Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

3 αρκούδες και 5 λύκοι θύματα... τροχαίων

Θύματα τροχαίων έπεσαν, το 2010, τρεις αρκούδες και πέντε λύκοι στην Ελλάδα, ενώ πολύ περισσότερα ήταν τα περιστατικά σύγκρουσης αυτοκινήτων με άλλα είδη άγριας πανίδας.

Αυτό καταγγέλλει η οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά την επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης των περιφράξεων στο οδικό δίκτυο, ώστε τα ζώα να μην μπορούν να εισέρχονται στους αυτοκινητοδρόμους.

Ανήλικοι οι... τσιλιαδόροι!!!

Είχαν ρημάξει την Καβάλα, αλλά συνελήφθησαν. Ο λόγος για δυο διαρρήκτες η δράση των οποίων έληξε πια χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας. Οι κακοποιοί είχαν αφαιρέσει από σπίτι που «επισκέφτηκαν» ραδιο-CD και παλιά νομίσματα.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δυο άντρες είχαν ως βοηθούς δυο ανήλικους –οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όπως προέκυψε, η συμμορία είχε διαρρήξει 8 ναούς και 13 καταστήματα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Τον "έφαγε" ο. κόκορας!!!

Ένας 35χρονος αγρότης στο Έρλιμαρ της Καλιφόρνια, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να αποκεφαλίσει έναν μαχητικό κόκορα. Ο κόκορας πάλεψε για τη ζωή του με αποτέλεσμα ο αγρότης να καρφώσει με το μαχαίρι το πόδι του και να κόψει αρτηρία του.

Τον 35χρονο βρήκε ένας συγγενής του ο οποίος τον μετέφερε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου, όμως ήταν πολύ αργά καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον άτυχο αγρότη δεν διευκρίνισε εάν ο θάνατος προέρχεται από υπερβολική αιμορραγία ή κάποια λοίμωξη.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1-2

Ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με σκορ 1-2, και έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της συμμετοχής στα play-off. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα, ενώ ο Ισμαέλ Μπλάνκο είχε ισοφαρίσει για την Ένωση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, θέλοντας να ασκήσουν πίεση από το ξεκίνημα. Ο Μάκος αποτελούσε το μοναδικό καθαρό «κόφτη», με τους Γκερέιρο και Μίτσελ να κινούνται μπροστά του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2

Μετά από τέτοια “ροπαλιά”, σκοτάδι στις Σέρρες! Δεν ήταν μόνο τα φώτα του γηπέδου που έσβησαν στο 32΄ του αγώνα (35λεπτη διακοπή), αλλά και αυτά της Superleague για τον Πανσερραϊκό.

Ο μεταμορφωμένος Ηρακλής του Γιώργου Παράσχου (πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο) νίκησε 2-1 τους “ερυθρόλευκους” κερδίζοντας παράλληλα μία σημαντική “μάχη” στον “πόλεμο” της αποφυγής του υποβιβασμού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ 1-1

Ισοπαλία μαχαιριά τόσο για τον Αστέρα όσο και για την Λάρισα στην Τρίπολη. Το τελικό 1-1 δεν βολεύει κανέναν στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τους Θεσσαλούς να μην χάνουν στην Αρκαδία, όμως η νίκη ήταν απαραίτητη απόψε.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 15λεπτα αγώνα, βρήκε δίχτυα με τον Καρέρα, ο οποίος «τρύπησε» από τα άκρα την αντίπαλη άμυνα και κεραυνοβόλησε τον Τσοντοφάλσκι.

Σακάκι για... όνειρα....

Μια μεγάλη σπείρα εμπόρων ναρκωτικών εξάρθρωσε η αστυνομία της Ιταλίας. Τα μέλη της συμμορίας προσπάθησαν να περάσουν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, ποτίζοντάς την στα σακάκια τους.

Εβδομήντα πέντε κιλά κοκαΐνη, κάποια από αυτά σε υγρή μορφή προσπάθησε να περάσει λαθραία μια σπείρα από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης.

Τον έπιασαν, πριν γεμίσει την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα

Tον εγκέφαλο ενός κυκλώματος που κατασκεύαζε και σκόπευε να διοχετεύσει στην πόλη του Αιγίου πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ κατάφεραν να συλλάβουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου.

Πρόκειται για έναν κάτοικο του Αιγίου, που εντοπίστηκε να έχει τοποθετημένα στο εσωτερικό του σπιτιού του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα πολυμηχάνημα –εκτυπωτή και ειδικό εξοπλισμό, αξίας χιλιάδων ευρώ, με αποκλειστικό σκοπό την παραχάραξη χαρτονομισμάτων.

Μεταφορά ναρκωτικών με τα… ΚΤΕΛ. Η νέα.... μόδα!!!

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί αποδεικνύονται οι συνεχείς έλεγχοι υπόπτων που κάνουν οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας σε σταθμούς επιβίβασης των ΚΤΕΛ, αφού συχνά πέφτουν στα χέρια τους «βαποράκια» ναρκωτικών τα οποία επιλέγουν αυτό το μέσο μαζικής μεταφοράς πιστεύοντας ότι θα περάσουν απαρατήρητα.

Με λεωφορείο των ΚΤΕΛ σκόπευε να μεταφέρει στην Βέροια μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ένας νεαρός, που είχε παραλάβει το «φορτίο» από έναν Αλβανό στη Νίκαια για να το παραδώσει σε άγνωστό του άτομο το οποίο θα τον πλησίαζε.

Τιτάνας: Το πιο “γήινο” αστέρι του γαλαξία μας

Ο δορυφόρος του Κρόνου έχει χαρακτηριστεί ως το πιο “γήινο” αστέρι του γαλαξία μας, και αυτό γιατί είναι το μοναδικό που μοιάζει εν μέρει με τη Γη. Έτσι λοιπόν, μη μας κάνει εντύπωση που το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA αποκάλυφε μια λεπτή δεσμίδα σύννεφου από σωματίδια πάγου, που μοιάζουν με το σύννεφο της Γης.

Η ανακάλυψη δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (04/02) στο περιοδικό Icarus, όπου η Carrie Anderson και ο Robert Samuelson έγραψαν ότι κατάφεραν να δουν το σύννεφο, χρησιμοποιώντας ένα υπέρυθρο σύνθετο φασματόμετρο.

Οι ληστές έφυγαν σαν κύριοι, με το αυτοκίνητο που έκλεψαν

Διάρρηξη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Αρκαδίας 16, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 06:30 τα ξημερώματα.

Οι δράστες αφού παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Ο δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας στους δήμους την ερχόμενη Τρίτη

Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, έχει εξαγγείλει για την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενάντια «στην υποβάθμιση των παροχών υγείας» και τη «διάλυση του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.»

Στις 12.00 το μεσημέρι οι υπάλληλοι στους δήμους, μαζί με τους εργαζόμενους στο Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Ταμείου (Ηπείρου 38) και στην συνέχεια πορεία στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Σταδίου 29.

Θα αναχθεί σε πλημμέλημα το «δεν πληρώνω»

Στην ποινικοποίηση της μη πληρωμής εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες προχωρά η κυβέρνηση με διαδικασίες-εξπρές, ενσωματώνοντας τη σχετική τροπολογία στο σχέδιο νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η μη πληρωμή του εισιτηρίου, στη λογική του «δεν πληρώνω», συνιστά ανήθικη πράξη σε βάρος του διπλανού που καλείται να πληρώσει δύο φορές.

Ρουμάνοι εργάζονταν σε άθλιες συνθήκες στη Λεμεσό

Μια συγκλονιστική περίπτωση σύγχρονου δουλεμπορίου αποκαλύφθηκε στη Λεμεσό. Δεκαεπτά Ρουμάνοι εντοπίστηκαν να διαβιούν σε άθλιες συνθήκες σε ξύλινα παραπήγματα και εμπορευματοκιβώτια.

Ο εβδομαδιαίος μισθός τους, όπως καταγγέλλουν ήταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες μόλις 60 ευρώ, από τα οποία ο εργοδότης τους τούς απέκοπτε ένα ευρώ ημερησίως ως κόστος παροχής... στέγης!!!Την υπόθεση δουλεμπορίου έφερε στο φως η Συντεχνία Οικοδόμων της Συνομοσπονδίας Εργατών Κύπρου(ΣΕΚ).

Μήνυσε δασκάλα, επειδή ... χαστούκισε τον γιο της

Μήνυση κατά εκπαιδευτικού του 15ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, κατέθεσε την Τετάρτη (2/1) μητέρα μαθητή, που όπως υποστηρίζει «τράβηξε το αυτί» και «χαστούκισε» τον γιό της, την ώρα του διαλείμματος.

Η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Χρήστο Κρυστάλλη, που κάλεσε την Τρίτη (1/1) στο γραφείο του, την εκπαιδευτικό και τη διευθύντρια του σχολείου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό παρουσία της μητέρας του μαθητή.

Ζητάει 2.500.00 €αποζημίωση για... εξωσωματικές με το ζόρι!

Το αστρονομικό ποσό των 2.500.000 εκατομμυρίων ευρώ ζητεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της 45χρονη γυναίκα, με αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του, καθώς τον κατηγορεί ότι της ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία προκειμένου να υποβληθεί σε πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Πρόκειται για πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα δικαστική διαμάχη. Η δίκη θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και οι δύο πλευρές ετοιμάζουν πυρετωδώς τις υπερασπιστικές τους τακτικές.

Ελεύθερη η επιλογή γιατρών από τη Δευτέρα

Παρέμβαση του υπουργείου Υγείας από τη Δευτέρα με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται από την απεργία των γιατρών του ΙΚΑ να εξυπηρετηθούν από περίπου 16.000 συμβεβλημένους με ταμεία γιατρούς, από νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα αυτά θα ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο και όχι μόνον για τις ημέρες της απεργίας.

Άλλη μία e-απάτη

Μπόλικη δουλειά έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις διαδικτυακές κομπίνες που αποκαλύπτονται κάθε τόσο! Μετά τον 32χρονο από την Καρδίτσα, ο οποίος έχασε 1.600 ευρώ από έναν πονηρό που είχε βάλει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώληση του αυτοκινήτου του, ένας νεαρός από την Άρτα φέρεται να έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης όταν πλήρωσε για να αγοράσει ένα home cinema!

Το θύμα πίστεψε ότι τα 1.000 ευρώ που ζητούσε μια εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας ήταν μια καλή τιμή και τα κατέθεσε στον λογαριασμό της.

Πήρε διαζύγιο χωρίς να το ξέρει ο σύζυγός της!

Αυτό κι αν είναι παράξενο. Μια γυναίκα από τη Ρουμανία πήρε διαζύγιο από μόνη της και χωρίς να το ξέρει ο σύζυγος. Στην αρχή του γάμου τους όλα ήταν μέλι γάλα. Στην πορεία όμως ο σύζυγος έβγαλε πολλά... κουσούρια.

Η σύζυγος ούτε διαζύγιο δεν τολμούσε να του ζητήσει, για αυτό και αποφάσισε να το βγάλει μόνη της και να μη του πει καν. Μέχρι να βρει την τόλμη να τον παρατήσει, έμενε κανονικότατα σπίτι τους. Ο άνδρας της το έμαθε ένα χρόνο μετά και άσκησε έφεση στο δικαστήριο της Ρουμανίας.

Έσβησαν τα φώτα!!!

Προσωρινή διακοπή στον αγώνα Πανσεραϊκός - Ηρακλής λόγω πτώσης τάσης. Έσβησαν τα φώτα στο 32', ενώ ο αγώνας βρίσκεται στο 0-1 με γκολ του Μαχόπ στο 15ο λεπτό του αγώνα.

Οι ανθρώποι του σταδίου επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα με τους προβολείς με τον πεσμένο διακόπτη θα αποκτασταθεί και ο αγώνας θα αρχίσει εντός πέντε λεπτών...

Σιγά-σιγά ανάβουν κάποια φώτα στον έναν προβολέα. Σύμφωνα με τον κανονισμό όταν διακόπτεται ένα ματς, θα πρέπει να ξεκινήσει σε σύντομο διάστημα και έχει συμπληρωθεί ήδη δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση.

Ανοίγουν ελβετικούς λογαριασμούς των "σκαφάτων"

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει η αποκάλυψη του κόλπου, που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες σκαφών, τα οποία και χαρακτηρίζουν ως επαγγελματικά, παρά το γεγονός ότι αυτά είναι αναψυχής, για να επωφελούνται μιας σειράς από ατέλειες.

Το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος προχωρά συνεχώς σε δεσμεύσεις σκαφών στις μαρίνες όλης της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής, έχουν δεσμευθεί 386 σκάφη στην Αττική, 72 στην Πάτρα και 25 στη Θεσσαλονίκη. Τι σημαίνει η δέσμευση ενός σκάφους;

Σημαίνει ότι οι ελεγκτές προσεγγίζουν την ιδιοκτήτρια εταιρεία για να ελέγξουν το καθεστώς, υπό το οποίο έχει στην κατοχή της το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο. Όταν, λοιπόν, διαπιστώνεται ότι ένα σκάφος χρησιμοποιείται διαφορετικά από ό,τι έχει δηλωθεί, επιβάλλεται ο φόρος μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις.

Μάλιστα, για να βεβαιωθεί η τήρηση της διαδικασίας, στο σώμα ζητούν πρώτα την απόδειξη ότι ο φόρος πληρώθηκε και μετά προχωρούν στη διαδικασία αποχαρακτηρισμού του σκάφους.

Κρητικός έκρυψε στο κοτέτσι 100.000 ευρώ!

Ένα ιδιαίτερο μέρος επέλεξε ένας Κρητικός για να κρύψει το παχυλό κομπόδεμά του. Ο δαιμόνιος κτηνοτρόφος, έβαλε 100.000 ευρώ μέσα στο κοτέτσι του, στον Άγιο Νικόλαο, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα τα προφυλάξει από τους κλέφτες. Πού να φανταστεί όμως, ότι το κοτέτσι θα έπιανε φωτιά;

Ξαφνικά, ξέσπασε πυρκαγιά στο κοτέτσι, και ο κτηνοτρόφος κάλεσε εσπευσμένα την Πυροσβεστική που, για καλή του τύχη, ήταν πολύ κοντά κι έτσι έφτασε αμέσως! Οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο κοτέτσι και, καθώς έριχναν νερό σε ο,τιδήποτε καιγόταν, έριξαν και σε ένα πλαστικό μπολ που εκείνη την ώρα «έγλειφαν» οι φλόγες.

Ερωτευμένη γυναίκα βγήκε βόλτα μόνο με τις παντόφλες

Θα μπορούσε να ήταν η πρωταγωνίστρια του βίντεο-κλιπ, στο πολύ γνωστό τραγούδι που ερμήνευσε η Μαρινέλλα, «Για σένα μπορώ». Θα μπορούσε να υποστηρίξει με τις … ικανότητες της τον στίχο «για σενανε μπορώ να βγω γυμνή στους δρόμους», καθώς η 38χρονη ερωτευμένη γυναίκα βγήκε… βόλτα φορώντας μόνο τις παντόφλες της.

Η Maria Manuela, από την Πορτογαλία, ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει την αγάπη που έχει στο σύζυγό της. « Ήθελα να αποδείξω στον άντρα μου ότι θα έκανα τα πάντα γι αυτόν. Τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία για την αγάπη που μας ενώνει», δήλωσε η ερωτευμένη Μaria.

Πτώση 58,6% στις πωλήσεις των αυτοκινήτων

Με νέα κάθετη πτώση, σε συνέχεια των προηγούμενων μηνών, άρχισε το 2011 για τις πωλήσεις των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα 13.562 αυτοκίνητα παρουσιάζοντας μείωση 58,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010.

Αντίθετα, αύξηση 24,9% είχε παρουσιαστεί τον Ιανουάριο 2010 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.

Δωρεάν παιδεία; Αλλού!!!!!!!!!!!!!

5,2 δισ ευρώ έδωσαν οι ελληνικές οικογένειες το 2008 για εκπαιδευτικές δαπάνες, για να καλύψουν δηλαδή τα κενά της δημόσιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, 645 εκ. ευρώ δαπανώνται για ξένες γλώσσες, 595 εκ ευρώ για φροντιστήρια και 306 εκ ευρώ για ιδιαίτερα μαθήματα!

Με προδιαγραφές αεροδρομίων τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Μέτρα ασφάλειας που θυμίζουν αεροδρόμια πρόκειται να ληφθούν στα λιμάνια της χώρας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβάτες και αποσκευές θα περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων, καθώς και από ελέγχους εισιτηρίων και ταυτοτήτων. Σε πρώτη φάση τα μέτρα θα εφαρμοστούν... στα μεγάλα λιμάνια της χώρας, όπως στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα και σταδιακά και στα υπόλοιπα.

Ο μισός παγκόσμιος στόλος χτίζεται στην Κίνα

Η Κίνα αναδεικνύεται η αγαπημένη χώρα ναυπήγησης ποντοπόρων φορτηγών πλοίων καθώς το 50% του συνολικού μεταφορικού δυναμικού που έχει παραγγελθεί για πλοία τέτοιου τύπου , πρόκειται να ναυπηγηθεί στην Κίνα ενώ μόλις το 22% στην Κορέα και το 20% στην Ιαπωνία.

Στα δεξαμενόπλοια η ικανότητα της Νοτίου Κορέας είναι χαρακτηριστική καθώς εδώ η προτίμηση είναι εμφανής με το 49% να είναι σχεδιασμένο να ναυπηγηθεί εκεί, ενώ ένα 32% των δεξαμενόπλοιων θα χτιστεί στην Κίνα και μόλις

Οι Bon Jovi τον Ιούλιο στην Ελλάδα!

Είναι γεγονός. Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011.

Το συγκρότημα από το New Jersey των ΗΠΑ, που ήδη διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωντανής ιστορίας του, θα εμφανισθεί στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour”.

Νεαρός πυροβόλησε δυο άτομα και εξαφανίστηκε σε σχολικό πάρτυ στο Ρέθυμνο

Ένας 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό και ένας συνομήλικος του ελαφρά στο χέρι, σε μαθητική έκδήλωση χθες το βράδυ.

Σε μακελειό παρά λίγο να εξελιχθεί η εκδήλωση του Εσπερινού Λυκείου στο Ρέθυμνο όταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μαθητική εκδήλωση του Λυκείου, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης "ΖΥΓΟΣ", στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Πότε θα'ρθει; Δες το on line!!! (Αν δεν απεργεί!!!!)

Ενα νέο σύστημα θα πληροφορεί το επιβατικό κοινό για τον ακριβή χρόνο διέλευσης των λεωφορείων και των τρόλει της γραμμής που τους εξυπηρετεί από την στάση που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, το σύστημα θα παρέχει πρόσθετες δυνατότητες όπως εκτίμηση της συνολικής διάρκεια του δρομολογίου που επιλέγεται και εύρεση του καλύτερου συνδυασμού μέσων και γραμμών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο προορισμό.

Μπήκαν με Καλάσνικοφ σε ντελικατέσεν της Κηφισιάς!

Τρόμος στην οδό Κοκκιναρά της Κηφισιάς, όπου ένοπλοι άρπαξαν 10.000 ευρώ από μαγαζί που πουλά προϊόντα ντελικατέσεν.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα και οπλισμένοι με καλάσνικοφ μπήκαν στο κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και διέφυγαν με αυτό.

Δεύτερη φετινή αύξηση στα τιμολόγια του φυσικού αερίου για την Αττική

Δεύτερη αύξηση στα τιμολόγια του φυσικού αερίου για τους καταναλωτές της Αττικής αποφάσισε η Εταιρία Παροχής Αερίου. Μετά τις ανατιμήσεις στα πάγια, που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η ΕΠΑ Αττικής προχωρά επίσης από την 1η του έτους, αναδρομικά, σε κλείσιμο της «ψαλίδας» της τιμής του αερίου σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Με την πολιτική που ακολουθούσε η ΕΠΑ Αττικής από την έναρξη της διανομής φυσικού αερίου στην πρωτεύουσα, η τιμή του αερίου διαμορφωνόταν έτσι ώστε να κοστίζει 20 % φθηνότερα σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Νέες συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Στο λιμάνι της Πάτρας συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, πριν τον απόπλου με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Μπήκε η χρονιά του... λαγού

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Όχι, δεν το λέμε ετεροχρονισμένα. Σήμερα Πέμπτη, 3 του Φεβρουαρίου, η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο αλλάζει χρόνο και μπαίνει στο έτος του Λαγού.

Ο λαγός είναι το τέταρτο στη σειρά ζώδιο της κινεζικής αστρολογίας και ακολουθεί τον τίγρη, ενώ θεωρείται το πιο τυχερό στοιχείο στο κινεζικό ωροσκόπιο. Για αυτό και οι εορτασμοί φέτος είναι ξεχωριστοί.

Ανατίναξαν αγωγό φυσικού αερίου στην Αίγυπτο

Άγνωστοι ανατίναξαν αγωγό στο βόρειο Σινά που τροφοδοτεί με φυσικό αέριο το Ισραήλ, όπως μετέδωσε η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση.

«Δολιοφθορείς εκμεταλλεύτηκαν το κενό ασφάλειας και ανατίναξαν αγωγό φυσικού αερίου», τόνισε ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου, προσθέτοντας πως η έκρηξη ήταν μεγάλη. Ο ίδιος κατηγόρησε τους "τρομοκράτες" ότι ευθύνονται για αυτή την έκρηξη.

Τα αχλάδια του... Βούδα!!!

Ο Κινέζος αγρότης Gao Xianzhang καλλιεργεί αχλάδια τα οποία μεγαλώνοντας παίρνουν τη μορφή ενός νεαρού ανθρώπου που μοιάζει απίστευτα στο... Βούδα!!!

Χρειάστηκε περισσότερα από 6 χρόνια για να τελειοποιήσει την ιδέα του, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη του κάθε φρούτου για συγκεκριμένο διάστημα μέσα σε ένα καλούπι, που του δίνει σχήμα.

Μαλιακός: Έκπτωτη η ΑΤΤΙΚΑΤ - Νέες καθυστερήσεις στα έργα

Καθηλωμένα και με ορατό ορίζοντα κατασκευής το 2013 βρίσκονται τα έργα στην εθνική οδό, στο ύψος του φονικού πετάλου του Μαλιακού.

Πρόκειται για τρία κομμάτια της παλιάς εθνικής οδού (τμήμα Σκάρφειας - κόμβος Θερμοπυλών, Νέα Κοίτη Σπερχειού - κόμβος Ροδίτσας και τμήμα Στυλίδας - Ραχών) τα οποία έχουν βαλτώσει εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της κατασκευαστικής εταιρείας Αττικάτ που έχει αιτηθεί την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

20χρονος, γιος δασκάλας ο άνθρωπος που προκάλεσε την καταστροφή στο αεροδρόμιο της Μόσχας

Ο δράστης της επίθεσης αυτοκτονίας με τους 36 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Μόσχας στις 24 Ιανουαρίου ήταν ένας 20χρονος, γιος μιας δασκάλας και ενός οδηγού λεωφορείων, ο οποίος εξαφανίστηκε πρόσφατα από το χωριό του στον Καύκασο, μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο νεαρός άνδρας, που ονομαζόταν Μαγκόμεντ Εβλόεφ, κατοικούσε στο χωριό Άλι-Γιουρτ, στην Ινγκουσετία, αποκαλύπτει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, επικαλούμενο πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Εντείνονται οι έλεγχοι για το κάπνισμα

Κι όμως κινείται! Ο λόγος για τον ελεγκτικό μηχανισμό του αντικαπνιστικού νόμου, που τέθηκε από τους υπεύθυνους σε λειτουργία λίγο προτού παραδοθεί στη σκουριά και τη φθορά.

Τέσσερις μήνες μετά την επίσημη είσοδο της χώρας σε καθεστώς καπνο-απαγόρευσης κι έπειτα από παλινωδίες και πισωγυρίσματα, τα συναρμόδια υπουργεία αποφάσισαν να προχωρήσουν στους αναγκαίους και προβλεπόμενους ελέγχους στους κλειστούς δημόσιους χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα προκειμένου να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία αλλά κυρίως για να διασφαλίσουν την εφαρμογή του νόμου.

Εργασίες συντήρησης δρόμων το Σαββατοκύριακο

Ξεκινούν από τις 6:00 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα εργασίες συντήρησης κεντρικών οδών κάθε φορά σε μία λωρίδα ανά διεύθυνση.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού, συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού των φρεατίων τους, στις παρακάτω υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:

Βελτιωμένος καιρός για το Σαββατοκύριακο

Βελτιωμένο καιρό στα ηπειρωτικά με χαμηλές θερμοκρασίες και νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ποιοι είναι οι 10 πλουσιότεροι του Χόλιγουντ;

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά η ετήσια «οικονομική μέτρηση» του γνωστού περιοδικού Vanity Fair. Η δεκάδα με τους πλουσιότερους σταρ του Χόλιγουντ για το 2010 συμπληρώθηκε.

Φέτος πάντως υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις. Ο σκηνοθέτης την γνωστής ταινίας hangover, Todd Phillips κατέλαβε την όγδοο θέση. Ενώ στην ένατη βρέθηκε ο ηθοποιός Taylor Lautner, ο οποίο άφησε πίσω του, τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Twilight, Kristen Stewart και Robert Pattinson που βρέθηκαν στην 13 και 15th θέση αντίστοιχα.

Σε 2 χρόνια οι έρευνες στη Δυτική Ελλάδα για πετρέλαιο και φυσικό αέριο δήλωσε στο Reuters ο υφυπουργός περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης

Μέσα στους επόμενους 18 με 24 μήνες θα επιλεγούν οι πρώτες εταιρίες για σεισμικές και γεωλογικές έρευνες στη Δυτική Ελλάδα με σκοπό τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου, δήλωσε στο Ρόιτερ ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης.

Η κοινοβουλευτική διαδικασία για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην Ελλάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη της άνοιξης, είπε ο Γ. Μανιάτης, διευκρινίζοντας ότι θα υπάρξει φορέας για τη διαχείριση των παραχωρήσεων.

Ρημάζουν κοτέτσια και περιβόλια οι μετανάστες στο Ρίο!!!

Οι μετανάστες κυκλοφορούν σε πυκνές ομάδες και η παρουσία τους εχει προκαλέσει φόβο, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr, πάνω από 300 είναι οι μετανάστες που έχουν βρει καταφύγιο μέσα σε αυτοσχέδια παραπήγματα, κάτω από τις γέφυρες του ΟΣΕ, σε παρατημένα σπίτια, ακόμα και κάτω στις βάσεις του οδοστρώματος εισόδου της γέφυρας προς την θάλασσα!

54χρονος Ινδός στραγγάλισε την κόρη του γιατί... άκουγε δυνατά μουσική!


Ένας αρκετά οξύθυμος πατέρας με καταγωγή από την Ινδία, στραγγάλισε τη κόρη του πάνω στον καυγά, επειδή άκουγε πολύ δυνατά μουσική και τον ξύπνησε την ώρα που κοιμόταν.

Ο 54χρονος Gurmeet Singh Ubhi στραγγάλισε την 24χρονη κόρη του Amrit, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Shropshire της Αγγλίας, όπως έγινε γνωστό στην δίκη που ξεκίνησε την Πέμπτη.

Επεκτείνει το πτητικό της πρόγραμμα η Ryanair

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τον εισερχόμενο τουρισμό της Ρόδου, μετά και την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanαir να επεκτείνει το πρόγραμμα των πτήσεων της προς Ρόδο και Κω.

Συγκεκριμένα, δέκα νέοι προορισμοί για τη Ρόδο και έξι νέοι προορισμοί για την Κω ανακοινώθηκαν από τη Ryanαir, με σχετικό δελτίο Τύπου της αεροπορικής εταιρείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Την απόφαση της εταιρείας να επεκτείνει το πρόγραμμα των πτήσεών της προς Ρόδο και Κω υποδέχεται ως σημαντική και θετική εξέλιξη για το μέλλον του τόπου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και οι μάχες-φωτιά για την παραμονή

Με τρία σπουδαία ματς ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη ενώ νωρίτερα, θα κριθούν πολλά στη μάχη της ουράς από τα αποτελέσματα των αγώνων Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα και Πανσερραϊκός – Ηρακλής.

Πτώση 9,4% στην κίνηση στις πτήσεις εσωτερικού

Ανώμαλη προσγείωση εμφάνισε το 2010 η κίνηση επιβατών για το αεροδρόμιο της Αθήνας, κυρίως λόγω της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας που έκανε πολλούς να αποφύγουν τα ταξίδια με το αεροπλάνο και να αναζητήσουν άλλες, προφανώς φθηνότερες, λύσεις για τις μετακινήσεις τους.

Συνολικά στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς το "Ελευθέριος Βενιζέλος" εξυπηρέτησε 15,41 εκατ. επιβάτες, αριθμός μειωμένος κατά 5% σε σύγκριση με το 2009.

Σάντος: Θα καλούνται μόνο όσοι παίζουν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντος Σάντος, ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών για τον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Καναδά, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9/2 και ώρα 17:00 στο γήπεδο «AEL FC Arena».

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρς Σιόβας,

"Νόμιμα κατασκευάστηκε το Golden Hall" λέει το Σ.τ.Ε.

Πέντε χρόνια μετά την εκχώρηση του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης των Ολυμπιακών Αγώνων εκτάσεως 53.835 στην εταιρεία "Lamda Development» για 40 χρόνια, την υποβολή προσφυγών εναντίον αυτής της απόφασης και 2,5 από την λειτουργία του εμπορικού Κέντρου Golden Hall που κατασκευάστηκε εκεί, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε την τελική έγκριση για τη νόμιμη λειτουργία του.

Με 4 αποφάσεις του το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε ότι το εμπορικό Κέντρο που περιλαμβάνει 132 καταστήματα, πέντε χώρους εστίασης σε τρείς ορόφους και περιλαμβάνει 1.400 θέσεις στάθμευσης δεν είναι αυθαίρετο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More