Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα και …εξαγωγή καντηλιών!!!

Εξαγωγή πατάτας και γενικά οπωροκηπευτικών η χώρα μας κάνει. Τώρα κάνει και εξαγωγές καντηλιών κατευθείαν από κοιμητήρια!

Αυτό τουλάχιστον έπρατταν δυο Βούλγαροι οι οποίοι συνελήφθησαν στις Σέρρες όταν επιχείρησαν να «εξάγουν» στη χώρα τους 107 σταυρούς και 152 μπρούντζινα καντήλια, τα οποία είχαν αφαιρέσει από κοιμητήρια. Οι δυο συλληφθέντες έκλεβαν παράλληλα και χάλκινα καλώδια από μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Απίστευτο περιστατικό με μαθήτρια στη Μυτιλήνη: Δεν την εξέτασαν γιατί δεν είχε 5 ευρώ!

Σε ακραίες καταστάσεις οδηγούνται δυστυχώς οι μονάδες υγείας της Λέσβου σχετικά με τα 5 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς για να μπορέσουν να εξεταστούν.

Αυτή τη φορά «θύμα» της κοινωνικής αναλγησίας έπεσε μια μαθήτρια της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Πλωμαρίου η οποία μετά από ελαφρό τραυματισμό στο χέρι της εντός του σχολείου απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να εξεταστεί.

Nίκησε 2.800 υπολογιστές!

Μπορεί τυπικά να ήρθαν σχεδόν ισόπαλοι, όταν όμως σκεφτεί κανείς οτι ένας παίκτης τηλεπαιχνιδιού αναμετρήθηκε με υπολογιστή που έχει ικανότητα επεξεργασίας όσο 2.800 υπολογιστές τότε στα σίγουρα ο άνθρωπος νίκησε!

Ο παίκτης και ο υπολογιστής έφεραν σχεδόν το ίδιο σκορ κατά την πρώτη ημέρα της ειδικής έκδοσης ενός αμερικανικού παιχνιδιού σήμερα, γεγονός που θέτει εν αμφιβόλω την παντοδυναμία των υπολογιστών.

Κρίση στις σχέσεις Τουρκίας ΕΕ

Οι σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ οδεύουν προς κρίση αν οι Βρυξέλλες δεν πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να άρουν το σημερινό αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Άγκυρας στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμός τούρκος διπλωμάτης.

Αν η Τουρκία δεν καταφέρει να ανοίξει ένα νέο "κεφάλαιο" στις διαπραγματεύσεις με τους 27 στη διάρκεια της τρέχουσας ουγγρικής προεδρίας της ΕΕ, θα έχει περάσει ένας χρόνος χωρίς καμιά πρόοδο, υπογράμμισε ο αξιωματούχος αυτός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Δουλευταράδες οι Έλληνες!!!

Οι Έλληνες είναι ο πιο εργατικός λαός στην Ευρώπη και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά μια από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα Αμερικανικής εφημερίδας, οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες στην ΕΕ, κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα και ακολουθούν οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι με 39 ώρες την εβδομάδα.

Δεν χρειάζονταν κάρτα για τις... αναλήψεις τους!!!

Δυο Ρουμάνοι τραβούσαν χρήματα από μηχάνημα ΑΤΜ χωρίς όμως, το βασικό αντικείμενο… την κάρτα ανάληψης!

Οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή στην Καλλιθέα τοποθετούσαν ειδικές μεταλλικές τάπες στις εξόδους χρημάτων διάφορων ΑΤΜ υποκαταστημάτων, με αποτέλεσμα όταν οι πελάτες – θύμα προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη, χρεωνόταν ο λογαριασμός τους, χωρίς να εξέρχονταν όμως τα χρήματα.

Επιδρομή στο... κολατσιό!!!

Επιδρομή στα μπουφάν και τα καλαθάκια με το κολατσιό μικρών μαθητών έκαναν άγνωστοι στο Βόλο. Η απίστευτη κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια σχολικής εκλογής δημοτικού σχολείου της πόλης. Οι άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή που τα παιδιά απολάμβαναν το παιχνίδι και έκαναν επιδρομή στα σχολικά σνακ των παιδιών!

Οι κινήσεις των δραστών δεν έγιναν αντιληπτές από τους επιτηρητές των μικρών μαθητών, οι κλοπές ωστόσο έγιναν όταν οι μαθητές πείνασαν και είδαν άδεια τα καλαθάκια τους!

"Προστάτες" και στο... Καρναβάλι!!!

Κι όμως η είδηση δεν είναι για τα …καρναβάλια! Άνθρωποι της νύχτας επιθυμούν να παρεισφρήσουν ακόμα και στα γκρουπ των καρναβαλιστών, πουλώντας τους προστασία!

Το φαινόμενο αυτό δυστυχώς ολοένα γιγαντώνεται ενώ σύμφωνα με καταγγελίες του τοπικού Τύπου, οι περιπτώσεις αυτές βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα.

Άρης - Μάντσεστερ Σίτυ 0-0

Πάει και τελείωσε το κάστρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν πέφτει με τίποτα! Οι παίκτες του Άρη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League. Τα πάντα θα κριθούν στην Αγγλία, όπου οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται όπως και στην Μαδρίτη να γράψουν ιστορία!

Το... σκάκι των δυο προπονητών ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος παρέταξε τον Άρη με 4-5-1 με τον Πρίττα μπροστά από τα σέντερ μπακ, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κατέβασε την Μάντσεστερ Σίτι με επιθετικό δίδυμο τους Τέβεζ και Τζέκο, με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς.

Υπουργική απόφαση για 6,5 ευρώ!

Αυτό θα πει διαφάνεια και εντιμότητα κυβερνητικού στελέχους! Για 6,5 ευρώ το γραφείο Πάγκαλου στο κτίριο της Βουλής έβγαλε απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με της εξής βαρύγδουπη ανακοίνωση:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους έξι και πενήντα ενός λεπτών (6,51 ευρώ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Πολιτικού Γραφείου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ειδικός φορέας 23-600 Κ.Α.Ε 1111 οικ. Έτος 2011 για προμήθεια γραφικής ύλης (χαρτί Α4).

Η παλαιότερη γαμήλια τούρτα είναι... 113 ετών

Οι περισσότερες τούρτες γάμου με το ζόρι κρατούν μέχρι το τέλος της γιορτής, και αν τελικά περισσέψει κάτι, αυτό θα είναι ένα και μοναδικό κομμάτι το οποίο θα φυλαχτεί τυχαία για να θυμίζει στο ζευγάρι την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Κι όμως, υπάρχει μια τούρτα που άντεξε στο χρόνο.

Η παλαιότερη γαμήλια τούρτα στον κόσμο κατασκευάστηκε το 1898 για τον γάμο της Βασίλισσας Βικτορίας της Μεγάλης Βρετανίας. Κατάφερε να επιβιώσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με μόνο σημάδι μια ρωγμή στο πλάι.

Υποβρύχιο... "βαποράκι"!!!!

Στην κατάσχεση ενός υποβρυχίου που μετέφερε οκτώ τόνους κοκαΐνης προχώρησαν οι κολομβιανές αρχές σε ζούγκλα στη βορειοδυτική Κολομβία.

Το 31 μέτρων μήκους υποβρύχιο, σύμφωνα με αξιωματούχους του ναυτικού της Κολομβίας, ήταν κατασκευασμένο από φαιμπεργκλας και ικανό να πλεύσει έως και εννέα μέτρα κάτω από το νερό.

Αρχαιολογικοί θησαυροί βρέθηκαν στον... κήπο

Αμύθητης αξίας θησαυροί κλάπηκαν από το μουσείο του Καΐρου κατά τις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις. Δυο από αυτά βρέθηκαν αλλά πολλά ακόμη αγνοούνται.

Βρέθηκαν ένα φυλαχτό σε σχήμα σκαραβαίου που ανήκε στον Γιούγια (Yuya), έναν ισχυρό αυλικό της δέκατης όγδοης δυναστείας η οποία βασίλεψε πριν από πάνω από 3.000 χρόνια, και ένα από τα ταφικά αγαλματίδια (ouchabtis) του Γιούγια, μέρος ενός συνόλου από έντεκα αγαλματίδια.

Οι ξενοδόχοι της Λακωνίας ζητούν να απαγορευτεί ο ανεφοδιασμός πλοίων στα Βάτικα

Οι ξενοδόχοι της Λακωνίας κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτο αγκυροβόλιο πλοίων και για παράνομο ανεφοδιασμό πλοίων στον κόλπο της Νεάπολης Λακωνίας και με το υπόμνημά τους γνωστοποιούν τις θέσεις τους αναφορικά με την αρνητική τουριστική εικόνα που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην περιοχή.

Η ένωση ξενοδόχων αφού σημειώνει ότι η Λακωνία είναι ένας τόπος πολλαπλών τουριστικών εναλλακτικών συνδυασμών, καταγγέλλει ότι τα τελευταία χρόνια εισέρχονται στον κόλπο τεράστια δεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία,

Πακιστανός με πλαστά cd

>Έναν 38χρονο από το Πακιστάν συνέλαβαν οι αρχές στην Κρήτη. Μέσα στο ισόγειο του σπιτιού του ο δράστης είχε δημιουργήσει εργαστήριο παραγωγής πλαστών cd και dvd έχοντας 18 συσκευές αντιγραφής. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1350 κενοί ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), 3718 κλεψίτυποι οπτικοί δίσκοι (CD) διαφόρων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, 2492 κλεψίτυποι οπτικοί δίσκοι (DVD), 14.000 πλαστογραφημένα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα δίσκων (CD-DVD), 2800 νάιλον συσκευασίες ψηφιακών δίσκων, 3 γνήσιοι οπτικοί δίσκοι μουσικής-CD Ελλήνων Καλλιτεχνών και 2 γνήσιοι οπτικοί δίσκοι ταινιών (DVD).

Καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας του Kubica

Η κατάσταση της υγείας του Robert Kubica, εξακολουθεί να σημειώνει σταθερή πρόοδο.

Ο Kubica υποβλήθηκε σε μια 7ωρη χειρουργική επέμβαση την Κυριακή του ατυχήματος και σε άλλη μια (διάρκειας 9 ωρών) την περασμένη Παρασκευή, λόγω των πολλαπλών καταγμάτων που είχε υποστεί όταν ένα χαλύβδινο κιγκλίδωμα διαπέρασε το Skoda Fabia S2000 που οδηγούσε.

17χρονη καρκινοπαθής οργανώνει... την κηδεία της!

Για την 17χρονη Donna Shaw η χρονιά που μας πέρασε ήταν η πιο δύσκολη της ζωής της. Η κοπέλα από το Derby της Αγγλίας, που μόλις πρόσφατα έμαθε από τους γιατρούς ότι η μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει δεν είναι θεραπεύσιμη, ετοιμάζει μόνη της όλες τις διαδικασίες για την κηδεία της!

Ήταν Φεβρουάριος του περασμένου χρόνου όταν η Donna διαγνώσθηκε για πρώτη φορά με μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, γνωστή και ως σάρκωμα του Ewing.

Στα χέρια της Αστυνομίας, απατεώνες με στολή αστυνομικού!

Συνελήφθησαν δύο 30χρονοι κι ένας 23χρονος, γιατί μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους 24 και 33 ετών, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την απάτη.

Συγκεκριμένα, αφού προσέγγιζαν ανυποψίαστους πολίτες προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τους έπαιρναν διάφορα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα τους προμήθευαν με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές σε τιμές ευκαιρίας.

«Φίλοι της Μέριμνας»: Παζάρι για καλό σκοπό

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν το τρίτο Mεγάλο Παζάρι – Garage Sale επίπλων και αντικειμένων που θα γίνει στην οδό Πειραιώς 123 (Στάση Μετρό Κεραμεικός) την Παρασκευή - Σάββατο και την Κυριακή 25-26-27 Φεβρουαρίου 2011 από 10:00 – 18:00.

Τα έσοδα θα διατεθούν φέτος για τη νέα υπηρεσία της Μέριμνας, «Φροντίδα στο Σπίτι», μία υπηρεσία που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι σε παιδιά που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους, για να έχουν την επιλογή να το περάσουν στον οικείο χώρο του σπιτιού τους με την ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη που θα τους παρέχει η Μέριμνα.

Τρίκαλα: Έκλεψε 476 μελίσσια με τις κυψέλες τους!!!

Πληθώρα κλοπών κυψελών μαζί με τις μέλισσές τους έχει διαπράξει ένας 45χρονος, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 45χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, από το 2006 έως και τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, προέβη σε τουλάχιστον εξήντα επτά κλοπές, αφαιρώντας συνολικά τετρακόσιες εβδομήντα έξι κυψέλες μελισσών με το περιεχόμενο τους (σμήνη μελισσών).

Αχαΐα: Σύζυγος και εραστής πιάστηκαν στα χέρια

Αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να φύγουν από το χωριό εγκαταλείποντας τις οικογένειές του αλλά όχι για πολύ. Η "επιστροφή" του ζευγαριού ήταν άκρως επεισοδιακή και μάλιστα ο εραστής με το σύζυγο στην κυριολεξία πιάστηκαν στα χέρια!

Μάρτυρες του διαπληκτισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", ήταν οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι υποστηρίζουν πως η γυναίκα κατά τον καυγά πήρε ένα ξύλο και χτύπησε το σύζυγό της στο κεφάλι.

Παραλίγο να αυτοκτονήσει. Λόγος; Του... ξεράθηκε η Φάρμα!!!!!

Ευτυχώς για τον 21χρονο φοιτητή, τα αντανακλαστικά των αστυνομικών λειτούργησαν σωστά και η απειλή να θέσει τέλος στη ζωή του, δεν έγινε και πράξη.

Ο 21χρονος, φοιτητής σε ΤΕΙ, είχε εθιστεί να παίζει μέσω Facebook. Και όταν κάποιος του... πότισε τα λουλούδια και ξεράθηκαν, εκδήλωσε την επιθυμία να αυτοκτονήσει. Και αυτό το ανάρτησε στο Facebook.

Έχεις κινητό; Έχεις και... δωρεάν προφυλακτικά!!!

Kατά μέσο όρο 3.000.000 προφυλακτικά μοιράζει η Νέα Υόρκη τα τελευταία πέντε χρόνια σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του AIDS αλλά και άλλων σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Το εντυπωσιακό σε αυτήν την ιστορία είναι ότι διαθέτουν μια εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα iPhone και Android, η οποία ενημερώνει τους χρήστες πιο είναι το κοντινότερο σημείο που προσφέρει δωρεάν προφυλακτικά.!

"Πνίγουν" τα σκουπίδια την Καλαμάτα

Λόφους σχηματίζουν τα σκουπίδια σε πολλά σημεία στην πόλη της Καλαμάτας, και στα χωριά του Δήμου, αφού τον τελευταίο καιρό δεν γίνεται καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, εξαιτίας της αδυναμίας χώρου διάθεσης.

Το πρόβλημα προκλήθηκε ύστερα από απαγόρευση χρησιμοποίησης του ΧΑΔΑ της Μαραθόλακας με δικαστική απόφαση και έτσι η μεταφορά των απορριμμάτων και οι δυσκολίες για τη διάθεσή τους σε νόμιμους χώρους, έχουν οδηγήσει στη συσσώρευση σκουπιδιών σε όλη την έκταση του Δήμου.

Όνειρο ζει...

Το δικό του όνειρο ζει απόψε ο Άρης (19:00, ΑΝΤ1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της ιστορίας του.

Για την υπέρβαση με… τολμηρό σχήμα και με σύμμαχο το απόρθητο της ευρωπαϊκής τους έδρας από το 1968 θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» απέναντι στο πανάκριβο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Sex στο νεκροταφείο!!!

Εκεί τους άρεσε και δεν δίστασαν ούτε στιγμή. Στο νεκροταφείο δίπλα στο σχολείο, μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια μαθητών! Ο 41χρονος Άντριου Ντόλαλσον και η 43χρονη ερωμένη του Κάρεν Γουόρεν, μεθυσμένοι μια ηλιόλουστη μέρα αποφάσισαν να κάνουν έρωτα στο νεκροταφείο του Στέπφορντ, κωμόπολη των ΗΠΑ.

Οι μαθητές του διπλανού σχολείου όταν αντιλήφθηκαν τι γινόταν δίπλα στα μνήματα άφησαν το μάθημα και παρακολουθούσαν ζωντανά ένα μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που πότε δεν θα ξεχάσουν.

Δεμένα τα πλοία στις 23 Φεβρουαρίου - 24ωρη απεργία της ΠΝΟ

Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων και με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00 την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, συμμετέχοντας στην 24ωρη γενική απεργία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας.

"Με την παραπάνω συμμετοχή της στην απεργία της υπερκείμενης τριτοβάθμιας Οργάνωσης, η Διοίκηση της ΠΝΟ στέλνει σαφές, ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι διατεθειμένη να απεμπολήσει τα κεκτημένα με κόπους και

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Προσεχώς... Ξενοδοχείο;

Εισηγήσεις να μετατραπεί το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε ξενοδοχείο έχει δεχθεί ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είναι αρχικά αρνητικός, όμως συνεργάτες του θεωρούν πως είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αποκτήσει η πόλη ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών.

Μάλιστα ο γενικός γραμματέας του δήμου σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως μια τέτοια προοπτική δεν τον βρίσκει αρνητικό, ανοίγοντας τη συζήτηση για το θέμα.

Οι εκπομπές άνθρακα του Ελευθέριος Βενιζέλος μειώθηκαν κατά 15%

Ηγετικό ρόλο μεταξύ των αεροδρομίων της Ευρώπης στον τομέα μείωσης των εκπομπών άνθρακα, παίζει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), ο ρόλος του οποίου είναι καθοριστικός στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη του εθελοντικού προγράμματος για τη Διαχείριση & Μείωση των Εκπομπών Άνθρακα Αεροδρομίων (Airport Carbon Accreditation) του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης.

Ο ΔΑΑ με τα μέτρα που εφαρμόζει εδώ και αρκετά χρόνια, κατάφερε την περίοδο 2005-2009 να μειώσει σημαντικά κατά τουλάχιστον 15% τις εκπομπές άνθρακα από τις εγκαταστάσεις του, γεγονός που πρακτικά σημαίνει μείωση άνω των 10.000 τόνων CO2 ( διοξειδίου του άνθρακα).

"Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε;"

Κύριε Παπούλια, σας προσφωνώ με το όνομά σας και όχι με τον τίτλο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί, δυστυχώς, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι το αξίωμα του Προέδρου, σας πέφτει μάλλον, βαρύ!

Και σας ερωτώ, Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε;

Τίθεται υπό αμφισβήτηση η εθνική μας κυριαρχία;

Γλυκός... χωρισμός!!!

Ψάχνετε έναν ξεχωριστό τρόπο για να πείτε στο σύντροφό σας ότι η σχέση σας δεν έχει μέλλον χωρίς, όμως, να δημιουργήσετε ένταση, θυμό, γκρίνια ή κάθε άλλη αντίδραση που θα μπορούσε να επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση; Υπάρχει λύση και μάλιστα προσιτή για τις τσέπες των καταναλωτών, ωστόσο, βρίσκεται λιγάκι μακριά.

Ποια είναι αυτή η λύση; Ζαχαροπλαστείο στην Κροατία "εξειδικεύεται" σε θέματα χωρισμού, δημιουργώντας γλυκίσματα αποκλειστικά για τέτοιες καταστάσεις, στα οποία χαρακτηριστική θέση έχουν τα αιτήματα των δύο πλευρών.

Ομαδικό όργιο φοιτητών σε χαμάμ στο Άγκιστρο

Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο, έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις (4) φοιτήτριες και τρεις (3) φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό.

Του έκοψε το... πέος!!!

Τον πιο αποτρόπαιο τρόπο εκδίκησης βρήκε μια γυναίκα από την Αυστραλία. Η εν λόγω, για την οποία δεν μπορεί να υπάρξει χαρακτηρισμός, έριξε υπνωτικά στο φαγητό του φίλου της και αφού περίμενε να τον πάρει ο ύπνος, του έκοψε το πέος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Σίδνεϊ όπου ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία. Το όλο σκηνικό έγινε αμέσως μετά το φαγητό. Όταν το υπνωτικό άρχισε να επιδρά, τον έδεσε, τον χτύπησε, τον μαχαίρωσε και στο τέλος προέβη στην ακατονόμαστη αυτή πράξη.

SMS… αγάπης από την «Φλόγα» αλλά με... φόρο!!!

O Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» απευθύνει πρόσκληση για την ενίσχυση των δράσεών του που αφορούν τα παιδιά με καρκίνο: με την αποστολή ενός μηνύματος από το κινητό τηλέφωνο στον αριθμό 19454, καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, η «Φλόγα» θα ενισχύεται με 1 ευρώ τη φορά (η χρέωση του SMS είναι 1,23 ευρώ).

Η εξόρμηση, που έχει ως σύνθημα «όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην σωστή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα» γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας που είναι σήμερα.
tatsimbouria: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ' ΞΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΌΡΟ!!!! ΠΛΗΡΩΝΩ 1,23 € ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1 €. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΠΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ωχ... «διαρρέει» ότι δεν πουλάει τη ΔΕΗ....

Η ελληνική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να πουλήσει οποιοδήποτε ποσοστό της συμμετοχής της στη ΔΕΗ, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις Έλληνα αξιωματούχου, τον οποίο δεν κατονομάζει.

«Παραμένει σε ισχύ η πολιτική της κυβέρνησης να διατηρήσει ποσοστό 51% στη ΔΕΗ» δήλωσε στο πρακτορείο στέλεχος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ποδήλατα από... μπαμπού!

Τα ποδήλατα από μπαμπού είναι η απάντηση στο περιβαλλοντικό πρόβλημα της Μανίλα που αποτελεί μια από τις πιο μολυσμένες πρωτεύουσες του κόσμου. Τα ποδήλατα κοστίζουν περίπου πεντακόσια δολάρια και κατασκευάζονται από ντόπιους εργάτες.

Η εταιρεία που τα κατασκευάζει τα διαφημίζει ως τα ποδήλατα που βοηθούν τον πλανήτη αφού το μπαμπού θεωρείται ως ένα από τα πιο «πράσινα» υλικά στον κόσμο. Πολλοί από τους κατοίκους ωστόσο αμφιβάλλουν για την ανθεκτικότητα του ποδηλάτου. Τι λέτε πάμε μια βόλτα;

Ήθελε απεγνωσμένα ένα ραντεβού και φόρεσε... αγγελία

Χθες, την πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς, όταν όλα τα ζευγάρια ανταλλάσσουν μεταξύ τους δώρα, αγκαλιές και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, μια κοπέλα από τη Βρετανία, έψαχνε απεγνωσμένα για να βρει τον… Βαλεντίνο της!

Η 20χρονη Janie Brown χώρισε μόλις προχθές από τον αγαπημένο της Steve, ύστερα από σχέση έξι μηνών. Όμως δεν το έβαλε κάτω! Αποφάσισε να βγει στους δρόμους, κρέμασε στον λαιμό της μια ταμπέλα-αγγελία και αναζητά έναν άνθρωπο για να βγει σήμερα ραντεβού μαζί του.

Επιτέλους Champions League ξανά!!!

Το Champions League επιστρέφει στις ζωές μας και έρχεται για να γεμίσει ξανά τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης με όμορφο θέαμα. Οκτώ δυνατά ζευγάρια ρίχνονται σε δόσεις στη μάχη των «16», αρχής γενομένης από την Τρίτη, όταν η Μίλαν φιλοξενεί την Τότεναμ και η Βαλένθια τη Σάλκε.

Μίλαν-Τότεναμ
Η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ θέλοντας να αποφύγει τον τρίτο αποκλεισμό από αγγλική ομάδα στους «16» του Champions League την τελευταία τετραετία.

Αλλοδαποί εκβιαστές κρατούσαν ανήλικο και εκβίαζαν συγγενείς του

Τρεις αλλοδαπούς υπηκόους του Πακιστάν συνέλαβαν οι Αρχές στο Αιγάλεω γιατί κατακρατούσαν παράνομα μέσα σε σπίτι έναν ανήλικο ομοεθνή τους, εκβιάζοντας έτσι τους συγγενείς του να τους δώσουν χρήματα για να τον απελευθερώσουν.

Οι συλληφθέντες δεν είχαν νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα και ήταν ηλικίας 30,25 και 21 ετών. Επιπλέον η αστυνομία αναζητά δύο συνεργούς των αλλοδαπών.

Eγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγχώνευση ΜΕΒΓΑ - Vivartia

Με αυστηρούς όρους ενέκρινε τελικά η Επιτροπή Ανταγωνισμού τη συγκέντρωση της εταιρείας «Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος-ΜΕΒΓΑΛ-Α.Ε.», από την εταιρία «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.». Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή θα παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης της συγκέντρωσης και ενδέχεται αν δεν τηρηθούν οι όροι να επιβληθεί πρόστιμο.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην απόφασή της: "Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού την 14.2.2011, αποφασίστηκε η έγκριση της γνωστοποιηθείσας συγκέντρωσης που αφορά στην

ΕΛ.ΑΣ.: Δεν έχουν λεφτά ούτε για μελάνι στους εκτυπωτές!!!!

Λίγες ημέρες πριν από την εξάντληση των αποθεμάτων γραφικής ύλης και πιθανόν καθολικής ακινητοποίησης του στόλου των οχημάτων βρίσκεται η αστυνομία, μετά τις απανωτές απορρίψεις των αιτημάτων για σχετικές προμήθειες και την άρνηση των συνεργαζόμενων ιδιωτικών συνεργείων επισκευής οχημάτων να επιδιορθώσουν τις βλάβες στα περιπολικά, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για ολόκληρο τον προηγούμενο χρόνο.

Στις υπηρεσίες της Ασφάλειας επικρατεί αναβρασμός, δεδομένου ότι ενώ είναι αναγκασμένοι να συντάσσουν καθημερινά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθηγητών πληροφορικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, στις 13:00 το μεσημέρι, τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορική, έξω από το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.

Οι καθηγητές πληροφορικής ζητούν την διατήρηση και την αναβάθμιση του μαθήματος της πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο πλευρό των καθηγητών θα βρεθούν μαθητές αλλά και οι γονείς τους.

Από 11 Μαΐου η Air China στην Ελλάδα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Air China είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, με θέμα την έναρξη των πτήσεων της εταιρείας προς την Ελλάδα.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε ότι η πρώτη πτήση της αεροπορικής θα γίνει στις 11 Μαΐου. Ο κ. Νικητιάδης καλωσόρισε την εξέλιξη αυτή και ανάφερε στους εκπροσώπους της εταιρείας ότι θα συνδράμει στην διευκόλυνση της δραστηριοποίησής τους.

Η1Ν1: Στις ΜΕΘ Ρίου και Καραμανδάνειου παιδιά

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται από χθες ένα 6χρονο παιδί από τα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή και αύριο οι γιατροί θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που θα καταδεικνύουν αν έχει προσβληθεί από τον Η1Ν1.

Αρκετά είναι τα περιστατικά παιδιών που τις τελευταίες ημέρες έχουν μεταφερθεί και στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων με συμπτώματα σοβαρής εποχικής ίωσης ή του Η1Ν1.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More