Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αμερικανικά πλοία κατευθύνονται στη Λιβύη - Και ο Καναδάς στέλνει πλοίο - Video

Δύο αμερικανικά πλοία με εκατοντάδες πεζοναύτες κατευθύνονται προς τη Μεσόγειο με προορισμό τη Λιβύη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ενδεχόμενες επιχειρήσεις μεταφοράς πολιτών ή διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας. Όσον αφορά στο θέμα της στρατιωτικής επέμβασης, το ενδεχόμενο μοιάζει αρκετά μακρινό, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

«Δεν υπάρχει καμιά εξουσιοδότηση για χρήση στρατιωτικής δύναμης από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέϊτς σε συνέντευξη τύπου σε Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Δείτε το video...


Ο Καναδάς στέλνει φρεγάτα στη Λιβύη
Ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού του Καναδά θα ταξιδέψει στη Μεσόγειο με σκοπό να συμμετάσχει στις διεθνείς επιχειρήσεις για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η κρίση στη Λιβύη, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού του Καναδά Στέφεν Χάρπερ.

Η φρεγάτα Σαρλοτάουν φέρει ελικόπτερο και έχει προγραμματιστεί να αποπλεύσει σήμερα από το λιμάνι του Χάλιφαξ με πλήρωμα 240 άτομα. Η άφιξη του στα χωρικά ύδατα της Λιβύης αναμένεται σε μια εβδομάδα.

Ο καναδός υπουργός Άμυνας, Πίτερ Μακέϊ, τόνισε ότι η φρεγάτα θα βοηθήσει στην παράδοση ανθρωπιστικού υλικού στο λαό της Λιβύης, αλλά και στην επιχείρηση μεταφοράς από τη χώρα των ξένων υπηκόων. Παράλληλα όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην επιβολή των κυρώσεων κατά του καθεστώτος Καντάφι, που αποφάσισε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More