρείων.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Καταδίκη της Ελλάδας σε αποζημίωση 6.500 ευρώ… λόγω καθυστέρησης!!!

«Κόκκινη κάρτα» έδειξε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην Ελλάδα υποχρεώνοντάς την να πληρώσει αποζημίωση 6.500 ευρώ στον κατηγορούμενο και ήδη κρατούμενο για άλλες υποθέσεις Βασίλη Στεφανάκο, γιατί εδώ και 13 χρόνια δεν έχει ακόμη δικαστεί για υπόθεση που τον φέρει ως ηθικό αυτουργό σε πρόκληση ναυαγίου.

Ο Βασίλης Στεφανάκος έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπονούμενος γιατί αν και έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε πρόκληση ναυαγίου ,το οποίο φέρεται να τελέστηκε τον Μάρτιο του 1997 ,η υπόθεση του παραμένει εκκρεμής μέχρι σήμερα χωρίς καν να έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό.

34% των Ελλήνων χρηστών του internet, προσβλήθηκε από "ιό" το 2010

Το ένα τρίτο των Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων ευρωπαίων πολιτών, που έκαναν χρήση του Ιντερνέτ στη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, δηλώνουν ότι ο υπολογιστής τους προσβλήθηκε από κάποιο ιό.

Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες με αφορμή την αυριανή διεθνή ημέρα για ασφαλές Ιντερνέτ.

Μπάχαλο στο ΙΚΑ με τις λίστες

“Παιχνίδια” παίζουν οι γιατροί από χθες το απόγευμα, μετά το «μπαλάκι» που τους πέταξαν οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.

Στη μία πλευρά βρίσκονται συνδικαλιστές και απεργοί του ΙΚΑ. Στην άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες γιατροί οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ).

Γιατί δεν θέλουν τα ηλεκτρονικά διόδια

Περίπου 30 εκατ. ευρώ λιγότερα θα βάλει στα ταμείο της η Νέα Οδός ΑΕ, εφόσον εγκαταστήσει τα ηλεκτρονικά διόδια που προωθεί το υπουργείο Υποδομών προκειμένου να εφαρμόσει ένα δικαιότερο σύστημα που θα υπολογίζει το κόμιστρο με βάση την διανυόμενη χιλιομετρική απόσταση.

Όπως αποκαλύπτεται από τους πίνακες των συμβάσεων παραχώρησης που υπολογίζουν τα έσοδα του κάθε αυτοκινητόδρομου έως το 2032 με το υφιστάμενο ανοικτό σύστημα πληρωμής, για το τμήμα Αθήνα-Θήβα τα προβλεπόμενα έσοδα για το 2013 θα ανέλθουν στα 78,1 εκ. ευρώ.

Επιστήμονες από το Λονδίνο και το Χάρβαρντ διαπίστωσαν πως ένας στους δέκα ενήλικες είναι παχύσαρκος

Παχύσαρκος είναι ένας στους δέκα ενήλικες, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν Αμερικανοί και Βρετανοί επιστήμονες και δημοσιεύτηκε στη γνωστή ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

Οι ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ μελέτησαν το δείκτη μάζας σώματος, τη χοληστερόλη και την πίεση του αίματος σε στοιχεία ασθενών από το 1980 έως το 2008.

Μαστίγωσαν 14χρονη μέχρι θανάτου

Το κορίτσι βγήκε από το σπίτι για να πάει στην τουαλέτα. Στον κήπο συνάντησε τον ξάδελφο της που τη φίμωσε και την ξυλοκόπησε. Όμως το συμβούλιο γερόντων του χωριού τιμώρησε αυτήν και όχι τον ξάδελφο που την ξυλοκόπησε.

Μια τυχαια συνάντηση κοντά στον φοίνικα, που απέχει µόλις µερικά µέτρα από την κρεβατοκάμαρά της, είχε ως κατάληξη να µαστιγωθεί µέχρι θανάτου ένα 14χρονο κορίτσι στο Μπανγκλαντές.

Η Χένα Ακτέρ είχε βγει για να πάει στην τουαλέτα,

Άγριο ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος - Video

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίχτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι - Δύο αθλητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο... (δείτε το βίντεο με τα επεισόδια)

Μπουνιές και κλωτσιές στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ίκαρος Πετρωτού - ΠΑΤΡΑΙ. Οι παίκτες των δυο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα από την ομάδα του Ικαρου Πετρωτού δυο τραυματίες να μεταφερθούν στο ΠΠΝΠ.

Στο επίκεντρο της τρόικας εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα

Η χθεσινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας επιβεβαίωσε τη θετική πορεία υλοποίησης των θεσμικών αλλαγών στο ασφαλιστικό σύστημα και στα εργασιακά θέματα και διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, αναφέρουν με κύκλοι του υπουργείου Εργασίας, τονίζοντας ότι η εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται ώστε να υπάρχουν βελτιωτικές ρυθμίσεις εάν και όποτε αυτές χρειασθούν.

Για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More