Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ανοικτά τα φαρμακεία στον Πειραιά




Για δύο ημέρες την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς τα φαρμακεία στον Πειραιά, ενώ τόσο την Παρασκευή 4, όσο και τη Δευτέρα 7 του μήνα θα επιστρέψουν τα «λουκέτα», λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 - Video

Δείτε video με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Φρένο" στην ταλαιπωρία. Κανονικά αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ύστερα από ένα τριήμερο μεγάλης ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, την Πέμπτη όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, μετά και την αναστολή της προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή,

Επιφύλαξη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για το φορολογικό

Με επιφύλαξη αντιμετωπίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, το προσχέδιο νόμου για το φορολογικό, τονίζοντας ότι «οι επιχειρήσεις, έως σήμερα, ήλθαν αντιμέτωπες μόνο με σημαντικές αυξήσεις επί της φορολογίας εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, περαιώσεις και τρεις συνεχείς αυξήσεις ΦΠΑ».

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «για άλλη μια φορά «το «νέο» φορολογικό, δείχνει να διατηρεί την πολυπλοκότητα του συστήματος και να μην συντελεί στη φορολογική συμμόρφωση».

ΑΕΚ - ΠΑΟ 2-3 - Η ΑΕΚ στα ημιτελικά!!!

Ένα από τα πιο δραματικά φινάλε των τελευταίων χρόνων παίχτηκε στο ΟΑΚΑ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από σαράντα μέτρα του Μίτσελ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα της με 3-2.

Οι "πράσινοι" απάντησαν στπ γρήγορο γκολ του Λαγού (13') με τους Σισέ (21'), Ζιλμπέρτο (44') και Βύντρα (61'), ο οποίος δέκα λεπτά αποβλήθηκαν, αλλά πλήρωσαν την αδράνειά τους στο τέλος, ΄΄οταν και πίστεψαν ότι όλα είχαν τελειώσει.

Συνελήφθη 55χρονος αρχαιοκάπηλος

Συνελήφθη στη Βούλα Αττικής από Αστυνομικούς ένας 55χρονος για παράβαση του Νόμου περί «Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Ειδικότερα σε κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως παρανόμως κατεχόμενα :

Ρέππας: Οι πολίτες πρέπει να πληρώνουν για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν

Νομοθετική πρωτοβουλία για την επιβολή κυρώσεων σε όσους δεν πληρώνουν διόδια ή δεν καταβάλλουν το αντίτιμο για τα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες επεξεργάζεται το υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να αντιμετωπίσει το διογκωμένο κίνημα του «Δεν Πληρώνω».

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Ρέππα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει το κατ' ευφημισμόν, όπως είπε χαρακτηριστικά, κίνημα των «τζαμπατζήδων», ενώ προανήγγειλε μείωση διοδίων στους οδικούς άξονες που είναι υπό κατασκευή.

Ξαναέκλεψαν τον... ΟΣΕ στον Πύργο!!!

Ελάχιστες μέρες από την εισβολή διαρρηκτών στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πύργου, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς νυχτερινή φύλαξη με αποτέλεσμα να δεχτεί και νέα επίσκεψη από τους άγνωστους εισβολείς! Οι δράστες κατάλαβαν ότι με την επικείμενη διάλυση του δικτύου του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο θα έχουν εύκολο έργο και μπήκαν ξανά στην ίδια αποθήκη!

Οι άγνωστοι διαρρήκτες άρπαξαν αυτή τη φορά από το μηχανοστάσιο ένα μηχάνημα αξίας 2.000 ευρώ, που χρησιμοποιείτο για το πλύσιμο των συρμών του ΟΣΕ.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από την βόμβα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

''Μίλησε με τον θεό'' η υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης που επεξεργάστηκε τον φάκελλο-βόμβα και χάρη στην παρατηρητικότητα της δεν υπήρξαν θύματα και τραυματισμοί.

Ο φάκελος βόμβα εισήλθε από την είσοδο του υπουργείου και αμέσως τον μετέφεραν στο γραφείο Πρωτοκόλλου του υπουργού, όπου πηγαίνει όλη η αλληλογραφία του. υπουργού. Εκεί η υπάλληλος παρέλαβε τον φάκελλο και ήταν έτοιμη να τον ανοίξει, όμως τελευταία στιγμή το μετάνιωσε καθώς της έκανε εντύπωση ο όγκος του.

Οι Τούρκοι θέλουν τους Μεσογειακούς!

Αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες στην Τουρκία εκτιμούν ότι η αφαίρεση από τον Βόλο των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 δημιουργεί "μεγάλη ευκαιρία" για την πόλη της Μερσίνης.

Η πόλη αυτή της νότιας Τουρκίας που το 2007 είχε χάσει στην τελευταία φάση του διαγωνισμού από τον Βόλο, θα επανέλθει τώρα μετά την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής να αφαιρέσει τους αγώνες του 2013 από το Βόλο.

Ένας νεκρός και εκατοντάδες τραυματίες στο Κάιρο

Ένας νεκρός και εκατοντάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των εμφυλίων συγκρούσεων που μαίνονται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αίγυπτο, μεταξύ αντικαθεστωτικών και υποστηρικτών του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Αιγύπτιος εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ότι ένα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας έχει σκοτωθεί και τουλάχιστον 400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Καταργήθηκε ο όρος Μητέρα!

Για χάρη των ομοφυλόφιλων η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάργησε την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε σεξιστική στερεοτυπία! Μάλιστα, συνέστησε ο όρος να παρακάμπτεται καθώς η έννοια της είναι ανασταλτική για την ισότητα των φίλων.

«Ο ρόλος της μητέρας αξιολογείται πλέον σαν παθητική λειτουργία», με την απόφαση 12267. Ειδικότερα στην Ελβετία που θεωρείται περισσότερο «προοδευμένη» χώρα δεν αναγνωρίζονται οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας», καθώς ανήκουν στην κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι απολυμένοι του Λαναρά - Κλείνουν αύριο το τελωνείο των Κήπων

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με ακόμη δυναμικότερες κινητοποιήσεις, είναι οι απολυμένοι του πρώην Ομίλου Λαναρά, οι οποίοι ακούνε υποσχέσεις εδώ και χρόνια, αλλά λύση στο πρόβλημά τους δεν βλέπουν.

Όπως ανακοίνωσαν, το πρωί της Πέμπτης (στις 10:00) θα προχωρήσουν στον αποκλεισμό του τελωνείου των Κήπων, στα σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να τους αντιμετωπίσουν επιτέλους με σοβαρότητα.

Το περπάτημα κρατά μακριά το Αλτσχάιμερ

Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με σταυρόλεξα και άλλα «τρικ» για να διατηρήσετε την μνήμη σας και να αποφύγετε την άνοια.

Ένας χρόνος μέτριας αεροβικής σωματικής άσκησης, όπως το απλό περπάτημα ή το ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών, από ανθρώπους άνω των 55 ετών, είναι αρκετός για να αυξηθεί το μέγεθος του ιππόκαμπου στον εγκέφαλό τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της μνήμης τους και γενικότερα του εγκεφάλου τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, που έρχεται να επιβεβαιώσει τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας.

Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις οι καπνοπώλες

Γενική συνέλευση το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, θα διεξάγει η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδας (Ο.Π.Κ.Ε.) με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του κλάδου. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Περιπτερούχων - Καπνοπωλών Νομού Αττικής αναμένεται να γίνουν μαζικές αγωγές: «εναντίον όσων παίζουν παιχνίδια με τις τιμές και τα ποσοστά κέρδους των περιπτερούχων καπνοπωλών για τα διαφυγόντα κέρδη τους (τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ)».

Οι δράσεις στις οποίες θα προσφύγει ο κλάδος πριν προχωρήσει σε μαζικές αγωγές, όπως σημειώνει, θα είναι:

Εκκρεμούσαν σε βάρος της 29 καταδικαστικές αποφάσεις

Χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, επί της οδός Μοναστηρίου, συνελήφθη μια 39χρονη, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν εννέα εντάλματα σύλληψης για: α) ηθική αυτουργία για κατ’ εξακολούθηση απιστία στην υπηρεσία, με χρήση ιδιαίτερων τεχνασμάτων κατά συρροή, β) ανακριβή δήλωση στη φορολογία εισοδήματος, γ) ανακριβή δήλωση Φ.Π.Α. και δ) πλαστογραφία με χρήση.

Επίσης σε βάρος της εκκρεμούσαν 29 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 37 ετών και έξι μηνών.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 - Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά!!!

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η άδεια Τούμπα... Τίποτα δεν κατάφερε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 των «ερυθρόλευκων» στη «βουβή» έδρα του και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Πιο εύκολη πρόκριση δεν θα φανταζόταν ούτε ο... Ζαγοράκης! Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα καλύτερος κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του δικαίωσαν τα λεγόμενα του προέδρου, που είπε πως στην Τούμπα κάνει αυτός κουμάντο!

Φρούτα στα σχολεία

Διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τις επόμενες ημέρες για την επιλογή του κατάλληλου φορέα προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία της χώρας σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Κατά το πρώτο έτος εφαρμογής του, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στους πρώην νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και θα αφορά 1.542 δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία και 282.366 μαθητές.

Θύμα ληστείας υπέστη έμφραγμα στην Άρτα

Αντιμέτωπος με έναν άγνωστο αλλοδαπό που κρατούσε μαχαίρι και επιχείρησε να τον ληστέψει, βρέθηκε ένας κάτοικος του Πέτα Άρτας την στιγμή που έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στη λίμνη Πουρναρίου πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ. Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, όχι όμως από την επίθεση του ληστή αλλά από καρδιακό επεισόδιο!

Η απόπειρα ληστείας με την απροσδόκητη κατάληξη συνέβη

Στο στόχαστρο της εφορίας όσοι… έκαναν περαίωση!!!

Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν ξανά όσοι… έκαναν περαίωση, αφού η κυβέρνηση είχε αφήσει "ανοικτό παράθυρο" στο νόμο, να κληθούν να πληρώσουν ξανά, όσοι το εκκαθαριστικό τους εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων με λάθη.

Με εγκύκλιο που εξέδωσε στις 29 Ιανουαρίου το υπουργείο Οικονομικών, δίδονται οδηγίες στις εφορίες πώς θα «τυλίξουν» και πάλι όσους ήδη πλήρωσαν όσα τους ζήταγε το σημείωμα, αλλά όχι όσα …έπρεπε.

Αίγυπτος: Έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο μάχης

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί το Κάιρο, η Αλεξάνδρεια και άλλες μεγάλες πόλεις της Αιγύπτου από χθες το βράδυ. Υποστηρικτές του Χόσνι Μουμπάρακ συγκρούονται με αντικαθεστωτικούς, με αποτέλεσμα στους δρόμους της χώρας να επικρατεί χάος.

Το διάγγελμα του Αιγύπτιου προέδρου φαίνεται ότι δίχασε τον αιγυπτιακό λαό, δημιουργώντας δύο διαφορετικά μαχόμενα στρατόπεδα.

Ο πολιτικός της αιγυπτιακής αντιπολίτευσης,

Κάρτα ειδικής στάθμευσης για τους Αθηναίους

Από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι ειδικών θέσεων στάθμευσης θα μπορούν να λαμβάνουν το ειδικό σήμα, από τον Δήμο Αθηναίων. Η απόκτηση της κάρτας θα δίνεται στους δικαιούχους χωρίς καμία επιβάρυνση και θα ισχύει για έναν χρόνο.

Σε ότι αφορά τα οχήματα ατόμων με αναπηρία και σε περίπτωση κωλύματος αυτών, θα πρέπει να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Ελεγχόμενης Στάθμευσης μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι τους.

ΣΟΚ: Εξέδιδε τη σύζυγό του επειδή δεν έβρισκε δουλειά!

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν άκουσαν μία 28χρονη καλλονή με την οποία είχαν κλείσει ερωτικό ραντεβού μέσω αγγελιών, να τους λέει «πιάστε έμενα αλλά όχι τον άντρα μου!». Ο άνθρωπος που την είχε οδηγήσει στο ξενοδοχείο και την παρέδωσε ήταν ο σύζυγός της με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Όπως είπε στους άνδρες της ασφάλειας, για τέσσερις μήνες, κανείς από τους δύο δεν έβρισκε δουλειά και τα έξοδα έτρεχαν.

Πιέζει η Τρόικα για τις επικουρικές συντάξεις

Υπό τη σκιά της πρότασης - σοκ της Άνγκελα Μέρκελ για σύνταξη στα 67, ως γενικό όριο εξόδου από τη δουλειά, για όλες τις χώρες της ευρωζώνης , την Τετάρτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργασίας - κ. Κατσέλη και κ. Κουτρουμάνης θα συναντηθεί με την Τρόικα , με επίκεντρο τις αναλογιστικές μελέτες για τις επικουρικές συντάξεις που θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο και θα τελειώσουν τον Ιούνιο.

Όσα ταμεία διαπιστωθεί ότι έχουν ελλείμματα θα αναγκαστούν να μειώσουν τις επικουρικές συντάξεις

Ενέδρα ληστών σε ταχυδρόμο στη Γορτυνία

Ενέδρα σε ταχυδρόμο που μετέφερε σάκο με 20.000 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για την πληρωμή συνταξιούχων κυρίως του ΟΓΑ, έστησαν χθες άγνωστοι.

Ο ταχυδρόμος σταμάτησε το αυτοκίνητό του, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ κινείτο στο δρόμο από Κοντοβάζαινα προς Βελημάχι, στη Γορτυνία. Εκείνη την ώρα, οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ακινητοποίησαν τον ταχυδρόμο με την απειλή όπλου, άρπαξαν τον σάκο με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας, οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Δεν τίμησαν την Φουρέιρα

Ο λόγος για τους διαγωνιζόμενους του «Just the two of us» που παρά την πρόσκληση της πρώην τους συμπαίκτριας, Ελένης Φουρέιρα, να βρεθούν στην «Άνοδο», όπου εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Μαρτάκη εκείνοι της γύρισαν την πλάτη.

Της το κρατούσαν μάλλον, αφού ούτε κι εκείνη τους ακολούθησε στο γλέντι που ακολούθησε μετά τον τελικό του «Just», στο μαγαζί που εμαφνίζεται ο Χρήστος Χολίδης.

Νορβηγός πολιτικός προτείνει το Wikileaks για Nόμπελ Ειρήνης 2011

Ο ιστότοπος WikiliLeaks προτάθηκε ως υποψήφιος για το Νομπέλ Ειρήνης 2011 από το νορβηγό πολιτικό Σνόρε Βάλεν για το ρόλο του στην ελευθερία του λόγου.

«Ο WikiLeaks είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές αυτού του αιώνα στην ελευθερία του λόγου και τη διαφάνεια», δήλωσε ο Σνόρε Βάλεν αναφερόμενος ειδικά στον ρόλο των αποκαλύψεων του ιστότοπου για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην προέδρου της Τυνησίας Ζίν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι και της οικογένειάς του ως συμβολή στο κίνημα διαμαρτυρίας που οδήγησε στην εκδίωξή του από τη εξουσία και τη χώρα.

Οι προθεσμίες υποβολής αίτησης για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2011

Στις 10 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει φέτος η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2011.

Φέτος, μάλιστα, η προθεσμία, η οποία εκπνέει στις 25 Φεβρουαρίου, είναι κοινή για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α και Β).

Χωρίς πρόβλημα το ένα τρίτο των αιτήσεων για φωτοβολταϊκά

Το ένα τρίτο του συνόλου των 6200 των αιτήσεων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από αγρότες θα ικανοποιηθεί χωρίς πρόβλημα, για άλλο ένα τρίτο υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορούν να ξεπεραστούν με την εκπόνηση τεχνικών μελετών αναφορικά με τις δυνατότητες απορρόφησης της ενέργειας από τα δίκτυα, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Όσον αφορά στα τελευταία 2000 περίπου αιτήματα που υπάρχει υψηλότερη δυσκολία απορρόφησης της ισχύος , το υπουργείο ανέφερε ότι θα δοθούν τεχνικές λύσεις κατά περίπτωση οι οποίες θα οριστικοποιηθούν ως το τέλος του μήνα.

Την πάτησε η Rihanna

Είναι όμορφη, διάσημη και είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο, φαίνεται όμως πως η 20χρονη Rihanna, δεν είναι τόσο προσεχτική όσο θα έπρεπε.

Δυστυχώς, η νεαρή από τα Μπαρμπέιντος, έπεσε θύμα ενός πρώην συντρόφου της ο οποίος έβγαλε στη δημοσιότητα ημίγυμνες φωτογραφίες που η σταρ του είχε στείλει στο κινητό του.

Tρια χρόνια φυλακή στο Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο, για το αδίκημα της φοροδιαφυγής που αφορά την περίοδο 1993-97 και για ποσό που, με τις προσαυξήσεις, φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση καθώς και τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με 5 ευρώ ημερησίως.

Ο Βοσκόπουλος, που ήταν απών από το δικαστήριο, εκπροσωπήθηκε από το συνήγορο του, κ. Β. Δημακόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έκανε αίτηση να υπαχθεί σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, που θα του έδινε το δικαίωμα να τύχει έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων.

Δεύτερη η Ελλάδα στην ακρίβεια στην βενζίνη

Κατά 48, 5% πληρώνουμε ακριβότερη την βενζίνη στην Ελλάδα, από την 1η Ιανουαρίου 2011, συγκριτικά με την ίδια ημερομηνία του περασμένου χρόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ), ο οδηγός ενός μεσαίου κυβισμού (1400) αυτοκινήτου, ο οποίος διανύει το μήνα 1250 χιλιόμετρα, με κατανάλωση 9 λίτρα/100 χιλ., με τιμή λίτρου 1,07, τον περασμένο χρόνο πλήρωνε 120,60 ευρώ. Φέτος, με τιμή λίτρου 1,57 πληρώνει 176,63 ευρώ, 56,03 ευρώ περισσότερα.

Απόπειρα δολοφονίας Αλβανού επιχειρηματία στο Αγρίνιο

Πέντε άτομα έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου ως ύποπτοι για την δολοφονική απόπειρα που στήθηκε σε βάρος Αθηναίου επιχειρηματία ο οποίος φέρεται να είχε φεσώσει την τοπική και όχι μόνο αγορά με ακάλυπτες επιταγές.

Ο απατεώνας μόλις δέχτηκε την επίθεση επέβαινε στο αυτοκίνητό του μαζί με τον κουνιάδο του. Μια σφαίρα σφηνώθηκε στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου αλλά χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Θα έρθει και σε εμάς το Facebook Deals;

Σε όλους μας αρέσει μία καλή προσφορά. Τα γνωστά «Facebook Deals», φτάνουν και στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που ελπίζουμε να προοιωνίζει την περαιτέρω είσοδο της “εφαρμογής” αυτής στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή ζώνη.

Αρκετές είναι οι εταιρείες που έχουν ήδη εισέλθει στο σύστημα προσφορών, όπως οι Mazda, Staburcks, Argos (αλυσίδα σουπερμάρκετ), O2 (προμηθευτής τηλεφωνίας) και Debenhams (πολυκαταστήματα).

Οι προσφορές έχουν ευρύ φάσμα, από δωρεάν καφέ Starbucks μέχρι PS3 και XBOX από την Ο2, σε συγκεκριμένα καταστήματα με την αγορά συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Για τους κλέφτες ο μήνας ξεκίνησε καλά στην Ηλεία

>Στην Αμαλιάδα οι διαρρήκτες μπήκαν σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου και κατάφεραν να "σηκώσουν" ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Δεν ήταν και πολύ βαρύ, μόλις 25 κιλά, αλλά ήταν αρκετά "φορτωμένο". Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος της κλοπής, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 2.000 ευρώ, δύο βιβλιάρια, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και δέκα συναλλαγματικές, αξίας 1.200 ευρώ η καθεμία.

Στα Λεχαινά άγνωστοι διέρρηξαν ένα παντοπωλείο, από το οποίο πήραν το συρτάρι της ταμειακής με 60 ευρώ, καθώς επίσης ποτά και τσιγάρα από τα ράφια. Τριακόσια ευρώ ο "λογαριασμός" και άλλα 180 για τις ζημιές που έκαναν.

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο η Ζέτα

Το μοντέλο Ζέτα Θεοδωροπούλου, γνωστή λόγω του ότι είναι αχώριστη «φίλη» με το κουνελάκι της, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί χάκερ ο οποίος κλείνει για λογαριασμό της «πονηρά» ραντεβού με πελάτες. Φυσικά, όλη αυτή η ιστορία εν αγνοία της!

Πέρασαν 15 ημέρες και ο εφιάλτης συνεχίζεται για την εκρηκτική TV persona, μια και ο άγνωστος χάκερ έχει εισβάλει στις προσωπικές της σελίδες στο Facebook και συνομιλεί με τους θαυμαστές της με πολύ πονηρό και προσβλητικό τρόπο.

Η θάλασσα ξέβρασε 145 κιλά χασίς στο Φισκάρδο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες οι περαστικοί που έκαναν την βόλτα τους στην παραλία του όρμου της Αγίας Σοφίας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όταν είδαν την θάλασσα να ξεβράζει τέσσερα ερμητικά κλειστά δέματα που σύντομα διαπίστωσαν ότι περιείχαν χασίς! Και δεν ήταν τα μόνα, αφού το Λιμενικό «ψάρεψε» αργότερα δεκάδες!

Δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού έκαναν εξονυχιστική έρευνα σε ολόκληρη την ακτογραμμή και ανέσυραν το ένα μετά το άλλο συνολικά 47 δέματα, προσεκτικά συσκευασμένα και τυλιγμένα με μονωτική ταινία, που όλα περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη! Όταν τα έβγαλαν στην ξηρά και τα ζύγισαν, διαπίστωσαν ότι το συνολικό βάρος των ναρκωτικών έφτανε τα 144 κιλά και 420 γραμμάρια!

Αντί να τους πιάσουν όταν μπαίνουν, τους πιάνουν... για να μην φύγουν!!!

Συνελήφθη στις 21:20 χθες το βράδυ, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 36χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ., διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, κρυμμένους μέσα στο χώρο αποσκευών, δύο αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα κατασχέθηκε.

Οι ακριβότεροι εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο

Οι ακριβότεροι εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και τη Ζυρίχη και μάλιστα η οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας επωφελήθηκε από την ανατίμηση του φράγκου για να σκαρφαλώσει στην πρώτη τριάδα της κατάταξης για το 2010, σύμφωνα με μια έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η περίφημη 5η Λεωφόρος της Νέας Υόρκης διατήρησε τη φήμη της καθώς τα ενοίκια των καταστημάτων φτάνουν, κατά μέσο όρο, τα 16.257 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, υποστηρίζουν οι εξειδικευμένοι κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι της εταιρείας Locationgroup.

Παίρνουν φωτιά οι τιμές σε πατάτες, όσπρια και φρούτα λόγω της εξέγερσης στην Αίγυπτο

Μεγάλο κύμα ακρίβειας αναμένεται στην ελληνική αγορά, ως απότοκος της εξέγερσης στην γειτονική Αίγυπτο.

Ήδη μεγάλες ελληνικές αλλά και πολυεθνικές βιομηχανίες τροφίμων έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση η οποία θα οδηγήσει σε ανατροπές με αποτέλεσμα οι πατάτες, τα όσπρια, τα σιτηρά και μια σειρά φρούτων ως commodities να οδηγηθούν σε αυξήσεις έως και 100%!

Από τις τράπεζες θα λαμβάνουν τις εισφορές τους οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

Μέσω τραπεζών θα εισπράττουν στο εξής οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ τις παροχές που καταβάλλει το Ίδρυμα στους ασφαλισμένους του.

Με απόφαση του Δ.Σ του ΙΚΑ, ορίζεται ως υποχρεωτική από την 1-1-2011, η πληρωμή των παροχών ασθενείας μέσω πίστωσης τραπεζικών λογαριασμών ή των ΕΛΤΑ.

Τα τελευταία νέα των μονομάχων: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Ο Κώστας Μανωλάς διέψευσε όλα τα προγνωστικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο 4-3-3 που πρόκειται να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει τον 19χρονο αμυντικό που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε σε χρόνο ρεκόρ στο πλευρό του Νασούτι. Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, ύστερα από τον αποκλεισμό του Αραμπατζή, ο Σάχα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιάχιτς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο ενώ ο Καράμπελας, που επέστρεψε από την τιμωρία του, στο αριστερό.

«Stop» στις νομιμοποιήσεις μεταναστών

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άκριτες νομιμοποιήσεις, είτε μαζικές είτε και μεμονωμένες, όπως άλλωστε δεν έχει προχωρήσει σε καμία τέτοια νομιμοποίηση κατά τους τελευταίους 15 μήνες» επαναλαμβάνεται ακόμη μια φορά από το υπουργείο Εσωτερικών.

Για την υλοποίηση της δέσμευσης αυτής, ο υπουργός Εσωτερικών, με απόφαση που υπέγραψε τη Δευτέρα, καταργεί προηγούμενη απόφαση του 2009 επί υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου, με την οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν προβεί στην εξατομικευμένη νομιμοποίηση 15 αλλοδαπών, ως επί το πλείστον μαροκινής ιθαγένειας, που είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα -και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Τα τελευταία νέα των μονομάχων: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ: Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο και Σαβίνι (αντί του Κοντρέρας που ταξίδεψε στη Χιλή για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του), έχοντας στα αριστερά τον Λίνο και στα δεξιά τον Σνάουτσνερ.

Ο Γκαρσία με τον Ίβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τσουκαλά και Βιεϊρίνια, να κινούνται δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, με τον Αθανασιάδη να πλαισιώνει τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Συνεχίζεται το πλιάτσικο στον ΟΣΕ Πύργου

Ο σταθμός του Πύργου δεν έχει κλείσει, αλλά οι κλέφτες προφανώς έμαθαν τα νέα για τη διάλυση του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο και οι αποθήκες με το μηχανοστάσιο του σταθμού φαίνεται πως αποτελούν πλέον γι' αυτούς ένα καλό χώρο για να δράσουν.

Μετά την ηλεκτροκόλληση των 3.000 ευρώ που έκλεψαν άγνωστοι πριν λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν χθες την Ασφάλεια πως τους ξανάκλεψαν. Τα τρένα για το Κατάκολο θα κυκλοφορούν βρώμικα πλέον, για όσο χρόνο τους απομένει ακόμα.

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές, που θα ενταθούν τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Παγκόσμια ημέρα υδροβιότοπων σήμερα

Στις 2 Φεβρουαρίου 1977 υπογράφτηκε η Σύμβαση για τους Υγροτόπους στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν, στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας. Υγρότοποι χαρακτηρίζονται τα δέλτα, τα έλη, οι λίμνες, οι λιμνοθάλασσες, οι πηγές, οι εκβολές, οι ποταμοί και οι τεχνητές λίμνες.

Η συνθήκη Ραμσάρ αποσκοπεί στην προστασία και τη συνετή χρήση όλων των υγροτόπων μέσω τοπικών και εθνικών δράσεων και διακρατικής συνεργασίας ως μια συνεισφορά στην αειφόρο ανάπτυξη.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 55χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ στην Κρήτη

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη το βράδυ ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην εθνική οδό στο ύψος της Σταλίδας.

Ο 55χρονος Λευτέρης Δουλγεράκης τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω στο λεωφορείο που οδηγούσε το ρυμουλκούμενο τμήμα νταλίκας.

Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σώοι οι 30 επιβάτες του λεωφορείου.

Εφαρμογή για τον καιρό στο iPhone

Μία νέα εφαρμογή για τον καιρό βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο iTunes App Store! Πρόκειται για το app «Kairos» που δημιούργησε η m-stat σε συνεργασία με το Σύστημα Ποσειδών του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε τι καιρό κάνει σε όλη την Ελλάδα, πρόγνωση για τις επόμενες μέρες, αλλά και άλλες πληροφορίες!

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή «Kairos» παρέχει στον χρήση πληροφορίες για τον καιρό αλλά και άλλες δυνατότητες όπως:

Έκλεβε μελίσσια

Ανοιχτή πληγή για τους μελισσοκόμους του νομού Τρικάλων αποτελούσε, εδώ και χρόνια, η παρουσία ενός ατόμου που τους έκλεβε τα μελίσσια.

Τελικά μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες των ιδίων, άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων των εντόπισαν, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία. Στη διάρκεια της πολυετούς δράσης του είχε κλέψει πάνω από 250 μελίσσια, τα περισσότερα εξ’ αυτών στα Μεγάλα Καλύβια.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More