Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού Βόλου και με το 2-0 που είχε στο... χέρι, φάνταζε πως η πρόκριση στον τελικό είχε κλειδώσει από το πρώτο ματς! Ομως ο Σανκαρέ είχε διαφορετική άποψη και με το γκολ του στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κι έβαλε για τα καλά του Βολιώτες στην υπόθεση πρόκριση! Σαγκανόφσκι και Νεμπεγλέρας τα γκολ του Ατρόμητου. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Το ντέρμπι των πρωτάρηδων ήταν ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία να κάνουν ένα καλό βήμα για να πάνε πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά, προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους έδινε άλλον αέρα και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν θέλησαν να πετύχουν ένα γκολ στην αντεπίθεση! Στο 3’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία! Ο Καμαρά μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αλβαρεζ απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Νεμπεγλέρα που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά βρήκε το σώμα αμυντικού. Η πίεση του Ατρόμητου απέδωσε καρπούς, καθώς στο 11’ οι παίκτες του Δώνη πήραν κεφάλι στο σκορ! Ο Καμαρά με πλάτη στο τέρμα υποδέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Σαρμιέντο, αλλά “έσπασε” τη μπάλα απευθείας στον Σαγκανόφσκι που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ, πλάσαρε εύστοχα τον Γιακούποβιτς.

Ο Ατρόμητος με τον αέρα του γκολ πίεσε για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν σαστίσει και δεν μπορούσαν να απειλήσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις. Οσο η ώρα περνούσε ο ρυθμός έπεφτε και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια, μιας και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ομως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, λίγο έλειψε οι παίκτες του Δώνη να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Σφακιανάκης αιφνιδιάστηκε όταν η μπάλα πέρασε πάνω από αντίπαλο και με προβολή έστειλε τη μπάλα από πολύ κοντά στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε μπροστά να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να το είχε πετύχει στο 50’. Χαμηλή σέντρα του Ζαραδούκα στο πρώτο δοκάρι, όπου πιάνει την κεφαλιά ο Μαρτίν αλλά η μπάλα προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη και φεύγει εκτός εστίας.

Το δοκάρι ταρακούνησε τους γηπεδούχους που βγήκαν μπροστά για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Και τα κατάφεραν στο 61’. Ο Καμαρά μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε παράλληλα και ο αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι Νεμπεγλέρας απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα

Το 2-0 έδινε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, μιας και αυτό το σκορ τους έκανε το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στον τελικό. Οι φιλοξενούμενοι αφού ξεπέρασαν το δεύτερο σοκ, βγήκαν στην αντεπίθεση, καθώς ήξεραν ότι μόνο με γκολ θα ξαναμπουν στο παιχνίδι τις πρόκρισης και τα κατάφεραν στο 80’! Η φάση ξεκίνησε από την εντυπωσιακή απόκρουση του Μιχαηλίδη σε σουτ από πολύ κοντά του Ντολεζάι. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Ουμπίντες, κεφαλιά του Σανκαρέ, εκεί που πήγε η μπάλα (αριστερό παραθυράκι) δεν πιανόταν. Κι έγινε το 2-1.

Ο Γιώργος Δώνης που έβλεπε έως τότε να του πηγαίνουν όλα κατ’ ευχή και δεν είχε κάνει καμία αλλαγή έκανε δύο, προκειμένου να ροκανίσει τον χρόνο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More