Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

"Έφυγε" ο Μιλτιάδης Έβερτ

Την τελευταία του πνοή άφησε, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, σε ηλικία 72 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ο Μιλτιάδης Έβερτ.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας παράλληλα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Στον τελικό οι "αιώνιοι"

>Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν τις άνετες προκρίσεις σε βάρος ΠΑΟΚ κι Άρη αντιστοίχως και θα διεκδικήσουν για τέταρτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδος στο... μίζερο Ελληνικό.

Η κλήρωση της 6/10 είχε προϊδεάσει άπαντες για το τι θα επακολουθούσε. Με τους δύο «αιωνίους» να μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό, ζητούνταν αντίπαλος για την υπέρβαση και την έκπληξη.

Στις 17 Φεβρουαρίου τα σπουδαία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Η Μπετίνα Ζότεβα, εκπρόσωπος του βουλγαρικού υπουργείου Οικονομικών, ανέφερε ότι η υλοποίηση του σχεδίου κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη δεν έχει διακοπεί.

Πρόσθεσε δε ότι το σχέδιο δεν μπορεί να διακοπεί με μονόπλευρη απόφαση οποιασδήποτε από τις τρεις χώρες που συμμετέχουν στην διεθνή εταιρία.

Προβληματισμός στους κτηνοτρόφους της Σάμου μετά το κλείσιμο του μοναδικού σφαγείου

Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα στην περιφερειακή ενότητα ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Σάμου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου Βαθέος Σάμου, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο του μοναδικού σφαγείου που υπήρχε στον νομό.

Οι κτηνοτρόφοι αναζητούν λύση, καθώς πλησιάζει το Πάσχα και θα πρέπει να προχωρήσουν στη σφαγή των αμνοεριφίων. Ωστόσο, η λύση για μετάβαση σε άλλο σφαγείο εκτός νησιού φαντάζει απαγορευτική, λόγω κόστους αλλά και απόστασης.

Συνελήφθη 50χρονος που εξωθούσε στην πορνεία δύο ανήλικα κορίτσια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 50χρονος μαστροπός και διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στην Καλλιθέα επί της οδού Ανδρομάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς εξωθούσε στην πορνεία δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία είχαν φύγει από τα σπίτια τους πριν από πέντε ημέρες.

Μείωση του ποσοστού θανάτων από καρκίνο στην Ευρώπη

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές, λιγότεροι από 1,3 εκατ. άνθρωποι θα πεθάνουν από καρκίνο στην Ευρώπη αυτήν τη χρονιά, καθώς μειώνονται τα ποσοστά θανάτου από τη νόσο. Ωστόσο, περισσότερες γυναίκες χάνουν πλέον τη ζωή τους από καρκίνο του πνεύμονα σε όλο τον κόσμο, πλην της Βρετανίας.

Η μείωση των θανάτων από καρκίνο οφείλεται κυρίως στη μείωση της θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού στις γυναίκες και από καρκίνο του πνεύμονα και του παχέος εντέρου στους άνδρες.

Κοινός φορτιστής κινητών: Σύντομα κοντά μας!

Ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο κοινό φορτιστή κινητών τηλεφώνων βρίσκεται η ΕΕ. Η Μπρίτζετ Κοσγκρέιβ, γενική διευθύντρια της Digitaleurope, η οποία είναι η μεγαλύτερη ένωση του ευρωπαϊκού κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας, παρέδωσε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο για τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα επίτροπο Αντόνιο Ταγιάνι δείγμα του κοινού φορτιστή κινητών τηλεφώνων, που θα είναι συμβατός με κινητά τηλέφωνα οποιασδήποτε εταιρείας.

Πρόκειται για μια ιδέα την οποία προωθεί εδώ και χρόνια η Επιτροπή και αποφασιστική πρόοδος σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα χάρη στη συνεργασία με 14 εταιρείες του κλάδου.

Ανταλλαγή όπλων με... στρινγκ!!!

Το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια περιορισμού των όπλων που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, βάζει μια ιδιοκτήτρια καταστήματος ερωτικών παιχνιδιών. Οι κάτοχοι όπλων θα μπορούν να τα ανταλλάξουν με εσώρουχα και δονητές!!!

Είχε γίνει γνωστό στις ΗΠΑ γιατί ήταν το πρώτο ντράιβ-θρου κατάστημα ερωτικών παιχνιδιών. Τώρα για άλλη μια φορά δελεάζει τους πελάτες του για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τελικά, τι χρώμα έχει το παιδί;

Η Halle Berry στέλνει ένα μήνυμα στον κάποτε σύζυγό της με τον όποιον, όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για τη κηδεμονία της κόρης του. Ο Gabriel Aubry είχε πει ότι δεν θέλει να αποκαλούν την κόρη του μαύρη, και μάλιστα επέμενε, λέγοντας ότι είναι άσπρη.

Τώρα, η Halle Berry μιλώντας στο περιοδικό Ebony απαντάει σε αυτή τη δήλωση του Gabriel και λέει: «Νιώθω πως είναι μαύρη. Εγώ είμαι μαύρη και είμαι η μητέρα της και πιστεύω στη "θεωρία της σταγόνας"». Αυτή η θεωρία χρησιμοποιήθηκε για να διαχωρίσει ποιοι ήταν και ποιοι όχι 100% καυκάσιοι.

Τρόικα: Τα χρέη του Δημοσίου βρίσκονται εκτός ελέγχου

Άστραψε και βρόντηξε η τρόικα με τα χρέη του δημοσίου. Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά πλέον βρίσκονται… εκτός έλεγχου! Επιχειρήσεις, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία δήμοι και κοινότητες χρωστούν κοντά στα 9 δισ. ευρώ και σχέδιο ρύθμισης οφειλών υπάρχει μονό για τα παλιά χρέη των νοσοκομείων ύψους 5,3 δισ. ευρώ.

Και οι σκληροί της τρόικας δεν σταμάτησαν εκεί! Ζήτησαν πιο σκληρά μέτρα κατά της φοροδιαφυγής από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ενώ για τις αποκρατικοποιήσεις εμφανιστήκαν δύσπιστοι και περιμένουν να δουν με τα μάτια τους να γίνεται έστω και μια!

Κατάσχεσαν 1 τόνο μαριχουάνα

Έναν τόνο μαριχουάνα, προτού το φορτίο περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα, κατέσχεσαν οι αλβανικές αρχές στο Αργυρόκαστρο.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές του Αργυροκάστρου, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 41χρονο από το Τεπελένι, ο οποίος είχε προμηθευτεί το φορτίο στο χωριό Λαζαράτι (περιοχή γνωστή για την καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, περίπου 20 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα).

Δεν κάνουν πίσω οι γιατροί

Πανιατρική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν την Τετάρτη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), αντιδρώντας στο "πολύκροτο" πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή.

Αυτοπροσώπως Κεντέρης και Θάνου στο δικαστήριο

Την αυτοπρόσωπη εμφάνιση των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου ενώπιον του δικαστηρίου στην επόμενη συνεδρίασή του, στις 21 Φεβρουαρίου αποφάσισε το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης του εισαγγελέα της έδρας που υπέβαλε η υπεράσπιση. Επίσης αποφάσισε να κληθούν ως μάρτυρες οι δημοσιογράφοι Φίλιππος Συρίγος και Χάρης Μπότσαρης αλλά και οι γιατροί του ΚΑΤ, προκειμένου να δώσουν διευκρινίσεις για το τροχαίο που υποστήριξαν οι δύο αθλητές ότι είχαν παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ελλάδα - Καναδάς 1-0

Η Εθνική μας ομάδα τίμησε τον μεγάλο Οτο Ρεχάγκελ για τις ανεπανάληπτες και μοναδικές χαρές που μας έχει προσφέρει. Στα αγωνιστικά η Εθνική, νίκησε 1-0 τον Καναδά και έδειξε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φετφατζίδη (πέτυχε και το μοναδικό γκολ) και Μήτρογλου (τραυματίστηκε), οι παίκτες του Σάντος έκρυψαν την μπάλα για 30’ στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι η νέα γενιά περιμένει και έχει όρεξη να διακριθεί!

Απαγορεύεται να γιορτάσουν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!!!!

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ οι ερωτευμένοι στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ δεν θα μπορούν να γιορτάσουν στις 14 Φεβρουαρίου της Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή οι τοπικές αρχές έχουν απαγορεύσει από φέτος γιορτασμούς τέτοιου είδους για λόγους «πνευματικής ασφάλειας».

Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο απαγόρευσε στους φοιτητές να κάνουν πάρτι και να δώσουν συναυλίες στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ και στον ζωολογικό κήπο της πόλης δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση εισιτηρίων στα ερωτευμένα ζευγαράκια που θα θελήσουν να κάνουν μια ρομαντική βόλτα εκεί.

Δέκα μήνες φυλακή στον επίδοξο βιαστή

Χωρίς δικηγόρο και χρήματα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ψευτοεπιχειρηματίας που αναζητούσε θύματα δημοσιεύοντας μικρές αγγελίες με τις οποίες προσέφερε εργασία σε νεαρές κοπέλες στην Καβάλα. Έτσι, μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ώσπου να βρει τρόπο να εξαγοράσει την ποινή που του επιβλήθηκε!

Ο 59χρονος επίδοξος βιαστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών από το Αυτόφωρο, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης που ανταποκρίθηκε στην μικρή αγγελία την οποία είχε δημοσιεύσει σε τοπική εφημερίδα ζητώντας δήθεν να προσλάβει γραμματείς για εξωτερικές δουλειές.

10 Μαΐου η δίκη της «Louis» και του ΝΑΤ για τις ασφαλιστικές εισφορές

Για τις 10 Μαΐου, ορίστηκε η νέα δίκη μεταξύ της εταιρείας κρουαζιέρας «Louis Hellenic Cruises» και του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου για το θέμα των ασφαλιστικών εισφορών που διεκδικεί η διοίκηση του ΝΑΤ από την εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων.

Η «Louis Hellenic Cruises» επικαλέστηκε λόγους υγείας της νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας στην Ελλάδα και ορίστηκε νέα δικάσιμος. Η δίκη αυτή αφορά το ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες από... Τούρκικο Πολεμικό!!!

Τα νησιά της Τήνου, Πάρου και Μυκόνου προσέγγισε το βράδυ της Τρίτης άκομη ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο, παραβιάζοντας, χωρίς προφανή λόγο και αιτία, τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης!

Η τουρκική κορβέτα «Μπόντρουμ», η οποία σύμφωνα με τις καταγραφές απέπλευσε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου από το λιμάνι της Σμύρνης, έπλευσε στο Αιγαίο με πορεία νότια –ελαφρώς νοτιοδυτική.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη γρίπη σε μαθητές

Δεν υπάρχει ανάγκη προς το παρόν να ληφθούν έκτακτα μέτρα στα σχολεία για τη γρίπη, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο υπουργείο Υγείας, παρουσία του υπουργού Α. Λοβέρδου και με τη συμμετοχή του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Μ. Κοντογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύσκεψη εξετάστηκαν τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στην περίπτωση έξαρσης της γρίπης στα σχολεία. Πάντως στην παρούσα φάση δεν κρίθηκε σκόπιμο να γίνει επιδημιολογική καταγραφή των απουσιών, ούτε βέβαια να κλείσουν σχολικές μονάδες. Το υπουργείο Παιδείας πάντως θα στείλει εγκύκλιο με συγκεκριμένες οδηγίες προς τα σχολεία.

Αρχίζει το καρναβάλι στο Ρέθυμνο

Η ώρα του ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού και για το 2011 είναι εδώ και πλέον η πόλη, αλλά και όχι μόνο, κινείται στους ρυθμούς του.

Για τέσσερις ημέρες, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, ο προπομπός του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού θα ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών των τριών πρώην δήμων Αρκαδίου, Νικηφόρου Φωκά και Λαππαίων για το γεγονός και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα των οποίων είναι πιο εμπλουτισμένο λόγω και της «καλλικρατικής» πια φύσης του δήμου Ρεθύμνου.

Η οργανωτική επιτροπή του ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού συναντήθηκε χθες με το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στο δημαρχείο Ρεθύμνου, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, από το πώς θα γίνει ο συντονισμός της κυκλοφορίας την ημέρα του καρναβαλιού μέχρι τη συνδρομή των εθελοντών σαμαρειτών ή και τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τη μουσική που θα παιχθεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καντάδες, εκθέσεις των στολών παλαιότερων διοργανώσεων, πολλά πάρτυ ομάδων και φυσικά την νυχτερινή και την κεντρική παρέλαση του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού.

Επαναάσταση μέσω... Facebook!!!

Ομάδα Σαουδαράβων ξεκίνησε εκστρατεία στο Facebook υπέρ της εφαρμογής πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα τους, ζητώντας την εγκαθίδρυση συνταγματικής μοναρχίας.

Η ομάδα, που αριθμεί περί τα 2.000 άτομα, τιτλοφορεί την εκστρατεία "Ο λαός θέλει τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος", παραφράζοντας το βασικό σύνθημα της εξέγερσης στην Αίγυπτο, όπου οι διαδηλωτές φωνάζουν ότι "ο λαός θέλει την πτώση του καθεστώτος".

Μονογαμία: Υπάρχει ή όχι στην πραγματικότητα;

Υπάρχουν προφανώς κάποιες παρανοήσεις σχετικά με όλο αυτό το θέμα που ακούει στο όνομα μονογαμία. Μια πρόσφατη μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο του Oregon διαπίστωσε ότι στο 40 % των νέων, ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο ένας σύντροφος ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία για μονογαμία, ενώ ο άλλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους συμφωνία.

Είναι εντυπωσιακό πάντως το γεγονός ότι ακόμα και παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά αποδείχτηκε ότι δεν τηρούσαν την μονογαμία στη σχέση τους. Για να μας «χρυσώσουν λίγο το χάπι», οι επικεφαλής της έρευνας λένε ότι η πραγματική ψυχική δέσμευση είναι αυτή που οδηγεί στη μονογαμία σχεδόν αυτόματα.

63.000 άνεργοι περιμένουν τα "παγωμένα" προγράμματα κατάρτισης

Στον «πάγο» παραμένουν από το 2009 προγράμματα κατάρτισης τουλάχιστον 63.000 ανέργων, συνολικού προϋπολογισμού 284 εκατ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες των ΚΕΚ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα ΚΕΚ που απασχολούν 15.000 εργαζόμενους.

Στον πάγο επί δύο χρόνια παραμένουν 6 προγράμματα κατάρτισης, με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο, να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των ίδιων των ΚΕΚ αλλά και των τουλάχιστον 63.000 ανέργων που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στα προγράμματα.

Οι προθεσμίες του Ε9

Η δήλωση στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων - σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - υποβάλλεται αυτοτελώς τις ίδιες καταληκτικές ημερομηνίες με αυτές των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Όταν η δήλωση υποβληθεί ηλεκτρονικά για τα φυσικά πρόσωπα υποβάλλεται μέχρι την 30η Ιουνίου 2011. Για τα νομικά πρόσωπα οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων υποβάλλονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι 30 Ιουνίου 2011.

Ουρανοκατέβατοι... διαρρήκτες!!!

Γερή μπάζα έκαναν οι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες που εισέβαλαν από τον ουρανό σε σούπερ μάρκετ της Στυλίδας, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ορειβατικό σχοινί με κόμπους!

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν τα κατατόπια, γιατί απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού πριν ξηλώσουν τα ελενίτ από την στέγη του καταστήματος για να μπουν.

Κληρικοί με... κουστούμι!!!

Μάλλον αποτελεί θέμα χρόνου, η πολιτική αμφίεση κληρικών, ή τουλάχιστον κάποιων εξ’ αυτών. Μια απόφαση που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό της εκκλησίας, καθώς δεν συζητήθηκε στην έκτακτη σύγκληση της ιεραρχίας τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά δρομολογείται εκ των συνεργατών του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου .

Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της Αρχιεπισκοπής, η ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, να εντάξει και την εκκλησία σε περιορισμό προσλήψεων και συγκεκριμένα στην αναλογία 5 συνταξιοδοτήσεις για μια πρόληψη, οδήγησαν στο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, να εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα σε εθελοντές κληρικούς που θα χειροτονηθούν να ασκούν το επάγγελμα που είχαν ως λαϊκοί και να φορούν την λαϊκή (πολιτική) περιβολή κατά την ώρα της εργασίας.

Θήβα: Κάηκε ένα άτυχο παιδάκι

Το κακό έγινε όταν το παλιό σπίτι που έμεναν τυλίχθηκε στις φλόγες - Το ανήλικο παιδί δεν πρόλαβε να αντιδράσει...

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (08-02-2011), στο σπίτι που έμενε η άτυχη οικογένεια στην περιοχή «Πυρί». Μέσα βρισκόταν το αντρόγυνο, η 16χρονη κόρη τους και το 10χρονο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη όταν προσπάθησαν να ανάψουν την ξυλόσομπα.

Για τα «μάτια» μιας γυναίκας!

Μια γυναίκα ήταν η… «πέτρα του σκανδάλου» για την οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός που δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα οπλισμένα με σουγιάδες στα Τρίκαλα, ενώ άλλος ένας που επιχείρησε να τους χωρίσει τραυματίστηκε από χτυπήματα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 22, 25 και 25 χρόνων, οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Τρικάλων με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το αιματηρό επεισόδιο που προκάλεσαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Η Πάτι guest στο καρναβάλι στην Μεγαλόπολη!

Το μεγαλύτερο καρναβάλι της περιοχής εξαπλώνεται σε όλη την έκταση του νέου καλλικρατικού Δήμου και στηρίζεται στον εθελοντισμό και την καλή διάθεση των πολιτών της περιοχής, που φέτος υπόσχονται να παρουσιάσουν το πιο δυναμικό και κεφάτο καρναβάλι των τελευταίων ετών.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην Καρύταινα με καρναβαλικό εργαστήρι, κορυφώνονται με τη μεγάλη παρέλαση στην Μεγαλόπολη το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου, γιορτάζοντας τα κούλουμα στο Δυρράχι.

Ασιάτες μαχαίρωσαν Ρουμάνο στην Αργολίδα

Η στυγερή δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τρίτης (08-02-2011) στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Οι δύο αλλοδαποί δράστες, Ασιατικής καταγωγής, ήταν κρυμμένοι και περίμεναν το θύμα τους.

Όταν ο 30χρονος Ρουμάνος πλησίασε στο σημείο που είχαν ''στρατοπεδεύσει'' του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου.

Σπείρα Βουλγάρων οι κλέφτες του Μοναστηριού στις Σέρρες

Σε σπείρα Βουλγάρων κακοποιών που έχει χτυπήσει επανειλημμένα και τα νεκροταφεία του νομού Σερρών, αποδίδει η Αστυνομία την εισβολή στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή Άγιο Πνεύμα και την αρπαγή αφιερωμάτων συνολικής αξίας 60.000 ευρώ!

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ενημερώσει τις βουλγαρικές αρχές ζητώντας να γίνουν παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και έχει στείλει μέσω της Europol τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκε στις 9 Ιανουαρίου, μετά την εισβολή στο κοιμητήριο του Καλοκάστρου του δήμου Ηράκλειας, αλλά και στις 7 Νοεμβρίου 2010 μετά την καταστροφή μνημάτων στο νεκροταφείο του Βαλτερού.

Καβάλα: Οι αγγελίες για εργασία ήταν... δόλωμα

Κυριολεκτικά «στο στόμα του λύκου» βρέθηκε μια 22χρονη κοπέλα που αναζητούσε δουλειά, όταν απάντησε σε μια αγγελία για προσφορά εργασίας στην Καβάλα! Ο δήθεν «εργοδότης» αποδείχθηκε διεστραμμένος που έβαζε αγγελίες για να προσελκύσει νεαρές κοπέλες και να τις βιάσει!

Μην μπορώντας να φανταστεί τι την περίμενε, η 22χρονη επισκέφθηκε τον άνθρωπο που πίστευε ότι θα της προσέφερε δουλειά.

Τα μισά κυλικεία των σχολείων πωλούν απαγορευμένα τρόφιμα!!!

Τα μισά κυλικεία των σχολείων πωλούν απαγορευμένα τρόφιμα και το υπουργείο παραδέχεται ότι μηχανισμός ελέγχου δεν υπάρχει.

Tώρα τρέχει το υπουργείο να φτιάξει μηχανισμό και ξεκινάει με διάλογο! Πάντως αυτό που προωθείται είναι σίγουρα προς καλή κατεύθυνση, αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες θα αλλάξει το πλαίσιο τόσο των διαγωνισμών, όσο και των προδιαγραφών των κυλικείων.

Οικονομική κρίση; Όχι για τη Τζούλια!!!

Ποια Τζούλια; Μα την Αλεξανδράτου φυσικά!

Το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και όπως αναμενόταν έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο. Τόσο ο παραγωγός του όσο και η πρωταγωνίστρια είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως θα πλουτίσουν.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" αποκάλυψε πως η Τζούλια θα αμειφθεί -άκουσον, άκουσον- με 150.000 ευρώ! Οικονομική κρίση σου λέει μετά!!!

Τον έπιασαν γιατί... ξέχασε το κινητό του!!!

Η αστυνομία του Maryland συνέλαβε έναν νεαρό άνδρα, αφότου εντόπισε το τηλέφωνό του να φορτίζεται σε σπίτι όπου έγινε νωρίτερα διάρρηξη! Ο γιος του ιδιοκτήτη είδε τον κλέφτη να μπαίνει στο σπίτι.

Ωστόσο όταν ο δράστης τον αντιλήφθηκε «το έσκασε» από το παράθυρο. Ξέχασε όμως το κινητό του, το οποίο είχε βάλει στη φόρτιση! Τελικά ο 25χρονος συνελήφθη και όπως αποδείχθηκε ήταν ο δράστης μίας σειράς διαρρήξεων.

Χούφτωσ' την! Χούφτωσ' την!

Δυο γυναίκες ηθοποιοί συναντήθηκαν το βράδυ και η χαρά τους που είδαν η μια την άλλη ήταν τέτοια που η μια άρχισε να χουφτώνει την άλλη. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί στο σίριαλ «Ονειροπαγίδα» και πρόκειται για την Μαρία Σολωμού και την Ελένη Λιάσκα.

Η εκπομπή «10 με 1 μαζί» έδειξε πλάνα από το πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς. Όταν οι δύο ηθοποιοί (Σολωμού - Λιάσκα) συναντήθηκαν έξω από το μαγαζί, η κάμερα της εκπομπής ήταν ακόμα εκεί.

Απόλυση λόγω Facebook

Που να το φανταστεί η 24χρονή δασκάλα Άσλει Πέιν ότι ανεβάζοντας φωτογραφία στο Facebook όπου καταναλώνει αλκοόλ με φίλους σε διακοπές στην Ευρώπη θα έβρισκε τον μπελά της και θα απολυόταν από το σχολείο στο οποίο δίδασκε!!!

Λογικά για το χειρότερο πράγμα το οποίο θα μπορούσε να πάθει θα ήταν να μπέρδευε τα ποτά, καθώς στο ένα χέρι να είχε μπύρα και στο άλλο κρασί, αλλά απολύθηκε από το σχολειό στο οποίο δίδασκε!

60.000!!!!!! κλήσεις σε ένα μήνα για παράνομη στάθμευση

Περισσότερες από 60.000 κλήσεις μέσα σε ένα μήνα έκοψε η δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων για παράνομη στάθμευση, ενώ ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων προειδοποιεί, ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στον ίδιο ρυθμό.

Το 70% των κλήσεων αφορά σε “αντικανονική στάθμευση”, ράμπες αναπήρων, πεζοδρόμια και διπλοπαρκάρισμα.

Μπαίνει και πάλι στο χειρουργείο ο Κούμπιτσα

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει για ακόμα μια φορά ο πιλότος της Formula 1, Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Renault, ο Κούμπιτσα θα χειρουργηθεί αύριο, για να αποκατασταθούν τα κατάγματα στον ώμο και το πόδι του, ενώ μετά από τρεις με τέσσερις ημέρες θα χειρουργηθεί πάλι στον δεξιό του αγκώνα.

Επίσης, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ακόμα ότι ο 26χρόνος πιλότος συνομίλησε με γιατρούς και συγγενείς του, αντέδρασε καλά στα νέα για την κατάστασή του και θα παλέψει, για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις πίστες.

Προς έλεγχο όσοι "απέφυγαν" την περαίωση

Από έλεγχο θα περνούν, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα, οι ελεύθεροι επιχειρηματίες που δεν “ανταποκρίθηκαν” στο κάλεσμα του υπουργείου Οικονομικών για περαίωση, κάτι που μετά την παράταση που δόθηκε, μπορεί να κάνουν μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” (08/02), τα κριτήρια µε τα οποία θα επιλεγούν οι προς έλεγχο δηλώσεις φορολογίας εισοδήµατος και ΦΠΑ των ελευθέρων επαγγελµατιών, θα προκύψουν από µεθόδους ανάλυσης κινδύνου, που θα βασίζεται σε οικονοµικά στοιχεία, ποιοτικά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά.

Με την βενζίνη τι γίνεται;

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς υποχωρούν καθώς οι φόβοι ότι από την πολιτική κρίση και την εσωτερική αναταραχή στην Αίγυπτο, θα μπορούσε να προκληθεί διαταραχή στα αποθέματα της περιοχής, υποχωρούν και το επενδυτικό ενδιαφέρον επιστρέφει στα αυξανόμενα αποθέματα των ΗΠΑ και στην χλιαρή εξέλιξη του τομέα της απασχόλησης.

Μετά την υποχώρηση στις τιμές του πετρελαίου είναι και φυσικό επακόλουθο η πτώση στην τιμή της βενζίνης.

Πήγαν να πουλήσουν βρέφος σε ζευγάρι αστυνομικών!

Όλα έγιναν στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Αστυνομικοί είχαν κλήσει τηλεφωνικά ραντεβού με 4 Βούλγαρους, που σκόπευαν να πουλήσουν ένα νεογέννητο βρέφος. Ζήτησαν 14.000€, οι αστυνομικοί συμφώνησαν και τους περίμεναν στο νοσοκομείο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όταν έφτασαν οι 4 Βούλγαροι (μία 29χρονη που είχε γεννήσει το μωρό, ένας 25χρονος, ένας 38χρονος και ένας 31ος ετών) οι αστυνομικοί τους έδωσαν τα χρήματα που είχαν ζητήσει και τότε οι δράστες τους παρέδωσαν το τριών ημερών βρέφος.

Τέλος της εβδομάδας "κλειδώνει" η απόσυρση

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, έχει ήδη προχωρήσει η κοινή υπουργική απόφαση για την απόσυρση των παλιών αυτοκινήτων και πώς αυτή την εβδομάδα θα υπογραφεί.

Μετά την υπογραφή, όπως προβλέπει ο νόμος μετά από δέκα ημέρες θα δημοσιευτεί η υπουργική απόφαση και θα αρχίσει να ισχύει το μέτρο της απόσυρσης των παλιών οχημάτων, μέτρο που περιμένουν χιλιάδες πολίτες.

Πανιατρικό συλλαλητήριο και πορεία των γιατρών

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των γιατρών καθώς το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.

Στις 11 είναι προγραμματισμένη πανιατρική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους και πορεία προς τη Βουλή. Στην πορεία αναμένεται να συνδράμουν τους γιατρούς και εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και εκπαιδευτικοί.

"Ψωνίζουν" ηλικιωμένους

Εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλοδαπές "κυρίες" κάνουν πιάτσα στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας και "ψωνίζουν" κυρίως ηλικιωμένους, σύμφωνα με το LamiaReport, στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς.

Οι πελάτες οδηγούνται σε κοντινά ξενοδοχεία και η ταρίφα είναι από 20-50 ευρώ. Μάλιστα, τις μέρες που ο παππούς έχει πάρει τη σύνταξη οι "καλές κοπέλες" φροντίζουν να τους ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο καθώς αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν πέσει και θύματα κλοπών.

Καλώς ήρθε.... το ρούβλι!!!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας προς την Ελλάδα και την Κύπρο θα μπορούσαν να στραφούν οι Ρώσοι τουρίστες, που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως λόγω των ταραχών στην Αίγυπτο ήδη αυξήθηκαν κατά 10-15 % στη ρωσική αγορά οι τιμές για τα τουριστικά πακέτα της περιόδου προς τους πιο ήσυχους προορισμούς της ευρύτερης περιοχής και οι Ρώσοι επαγγελματίες του τουρισμού, όπως και οι πελάτες τους βρίσκονται σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.

Προσωπικά e-mail για τους μαθητές από το Υπουργείο Παιδείας

Οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων, θα αποκτήσουν προσωπικό e-mail. Θα τους παραχωρηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο θα κρατά και την εποπτεία του τρόπου χρήσης.

Με εγκύκλιο που απεστάλη προς όλα τα σχολεία της χώρας, το Υπουργείο, χορηγεί προσωπικούς λογαριασμούς πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, µε τους οποίους θα εξασφαλιστεί πρόσβαση σε µια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε μαθητή.

"Πήγε" από... sms!!!

Ενας νεαρός σκοτώθηκε στη Μελβούρνη την ώρα που έστελνε μηνύμα με το κινητό του τηλέφωνο. Ο 19χρονος Ράιαν Ρόμπινς είχε συνοδεύσει δύο άγνωστα κορίτσια στο αυτοκίνητό τους σε πολυώροφο πάρκιγκ στο κέντρο της Μελβούρνης.

Ακολούθως προσπάθησε να στείλει ένα sms σε φίλο του. Αφοσιωμένος στο κινητό του δεν πρόσεξε και έπεσε από τον έβδομο όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. "Όπως μάθαμε είχε πιει αλλά δεν ήταν μεθυσμένος" δήλωσε η γιαγιά του Πατρίσια Σρόετερ στην αστυνομία της Μελβούρνης.

Τακούνια; Όχι φέτος!!! Φέτος είναι καιρός για φλατ παπούτσια

Ήρθε επιτέλους η ώρα οι γυναίκες να αφήσουν στην άκρη τα δυσθεώρητα τακούνια και τα πέδιλα ουρανοξύστες. Φέτος είναι καιρός για φλατ, όπως άλλωστε προτείνει ο Alber Elbaz για τον οίκο Lanvin. Οι φετινές επιλογές σε ίσια παπούτσια είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Η γνωστή fashion editor Τabitha Simmons , πριν δύο σεζόν λάνσαρε την δική της σειρά με γυναικεία παπούτσια και η επιτυχία της ήταν καθολική! Οι μπαλαρίνες πάνε με τα πάντα, έχουν όλα τα σωστά χρώματα της σεζόν και σας δίνουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα, που θυμίζει και ολίγον από ελληνικό καλοκαίρι.

Αστυνομικός - "μαϊμού"

Η Ασφάλεια Κορίνθου αναζητά για αντιποίηση αρχής και απάτη έναν 24χρονο άντρα, ο οποίος, προσποιούμενος τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και φορώντας στολή αστυνομικού, παρουσιαζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους έπειθε ότι θα τους προμήθευε με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες δήθεν είχαν κατασχεθεί, με κόστος μικρότερο από το πραγματικό. Με τον τρόπο αυτό, αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Κορινθίας, έχουν αναφερθεί δύο περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα, στο Δέλτα Κορίνθου σε κατάστημα και στην Κόρινθο σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Νέες στάσεις εργασίας

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισαν νέες στάσεις εργασίας.

Σήμερα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι. Η στάση εργασίας θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 11 του μήνα.

Συλλήψεις 3 ατόμων στην Κερατέα

Στη σύλληψη τριών ατομών στην Κερατέα για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα έξω από το αστυνομικό τμήμα μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σε έρευνες που έγιναν από την ασφάλεια σε τέσσερα σπίτια, βρέθηκαν, σε ένα από αυτά και κατασχέθηκαν, μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, άδεια μπουκάλια, και μία κάμερα.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More