Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μετέφεραν έγκυο με... φέρετρο στην Τουρκία!

Την έπιασαν οι πόνοι της γέννας και, προκειμένου να μπορέσει να πάει στο Σέμντινλι -ενώ οι δρόμοι είχαν κλείσει- μεταφέρθηκε μέσα σε φέρετρο, που πήραν από το τζαμί.

Η 32χρονη Γελαβέζ Καγιά ζήτησε βοήθεια από τον ομώνυμο δήμο για να πάει στο νοσοκομείο, καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης. Η οικογένεια, αφού περίμενε για πολύ να ανοίξει ο δρόμος και είδε πως δεν γινόταν τίποτα, προσπάθησε να μεταφέρει την έγκυο στο νοσοκομείο με ίδιες δυνατότητες.

Έτσι, έβαλαν τη Γελαβέζ Καγιά μέσα σε φέρετρο που πήραν από το τζαμί του οικισμού και, μέσα σε μία ώρα, την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Σέμντινλι. Ο Ρεσάτ Καγιά, συγγενής της εγκύου, περιγράφοντας το μεγάλο πρόβλημα από την αδιαφορία του Δήμου του Σέμντινλι, είπε: «Όταν η νύφη μου έγινε άσχημα, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονές μας αποφασίσαμε να τη φέρουμε με το φέρετρο. Δεν είχαμε άλλη λύση. Οι γείτονές μας δεν αρνήθηκαν τη βοήθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More