Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κοινοβουλευτικό.... "έργο"!!!

Είναι βαρετό να κάθεσαι στα έδρανα της βουλής χωρίς να κάνεις τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν έρχεται η τεχνολογία και βοήθα τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού, να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Κάποιοι από αυτούς ίσως παίζουν πασιέντζα, άλλοι ίσως να ελέγχουν την αλληλογραφία τους, να διαβάζουν εφημερίδα και άλλοι να σερφάρουν απλά στο ιντερνέτ.

Κλειστά τα φαρμακεία Παρασκευή και Δευτέρα

"Ρολά" κατεβάζουν αύριο και τη Δευτέρα τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Στην Αθήνα, τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά όργανα των φαρμακοποιών προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους. Το κοινό θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου

Καρδιοχτύπησαν οι 75 επιβάτες του πλοίου ''Ιεράπετρα'' που προσέκρουσε στο λιμάνι κατά τις διαδικασίες πρόσδεσης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Το πλοίο, που μετέφερε 75 επιβάτες, 5 φορτηγά, 8 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 δίκυκλα, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πάτμος - Ληψοί - Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος.

Ο απόπλους του πλοίου απαγορεύτηκε μέχρι να δοθεί από το νηογνώμονα πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.

«Πλακώνονται» στην Γερμανία για την... Ελλάδα!

Νέος πόλεμος ξεκινάει στην Γερμανία για την… Ελλάδα. Η κόντρα Μέρκελ – Σρέντερ βρήκε νέα αφορμή, για να «φουντώσει», την οικονομική βοήθεια στην χώρα μας.

Ο Γ. Σρέντερ, που την φύλαγε στην Γερμανίδα καγκελάριο, εξαιτίας παλαιότερου σχολίου της, ότι δεν έπρεπε να δεχτεί την Ελλάδα στην ευρωζώνη με τα παραποιημένα στοιχεία, ρίχνει τώρα τα δικά του πυρά.

Σε απεργία πείνας και χωρίς δικηγόρους οι “Πυρήνες”

Την πρόθεσή τους να ξεκινήσουν απεργία πείνας γνωστοποίησαν σήμερα, με γραπτές δηλώσεις τους, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους στη δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", που κρατούνται. Παράλληλα, αρνήθηκαν τον αυτεπάγγελτο διορισμό τους οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, πλην των συνηγόρων της Κ. Καρακατσάνη.

Όπως δήλωσαν, δε θα προχωρήσουν σε απεργία πείνας οι κατηγορούμενοι Αλέξανδρος Μητρούσιας και Κωνσταντίνα Καρακατσάνη.

Τον έπιασαν για διακίνηση κοκαΐνης στην Καλλιθέα

Έναν 22χρονο Αλβανό συνέλαβαν αστυνομικοί στην Καλλιθέα για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες εντόπισαν τον 22χρονο και τον συνέλαβαν.

Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κοκαΐνη βάρους 2.074 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 3.000 γραμμαρίων, μία μεταλλική μήτρα, ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με τη φωτογραφία του συλληφθέντα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Φρίκη στην Καβάλα - κάρφωσαν το κεφάλι γουρουνιού έξω από τζαμί!

Μπροστά σε μια αποτρόπαια πράξη βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της παλιάς πόλης της Καβάλας, στη χερσόνησο της Παναγίας.

Άγνωστος ή άγνωστοι μετέφεραν τα μεσάνυχτα ένα μικρό γουρούνι μπροστά στην είσοδο της Παλιάς Μουσικής (τζαμί Χαλίλ Μπέη) και αφού το έσφαξαν κάρφωσαν το κεφάλι του με μαχαίρι στην κεντρική ξύλινη πόρτα του κτιρίου και άφησαν εκτεθειμένο το υπόλοιπο σώμα του ζώου μέσα στον περιβάλλοντα χώρο.

"Σαπίζει" η Αγιά Σοφιά

Τα σοβαρά λάθη και τις παραλείψεις στις εργασίες αποκατάστασης του εξωτερικού τοιχώματος της Αγίας Σοφίας διαπιστώνει η Επιτροπή Χωροταξίας της Κωνσταντινούπολης, που τονίζει ότι λόγω αυτών των λαθών «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο λόγω της εργασίας να σαπίσουν πολλά ιστορικά μωσαϊκά που βρίσκονται εντός του μουσείου».

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» που αφιέρωσε σχεδόν ολόκληρη σελίδα για το θέμα έχει ως τίτλο «σαπίζει η Αγία Σοφία επειδή έξυσαν τους σοβάδες».

Κακοκαιρία και αύριο, με βροχές και χιόνια

Βροχή ή χιονόνερο στην Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια με χιόνια στα ορεινά, και βροχές με τοπικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο περιμένουμε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 10 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Απίστευτα στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση!!! Φανταστείτε πόσοι τους ξέφυγαν...

Αναλυτικά στοιχεία τόσο για τους λαθρομετανάστες όσο και για τους διακινητές των τελευταίων ετών, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μόνο το 2010 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας 132.524 μετανάστες και 1.150 διακινητές.

Παρόμοια είναι τα νούμερα και για τα προηγούμενα έτη, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα μικρό μέρος λαθρομεταναστών συλλαμβάνεται και το μεγαλύτερο εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας, τότε γίνεται αντιληπτό ότι τα τελευταία χρόνια μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ο ακριβής αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 1-2 - Δείτε τα γκολ του αγώνα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την ήττα του με 2-1 από την Κέρκυρα.

Οι Κερκυραίοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Παρασκευαΐδη, στο 28΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάρτιν ενώ οι «Φαίακες» διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου στο 74΄. Οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ατρόμητο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Πολύ γνωστός επιχειρηματίας ήταν συνεργός του αρχιφύλακα με την κοκαΐνη στην Πρέβεζα

Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Πρέβεζας που δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, είναι ο συνεργός του αρχιφύλακα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης!

Ο αστυνομικός είχε αντιληφθεί εγκαίρως το μπλόκο που είχαν στήσει ειδικά γι’ αυτόν οι συνάδελφοί του και είχε πετάξει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του το «φιξάκι» με το μισό γραμμάριο κοκαΐνης που είχε μαζί του.

Πλημμύρισε από τη νεροποντή η Αττική

Προβλήματα σε όλη την Αττική, με διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες, έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση.

Η κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί στη λεωφόρο Αρίωνος προς Αρτέμιδα από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στην περιοχή Πετμεζά στα Σπάτα και στην οδό Μαρκοπούλου, στη διασταύρωση με την οδό Καλαβρύτων, στο Μαρκόπουλο.

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 1-2 - Ο Βόλος στα ημιτελικά με τον Ατρόμητο

Ο Βόλος γιορτάζει! Ο Ολυμπιακός αν και καρδιοχτύπησε τελικά πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Προσπάθησε η Κέρκυρα που κέρδισε με 2-1, αλλά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού για τους «κόκκινους» ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη!

Απειλείται η βιωσιμότητα του 40% των επιχειρήσεων στο χώρο της οικοδομής

Επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής «βλέπουν» δυσοίωνο το μέλλον τους.

Τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε συναφή επαγγέλματα, εκτιμούν πως έχουν μόλις ένα μήνα περιθώριο ζωής, με βάση το ανεκτέλεστο έργο τους.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν μέσω της έρευνας που διενήργησε για λογαριασμό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), η εταιρεία δημοσκοπήσεων

Ληστές έχασαν το θησαυρό... μέσα από τα χέρια τους

Ούτε που φαντάζονταν οι τέσσερις κακοποιοί που εισέβαλαν στο φτωχόσπιτο δύο ηλικιωμένων γυναικών στη Συκιά Κορινθίας, ότι το σχεδόν εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε έναν θησαυρό! Πιστεύοντας ότι θα έβρισκαν λίγα χρήματα, τα άρπαξαν και έφυγαν αφήνοντας δεμένες χειροπόδαρα τις δύο αδελφές, μια από τις οποίες ξεψύχησε λίγο αργότερα!

Οι τέσσερις άγνωστοι που ήταν μεγάλης ηλικίας, καλοντυμένοι και φορούσαν κουκούλες διέρρηξαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού δίπλα στην εθνική οδό

Απόσυρση του νόμου ζητούν οι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ

Το δικαίωμα της πρώτης προαίρεσης του ΟΠΑΠ για την διεξαγωγή οποιονδήποτε νέων παιχνιδιών και την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου ζητούν οι υπάλληλοι του οργανισμού.

Ειδικότερα, με αφορμή την πρόσφατη έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο του σχεδίου νόμου για τη «Ρύθμιση της Αγοράς Παιγνίων», ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΠΑΠ ΑΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις διαφαινόμενες εξελίξεις και καταθέτει τις απόψεις και προτάσεις των εργαζομένων.

Νέες στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς την Παρασκευή

Μετά από ανάπαυλα μίας ημέρας, κατα την οποία όλα τα μέσα μεταφοράς κινήθηκαν κανονικά, νέες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει για αύριο οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Προβλήματα στις μετακινήσεις του, αλλά σε μικρότερη κλίμακα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό της Αττικής, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Οι ασφαλιστικές δεν αποζημιώνουν εάν δεν έχετε δελτίο ΚΤΕΟ

Το μαχαίρι στο κόκαλο βάζει πλέον η Κυβέρνηση σε όλους αυτούς που αρνούνται πεισματικά να μην εκδίδουν το δελτίο ΚΤΕΟ για το αυτοκίνητό τους.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με το Νόμο 3897 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 10 Δεκεμβρίου 2010, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να έχουν το ειδικό χαρτί από το ΚΤΕΟ εφόσον θέλουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους.

Ψάχνουν τον "άνθρωπο με το κουστούμι" που παρέδωσε το δέμα-βόμβα

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ο άνθρωπος που παρέδωσε το εκρηκτικό δέμα σε εταιρεία κούριερ στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για τον έναν από τους τρεις καταζητούμενους, ηλικίας γύρω στα 30, μελαχρινός, ο οποίος εμφανίστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος, φορώντας κουστούμι, και ταχυδρόμησε το δέμα.

«Πολύ πιθανόν κοντά στο σημείο να υπάρχει γιάφκα. Εκεί όπου τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης έχουν βρει καταφύγιο και κατασκευάζουν τις βόμβες», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Μπλόκο σε 22 τόνους μουχλιασμένου μαυροσίταρου

Στην κατάσχεση 22,5 τόνων μαυροσίταρου από την Κίνα, που επρόκειτο να εισαχθεί στη χώρα μας μέσω του τελωνείου Πειραιά, προχώρησαν οι Αντιπεριφέρειες Πειραιά & Νήσων.

Το προϊόν που ήταν συσκευασμένο σε 900 σάκους και κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μούχλα στην επιφάνεια του σιταριού, αλλά και στο εσωτερικό των σάκων που ήταν αποθηκευμένο.

Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος 0-1 - Δείτε το γκολ του αγώνα

>Αναμενόμενα μετά από το 2-0 του πρώτου αγώνα αρκούσε ένα γκολ στον Ατρόμητο στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα ώστε να λήξει νωρίς νωρίς η σεμνή τελετή κόντρα στον Διαγόρα και αυτό ήρθε με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να επικρατήσουν και στο δεύτερο ματς με 1-0 και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δείτε το γκολ του αγώνα

Νέο "ψαλίδι" στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα

Το ενδεχόμενο μείωσης μισθών στον ιδιωτικό τομέα άφησε ανοιχτό ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας πως «η ανταγωνιστικότητα περνά μέσα από το κόστος εργασίας».

Σε μία προσπάθεια να μην επικρατήσει αναταραχή και στον ιδιωτικό τομέα μετά το "ψαλίδι" που έπεσε στο δημόσιο, σημείωσε ότι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας δεν εξαρτάται μόνο από το κομμάτι της μισθολογικής δαπάνη, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές στους μισθούς του Δημοσίου.

Πολλοί καφέδες, καλύτερη απόδοση στη δουλειά οι γυναίκες

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να ξεπεράσει τους άνδρες συναδέλφους της; Να πίνει πολλούς καφέδες και να κερνάει κι εκείνους.

Οι γυναίκες εργαζόμενες που πίνουν πολλούς και δυνατούς καφέδες στη δουλειά τους, για να τα βγάλουν πέρα με τις διάφορες καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος, βελτιώνουν την απόδοσή τους.

Το ίδιο, όμως δεν συμβαίνει με τους άνδρες συναδέλφους τους, στους οποίους οι πολλοί καφέδες φαίνεται

Φοβούνται νέο χτύπημα στην αντιτρομοκρατική

Νέο κύκλο χτυπημάτων από τα ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» φοβούνται οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και μάλιστα ο κίνδυνος μεγαλώνει όσο προχωράει η δίκη των δεκατριών κατηγορουμένων για συμμετοχή στη συγκεκριμένη οργάνωση.

Όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό με τον παγιδευμένο φάκελο στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και δεν εντοπίζεται το διαμέρισμα-γιάφκα όπου κατασκευάζονται οι βόμβες, τόσο μεγαλώνει ο φόβος επανεμφάνισης της οργάνωσης και μάλιστα με εντυπωσιακό χτύπημα.

Την Κυριακή «δεν πληρώνω» στην Πελοπόννησο

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και πολιτών Πελοποννήσου κατά των διοδίων, με σύνθημα "αντιστεκόμαστε στις υπέρογκες αυξήσεις, δεν πληρώνουμε την κρίση τους", την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, διοργανώνει νέα κινητοποίηση και ανοίγει όλους τους σταθμούς διοδίων, στον αυτοκινητόδρομο ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι πολίτες και οι φορείς της Μεσσηνίας ανοίγουν τα διόδια στο Μάναρι, οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια στη Νεστάνη, οι Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου και οι Κορίνθιοι τα διόδια σε Ζευγολατιό και Ισθμό.

Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος 0-1 - Ο Ατρόμητος στους ημιτελικούς

Μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ελάχιστοι Ροδίτες θεωρούσαν πως η ομάδα του Διαγόρα θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο. Και είχαν δίκιο. Η ομάδα του Δώνη ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ήταν το φαβορί και το έδειξε, παίζοντας όσο χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το τελικό 1-0 έδωσε το τρίτο εισιτήριο στους Περιστεριώτες.

Κι αν είσαι και παπάς…

Και η Εκκλησία στον κανόνα αποχωρήσεων-προσλήψεων στο Δημόσιο

Καμία εξαίρεση από τον κανόνα 1/5 και για την εκκλησία δήλωσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος. Όπως ανέφερε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και η εκκλησία θα υπαχθεί στον κανόνα που θέλει πέντε αποχωρήσεις από το δημόσιο έναντι μιας πρόσληψης.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημούλης κάλεσε την Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την τρόικα για την εξαίρεση κάποιων τομέων όπως η υγεία και η παιδεία από τον «μπαλτά» -όπως είπε χαρακτηριστικά- του ένα προς πέντε.

Συμψηφίζονται τα χρέη με το Δημόσιο

Την δέσμευση ότι η ρύθμιση για το συμψηφισμό οφειλών προς και από το δημόσιο, θα συμπεριληφθεί τελικά στο υπό κατάρτιση φορολογικό νομοσχέδιο, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στους κοινωνικούς φορείς που μετείχαν στην δημόσια διαβούλευση, πριν αυτό κατατεθεί στη Βουλή.

Ωστόσο το μέτρο δεν φαίνεται πως ικανοποιεί τον εμπορικό κόσμο που, λόγω κρίσης και από φόβο για αλυσιδωτά φαινόμενα "ντόμινο" στην αγορά, ζητά επιπλέον την απαλλαγή των επιτηδευματιών από τον ΦΠΑ που δεν εισέπραξαν ακόμη, εφόσον δεν τους τον κατέβαλλαν οι συναλλασσόμενοι μαζί τους που τον όφειλαν.

Σταθερή στο 10% η ανεργία το Δεκέμβριο

Αμετάβλητo στο 10% παρέμεινε το ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη το Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Eurostat, τη στιγμή που οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires το τοποθετούσαν στο 10,1%. Το Δεκέμβριο του 2009 το ποσοστό ήταν στο 9,9%.

Στην Ε.Ε. των 27 η ανεργία διατηρήθηκε στο 9,6% ενώ ένα χρόνο πριν ήταν στο 9,5%.

Σε σύγκριση με το Νοέμβριο ο αριθμός των ανέργων στην Ευρωζώνη υποχώρησε κατά 73.000 στους 15,775 εκατ. ενώ σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2009 είναι κατά 178.000.

Έπιασε φωτιά ο Μάσα

Η τρίτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης στην Βαλένθια δεν ήταν η τυχερή του Φελίπε Μάσα αφού ο βραζιλιάνος είδε την F150 να πιάνει φωτιά.

Η διαρροή καυσίμου ήταν σύμφωνα με τη Ferrari η αιτία του συμβάντος που ανάγκασε τον Μάσα να σταματήσει πρόωρα τις δοκιμές. Ο βραζιλιάνος που πήρε στα χέρια του F150 και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της, δεν πρόλαβε να κάνει τους γύρους που επιθυμούσε μιας και στην στροφή 8 είδε το μονοθέσιο να πιάνει φωτιά.

Αυξάνεται η τιμή του πακέτου κατά 10 λεπτά στην Κρήτη


Με απόφαση του σωματείου περιπτερούχων και καπνοπωλών Κρήτης, από τις 15 Φεβρουαρίου αυξάνεται η τιμή των πακέτων τσιγάρων κατά 10 λεπτά του ευρώ!

Το σωματείο κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, κάνοντας λόγο για θέμα επιβίωσης των περιπτερούχων, τα κέρδη των οποίων έχουν μηδενιστεί, όπως λένε.

«Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές το πραγματικό κόστος του πακέτου στοιχίζει στις καπνοβιομηχανίες περίπου 2 % από την αξία στην οποία τελικά πωλείται στον καταναλωτή.

13 χωριά αποκλεισμένα από τα χιόνια στη Φθιώτιδα

Έντονη χιονόπτωση έχουμε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Φθιώτιδας με το χιόνι να ξεπερνά σε πολλά χωριά τους 30 πόντους. Οι οδηγοί, σήμερα και αύριο, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί καθώς λόγω του παγετού και της έντονης βροχόπτωσης στα πεδινά, οι δρόμοι θα κρύβουν πολλές παγίδες.

Από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα στο δρόμο προς Καρπενήσι, σύμφωνα με το LamiaReport, χρειάζονται αλυσίδες. Μάλιστα οι κάτοικοι δίνουν μάχη για να καθαρίσουν τον δρόμο!

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Τζιμπρίλ Σισέ

Με το ενδεχόμενο τιμωρίας, μέχρι και δύο αγωνιστικών αποκλεισμού κινδυνεύει ο Τζιμπριλ Σισέ για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε (περιφραστικά) πως νοιώθει βιασμένος από τις αποφάσεις τις διαιτησίας και βάσει δεδικασμένου αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

Στην περίπτωση που τον καλέσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, θα απολογηθεί με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος, κάτι το οποίο επισύρει τιμωρία αποκλεισμού δύο αγωνιστικών (πιθανόν τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Δείτε τι μας περιμένει στην πιο σκληρή εποχή του μνημονίου

Αγώνα μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η κυβέρνηση για να οριστικοποιήσει -εγκαίρως- το νέο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης με -νέα και παλιά- μέτρα ύψους 12,8 δισ. ευρώ που θα εφαρμοστούν την περίοδο 2012-2014.

Μέχρι τις 15 Απριλίου το νέο πρόγραμμα θα πρέπει να έχει πάρει το πράσινο φως από την τρόικα και να έχει ψηφιστεί από την Βουλή, ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για την πιο σκληρή εποχή του μνημονίου.

Με αλυσίδες η κίνηση προς Καρπενήσι

Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα αυτοκίνητα από Λαμία προς Καρπενήσι, μετά το ύψος της Μακρακώμης. Ειδικά μηχανήματα δίνουν μάχη από νωρίς το πρωί στην περιοχή, για να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό, ρίχνοντας αλάτι και απομακρύνοντας το χιόνι.

Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώνονται και στα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας, ενώ το ύψος του χιονιού, σε πολλές περιπτώσεις, έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά.

Ποιο θα είναι το δεύτερο ζευγάρι;

Ο ένας ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) είναι γνωστός από την Τετάρτη.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα μπορούσε να είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστός, μετά το προβάδισμα που απέκτησαν στους πρώτους αγώνες Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά μέχρι το 90', ακόμα και όταν έχουν προκύψει καθαρά σκορ.

Δοκιμασίες που κόβουν την ανάσα στον αποψινό τελικό του "Top Chef"

Μετά τον πρώτο Έλληνα «Master Chef», απόψε το βράδυ η Νάντια Μπουλέ θα ανακοινώσει τον πρώτο Έλληνα «Top Chef».Τα μαχαίρα θα ακονιστούν καλά και οι κατσαρόλες θα πάρουν φωτιά στο πλατό του κουζινοριάλιτι του Ant1 που ρίχνει αυλαία.

Αθηναγόρας, Γιώργος και Μιχάλης καλούνται να φτιάξουν κυρίως πιάτο και γλυκό σε μοριακή κουζίνα και οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Τέλος καλό όλα καλά στην περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

Δεν πρόλαβε να μπει το 2011 και ο Βασίλης Καρράς λαχτάρησε τους δικούς του ανθρώπους, αφού μετά από έντονη αδιαθεσία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Πολύ σύντομα όμως, διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για μια απλή αδιαθεσία, αφού ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την “Espresso”, ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε αφόρητους πόνους στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα - ενόχληση που είχε και άλλη φορά στο παρελθόν, ίσως όχι τόσο έντονα όσο τελευταία, και μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Υεμένη: «Hμέρα της οργής»

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης στην Υεμένη διαδηλώνουν σήμερα για την «Ημέρα της οργής» στην πρωτεύουσα Σαναά, ζητώντας δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, λίγες εκατοντάδες μέτρα από ανάλογη συγκέντρωση των υποστηρικτών του καθεστώτος, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι δύο διαδηλώσεις πραγματοποιούνται προς το παρόν σε ήρεμη ατμόσφαιρα, με τα δύο στρατόπεδα να κινούνται σε διαφορετικά σημεία: στην πλατεία Αλ-Ταχρίρ για τους οπαδούς της κυβέρνησης και κοντά στο Πανεπιστήμιο της Σαναά για την αντιπολίτευση.

Eφυγε με τον εραστή της, σκηνοθετώντας απαγωγή!

26χρονη παντρεμένη από τη Θεσσαλονίκη έφυγε με τον εραστή της και στη συνέχεια σκηνοθέτησε απαγωγή της, ζητώντας από τον σύζυγό της 80.000 ευρώ! Ομως ο σύζυγος πήγε στην αστυνομία και η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο.

Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή, στα τέλη του περασμένου μήνα, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κρυφά, μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το ζευγάρι βρήκε "καταφύγιο" στην περιοχή Λειβαδιάς, στη Βοιωτία.

Θύμα του... Facebook

H Κατερίνα Λέχου είναι ακόμα ένα από τα διάσημα πρόσωπα που έπεσε θύμα επιτήδειων στο Facebook. Η ηθοποιός μίλησε γι’ αυτό το γεγονός σε συνέντευξή της.

«Ποτέ δεν είχα, δεν έχω καμία επαφή με Ίντερνετ. Πολλοί φίλοι μου μού είπαν ότι με βρήκαν στο Facebook όπου, λέει, έχω profile και τους μιλούσα κιόλας. Μου κάνει εντύπωση πώς ένας άνθρωπος φορώντας τη μάσκα ενός άλλου ανθρώπου θέλει να 'χει επικοινωνία.

Συλλήψεις για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Δύο αλλοδαποί οδηγοί φορτηγών συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με το Λιμενικό, μετέφεραν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες συνολικά είκοσι μετανάστες, οι οποίοι δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί σε φορτηγό ψυγείο, λίγο πριν αυτό εισέλθει σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, εντόπισαν μέσα στο φορτίο με πορτοκάλια έντεκα αλλοδαπούς.

Αυτοκτόνησε λόγω οικονομικού αδιέξοδου

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 35χρονος άντρας Αλβανικής καταγωγής λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ο άτυχος άντρας, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε εξαφανιστεί από συγγενείς και φίλους τις τελευταίες βδομάδες.

Τον 35χρονος βρήκαν χθες να έχει κρεμαστεί σε περιβόλι με εσπεριδοειδή κάτοικοι της περιοχής Βαρθολομιό στην Ηλεία, όπου διέμενε, κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τα αίτια της αυτοχειρίας ερευνώνται από την τοπική αστυνομία.

Στο μετρό το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Με σακούλες σκουπιδιών κάλυψαν το πρωί μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» τα ακυρωτικά μηχανήματα στους σταθμούς του μετρό στον Άγιο Δημήτριο και στον Άγιο Αντώνιο.

Από την έναρξη της βάρδιας και για τρεις ώρες περίπου μέλη του κινήματος είχαν συγκεντρωθεί στα εκδοτήρια των σταθμών και καλούσαν τους πολίτες να μην ακυρώνουν τα νέα αυξημένα εισιτήρια και τους ενημέρωναν για τους στόχους του κινήματος με φυλλάδια.

Τους έκλεψαν τα … όπλα μέσα από το περιπολικό!

Ένα περίεργο περιστατικό απασχολεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Άγνωστοι διέρρηξαν στις 4 τα ξημερώματα στο Μοναστηράκι ένα σταθμευμένο συμβατικό υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και αφαίρεσαν δύο υπηρεσιακά όπλα, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο.

Συνεχίζουν την απεργία οι γιατροί

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν και σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί στην Αθήνα και στον Πειραιά μετά την χωρίς αποτέλεσμα συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Οι γιατροί σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί.

Οι γιατροί που από την Τρίτη πραγματοποιούν κατάληψη στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας αποφάσισαν να παραμείνουν στο χώρο, για να γίνει σήμερα νέα συνεδρίαση. Στις 12.30 το μεσημέρι να δοθεί συνέντευξη τύπου.

Με βιοκαύσιμο τα αεροπλάνα της Alitalia

Συμφωνία για την παραγωγή βιοκαυσίμων για αεροσκάφη από αστικά στερεά απόβλητα υπέγραψαν σήμερα η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia και ο αμερικανικός όμιλος Solena.

Στην ανακοίνωσή τους, οι δύο εταιρείες διευκρίνισαν ότι υπογράφηκε επιστολή πρόθεσης για τη μετατροπή αστικών στερεών αποβλήτων σε σημαντικό μέρος των καυσίμων που χρησιμοποιεί η Alitalia.

e-απάτη: Αγόρασε... αέρα!

Θύμα απάτης έπεσε ένας 32χρονος Καρδιτσιώτη, που αποφάσισε να αγοράσει αυτοκίνητο μέσω του Διαδικτύου.

Αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με πωλητή, τα στοιχεία του οποίου αναγράφονταν στη συγκεκριμένη σελίδα, συμφώνησε να αγοράσει το αμάξι, καταθέτοντας σε προσωπικό λογαριασμό τράπεζας το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ ως προκαταβολή.

Όπως κατήγγειλε ο παθών, μετά την παρέλευση της συμφωνηθείσας ημερομηνίας για την μεταβίβαση του αυτοκινήτου και ακόμη μέχρι σήμερα δεν παρέλαβε ποτέ το αυτοκίνητο, ενώ τα χρήματά του έκαναν «φτερά».

Βροχές και χιόνια τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε όλη τη χώρα!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα κεντρικά και νότια της χώρας. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας. Θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν στα ανατολικά πελάγη, εντάσεως 8 και 9 μποφόρ.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Δυτικής και της Βόρειας Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός με 1,5 κιλό μαριχουάνα στο τελωνείο της Κακαβιάς

Ο έλεγχος των αστυνομικών στο λεωφορείο που κατευθυνόταν από τα Τίρανα στην Αθήνα, στο τελωνείο της Κακαβιάς χθες το πρωί, έβγαλε λαβράκι.

Ένας 27χρονος από την Αλβανία μετέφερε στις αποσκευές του 1,5 κιλό επεξεργασμένη μαριχουάνα που σκόπευε να τη μεταφέρει στην Κρήτη, όπου ζει και εργάζεται με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More