Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σαντορίνη: Ο 2ος τοπ προορισμός στον κόσμο

Μια σπουδαία διάκριση για τη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, αποτελεί η λίστα με τους καλύτερους παραθαλάσσιους προορισμούς για το 2011 που δημοσιοποίησε ο μεγαλύτερος παγκοσμίως ταξιδιωτικός ιστότοπος το tripadvisor.com τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Στη 2η θέση, μετά τη Νίκαια της Γαλλίας, τοποθετείται η Σαντορίνη, ενώ ακολουθούν στην 3η θέση η Κέρκυρα στην 4η η Κρήτη ενώ η Μύκονος εμφανίζεται στην 7η θέση.

«Και αυτή είναι μόνο η αρχή» αναφέρει ο δήμαρχος Θήρας, κύριος Νικόλαος Ζώρζος, ο οποίος υποστηρίζει ότι στα χρόνια που ακολουθούν η Σαντορίνη όχι μόνο θα διατηρήσει την θέση της στους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς οδηγούς, αλλά θα γίνει ακόμα πιο δελεαστικός προορισμός για τους τουρίστες.

Υπάρχει σχέδιο, προσθέτει, για βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, τόσο για τους τουρίστες, όσο και για τους κατοίκους, που από δω και στο εξής θα έχουν να κάνουν με μια εντελώς διαφορετική δημοτική Αρχή, πιο φιλική και συνεργάσιμη προς τους πολίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More