Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Nοσηλεύονται 68 μετανάστες από το Μέγαρο Υπατίας

Η εξάντληση πλέον των απεργών πείνας έχει ξεπεράσει κάθε όριο καθώς μέχρι αυτήν την ώρα, νοσηλεύονται συνολικά 68 μετανάστες από το Μέγαρο Υπατίας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αθήνας. Ακόμη δέκα απεργοί νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως λένε οι θεράποντες γιατροί, η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι απαραίτητη ώστε οι απεργοί πείνας να μην υποστούν οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Κάποιοι ωστόσο υποφέρουν από καρδιακές αρρυθμίες, αφυδάτωση κι εξάντληση.

Πάντως, αν και οι απεργοί διανύουν ήδη την 37η ημέρα αποχής από το φαγητό (κάποιοι δε αποφάσισαν να σταματήσουν ακόμη και το νερό), κανείς από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τους γιατρούς και την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Και γι’ αυτό κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην υπάρξει νεκρός αφού οι απεργοί είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για να νομιμοποιηθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More