Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ακινητοποιούνται τα τραίνα στην Αίγυπτο μια μέρα πριν την Διαδήλωση του Εκατομμυρίου.

Πριν από λίγο η διοίκηση των Αιγυπτιακών σιδηροδρόμων ανακοίνωσε πως αναστέλλει όλα τα δρομολόγια επ 'αόριστον για να εμποδίσει τη μετακίνηση κρατουμένων που απελευθερώθηκαν από τις φυλακές.

Εκπρόσωποι των διαδηλωτών είπαν πως αυτό έγινε για να σταματήσει η προσέλευση και άλλων διαδηλωτών στο Κάιρο.

Σημειώνεται πως οι αποστάσεις μεταξύ των κύριων πόλεων στην Αίγυπτο είναι μικρές.

Λεηλάτησαν δημοτική αποθήκη στον Βόλο

Δεν άφησαν τίποτα μέσα στην αποθήκη του δήμου Βόλου την οποία διέρρηξαν, οι άγνωστοι κλέφτες μεταλλικών αντικειμένων! Ό,τι μεταλλικό βρήκαν, κυρίως υδρομετρητές και βάνες, το… «σήκωσαν» με σκοπό να το πουλήσουν σε χυτήρια και να εισπράξουν το αντίτιμο!

Η αποθήκη δεν φυλάσσεται τις νύχτες κι έτσι οι δράστες έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Παραβίασαν την κλειδαριά της εισόδου και μπήκαν στο εσωτερικό της αποθήκης, από την οποία άρπαξαν 393 υδρομετρητές αξίας 6.000 ευρώ και 433 διακόπτες νερού αξίας 2.000 ευρώ! Αμέσως μετά, έφυγαν το ίδιο αθέατοι όπως ήρθαν.

Τον έκλεψε τρεις φορές μέσα σε μια νύχτα!

Αλλιώς φανταζόταν το Σαββατόβραδό του ένας άνδρας στα Ιωάννινα, που είχε την ατυχία να πέσει στον πιο πλεονέκτη και επίμονο ληστή ο οποίος μάλιστα δεν είχε καν όπλο! Οι απειλές του, όμως, ήταν αρκετές για να ληστεύει το θύμα του όλη νύχτα!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς αφήνοντάς τους εμβρόντητους, ο άγνωστος –όπως ισχυρίστηκε- δράστης τον λήστεψε ούτε μια, ούτε δύο, αλλά… τρεις φορές!

Ο πρύτανης και άλλοι 7 στον Εισαγγελέα για Νομική

Εισαγγελική κλήση εστάλη σε οχτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του πρύτανη του Πανεπιστήμιου, κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, για να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου, για την υπόθεση της διακίνησης παράνομων μεταναστών και της κατάληψης της Νομικής.

Οι κλήσεις εστάλησαν από τον Εισαγγελέα Εφετών, Σπύρο Μουζακίτη, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

Έρχεται μαστίχα σε χάπι για τα προβλήματα του πεπτικού!

Εν μέσω κρίσης, η ευλογημένη ελληνική γη δίνει τη λύση για παραγωγούς της περιφέρειας και για τα σύγχρονα προβλήματα του πεπτικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, οι μαστιχοπαραγωγοί της Χίου κάνουν έρευνες εδώ και καιρό για τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του μοναδικού στον κόσμο προϊόντος. Αναφορές για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας υπάρχουν σε αρχαία κείμενα γιατρών όπως ο Διοσκουρίδης και ο Γαληνός.

Περιορίζει τις πτήσεις η Egyptair

Η αεροπορική εταιρεία της Αιγύπτου Egyptair ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση όλων των εσωτερικών και των εξωτερικών της πτήσεων μεταξύ των 15:00 και των 8:00 από σήμερα μέχρι νεωτέρας, διευκρινίζοντας ότι τα ωράρια ορισμένων πτήσεών της θα τροποποιηθούν βάσει των ωρών της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η εταιρεία ζήτησε επίσης από τους επιβάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή με την Egyptair για να ενημερωθούν για τις αλλαγές των ωραρίων των δρομολογίων της.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί από την Παρασκευή στο Κάιρο, το Σουέζ και την Αλεξάνδρεια παρατάθηκε κατά μία ώρα χθες και διαρκεί από τις 15:00 ως τις 8:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος).

Παζάρια για τις τιμές των διοδίων

Ο υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομος Πατρών-Κορίνθου είναι το μόνο σημείο που φαίνεται πως υπάρχει πεδίο ουσιαστικής διαπραγμάτευσης μεταξύ Κυβέρνησης και εργολάβων στην προσπάθεια της πρώτης να πετύχει μείωση των τιμών των διοδίων. Στο εν λόγω κομμάτι της Εθνικής ο κατασκευαστής ενδέχεται να βάλει λίγο νερό στο κρασί του, επειδή ακριβώς ο δρόμος είναι επί της ουσίας εργοτάξιο.

Η όποια μείωση μπορεί όμως να γίνει αποδεκτή μόνο κατά τη φάση της κατασκευής , που θα επιμηκυνθεί σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα που προβλέπουν οι συμβάσεις. Κατά τα λοιπά, όπως αναφέρει η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία:

Διαμαρτυρία για τη δημιουργία «car-terminal»

Συγκέντρωση στην είσοδο του μεγάρου του ΟΛΠ έχουν προγραμματίσει για τις 09:00 το πρωί της Τρίτης οι κάτοικοι του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και φορείς της πόλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη δημιουργία κεντρικού σταθμού μεταφόρτωσης αυτοκινήτων στο λιμάνι του Ηρακλέους.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, κάνει λόγο για «τσιμεντοποίηση του χώρου και περιορισμό της πρόσβασης των κατοίκων στις ακτές» και ζητεί απευθείας διάλογο με τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, για το θέμα.

Τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου

Γιγάντια εμπορικά κέντρα έτοιμα να καλύψουν όχι μόνο τις ανάγκες για ψώνια αλλά και την αναψυχή και διασκέδαση των επισκεπτών τους. Σας παρουσιάζουμε τα μεγαλύτερα εμπορικά κένρα του πλανήτη. Κάποια από αυτά αποτέλεσαν ιδιαίτερα επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις κάποια άλλα όχι.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν όλα βρίσκονται στην Ασία και κανένα στην Ευρώπη!!!

AEΚ: Ανακοίνωσε Ματέος και Μπάχα

Παίκτες της ΑΕΚ είναι κι επίσημα από σήμερα οι Ματέος και Μπάχα, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε την απόκτησή τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της «Ένωσης», Σταύρο Αδαμίδη, υπογράφοντας τα συμβόλαιά τους.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν, ως δανεικός από τους «μερένχες», ενώ ο Μαροκινός επιθετικός δόθηκε με υποσχετική έως το καλοκαίρι στο «δικέφαλο», ο οποίος πάντως έχει δικαίωμα να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου για άλλον έναν χρόνο, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Πιέσεις από την τρόικα για νέες μειώσεις μισθών

Νέο ''ψαλίδι'' στους μισθούς και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα ζητάει η τρόικα που απαιτεί επικράτηση των επιχειρησιακών συμβάσεων και ελεύθερες μειώσεις μισθών, δίχως κανένα εμπόδιο και όριο.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες η ''ενόχληση'' της τρόικας απέναντι στην κυβέρνηση για τρικλοποδιές στις αγαπημένες τους ''επιχειρησιακές'' συμβάσεις έφτανε στο επίπεδο των διαρροών, που είχαν ως τίτλο ''Η Αθήνα σέρνει τα πόδια της''.

Χωρίς γιατρούς του ΙΚΑ από Τρίτη ως Παρασκευή

Στάσεις εργασίας και απεργίες προγραμματίζουν οι γιατροί όλης της χώρας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις αλλαγές στο ΕΣΥ.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από τις αρχές Φεβρουαρίου οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), αντιδρώντας στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο.

Βγήκε από τη φυλακή και συνέχισε τις διαρρήξεις

Κάτι παραπάνω από έξι μήνες πέρασε στην φυλακή ένας σεσημασμένος κακοποιός που είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για σειρά κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια της Αττικής. Όμως, μόλις αποφυλακίστηκε άρχισε πάλι τα ίδια, ώσπου πιάστηκε στα «πράσα» στο Άργος και αποκαλύφθηκε η πλούσια δράση του!

Ο κακοποιός, που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έγινε αντιληπτός από περιοίκους την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα σπίτι και, πριν προλάβει να απομακρυνθεί, εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. Σε μικρή απόσταση βρέθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε για να… αποθηκεύει τη λεία από τις κλοπές!

ΠΑΤΡΑ: Το ζευγάρι που προσφέρει θέαμα... σε Αφγανούς

Πραγματικό πάρτι κάνει σχεδόν κάθε βράδυ μια ομάδα Αφγανών μεταναστών, απέναντι από πολυκατοικία που βρίσκεται σε δρόμο πίσω από την Ηρώων Πολυτεχνείου. Κι αυτό λόγω του θεάματος που απλόχερα τους προσφέρει ένα ζευγάρι που φαίνεται να αρέσκεται στο να απολαμβάνουν τον έρωτά τους σε κοινή θέα!

Μόνο που εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μόνο οι μετανάστες που ξέρουν γι' αυτούς αλλά και αρκετοί γείτονές τους! Άλλωστε οι Αφγανοί στήνουν πραγματική κερκίδα όταν τυγχάνει να πετυχαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις το ζευγάρι.

Σχέδιο επαναπατρισμού για τους Έλληνες από την Αίγυπτο

Στις 9 το πρωί της Τρίτης αναμένεται να απογειωθούν τρία μεταγωγικά αεροσκάφη τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να μεταφέρουν πίσω στην Ελλάδα όσους Έλληνες επισκέπτες ή μόνιμους κατοίκους Αιγύπτου επιθυμούν να επαναπατρισθούν.

Τα τρία μεταγωγικά αεροσκάφη θα απογειωθούν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και αναμένεται να προσγειωθούν στην Αλεξάνδρεια περίπου στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πηδήματος λαγών!

Πυρετωδώς προπονούνται δεκάδες λαγοί στη Βρετανία για να μην ντροπιαστούν στους παγκόσμιους αγώνες πηδήματος που θα γίνουν στο Γιόρκσαιρ. Οι πιο απειλητικοί αντίπαλοι είναι οι Σουηδοί... Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωτάθλημα διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και σε αυτό συμμετέχουν πάνω από 3.000 λαγοί, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ, ποντίκια και αρουραίοι. Αυτοί διαγωνίζονται σε άλλες κατηγορίες – ο καθείς εκεί που είναι η κλίση του.

Αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία και στον ΗΣΑΠ

Μετά τους εργαζόμενους στο Μετρό, που κήρυξαν 24ωρη απεργία για αύριο, και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Όπως αποφάσισαν πριν από λίγο σε συνέλευση, θα πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη, 2 και 3 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και η απόφαση των εργαζομένων στα μπλε λεωφορεία, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο 48ωρης απεργίας την Τρίτη και την Τετάρτη.

Θα αφαιρεθεί από τους πρυτάνεις η διαχείριση του ασύλου

>Λίγα 24ωρα μετά τα γεγονότα με τους μετανάστες στη Νομική, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου ανακοινώνει ότι η λύση στο πανεπιστημιακό άσυλο και τη διαχείρισή του θα δοθεί μέσα από τη συνολική αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των ΑΕΙ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», η υπουργός εξηγεί ότι οι αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα αφαιρέσουν από τους πρυτάνεις τη δυνατότητα διαχείρισης του ασύλου, καθώς το Συμβούλιο του Ιδρύματος,

Τέρμα οι περικοπές στην Υγεία για το 2011

Για το 2011 δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια για περικοπές στον τομέα της Υγείας τονίζει με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο στόχος της εξοικονόμησης 1,4 δισ. ευρώ είναι φιλόδοξος σημειώνει ο κ. Λοβέρδος και «θα τον παλέψουμε».

Στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, προσθέτει, θα φανούν τα αποτελέσματα της συνεισφοράς του υπουργείου Υγείας στη μείωση της σπατάλης . Εκτιμά, δε, ότι έως τα τέλη Μαρτίου θα έχουν επιτευχθεί οι στόχοι που έχουν τεθεί και σημειώνει «και αν δεν τα καταφέρω εγώ, θα το ευχηθώ στο διάδοχό μου».

Γιατί οι άνδρες επιλέγουν τον πληρωμένο έρωτα;

Η ερώτηση μπορεί να ακούγεται απλοϊκή και η απάντηση αυτονόητη, αλλά δεν υπάρχει στην πράξη καμία ουσιαστική έρευνα για το προφίλ των ανδρών και τα κίνητρά τους για το πληρωμένο σεξ.

Πρόσφατη έρευνα στο Λονδίνο, που επιχείρησε να διασαφηνίσει τους λόγους που οδηγούν στην αναζήτηση του πληρωμένου έρωτα σε άνδρες που είχαν τέτοιες εμπειρίες στο παρελθόν, δίνει μια πρώτη εικόνα. Ανάμεσα στους λόγους ήταν η μοναξιά, η επιθυμία για «καθαρό σεξ», ενώ υπήρξαν ερωτηθέντες που δήλωσαν πως «δεν τρέχει τίποτα» ή «είναι σαν να πίνεις μια μπίρα».

Νεκρός 49χρονος από ηλεκτροπληξία στη Ραφήνα

Με ανακοίνωσή της, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του Αθανάσιου Νάσιου, 49 ετών.

Ο άτυχος εργαζόμενος σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στη Ραφήνα υπέστη σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2011, ηλεκτροπληξία, όταν η μπούμα του γερανοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος που χειριζόταν, πλησίασε εναέριους αγωγούς της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Φραγή κλήσεων από το Νοσοκομείο Βόλου

Φρένο στις τηλεφωνικές κλήσεις προς αριθμούς κινητής τηλεφωνίας έβαλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, με σκοπό τον περιορισμό των δαπανών.

Ο συνολικός λογαριασμός για το 2009 για τα τηλεφωνικά τέλη ήταν 214.116 ευρώ! Πάντως γιατροί επισημαίνουν πως η φραγή των κλήσεων προς κινητά τηλέφωνα μπορεί να μετατραπεί σε εμπόδιο στην περίπτωση που πρέπει να κληθεί ο γιατρός που εκτελεί εφημερίες ετοιμότητας.

Έπιασαν τον σύζυγο της υπουργού να αγοράζει ecstasy

Η πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, δήλωσε ότι στηρίζει την υπουργό Παιδείας, Βέριτι Φέρθ, ο σύζυγος της οποίας συνελήφθη να έχει ναρκωτικά στην κατοχή του.

Ο Μάθιου Τσέζνερ, σύζυγος της υπουργού Παιδείας, συνελήφθη την Παρασκευή να αγοράζει το ναρκωτικό χάπι ecstasy από έμπορο ναρκωτικών και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 4 Απριλίου.

Να ελεγχθουν τα ταμεία όλων των κομμάτων

«Τα ταμεία όλων των κομμάτων πρέπει να ελεγχθούν διαχρονικά για λόγους διαφάνειας» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης
σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News σημειώνοντας ότι από το 1990 καταθέτει προτάσεις αλλά απορρίπτονται από το ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση αν θα πρέπει να παραπέμπονται πρώην πρωθυπουργοί με αφορμή τις ευθύνες που επιρρίπτει η ΝΔ στον κ. Σημίτη ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνει:

Λίγο έλειψε...

Λίγο έλειψε να γίνει το κακό το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο στην Στέρνα Αργολίδας.

Από λάθος κίνηση ενός κυνηγού εκπυρσοκρότησε το όπλο, που έφερε μαζί του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει συνεπιβάτη του στην κοιλιακή χώρα.

Ο κυνηγός συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς για 10 παραστάσεις

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί στην σκηνή του Παλλάς για δέκα μόνο παραστάσεις με ρεπερτόριο τα πιο εμβληματικά τραγούδια της καριέρας της, σε μία παράσταση που επιχειρεί να αποδείξει ότι «όλα μπορούν να αρχίσουν αλλιώς».

Από τις 18 Φεβρουαρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παίζει με τον χρόνο και τις εποχές, ανασύρει τις σημαντικότερες στιγμές, ανακατεύει τις χρονολογίες και τις μνήμες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούριο. Με τα τραγούδια που εκείνη ξεχωρίζει. Με αυτά που συμμετείχε στους δίσκους άλλων.

Έκλεψαν καλώδια του ΟΣΕ αξίας 15.000 ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν χθες στην Κατερίνη δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 43 ετών αντίστοιχα την ώρα που προσπαθούσαν να κάψουν τα καλώδια του ΟΣΕ που είχαν κλέψει για να τα κάνουν χαλκό και να τον πουλήσουν.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει 500 μέτρα καλώδιο του ΟΣΕ, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ΟΣΕ.

Οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν 2ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Υπό διωγμόν η ιδιωτική ακίνητη περιουσία

Τα φορολογικά μέτρα οδηγούν σε απαξίωση τα ακίνητα και σε εξαθλίωση τους ιδιοκτήτες τους που σταδιακά χάνουν κάθε πρόσοδο από αυτά λόγω της οικονομικής κρίσης, ήταν το συμπέρασμα του 28ου Πανελλήνιου Συνέδριου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητων Ακινήτων

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς επισήμανε ότι με πρόσφατα νομοθετήματα υιοθετήθηκαν τα εξής εξοντωτικά δημοσιονομικά και άλλα μέτρα κατά των ιδιοκτητών ακινήτων:

“Μετακομίζουν” οι μετανάστες από την “Υπατία”;

Οι συνθήκες λένε είναι απάνθρωπες, το κρύο και η έλλειψη των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής έχουν κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση

Οι οργανώσεις που συμπαρίστανται στους 237 που κατέλαβαν αρχικά τη Νομική και μετά τα γνωστά γεγονότα μεταφέρθηκαν στο κτίριο Υπατία σκέφτονται τώρα να τους πάνε αλλού...

Πλούσιος σε πετρέλαιο ο Πατραϊκός κόλπος;

Την ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου, τόσο στον Πατραϊκό Κόλπο, όσο και στην Δυτική Ελλάδα, αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό "Φάκελοι" της εφημερίδας "Έθνος".

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο θαλάσσιο πυθμένα της περιοχής που ξεκινά από τον Πατραϊκό Κόλπο και εκτείνεται μέχρι τα νησιά της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης υπολογίζεται από τους ειδικούς ότι κρύβονται 200 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Κατέληξε ο ηλικιωμένος που χτύπησε το τρένο

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 71χρονος που χτυπήθηκε χθες από αμαξοστοιχία στην είσοδο του σταθμού στον Αυλώνα. Ο άτυχος άντρας προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του και τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό έντεκα χωριά της Φθιώτιδας

Από την 1η Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι έντεκα συνολικά χωριών στη Φθιώτιδα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό, αφού η ΔΕΗ θα κατεβάσει τους «διακόπτες» στα αντλιοστάσια, λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών που φτάνουν σε ύψος τις 244.000 ευρώ.

Αν και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Νέα 24ωρη αύριο στο μετρό

Μποτιλιάρισμα επικρατεί σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε μετρό και ΗΣΑΠ, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή με μικρές τροποποιήσεις.

Απο νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι του μετρό έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να περιφρουρήσουν την 24ωρη απεργία.

Εγκλωβισμοι Ελληνες στο αεροδρόμιο του Καϊρου

Δεν αναχώρησε τελικά από το Κάιρο το αεροσκάφος της Egypt Air που ήταν προγραμματισμένο να μεταφέρει Έλληνες που εργάζονται και μένουν στην Αίγυπτο, καθώς το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί και σήμερα στην περιοχή εμποδίζει το προσωπικό της εταιρείας να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της πόλης.

Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:30.

Oύτε το αεροσκάφος με Έλληνες, που θα προσγειωνόταν γύρω στις 13:30, στο «Ελ. Βενιζέλος», δεν πρόκειται να φύγει από την Αίγυπτο.

Στο σφυρί το Batmobile!

Το θρυλικό Batmobile -το «νυχτεριδο-αυτοκίνητο» του κινηματογραφικού «Batman» βγήκε στο σφυρί και όποιος είναι διατεθειμένος να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη, μπορεί να το πάρει από τη σπηλιά της «Νυχτερίδας» και να το παρκάρει μπροστά στο σπίτι του.

Το αυθεντικό αυτοκίνητο του «Batman» από την ταινία «Batman returns», με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κίτον, πωλείται από τον ιδιοκτήτη του, αντί 499.000 δολαρίων.

Στους 125 οι νεκροί από τις βίαιες ταραχές - Συνεχίζονται και σήμερα οι διαδηλώσεις

Δεκάδες χιλιάδες αιγύπτιοι διαδηλωτές έχουν πλημμυρίσει και σήμερα το κέντρο του Καΐρου ασκώντας ασφυκτικές πιέσεις στο καθεστώς του Χόσνι Μουμπάρακ, την ώρα που η Δύση ζητάει «ομαλή μετάβαση προς την Δημοκρατία».

«Ο στρατός πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην Αίγυπτο και τον Μουμπάρακ», γράφει ένα μεγάλο πανό στην πλατεία Ταχρίρ, όπου διαδηλωτές μοίραζαν φαγητό στους στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί για να αποκαταστήσουν την τάξη μετά από έξι ημέρες βίαιων ταραχών που έχουν αφήσει πίσω τους 125 νεκρούς.

Πού δουλεύουν οι διάσημοι chef της ελληνικής showbiz;

Επειδή η μαγειρική είναι πολύ της μόδας και σίγουρα θέλεις έστω και μια φορά στο τόσο να βγεις με τον καλό σου, τους φίλους ή την οικογένειά σου και να απολαύσεις πιο γκουρμέ γεύσεις, το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει τα πιο hot στέκια, όπου μαγειρεύουν οι διάσημοι chef της ελληνικής showbiz.

Είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους, επικοινωνιακοί με μια ιδιαίτερη γοητεία και γνωρίζουν τα πάντα για να σε ταξιδεύσουν σε ένα ξεχωριστό κόσμο γεύσεων και συνδυασμών. Τους περισσότερους τους έχει γνωρίσει μέσα από εκπομπές, ριάλιτι και βιβλία μαγειρικής και σίγουρα θέλεις να τους γνωρίσεις από κοντά και να μάθεις πού μπορείς να δοκιμάσεις την κουζίνα τους.

«Ψαλίδι» στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων

Περικοπές σε ειδικά επιδόματα και στις συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων αναμένονται σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου μισθολογίου η κυβέρνηση θα θέσει «οροφή» στις αποδοχές, η οποία θα είναι κάτω από τα 4.000 ευρώ, ποσό που καθορίστηκε για τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ.

Έκλεψαν βυτιοφόρα μαζί με τόνους πετρελαίου!

Δεν ήθελαν ρευστό, ήθελαν καύσιμα! Εκεί που έχει φτάσει το πετρέλαιο καποιοι θα το θεωρήσουν λογικό

Πέντε το απόγευμα χθες και οι δύο ληστές εισέβαλαν σε εταιρεία που διακινεί καύσιμα στην οδό Πλουτάρχου στο Αιγάλεω.

Πήγαν στο γκαράζ, άρπαξαν δυο βυτία και στη συνέχεια έβαλαν τις μάνικες στις δεξαμενές και άρχισαν να τις αδειάζουν.

Έβαλαν στα βυτία 16 τόνους και έφυγαν ανενόχλητοι...

Αν και το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας κάνει τζάμπολ σε εφτά μήνες (31/8-18/9), η Εθνική Ομάδα χαμογελάει από τώρα, αφού είδε να έρχονται στον όμιλό της

Αν ο πρώτος όμιλος του προσεχούς Ευρωμπάσκετ είναι φωτιά με Ισπανία, Τουρκία, Λιθουανία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία και μία ομάδα των προκριματικών, ο τρίτος, αυτός της «επίσημης αγαπημένης» είναι το ακριβώς αντίθετο!

Η Εθνική Ομάδα τοποθετήθηκε επικεφαλής κι είδε στη συνέχεια να έρχονται παραγγελιά οι Κροατία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και μία ομάδα από τα προκριματικά, κλήρωση που κάνει από νωρίς άπαντες να περιμένουν με χαρά το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης του 2011.

Αναρτούσε ερωτικά βίντεο της φίλης του στο διαδίκτυο

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος ενός 27χρονου, για «βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μέσω του διαδικτύου» .

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, «την 19-1-2011, προσήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 19χρονη ημεδαπή, η οποία κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος βιντεοσκόπησε, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ερωτική συνεύρεση, κατά

Που είναι η ακριβότερη πολυκατοικία στον κόσμο;


Άραβας ή ρώσος ήταν ο ανώνυμος αγοραστής που έδωσε 160 εκατομμύρια ευρώ για ένα ρετιρέ. Το "σπιτάκι" βρίσκεται στο Οne Ηyde Ρark, 100 Κnightsbridge, London, SW1- και είναι η διεύθυνση της πιο ακριβής πολυκατοικίας στον κόσμo.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές συγκρότημα τεσσάρων σύγχρονων πύργων μόνο για κροίσους δίπλα στο Χάιντ Παρκ και στο Ηarrods. Εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Τώρα όμως πρέπει να πουληθούν τα διαμερίσματα.

Απεργία στα αεροδρόμια

«Πρωτοφανή προσπάθεια εκφοβισμού» καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας σε μετά την καταδίκη του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, μετά από αγωγή του ελληνικού δημοσίου.

Τα δικαστήρια έκριναν παράνομη την εξαγγελθείσα απεργία της ΟΣΥΠΑ για τις 27 Ιανουαρίου η οποία και ανεστάλη.

Ταινία βάζει φιτίλι στις σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ

Την επιδείνωση των ήδη τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ αναμένεται να προκαλέσει μια τουρκική ταινία που βγήκε προχθές στις αίθουσες κινηματογράφου της γείτονας χώρας. Σύμφωνα με το σενάριο, ήρωας είναι ένας Τούρκος, ο οποίος παίρνει εκδίκηση για το θάνατο των συμπατριωτών του ακτιβιστών από τις ισραηλινές δυνάμεις στα ανοιχτά της Γάζας.

Η ταινία φέρει τον τίτλο «Η κοιλάδα των λύκων», είναι μια από τις πιο ακριβές κινηματογραφικές παραγωγές όλων των εποχών για την Τουρκία και έκανε εισπράξεις-ρεκόρ κατά τις πρώτες ημέρες προβολής της.

Στόχος η πάταξη του παραεμπορίου

Εντατικούς ελέγχους ξεκινά η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) στα σύνορα, σε μία απόπειρα να εντοπιστούν διασυνοριακές κινήσεις εμπορευμάτων, που καταλήγουν λαθραία στις αγορές.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνει το παραεμπόριο, καθώς γίνονται συντονισμένες προσπάθειες να βρεθούν και να «ξηλωθούν» αποθήκες με προϊόντα- μαϊμού.

«Γερά ποτήρια» οι ανήλικες Αγγλίδες

Μια νέα έρευνα που είδε το ως της δημοσιότητας στην Μεγάλη Βρετανία δείχνει πως το πρόβλημα της υπερκατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικες κοπέλες λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα τα νεαρά κορίτσια ηλικίας 11-15 ετών πίνουν την ίδια ή και μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ με τα συνομήλικα τους αγόρια. Η κατανάλωση αλκοόλ στα ανήλικα κορίτσια αγγίζει κατά μέσο όρο στην χώρα τα 6-7 ποτήρια ποτού την εβδομάδα.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο της έρευνα είναι πως τα αγόρια επιλέγουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την μπύρα, ενώ οι ανήλικες κοπέλες τα λεγόμενα «σκληρά» ποτέ, με το βότκα και το ουίσκι να κατέχουν τις πρώτες θέσεις προτίμησης.

Κίνδυνος μπλακ άουτ στα φανάρια λόγω Siemens

Από τα φανάρια, έως τους συρμούς του μετρό και του ΟΣΕ επεκτείνονται οι παράπλευρες απώλειες από το μαύρο πολιτικό χρήμα της Siemens και συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων ευρώ με την γερμανική εταιρεία παραμένουν καθηλωμένα. Από το 2008 έχουν παγώσει οι διαγωνισμοί του μετρό που προβλέπουν την λειτουργία επτά νέων σταθμών και αφορούν τις επεκτάσεις σε Ελληνικό, Χαϊδάρι και Περιστέρι, μέσω των οποίων θα εξυπηρετούνται καθημερινά 500.000 επιβάτες!

Σε ελληνικά χέρια οικονομία και η υγεία της Βόρειας Περιφέρειας της Αυστραλίας


Η οικονομία της Βόρειας Περιφέρειας (Northern Territory) βρίσκεται στα στιβαρά, δημιουργικά χέρια του ενθουσιώδους, εργασιομανή ομογενούς υπερ-υπουργού Κώστα Βατσκαλή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Νέος Κόσμος" η ανέλιξή του σε κορυφαίο στέλεχος της Εργατικής κυβέρνησης της Βόρειας Αυστραλίας – είναι ταυτόχρονα υπουργός Υγείας, Οικογενειακών Υποθέσεων, Προστασίας Ανηλίκων, Πρωτογενούς Βιομηχανίας, Αλιείας και Φυσικών Πόρων – συμπίπτει με ένα σημαντικό σταθμό στην πολιτική καριέρα του, τη συμπλήρωση δέκα ετών από την εκλογή του στην έδρα Casuarina.

Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook ξεκίνησε να διατίθεται σε όλους

Αφού πέρασε πρώτα μια περίοδος όπου η πρόσβαση στο νέο Facebook Messages μπορούσε να γίνει μόνο κατόπιν πρόσκλησης, η υπηρεσία ξεκίνησε να διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες - το ίδιο και τα e-mail τύπου @facebook.com. Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συγκεντρώνει μηνύματα από πολλά διαφορετικά μέσα και συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεχωρίζει το αν πρόκειται για SMS, e-mail, chat ή προσωπικό μήνυμα.

Κλειστά τα φαρμακεία στον Πειραιά

Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζουν τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου του Πειραιά. Οι πολίτες μπορούν εξυπηρετούνται μόνο από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία της πόλης.

Οι φαρμακοποιοί εμφανίζονται ανυποχώρητοι, παρά τις διευκρινίσεις του υπουργού Υγείας αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, τονίζοντας ότι πέτυχαν “μία πρώτη νίκη”, αλλά ότι “τα υπόλοιπα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά”.

Περαίωση και για τα ακίνητα

Μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουν περιθώριο χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων να περαιώσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις ακινήτων από τους 4.489 οικισμούς που εντάχθηκαν στο σύστημα αντικειμενικών τιμών από την 1η Ιανουαρίου του 2010. Οι αντικειμενικές αξίες που ορίστηκαν στις περιοχές αυτές κυμαίνονται από 600 ευρώ μέχρι και 3.200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο στην Σαντορίνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο αντικειμενικό σύστημα εντάχθηκαν στις αρχές του μήνα περιοχές στους εξής 25 νομούς:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More