Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετάξει ψηλά ο «δικέφαλος του Βορρά». Ο ΠΑΟΚ σε μια κακή Ευρωπαϊκή βραδιά ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0 και πλέον η υπόθεση πρόκριση για τους Θεσσαλονικείς δυσκόλεψε πάρα πολύ. Το γκολ της νίκης ο Νέσιντ, που ήταν αυτός που ταλαιπώρησε περισσότερο τους κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Εκτός παιχνιδιού ο Βιτόλο, που φάνηκε ότι του έλειπαν αγωνιστικά λεπτά, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκαν και οι Ίβιτς, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, που αποτελούν τρία βαρόμετρα για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Πολύ καλά διαβασμένοι οι Ρώσοι, οι οποίοι μετά το 20λεπτο βρήκαν τα πατήματα τους και επέβαλαν τον ρυθμό τους πλήρως.

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τον Τσουκαλά αντί του Ελ Ζαρ για τη δεξιά πλευρά, ενώ δίπλα στον Γκαρσία στο κέντρο ξεκίνησε ο Βιτόλο. Από την άλλη ο Σλούτσκι δεν είχε πολλές επιλογές και κατέβασε μια 11αδα με πολλές απουσίες, αφού κατέβηκε στην Τούμπα με 16 παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά στα πρώτα δέκα λεπτά, χωρίς φάσεις και με την μπάλα να περιορίζεται στον χώρο του κέντρου. Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και είχε μέσα σε δυο λεπτά δυο καλές ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Η πρώτη ήταν στο 11’ όταν το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια έδιωξε ο Ακινφέεφ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαλπιγγίδης έπιασε το ξαφνικό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των Ρώσων έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο δεκάλεπτο της υπεροχής τους. Οι Ρώσοι ανέβασαν ταχύτητα από το 20ο λεπτό και μετά. Πήραν την κατοχή της μπάλας, ενώ κέρδισαν και το κέντρο κυρίως λόγω της κακής παρουσίας του Βιτόλο, αφού ο Ισπανός είχε δυο μήνες να παίξει και φάνηκε ότι του έλειπαν παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμός.

Η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ καρποφόρησε στο 26’ όταν ο Νέσιντ κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αφού ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε να διώξει και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Χαλκιά.

Από το γκολ και μετά η ομάδα του Μάκη Χάβου έχασε την ψυχραιμία της με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίζουν όλες τις μάχες στον χώρο του κέντρου και να φτάνουν με ευκολία απέναντι από τον Χαλκιά. Ο διεθνής γκολκίπερ κράτησε τον ΠΑΟΚ μέσα στο παιχνίδι σε δυο σουτ του Νέσιντ, αφού ο Τσέχος έβγαινε πολύ συχνά μόνος του απέναντι του.

Οι Ρώσοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έτσι όπως τελείωσαν το πρώτο, πιέζοντας δηλαδή ψηλά και κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο, με τον Βιτόλο να είναι άφαντος.

Ο Χαβος τελικά έκανε αλλαγή τον Ισπανό και έβαλε μέσα τον Ελ Ζαρ, μεταθέτοντας τον Τσουκαλά στο κέντρο δίπλα στον Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ έχασε την σημαντικότερη φάση του μέχρι εκείνο το σημείο στο 59’ όταν μετά από φάουλ του Γκαρσία, ο Ελ Ζαρ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ακινφέεφ, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ του έφυγε λίγο άουτ.

Ο «δικέφαλος» προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός το τελευταίο μισάωρο μετά την είσοδο των Ελ Ζαρ και Αθανασιάδη, αλλά η ΤΣΣΚΑ οπισθοχώρησε λίγο και προσπάθησε να χτυπήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 77’ ο Ντουμπιά από τα αριστερά σούταρε πάνω στον Κρέσιτς και στην επαναφορά το ανάποδο ψαλίδι του Νέσιντ έφυγε λίγο άουτ.

Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα στην κατοχή του και τους Ρώσους να κυνηγούν το δεύτερο τέρματα στις αντεπιθέσεις και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More