Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Βροχές στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και παγετός στα βόρεια

Συννεφιά θα έχει τη Δευτέρα η Αττική ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφόρ και απο το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί απο 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα πεδινά και πρόσκαιρης χιονόπτωσης στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 8 βαθμούς.

Στη Σάλκε ο Χαριστέας!

Συμπαίκτης των Ραούλ και Χούντελαρ θα πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Χαριστέας, οποίος συμφώνησε με την Σάλκε και υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Φέλιξ Μάγκατ με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού “Kicker”. “Η ήττα από τη Χόφενχαϊμ μας έδειξε πως χρειαζόμαστε έναν ικανό στο ψηλό παιχνίδι στράικερ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, ο οποίος επέλεξε τον 31χρονο Έλληνα για να συμπληρώσει τη γραμμή κρούσης.

H γυναίκα του αστυνομικού και ο βουλευτής

Τα δίνει όλα ο βουλευτής στον αστυνομικό, για χάρη όμως της όμορφης γυναίκας του. Ο πολιτικός έχει χάσει τον έλεγχο και δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγο του αστυνομικού.

Εκείνη έχει καταφέρει να τον τρελάνει στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα ο «πεταχτούλης» πολιτικός να ζει τους «γεροντοέρωτές του»! Έτσι, το όργανο της Τάξης απολαμβάνει, χωρίς να του πάει καν ο νους, προνομιακής μεταχείρισης, αφού πάει δεν πάει στη δουλειά του κανένας δεν τον ελέγχει, κανένας δεν τον αναζητεί.

Το παιδί στους γείτονες... για να συναντά τον εραστή

Όλα τα είχαμε ξανακούσει, αλλά το να δίνει η μάνα το παιδί της στο γείτονα μόνο και μόνο για να συναντηθεί με τον εραστή, μάλλον είναι λίγο παρατραβηγμένο...

Κι όμως, όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", συμβαίνει στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα και μάλιστα όχι απλώς έχει προκαλέσει τους έντονους σχολιασμούς των ενοίκων της ίδιας πολυκατοικίας, αλλά έχει πυροδοτήσει και τις αντιδράσεις τους.

Επεισόδια στην Κερατέα - Αστυνομικός τραυμάτισε διαδηλωτή με όπλο βολής δακρυγόνου

Ένταση και επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά 20:45 έξω από τον υπό κατασκευή Χώρο Υγιεινής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στην περιοχή του Οβρυοκάστρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ομάδες κατοίκων από την Κερατέα συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ. που βρίσκονται παρατεταγμένες στο σημείο. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ένας αστυνομικός τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν κάτοικο, με όπλο βολής δακρυγόνου.

Πήραν μαζί τους την... ταμειακή μηχανή!

Τρείς άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» κατάστημα ψιλικών, στη Ν. Φιλαδέλφεια, στην οδό Μπουμπουλίνας, χθες το βράδυ.

Οι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Δύσκολη βραδιά προμηνύεται στο Κάιρο

Τουλάχιστον δύο μαχητικά αεροσκάφη εκτελούν χαμηλές πτήσεις πάνω από το Κάιρο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Δύο στρατιωτικά ελικόπτερα πετούν πάνω από την πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, ενώ στην πλατεία έκαναν την εμφάνισή τους και περισσότερα φορτηγά του στρατού, την ώρα που μεγαλώνει το πλήθος των συγκεντρωμένων. Χιλιάδες είναι οι αιγύπτιοι διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία και στις γύρω περιοχές αψηφώντας το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που άρχισε να ισχύει από τις 4 το απόγευμα.

«Βάλτε χέρι στις τράπεζες» λένε οι Ευρωπαίοι

Θα ήταν άδικο να υποστηρίξει κανείς ότι το εφετινό Νταβός ήταν «μια απ΄ τα ίδια». Το κλίμα των συζητήσεων ήταν σαφώς καλύτερο από την περυσινή και κυρίως την προπέρσινη διοργάνωση. Η παγκόσμια οικονομία βγαίνει από την κρίση και το ΔΝΤ, τις ημέρες του Φόρουμ, προέβλεψε επιτάχυνση της αναπτυξιακής διαδικασίας το 2011.

Και όμως, παρά την επιστροφή των τραπεζιτών στο ελβετικό θέρετρο και το ότι σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες- που έφθαναν τους 2.500- μιλούσαν και συμπεριφέρονταν σαν να μην

Νέος δρόμος από Κρανίδι μέχρι Στούπα

Με εντυπωσιακή προσέλευση φορέων και πολιτών, και ύστερα από έξι ώρες, ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο η πρώτη Ανοιχτή Διαβούλευση για τον Τουρισμό στην Πελοπόννησο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε την πρόθεση του να προχωρήσει στην δημιουργία του "Πελοποννησιακού Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού". Επίσης, τάχθηκε υπέρ της κατασκευής του νοτιοανατολικού οδικού άξονα που θα ξεκινάει από το Κρανίδι, θα έρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο Ναύπλιο, θα πηγαίνει στο Λεωνίδιο, θα περνάει στην Μονεμβασιά και θα καταλήγει στην Καρδαμύλη και στη Στούπα.

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0

Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0.

«Σβηστό» παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, λιγοστές ευκαιρίες και κακό θέαμα.

Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που πέρασε στο β’ ημίχρονο, αλλά άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση.

Χειροπέδες για σπείρα που δρούσε στο Ηράκλειο

Κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές και φυσικά κοσμήματα, έβαζαν μεταξύ άλλων στο στόχαστρό τους τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 19, 19 και 40 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμεναν, μετά από σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν δέκα κινητά τηλέφωνα, επτά ρολόγια χειρός, μια τηλεόραση, μία οθόνη Η/Υ, τρεις φωτογραφικές μηχανές και 62 χρυσά κοσμήματα διαφόρων ειδών.

Σε διαθεσιμότητα αρχιφύλακας για κοκαΐνη

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 45χρονος αρχιφύλακας από τα Γιάννενα, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Ο αρχιφύλακας, υπηρετούσε επί σειρά ετών στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στη συνέχεια αποσπάστηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στα Γιάννενα.

Κεραυνός «έπεσε» σε σχολείο στην Καλαμάτα

Ολοσχερώς καταστράφηκε μία αίθουσα διδασκαλίας του 17ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας, μετά τη φωτιά που προκλήθηκε από την πτώση κεραυνού.

Χθες, κεραυνός έπεσε στη στέγη του λυόμενου κτιρίου, ολλανδικής κατασκευής, το οποίο είχε τοποθετηθεί μετά τους σεισμούς του 1986, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Επίδειξη ισχύος από Μουμπάρακ με «άρμα» τον στρατό

Περισσότεροι από 1.000 διαδηλωτές, με τους οποίους ενώθηκαν κύματα άλλων, συγκεντρώθηκαν -και- την Κυριακή στο κέντρο του Καΐρου, απαιτώντας από τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Χόσνι Μουμπάρακ, να παραιτηθεί και απορρίπτοντας το διορισμό του πρώτου αντιπροέδρου της χώρας έπειτα από 30 χρόνια!

«Χόσνι Μουμπάρακ, Ομάρ Σουλεϊμάν, και οι δυο σας είστε πράκτορες των Αμερικανών» φώναζαν οι διαδηλωτές, αναφερόμενοι στο διορισμό του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, Σουλεϊμάν, στη θέση του αντιπροέδρου.

«Ενδιαφέρον» το σενάριο της επαναγοράς ομολόγων

Την ώρα που ο ξένος Τύπος επιμένει, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις του πρωθυπουργού, ότι η μόνη λύση για να εξυπηρετήσει η Ελλάδα το διογκούμενο χρέος της είναι η αναδιάρθρωσή του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αξιολόγησε για πρώτη φορά δημόσια ως ενδιαφέρον το σενάριο της επαναγοράς ελληνικών ομολόγων, που παρασκηνιακά συζητείται στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε όμως ότι όλα αυτά είναι ιδέες και δεν αποτελούν αντικείμενο επίσημης συζήτησης των κοινοτικών οργάνων με την χώρα μας.

Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός 0-1

Διατηρώντας το απόλυτο στην επαρχία (όπως και στο «Καραϊσκάκης»), χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε και από τον Βόλο επικρατώντας με 1-0 του … συνονόματου του, και αύξησε εκ νέου την απόσταση από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς.

Πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη του τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην επαρχία ο Ολυμπιακός αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στην μάχη του Πρωταθλήματος και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Λάρισσα - Πανσεραϊκός 2-1

Η Λάρισα επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και παραμένει ακόμα «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μετίν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ για τους «βυσσινί», ενώ για τους Σερραίους μείωσε ο Λεοζίνιο.

Η ομάδα του Κάμπου προερχόταν από την ήττα από την Κέρκυρα, που την είχε καθηλώσει στον πάτο της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό για να μπορούν να ελπίζουν στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Βενζίνη από.... Υδρογόνο;

Είναι ανακάλυψη των βρετανών επιστημόνων οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό «πράσινο» συνθετικό καύσιμο, ένα είδος βενζίνης εξαιρετικά χαμηλού κόστους και φιλικής προς το περιβάλλον.
Πρόκειται για μια τεχνολογία βασισμένη στο υδρογόνο που θα μπορεί να χρησιμοποιείται στα συμβατικά βενζινοκίνητα οχήματα χωρίς να χρειάζεται μετατροπή του κινητήρα τους.

Επιπλέον, επειδή κατά την καύση του δεν παράγει διοξείδιο του άνθρακα, οι ρύποι του είναι μηδενικοί, γεγονός που θα βοηθήσει τα κράτη να περιορίσουν σημαντικά τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Επαναλλαμβάνεται η δίκη για την δολοφονία Σεργιανόπουλου

Επαναλαμβάνεται σε μηδενική βάση η δίκη για την δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο 33χρονος Γεωργιανός δολοφόνος θα καθίσει και πάλι στο σκαμνί για την πράξη του, η οποία προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Οι δικαστικές αίθουσες θα ανοίξουν για άλλη μια φορά και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο αρχικό στάδιο, μετά την έφεση που άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης που καταδίκαζε τον Γεωργιανό σε κάθειρξη είκοσι ετών και δέκα μηνών.

Hi-tech μπουφάν για το κρύο

Η εταιρία Columbia κυκλοφόρησε το νέο της μπουφάν με το όνομα “Electro Amp” το οποίο σίγουρα θα γίνει το αντικείμενο του πόθου για όσους είναι παθιασμένοι με τους υπολογιστές και την τεχνολογία.

Το νέο αυτό μπουφάν αναπτύχθηκε από ένα πρώην μηχανικό της Intel και είναι σίγουρα πρωτοποριακό αφού διαθέτει θερμαντικά στοιχεία, τα οποία θα κρατήσουν όποιον το φορέσει, ζεστό ακόμα και σε πολικές θερμοκρασίες.

Ποδοσφαιριστής έδωσε 5.000 ευρώ για ένα βράδυ με τη Ζέτα!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ζει ένα δράμα... Εδώ και 15 ημέρες ένας άγνωστος παραβίασε τα 2 προσωπικά της προφίλ στο Facebook (Ζeta Theodoropoulou A, Ζeta Theodoropoulou C) και συνομιλεί με τους θαυμαστές της και παράλληλα τους οδηγεί σε παράξενα μονοπάτια,αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα .Αυτό βέβαια είναι πολύ άσχημο καθώς βλάπτει την προσωπικότητα και το ήθος της παρουσιάστριας-τραγουδίστριας-celebrity.

H Ζέτα βρίσκεται σε απόγνωση καθώς ο χάκερ δεν διστάζει να ζητάει ποσά από 500- 1.500 ευρώ από επιχειρηματίες, λέγοντας πως η Ζέτα θα εμφανιστεί στα μαγαζιά τους για να τραγουδήσει.

Δεκαοκτώ νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στη Βολιβία - Video

Ανασύρθηκαν οι σοροί των τελευταίων εργατών που αγνοούνταν, μετά την κατάρρευση υπό κατασκευή κτιρίου, στην πόλη Σάντα Κρους, στην ομώνυμη επαρχία της ανατολικής Βολιβίας, με τον τελικό απολογισμό να φτάνει τους 18 νεκρούς.

Ομάδα 85 διασωστών, περιλαμβανομένων ομάδων από την Αργεντινή, τη Χιλή, το Μεξικό και το Περού, εργάζονταν ασταμάτητα μετά την κατάρρευση ελπίζοντας ότι θα έβρισκαν τους αγνοούμενους εργάτες ζωντανούς.

Σε κινητοποιήσεις οι γιατροί από την Τρίτη

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας εκφράζουν οι γιατροί προχωρώντας από την επόμενη εβδομάδα σε κινητοποιήσεις.

Σήμερα διοργανώνεται πανιατρική συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο President, προκειμένου οι σύλλογοι των γιατρών να ενημερώσουν τα μέλη τους.

Οι γιατροί του ΙΚΑ προχωρούν σε πανελλαδικές 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν κηρύξει για την Τρίτη 4ωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 10 το πρωί, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Συνελήφθη 24χρονος που διακινούσε κοκαϊνη

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε σκληρά ναρκωτικά στις "πιάτσες του θανάτου"

Σε έρευνα πυο έγινε στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης μ.β.11 gr. σε νάιλον συσκευασία και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,

Το έδωσε πίσω.... γιατί δεν ταίριαζε με τις κουρτίνες!!!

Η κυρία από ένα χωριό κοντά στο Κέντ της Αγγλίας πήγε στο κοντινο κυνοτροφείο για να βρεί ένα σκυλάκι Τζάκ Ράσελ κατά προτίμηση.

Βρήκε λοιπόν τον Χάρβεϊ και τον συμπάθησε αμέσως. Μια και δυο τον πήγε στο σπίτι. 'Ομως την ίδια ημέρα τηλεφώνησε στο κυνοτροφείο να πει οτι υπάρχει πρόβλημα!

Οπως διηγείται ο ιδιοκτήτης η κυρία περίπου 50 ετών του είπε την πιο ηλίθια δικαιολογία για την επιστροφή του σκύλου στο κυνοτροφείο.

Αναγνωρίστηκε ο δράστης του μακελειού της Μόσχας

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, αναγνωρίστηκε ο δράστης της επίθεσης αυτοκτονίας με βόμβα στο αεροδρόμιο της Μόσχας που προκάλεσε το θάνατο 35 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 180.

Πρόκειται για έναν 20χρονο άνδρα από το Βόρειο Καύκασο, το όνομα του οποίου είναι γνωστό αλλά δεν θα κοινοποιηθεί για όσο διάστημα διαρκούν οι έρευνες.

Το Facebook μας τρελαίνει...

Το Facebook μας τρελαίνει... Αυτό ισχυρίζεται κορυφαία κοινωνιολόγος στις ΗΠΑ, ενώνοντας τη φωνή της με πλειάδα ειδικών που λένε ότι τα sites κοινωνικής δικτύωσης δεν συνδέουν τους ανθρώπους - αντιθέτως, τους απομονώνουν από την πραγματικότητα προκαλώντας κάτι σαν σύγχρονη τρέλα στον ψυχισμό τους.

Οι φρενήρεις ρυθμοί με τους οποίους επικοινωνούμε online μέσω του Τwitter, του Facebook και των γραπτών μηνυμάτων «οδηγούν σε μία ψυχοπαθολογική συμπεριφορά» , γράφει στο νέο της βιβλίο «Μόνοι Μαζί» η Σέρι Τερκλ, καθηγήτρια στο ΜΙΤ, η οποία πρωτοστατεί στην επίθεση κατά των νέων μορφών επικοινωνίας.

Ενεργοποιείται το σχέδιο επαναπατρισμού για τους Έλληνες της Αιγύπτου σύμφωνα με το ΥΠΕΞ

Ενεργοποιείται το σχέδιο επαναπατρισμού των Ελλήνων που ζουν στην Αίγυπτο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "ο σχετικός σχεδιασμός προβλέπει την αποστολή στρατιωτικών αεροσκαφών, σε συνέχεια συνεννοήσεων που έγιναν όταν ξέσπασε η κρίση, με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης".

"Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Αίγυπτο, η αναχώρηση των αεροσκαφών θα πραγματοποιηθεί όταν διασφαλισθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας για τους Έλληνες πολίτες που έχουν διατυπώσει επιθυμία να επαναπατρισθούν.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανένα από τους δυο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πέμπτη θέση και η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μπλέκει ακόμα περισσότερο αφού ο βαθμός της ισοπαλίας τον διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη και τον γεμίζει με περισσότερο άγχος για τη συνέχεια.

Πανιώνιος - Καβάλα 1-1


Με μία απίθανη, όσο και… περίεργη εκτέλεση φάουλ του Ντιέ στο 90', καθώς η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σβέρκος και πήρε -ίσως- την πιο απίστευτη τροχιά μπάλας που έχουμε δει φέτος στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, η Καβάλα ισοφάρισε το γκολ του Μπάλαμπαν (66') και «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στα τελευταία τριάντα λεπτά, το σκηνικό μεταξύ Πανιωνίου και Καβάλας άλλαξε άρδην σε σχέση με αυτό που επικρατούσε μέχρι τότε, με τον Μπάλαμπαν, που αντικατέστησε τον Γουνδουλάκη, να ανοίγει το σκορ στο 66’ και τον Ντιέ να διαμορφώνει το τελικό 1-1, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το βιολογικό ρολόι είναι ίδιο για όλα τα όντα

Ανακάλυψη που μπορεί να ρίξει φως σε διάφορα προβλήματα υγείας

Ανακαλύφθηκε ο μηχανισμός του σώματος που "κρατά τον χρόνο" σε όλους τους έμβιους οργανισμούς του πλανήτη.

Τον μηχανισμό που ελέγχει το εσωτερικό 24ωρο βιολογικό "ρολόι", το οποίο διαθέτουν όλες οι μορφές της ζωής στη Γη, από τα μονοκύτταρα φύκια μέχρι τα ανθρώπινα κύτταρα, ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες σε δύο ξεχωριστές αλλά σχετικές έρευνες.

Εγκαταλείπουν την Αίγυπτο οι ξένοι πολίτες

Έκτακτες πτήσεις προγραμματίζουν όλο και περισσότερες χώρες ώστε να βοηθήσουν τους υπηκόους τους να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο. Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύο αεροπλάνα στην Αίγυπτο προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν στη χώρα περίπου 750 Τούρκοι που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τα δύο αεροσκάφη θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξάνδρεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης ζητούν από τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο όσο το δυνατόν συντομότερα και για το λόγο

24ωρη απεργία σε Μετρό και Ηλεκτρικό - 4ωρη στάση στα λεωφορεία

Και η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος για το επιβατικό κοινό, το οποίο "πληρώνει" - εκτός από τις μηνιαίες και ετήσιες κάρτες που δεν χρησιμοποιεί τελικά - την αδιαλλαξία τόσο του υπουργείου Μεταφορών όσο και των σωματείων των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς.

Μετά το ναυάγιο της πρώτης φάσης του διαλόγου και την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες στη Βουλή, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να απαντήσουν με νέες κινητοποιήσεις.

Εμπνέουμε εμπιστοσύνη στη Eurostat

Δεν υπάρχει λόγος για την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) να διατηρεί επιφυλάξεις για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, δήλωσε χθες ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Βάλτερ Ραντερμάχερ.

Σε δηλώσεις του τονίζει, πάντως, τόνισε πως «όπως για κάθε άλλο μέλος της ΕΕ, η Εurostat παραμένει σε εγρήγορση». Αναφέρει ακόμη ότι ορθώς έγινε τώρα ο επαναπροσδιορισμός των ΔΕΚΟ με την ένταξή τους στη γενική κυβέρνηση που αύξησε το έλλειμμα.

15.000 κλήσεις μέσα σε 10 ημέρες για παράνομη στάθμευση

Πολιτική μηδενικής ανοχής στο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης από τη Δημοτική Αστυνομία, η οποία μέσα σε 10 ημέρες έχει αφαιρέσει διπλάσιες πινακίδες απ΄όσες ολόκληρη το 2010. Το 60% των 15.000 κλήσεων που κόπηκαν από τις 10 έως τις 18 Ιανουαρίου αφορά αντικοινωνική στάθμευση.

Σύμφωνα με την «ΚτΚ»,από τις 10 Ιανουαρίου δεκάδες άνδρες και γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας έχουν ξεχυθεί σε περισσότερο ή λιγότερο κεντρικές αρτηρίες, λεωφόρους, πεζόδρομους και πλατείες της πρωτεύουσας όχι μόνο κόβοντας κλήσεις, αλλά και αφαιρώντας πινακίδες, μέτρο που εφαρμοζόταν μόνο σε ακραίες περιπτώεις.

Δύο ληστείες μέσα σε 10 λεπτά στο Π.Φάληρο

Στο στόχαστρο ληστών μπήκαν τα ξημερώματα δύο ταχυφαγεία που βρίσκονται στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, στη 01:13 τα ξημερώματα, δύο ένοπλοι εισήλθαν σε κατάστημα, που βρίσκεται επί της Αγίου Αλεξάνδρου 7-9, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν τις εισπράξεις και έγιναν καπνός.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Ταμπούρια

Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δερβενακίου και Ολύνθου στα Ταμπούρια του Πειραιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00.

Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα. Στόχος τους είναι να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν στα διπλανά διαμερίσματα.

Γιατί οι άντρες δεν μπορούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα... μάτια;

Νομίζετε ότι οι άντρες αδυνατούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα μάτια και καρφώνονται στο στήθος ή στα οπίσθια της;

Θεωρείτε ότι οι γυναίκες προτιμούν να αντικρύζουν κατάματα τον άντρα που της ενδιαφέρει και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πονηρές ματιές στα ευαίσθητα σημεία του;

Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την επιστημονική αλήθεια:

Όνειρό της να κάνει οικογένεια

Στα μελλοντικά της σχέδια είναι να αποκτήσει πολλά παιδιά, αφού μεγάλωσε σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. «Θέλω να γίνω κουνέλα», δηλώνει με χιούμορ η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

«Μου αρέσει πολύ η οικογένεια. Όταν θα έχω βάλει γερές βάσεις στη ζωή μου - ωριμότητα και κάποια χρήματα - τότε θα κάνω μια πολύ μεγάλη οικογένεια», είπε η όμορφη Ελένη σε συνέντευξή της στο Down Town.

10 οι νεκροί από τη σύγκρουση τραίνων στη Γερμανία

Δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 20 τραυματίσθηκαν σοβαρά από τη σύγκρουση φορτηγού τρένου με επιβατικό συρμό αργά το βράδυ του Σαββάτου στο βορειοανατολικό τμήμα της Γερμανίας, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Το φορτηγό τρένο συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με το επιβατικό τρένο στο κρατίδιο Σαξονία-Ανχάλτη από άγνωστη αιτία και αρκετά βαγόνια έπιασαν φωτιά μετά τη σύγκρουση. Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο Όσερσλεμπεν στην περιοχή του Μαγδεμβούργου.

ΑΧΑΪΑ: Κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

Κανονικά θα γίνουν την Δευτέρα οι μεταφορές των μαθητών στο νομό Αχαΐας. Σε συνάντηση σήμερα το βράδυ ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και των ιδιοκτητών ταξί αποφασίστηκε το έργο μεταφοράς των μαθητών να παραταθεί έως τις 11 Φεβρουαρίου 2011.

Το πρόβλημα που είχε ανακύψει αφορούσε, ως γνωστόν, παλαιότερες οφειλές προς τους μεταφορείς αλλά και το γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε άκυρη την σύμβαση που είχε υπογραφεί μεταξύ της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας και των μεταφορέων για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τον Απρίλιο έρχεται το «Χτίζοντας το μέλλον»

Μετά το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», που ξεκινά από την Τρίτη, έρχεται τον Απρίλιο το νέο πρόγραμμα «Χτίζοντας το μέλλον» του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο θα εξασφαλίζει εκπτώσεις 25 - 30 % στις τιμές υλικών και εργασιών για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων.

Την αναγγελία αυτή έκανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης από το βήμα του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, επισημαίνοντας ότι η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης και πρέπει να προωθηθεί πιο ενεργά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Προσπάθησαν να ανταλλάξουν πλαστά χρήματα..."made in Amfissa"!

Μάλλον δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά, οι δυο παραράκτες, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, την ώρα που προσπαθούσαν να ανταλλάξουν σε τράπεζα πλαστά χαρτονομίσματα...δικής τους κατασκευής.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες προσπάθησαν να ανταλλάξουν σε τράπεζα της Αθήνας συνολικά 26.300 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ.

Όπως προέκυψε από έρευνα που ακολούθησε στην Άμφισσα,

Στη μάχη κατά της κατάθλιψης το ελαιόλαδο

Οι άνθρωποι που τρώνε τροφές πλούσιες σε λιπαρά, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τα πορίσματα προηγούμενων μελετών που είχαν συσχετίσει το πρόχειρο και χαμηλής ποιότητας φαγητό με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων της Ναβάρα και της Λας Πάλμας στα Κανάρια νησιά, με επικεφαλής τον καθηγητή προληπτικής ιατρικής, Αλμουδένα Σάντσεζ-Βιγιέχας, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό PLoS ONE, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, διαπίστωσαν επίσης ότι ορισμένες μεσογειακές τροφές, όπως το ελαιόλαδο, που έχουν πολλά ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο της κατάθλιψης.

Σοβαρά επεισόδια στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο

Επεισοδιακή ήταν η πορεία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν το Σάββατο αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Ηγουμενίτσα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας μετανάστες που είχαν καταλύσει στη Νομική Σχολή.

Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί από τα Γιάννενα στην περιοχή, τους επιτέθηκαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, αμέσως μετά την πορεία, επί της οδού Δαγκλή, προχωρώντας στη ρίψη δακρυγόνων, χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ επιχείρησαν να τους απομακρύνουν με τη χρήση κλομπ.

Νεκρός ο Διευθυντής φυλακής στην Αίγυπτο - Απέδρασαν 700 κρατούμενοι

Πάνω από 700 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από μια φυλακή στην δυτική Αίγυπτο, ξημερώματα Κυριακής, ενώ σκοτώθηκε ο διευθυντής του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, το επεισόδιο σημειώθηκε στην Φαγιούμ, μια περιοχή της ερήμου δυτικά του Καΐρου. Περίπου 700 φυλακισμένοι απέδρασαν και ο διευθυντής της φυλακής, που είχε το βαθμό του στρατηγού, σκοτώθηκε.

Κανονικά ο απόπλους των πλοίων

Κανονικά εκτελούνται, από νωρίς το πρωί, τα δρομολόγια των πλοίων σε όλα τα λιμάνια της χώρας, αφού οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν χθες στα πελάγη έχουν κοπάσει.

Το Σάββατο ακυρώθηκαν δεκάδες δρομολόγια, ενώ πορθμειακές γραμμές, όπως αυτή του Ρίου-Αντιρρίου έκλεισαν λόγω των ισχυρών ανέμων.

Πάντως, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι στο Αιγαίο σήμερα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί, και στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα είναι μέτριοι έως ισχυροί.

Yπέρ των πρόωρων εκλογών τάσσεται ο Κακλαμάνης

Υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών τάσσεται, με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, εφόσον, όπως σημειώνει, συνεχιστεί το απαράδεκτο φαινόμενο «οι διάφορες ελίτ και κυρίως οι παράγοντες της μηντιακής ολιγαρχίας συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, και να καλοπερνούν, όταν ο λαός υποφέρει και η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικό πόλεμο».

Αν και δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση στην πρόταση Σαμαρά για έλεγχο των πόθεν έσχες από το 1974 όσων διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί,

Δείτε ως πότε ισχύουν και που μπορείτε να αλλάξετε τα παλιά σας εισιτήρια

Έως τις 14 Φεβρουαρίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ΜΜΜ τα παλιά εισιτήρια. Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ανακοινώθηκε ότι από 15 Φεβρουαρίου και μέχρι και την πρωταπριλιά, τα παλαιά εισιτήρια θα ανταλλάσονται με ισόποσης αξίας νέα εισιτήρια.

Που μπορείτε να κάνετε την αλλαγή
  • Στα γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25, στο ισόγειο του κτηρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 13:30 .
  • Στους σταθμούς του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από τις 08:00 μέχρι τις 13:30 .

Εντοπίστηκε ο πιο μακρινός γαλαξίας

Το αμερικανικό διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ εντόπισε ένα γαλαξία, που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ο πιο μακρινός και συνεπώς ο πιο μικρός σε ηλικία που έχει ποτέ παρατηρηθεί.

Εκτιμάται ότι η απόσταση του γαλαξία φτάνει τα 13,2 δισεκατομμύρια έτη φωτός, δηλαδή χρονολογείται από μία εποχή μόλις 480 εκατ. ετών μετά το Μπιγκ Μπανγκ, όταν ακόμα το σύμπαν ήταν πολύ "νεανικό" και είχε μόλις το 4% της σημερινής ηλικίας του.

Ο νέος κάτοχος του ρεκόρ είναι πιο μακρινός κατά περίπου 100 εκατ. έτη φωτός σε σχέση με τον γαλαξία που κρατούσε τα σκήπτρα ως τώρα.

H ανακάλυψη έγινε με την πρόσφατα εγκατασταθείσα κάμερα ευρέος πεδίου 3 του Χαμπλ, η οποία εστιάστηκε στον συγκεκριμένο γαλαξία επί 87 ώρες. Όπως δήλωσαν οι αστρονόμοι, χάρη στα νέα όργανα του τηλεσκοπίου, μπορούν να «βλέπουν» μια περίοδο του πρώιμου σύμπαντος, όταν ο σχηματισμός και η επέκταση των γαλαξιών γινόταν με γρήγορο ρυθμό, σε σχετικά σύντομο κοσμικό χρόνο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρχε μόνο ένας γαλαξίας περίπου 500 εκατ. χρόνια μετά το Μπιγκ Μπανγκ, αλλά 150 εκατ. χρόνια αργότερα οι γαλαξίες ήταν πλέον τουλάχιστον δέκα, ενώ ο αριθμός τους διπλασιάστηκε μετά από άλλα 100 εκατ. χρόνια. Εντοπίστηκαν περίπου 60 γαλαξίες, όταν το σύμπαν είχε πλέον ηλικία 650 εκατ. ευρώ.

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι αυτή η γρήγορη (για τα κοσμικά δεδομένα) ανάπτυξη των γαλαξιών βοηθήθηκε με τη συγχώνευσή τους υπό τη βαρυτική επίδραση της σκοτεινής ύλης.

Οι νέες παρατηρήσεις στα βάθη και στην απαρχή του σύμπαντος θα βοηθήσουν τους αστρονόμους να ελέγξουν τις θεωρίες τους σχετικά με τη διαχρονική ανάπτυξη των άστρων και των γαλαξιών και γενικότερα την εξέλιξη του σύμπαντος.

Το υπό κατασκευή άκρως εξελιγμένο διαστημικό τηλεσκόπιο «James Webb» της NASA, που αναμένεται να εκτοξευτεί το 2014, θα μπορέσει να «δει» άλλα 200 εκατ. χρόνια πιο πίσω στον κοσμικό χωρόχρονο, μόλις άρχιζε ο σχηματισμός των πρώτων γαλαξιών, κάτι που εκτιμάται ότι έγινε 200 έως 300 εκατ. μετά το Μπιγκ Μπανγκ.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More