Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τον πρόδωσε το κινητό…

Συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Μακρακώμη. Ο 40χρονος από την Σπερχειάδα, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην χθεσινή αιματηρή ληστεία στη Μακρακώμη.

Πριν και κατά την διάρκεια της ληστείας ήταν σε διπλανό καφενείο και με το κινητό ενημέρωνε τους 2 ληστές για τις κινήσεις των ταχυδρομικών, ενώ μετά σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ΔΕΝ σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών, με την ασημί BMW που οδηγούσε, στην περιοχή της Βίστριζας.

Ο 40χρονος, έμενε στην Αθήνα, αλλά το τελευταίο διάστημα πηγαινοερχόταν στη Σπερχειάδα. Η ασφάλεια Λαμίας συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ληστών, περιμένοντας βεβαίως τα αποτελέσματα από την χρήση των κινητών, που μάλλον θα "μιλήσουν" και θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το αν θα κρατηθεί ή όχι.

Ο ταχυδρομικός υπάλληλος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο παραμένει το ερώτημα γιατί η μεταφορά των χρημάτων δεν έγινε συνοδεία της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πυροβόλησαν ταχυδρόμο μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More