Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μετά τις νέες αυξήσεις στα διόδια, υπόσχεται - ξανά - μειώσεις διοδίων ο υπουργός!

Τώρα που μπήκαν και οι τελευταίες αυξήσεις, αυτές των διοδίων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, τώρα η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα μειώσει!

Για μια ακόμη φορά ο υφυπουργός Υποδομών λέει ότι θα γίνουν εκπτώσεις και μάλιστα πως η συμφωνία για τη μείωση των διοδίων με τις κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τους μεγάλους οδικούς άξονες θα ολοκληρωθεί μέσα στο Μάρτιο.

Και πάλι ο υφυπουργός μίλησε για μείωση που θα είναι δραστική στα υπό κατασκευήν τμήματα. Θα υπάρξουν επίσης διευκολύνσεις για τις τοπικές κοινωνίες και τους οδηγούς που κάνουν πολύ συχνές διαδρομές, με εκπτωτικές κάρτες. Τη διαφορά κόστους από τη μείωση των διοδίων θα την επιβαρυνθεί το Δημόσιο μέσα από τα προβλεπόμενα μελλοντικά έσοδά του από την εκμετάλλευση των αυτοκινητόδρομων.

Βέβαια σε σημεία όπως η γέφυρα του Ρίου δεν θα μειωθεί ούτε ένα “σεντ” η τιμή, αφού το έργο έχει ολοκληρωθεί, άσχετα απ' το ότι πριν και μετά ο δρόμος είτε είναι υπό κατασκευή είτε έχει να φτιαχτεί ... απ' τη χούντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More