Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Την τύφλωσε με... γόβα στιλέτο!!!

Μια 34χρονη μητέρα έχασε την όρασή της από το ένα μάτι όταν δέχτηκε επίθεση με γόβα στιλέτο. Η 17χρονη Amy Leigh Smith επιτέθηκε στην άτυχη Joanne Brown την ώρα που οι δύο τους διασκέδαζαν στο ίδιο κλαμπ.

Σύμφωνα με τη dailymail η ανήλικη κοπέλα που ήταν μεθυσμένη έσπρωξε την 34χρονη, την έριξε στο πάτωμα και με το ψηλοτάκουνο παπούτσι της πρώτα την χτύπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο μάτι.

Αρσενικό, μόλυβδος και κάδμιο στο Λαύριο

Ποσότητα αρσενικού, λιγότερη από ένα γραμμάριο, σε περίπτωση που καταναλωθεί από ενήλικο, μπορεί να προκαλέσει το θάνατό του.

Και όμως, υπάρχουν αποθηκευμένοι εννέα τόνοι της άκρως επικίνδυνης αυτής ουσίας, σε κτίριο στο Λαύριο. Το κτίριο βρίσκεται μέσα στο κατά τα άλλα υπερσύγχρονο Τεχνολογικό - Πολιτιστικό Πάρκο του Λαυρίου.

Θρήνος στην Κρήτη: Τραγωδία με 8χρονο αγόρι στο Ηράκλειο

Θρήνος στην Κρήτη! Ένα αγοράκι μόλις οκτώ χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ένα φρεάτιο όπου είχε πέσει ενώ έπαιζε με συνομήλικά του παιδιά στην περιοχή Καμαράκι, στο κέντρο του Ηρακλείου. Μετά από πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, το άτυχο παιδί ανασύρθηκε νεκρό.

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Α. Περατσάκη, όπου βρίσκεται το βάθους οκτώ μέτρων φρεάτιο δίπλα στο οποίο έπαιζαν ανυποψίαστα τα μικρά παιδιά. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, το 8χρονο αγόρι από την Αλβανία έπεσε μέσα και δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των φίλων του που έσπευσαν να ειδοποιήσουν τους γονείς τους.

Γιατί σταμάτησε να χτυπάει η καμπάνα;

Η καμπάνα δεν χτυπάει διότι πολύ απλά, βρέθηκε στο στόχαστρο των διαρρηκτών. Το χτύπημα έγινε στο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου στον Λυκοχορό της Πάτρας.

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως το εκκλησάκι βρίσκεται εκτός οικισμού, χρησιμοποίησαν σκάλα και αφού έκοψαν τις βάσεις κατάφεραν να κλέψουν μία καμπάνα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου με κοκαΐνη

Mε 287 γραμ. κοκαΐνης συνελήφθη ένας 40χρονος, κάτοικος Ρόδου, ο οποίος εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού, κατά την άφιξή του από Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και αύριο θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί.

Το υπουργείο “καρφώνει” στους εργολάβους όσους δεν πληρώνουν διόδια

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων το ξέκοψε στους εργολάβους, όμως τώρα μέσω τροπολογίας του Υπουργείο ανοίγει διάπλατα παράθυρο για να μπορούν να “κυνηγήσουν” δικαστικά οι εταιρίες, όχι το Κράτος, όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια.

Η Αρχή επιτρέπει τη χρήση των καμερών μόνο για λόγους ασφαλείας, όχι για την καταγραφή στοιχείων με σκοπό τη δίωξη όσων δεν πληρώνουν.

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υποχρέωσε ξενοδοχείο να αφαιρέσει κάμερες

Η Αρχή θεώρησε παράνομες τις κάμερες που ήταν τοποθετημένες σε κάποια σημεία και “εθιγαν υπέρμετρα την ιδιωτική ζωή πελατών και υπαλλήλων”.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα υποχρέωσε ιδιοκτήτη παραλιακής ξενοδοχειακής μονάδας να αφαιρέσει κάμερες που είχε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, καθώς ορισμένες, λόγω του σημείου που είχαν τοποθετηθεί, ήταν παράνομες, ενώ άλλες έθιγαν υπέρμετρα την ιδιωτική ζωή και την προσωπικότητα των πελατών, εργαζομένων και άλλων τρίτων.

Στάσεις εργασίας αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ

Ακινητοποιημένοι για πάνω από τέσσερις ώρες θα μείνουν αύριο οι συρμοί του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα Σταθερής Τροχιάς να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ η στάση εργασίας στο Τραμ θα αρχίζει στις 12 και θα τελειώσει στις 4 το απόγευμα.

Τρέχει... έναν μαραθώνιο κάθε μέρα!!!

Έγινε γνωστός ως «Marathon Man» καθώς κατάφερε το ακατόρθωτο. Ο Βέλγος μαραθωνοδρόμος Στέφαν Ένγκελς ξεκίνησε το τρέξιμο πριν από έναν χρόνο από το Βέλγιο. Από τότε τρέχει κάθε ημέρα έναν μαραθώνιο, έχοντας διασχίσει επτά χώρες.

Το παράδοξο είναι ότι όταν ήταν παιδί οι γιατροί του είχαν πει να μην κάνει αθλητισμό καθώς υπέφερε από άσθμα..

Βγάζει στο σφυρί τις εγκαταστάσεις του o Λάκης Γαβαλάς

Μετά την έφοδο των ανδρών του υπουργείου Οικονομικών στις επιχειρήσεις του και το πρόστιμο των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΦΠΑ που αμέλησε να πληρώσει η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Και αν δεν καταφέρει να πουλήσει τις εγκαταστάσεις του στην Κάντζα, θα είναι ακόμη πιο δυσμενής. Σύμφωνα με το site του μεγάλου μεσιτικού γραφείου «Πλουμής-Σωτηρόπουλος», οι ιδιόκτητες και πολυτελείς εγκαταστάσεις των εταιρειών του στην Κάντζα Αττικής βγαίνουν στο σφυρί και πωλούνται έναντι του ποσού των 40.000.000 ευρώ.

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και αυθαιρεσίες της ΔΕΗ καταγγέλλει ο ΣΕΦ

Τη μη τήρηση προθεσμιών που ορίζει ο νόμος, αλλά και την έλλειψη τεκμηρίωσης και διαφάνειας από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ, επισημαίνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ).

Οι ενστάσεις του ΣΕΦ αφορούν στα εξής:

1. Σύμφωνα με το Ν.3851/2010 (άρθρο 3), ο αρμόδιος διαχειριστής (η ΔΕΗ εν προκειμένω) υποχρεούται να δώσει προσφορά σύνδεσης εντός 4 μηνών από την υποβολή του σχετικού αιτήματος. Η προθεσμία αυτή δεν τηρείται από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Μαθητές πωλούσαν ναρκωτικά μέσα στο σχολείο!

«Πάγωσε» ολόκληρη η Αργολίδα στο άκουσμα της είδησης ότι ανήλικοι μαθητές πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά και μάλιστα μέσα στο σχολείο τους!

Στο πρωτοφανές αλισβερίσι συμμετείχαν πέντε παιδιά κάτω των 16 χρόνων, που εντοπίστηκαν από καθηγητή και η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στην πυρά...

Η Καθολική Εκκλησία εκδηλώνει ιδιαίτερο φόβο, με τις διαστάσεις που έχει λάβει η φήμη του Χάρι Πότερ, ότι οι νεαροί θαυμαστές του μικρού μάγου θα επιδοθούν σε πράξεις μαγείας. Προκειμένου, μάλιστα, να περιορίσει φαινόμενα μαγείας, εξέδωσε οδηγό.

Όπως δημοσίευσε η Daily Mail, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Βρετανίας δημιούργησε έναν οδηγό, σύμφωνα με τον οποίο οι Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί μπορούν να πάρουν οδηγίες πώς να... μετατρέψουν τους μάγους σε χριστιανούς!

Τους 34 έφτασαν οι νεκροί στη χώρα απο τον Η1Ν1

Το πρώτο θύμα από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 είχαμε αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύονται ακόμα δύο κρούσματα, μια 36χρονη η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρά και ένας 42χρονος. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν νοσηλευτεί στη Μονάδα ακόμα 3 άτομα τα οποία πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πολλά είναι τα κρούσματα, που νοσηλεύονται με συμπτώματα της γρίπης στην παθολογική και πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Συνέλαβαν δεκάδες πειρατές στον Ινδικό ωκεανό

Το ινδικό ναυτικό και η ακτοφυλακή συνέλαβαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό περισσότερα από 50 άτομα που επέβαιναν σε πειρατικό πλοίο έπειτα από ανταλλαγή πυρών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας της Ινδίας.

«Στο πλοίο επέβαιναν 52 άνθρωποι συνολικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Μ. Ναμπιάρ, ο οποίος δεν διευκρίνισε την εθνικότητα των συλληφθέντων, ούτε τον ακριβή αριθμό των πειρατών που βρίσκονται μεταξύ αυτών.

Τα 7 του χρόνια γιόρτασε το Facebook

Την Παρασκευή το Facebook έκλεισε τα 7 χρόνια από τότε που ο Mark Zuckerberg το έθεσε σε λειτουργία στο φοιτητικό του δωμάτιο στο πανεπιστήμιο του Harvard το 2004.

Σε λιγότερο από μια δεκαετία ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το Facebook αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες, με επενδύσεις που ξεπερνάνε τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο site παγκοσμίως με μια μικρή διαφορά από το Google.

Δεν ξέρουν πόσα τους δίνουν!!!!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Δεν ξέρει κανείς πόσα χρήματα δίνει το κράτος στους δημοσίου υπαλλήλους!

Παρά την πρόσφατη απογραφή δεν έχει υπολογιστεί ακόμα τι μισθοί δίνονται στους 504.274 υπαλλήλους του στενού Δημόσιου τομέα, αλλά και των ΔΕΚΟ.

Αιτία είναι η καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Να γίνουν οι Έλληνες, Αλβανοί!

Νέες φωτιές πυροδοτεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει να γίνουμε… Αλβανοί, από την άποψη της σκληρής εργασίας.

"Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία. Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο....

Τρίχρονη έσωσε την επιληπτική μαμά της

Συγκλονίζει η ιστορία ενός κοριτσιού μόλις τριών ετών που όλοι την αποκαλούν ήρωα αφού πρόσφατα έσωσε τη μαμά της όταν εκείνη έπαθε επιληπτικό σοκ. Πώς;;; Κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

«Κάλεσα το 911» λέει η μικρή Γκρέισι.

Η Γκρέσι με τη μαμά της και των δυο ετών αδερφό τους ήταν στο σπίτι τους στη Νεβάδα των Ηνωμένων πολιτειών όταν είδε τη μαμά της να λιποθυμάει.

Στο "κόκκινο" οι πιστωτικές

Οι Ελληνες καταναλωτές εγκαταλείπουν τις πιστωτικές κάρτες, αφού οι περισσότερες έχουν κτυπήσει «κόκκινο», και στρέφονται στις χρεωστικές τις οποίες μέχρι πρότινος αγνοούσαν.

Σύμφωνα με στοιχεία η περυσινή χρονιά «έκλεισε» με αύξηση τόσο στον αριθμό όσο και στην καταναλωτική δαπάνη με χρεωστικές κάρτες, ενώ συρρικνώθηκε ο αριθμός των πιστωτικών καρτών και περιορίστηκε ο τζίρος των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκε με αυτές.

Δεν θα χάσει το χέρι του ο Κουμπίτσα

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται να είναι ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα, αφού όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του, δεν θα χρειαστεί ο ακρωτηριασμός του δεξιού χεριού του, μετά το ατύχημα που είχε στο Ράλι Ανδόρας.

Ο οδηγός της Lotus Renault υπέστη πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο δεξί χέρι, στο πόδι και στην παλάμη το πρωί της Κυριακής (06/02) και για πολλές ώρες δεν ανακοινωνόταν η κατάσταση της υγείας του.

Κάρτα εργασίας με... εκπτώσεις!!!

Μέχρι και εκπτώσεις θα κάνει η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις, προκειμένου να εφαρμοστεί η κάρτα εργασίας.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, που κατατέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Βουλή, η κάρτα, που θα ελέγχει το ωράριο εργασίας των εργαζομένων, θα συνοδεύεται από «μπόνους» μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% για τις συνεπείς στις υποχρεώσεις τους επιχειρήσεις!

Αυστραλία: Δημαρχείο ανήρτησε τη σημαία των... gay

Με αφορμή την καθιερωμένη εκδήλωση που οργανώνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι γκέι της Μελβούρνης ο Δήμος Port Philip ανάρτησε τη σημαία του ουράνιου τόξου που τους εκπροσωπεί στο κτίριο του Δημαρχείου, κατεβάζοντας τη σημαία της Αυστραλίας.

Η ανάρτηση της σημαίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τα σχόλια κατά της πρωτοβουλίας του δημοτικού συμβουλίου να αναρτήσει την σημαία των γκέι, ήταν πολλά και διάφορα, ενώ ένας δημότης αναρωτήθηκε αν πάνε και στον πόλεμο να πολεμήσουν με την ίδια σημαία οι ομοφυλόφιλοι.

Που είναι ο δρόμος, οέο;

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος έβγαλε χθες από τα σπίτια τους τους κατοίκους των οδών Χειμάρας και Κορυτσάς στη Λαμία. Το τοιχίο μιας παλιάς καοτικίας είχε υποχωρήσει και ήταν θέμα χρόνου να πέσει και ο δρόμος, που στηριζόταν από το τοιχίο.

Ευτυχώς οι γείτονες πρόλαβαν και απομάκρυναν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο που έφυγε ο δρόμος και δεν υπήρξαν μεγαλύτερες ζημιές.

Κάλεσε την πυροσβεστική για να σώσει την μπύρα του!

Με ποινική δίωξη κινδυνεύει ένας Γερμανός, ο οποίος τύφλα στο μεθύσι, κάλεσε την πυροσβεστική για σώσει την μπύρα του, που είχε αφήσει σε τρένο, το οποίο αναχώρησε χωρίς αυτόν!

Ο 44χρονος δεν δίστασε να τραβήξει το μοχλό πυρασφάλειας του σιδηροδρομικού σταθμού Kaiserslautern, σπάζοντας το γυάλινο κάλυμμα του.

Χώροι συγκέντρωσης λαθρομεταναστών... εν πλω!

Τρεις γιγάντιες πλατφόρμες που θα χρησιμοποιηθούν ως πλωτά κέντρα φιλοξενίας λαθορομεταναστών, θα ενοικιαστούν από την Ολλανδία, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τα πλωτά "ξενοδοχεία" θα δέσουν στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Αλεξανδρούπολης. Κάθε μια πλατφόρμα θα μπορεί να στεγάζει σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια περίπου 600 λαθρομετανάστες.

Νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Πάτρα

Σε μπαράζ συλλήψεων προχώρησε χθες το λιμενικό στην Πάτρα, τόσο λαθρομεταναστών όσο και των διακινητών τους. Το λιμενικό συνέλαβε έναν 47χρονο αλλοδαπό, λίγο πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, γιατί συνόδευε έναν αλλοδαπό, που είχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επίσης συνελήφθη χθες το απόγευμα πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Ποιες περιοχές κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας;

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας "καταπίνει" τις ελληνικές ακτογραμμές. Πάνω από 800 τετραγωνικά χιλιόμετρα ακτογραμμών αναμένεται να εξαφανιστούν τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso της Κυριακής πολύ σύντομα κινδυνεύουν να καλυφθούν από νερό παραλίες και παράκτιες περιοχές της χώρας.

Tον «τσάκωσε» με μοντέλο

Πανζουρλισμός επικράτησε το Σάββατο το πρωί στην κατάμεστη πλατεία Κολωνακίου, όπου πλήθος κόσμου απολάμβανε τον καφέ του. Σύζυγος γνωστού επιχειρηματία «τσάκωσε» τον άνδρα της με μοντέλο σε καφετέρια, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί φραστικά και όχι μόνο, ενώ ακολούθησε μέχρι και... κυνηγητό! Η σύζυγος του επιχειρηματία -που αυτή έχει τα λεφτά- περπατούσε με φίλες και με δεκάδες τσάντες με ψώνια στον πεζόδρομο της Μηλιώνη.

Σε ένα από τα γνωστά καφέ του πεζόδρομου αντίκρισε τον άνδρα της με πιτσιρίκα από τον χώρο του μόντελινγκ, με την οποία ήταν μέσα στα μέλια...

Κρήτη: Ομαδική εξόντωση προβάτων

Μια περίεργη υπόθεση ομαδικής εξόντωσης προβάτων σε ποιμνιοστάσιο της Μεσαράς, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης. Η «μόδα» της σφαγής ζώων ξένων κοπαδιών έχει γίνει πραγματική μάστιγα για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, όπου τα κρούσματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο μαντρί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και, χωρίς δισταγμό, κατέσφαξαν το ένα μετά το άλλο 124 πρόβατα, ενώ τραυμάτισαν άλλα δέκα!

Παπάς με αλλοδαπό... στο ίδιο διαμέρισμα

«Μα είναι δυνατόν; Παπάς με αλλοδαπό μόνοι τους σε διαμέρισμα; Τι να κάνουν, άραγε, οι δυο τους, και μάλιστα βραδιάτικα;». Αυτό ήταν το σοκαριστικό θέμα που συζητούσαν προ ημερών οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Αχαία.

Και όλα αυτά μετά την κοινή διαπίστωση, από αρκετούς ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, ότι ο... ιερέας τώρα τελευταία έχει αυξήσει κατά πολύ τις επισκέψεις του στο διαμέρισμα. Βέβαια, όλοι στην πολυκατοικία γνώριζαν ότι ο εν λόγω ιερέας διατηρούσε σπίτι.

Ανακάλυψαν το φάρμακο της μακροζωίας... κατά λάθος

Αυστραλοί ερευνητές ανακάλυψαν, κατά λάθος, το φάρμακο της μακροζωίας. Πρόκειται για φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης που, κατά τους ερευνητές, επιμήκυνε τουλάχιστον κατά πέντε χρόνια τη ζωή των ληπτών.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, με σκεπτικισμό, ότι οι ηλικιωμένοι λήπτες του φαρμάκου ζουν περισσότερα χρόνια από άλλους ηλικιωμένους που δεν το παίρνουν."Το αξιοσημείωτο στοιχείο της έρευνάς μας είναι, ότι οι χρήστες των φαρμάκων ζουν περισσότερο από τα άτομα που δεν το χρησιμοποιούν" δηλώνει ο καθηγητής, Τζον Έιζμαν, από το Garvan Institute of Medical Research του Σίδνεϊ.

Αντί να της βρουν δουλειά, την εξέδιδαν για ένα χρόνο

Οι δύο αδίστακτοι νεαροί είχαν πει στην κοπέλα ότι θα την έφερναν στην Ελλάδα για να δουλέψει σε αγροτικές εργασίες, αλλά την έβγαλαν στην πορνεία και ζούσαν από αυτή για έναν χρόνο.

Η κοπέλα στα 19 της χρόνια, ταλαιπωρημένη από τη φτώχεια, πίστεψε τον 20χρονο που της είπε οτι θα της έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα.Ταξίδεψε στη χώρα μας αλλά αντί για δουλειά σε αγροτικές εργασίες, βρέθηκε σε οίκους ανοχής στην Πάτρα και στην Αθήνα, να πουλάει το σώμα της.

«Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν»

«Οι πολιτικές ευθύνες όσων επενδύουν στο μπάχαλο και στην ανυπακοή είναι πολύ βαριές» υπογραμμίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», σχολιάζοντας όσα συνέβησαν πρόσφατα στη Νομική

Ο κ. Παπουτσής αποδίδει ευθύνες στον Συνασπισμό και στον πρύτανη, ο οποίος άργησε να κινητοποιηθεί, ενώ τονίζει ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, αν αρνηθούν να επαναπατριστούν οικειοθελώς, θα απελαθούν.

Νεκρός 30χρονος ειδικός φρουρός

Αγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν 30χρονο ειδικό φρουρό, ενώ τραυμάτισαν έναν 26χρονο Αλβανό, στις 3.30 τα ξημερώματα, στην οδό Σόλωνος 83, στην Καλλιθέα.

Οι δύο άνδρες ήταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο ειδικός φρουρός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και ήταν εκτός υπηρεσίας.

Και τι δεν είχε κλέψει!!!

Σε αποθήκες κλοπιμαίων είχε μετατρέψει τα δύο σπίτια του, ένας 36χρονος από την Κομοτηνή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 9.020 Ευρώ, σε πλαστά χαρτονομίσματα.

Ύστερα από έφοδο της αστυνομίας, παρουσία του Εισαγγελικού λειτουργού, στα δυο σπίτια που διατηρούσε ο 36χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, μεγάλος αριθμός διαφόρων συσκευών (οικιακή χρήσης, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, κινητά τηλέφωνα κ.λ.π.), πολλά ηλεκτρικά εργαλεία (αντλία νερού, κλαδευτήρια, κομπρεσέρ, ηλεκτρογεννήτριες κ.α.), καθώς και τρία κλεμμένα αυτοκίνητα (δύο επιβατηγά και ένα κλειστό Ι.Χ. φορτηγό).

Το πρώτο επεισόδιο του «50-50»

Έπειτα από διαβουλεύσεις μηνών και διάφορα προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης, τελικά όλα ξεπεράστηκαν και ήδη ξεκίνησαν εντατικά γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Πενήντα-πενήντα», που θα ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε επεισόδια, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tivo, μετά το «Μεγάλο φαγοπότι», την επετειακή τηλεταινία που είδαμε πέρυσι με αφορμή τα 20χρονα του καναλιού, οι τρεις φίλοι είναι αγχωμένοι γιατί είναι τσακωμένοι με τις γυναίκες τους, ενώ οι πόρτες του τσιπουράδικου, είναι κλειστές γι’ αυτούς, καθώς ο Βασίλης τους διώχνει από το αγαπημένο τους στέκι. Όμως εκείνοι κάνουν τα πάντα και τελικά καταφέρνουν να επιστρέψουν στον τόπο του εγκλήματος.

Kατέλαβαν το υπουργείο μεταφορών

Παραταγμένα, στην πλαϊνή είσοδο του Υπουργείου Μεταφορών, βρίσκονται από νωρίς το πρωί, περίπου 20 φορτηγά.

Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στο υπουργείο και ζητάνε συνάντηση με τον υπουργό

Έκλεισαν τη στρόφιγγα οι τράπεζες για τα μεγάλα οδικά έργα

Τη δυσφορία τους για τον αποκλεισμό τους, σε αυτή τη φάση, από τη διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης των πέντε συμβάσεων παραχώρησης εκφράζουν οι τράπεζες που δανειοδοτούν τα έργα.

Και περνούν... στην αντεπίθεση, δημιουργώντας συντονιστικές επιτροπές για καθένα από αυτά και επικαιροποιώντας τις κυκλοφοριακές μελέτες, από τις οποίες θα προκύψουν οι προβλέψεις για τον κυκλοφοριακό φόρτο των πέντε αξόνων με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα.

H άδεια έγινε... απόδραση για 685 (!) βαρυποινίτες

Ελεύθεροι συνεχίζουν να κινούνται σκληροί κακοποιοί, με πρωταγωνιστική συμμετοχή σε υποθέσεις της λεγόμενης «βαριάς» εγκληματικότητας, όπως ένοπλες ληστείες, δολοφονίες ή εμπόριο ναρκωτικών, αν και αρχικά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, συνολικά 685 σεσημασμένοι κρατούμενοι δεν έχουν επιστρέψει στη φυλακή ύστερα από ολιγοήμερες άδειες που τους χορηγήθηκαν, όπως προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα.

Στο νοσοκομείο ο Κουμπίτσα μετά από ατύχημα σε ράλι!

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πίετρα Λίγκουρ ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο ράλι Ronde di Andora.

Ο Πολωνός αγωνίζονταν με ένα Skoda Fabia S2000 στο μονοήμερο αγώνα καθαρά για λόγους αναψυχής. Έχασε τον έλεγχο στην πρώτη ειδική και βγήκε από το δρόμο με πολλά χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε τοίχο. Ο συνοδηγός του Γιακούμπ Γέρμπερ δεν τραυματίστηκε.

Εξαρθρώθηκε σπείρα στην Αγία Παρασκευή με πλαστά εικοσάρικα

Σπείρα που διακινούσε στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα εξάρθρωσε η ασφάλεια της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις Πολωνοί, δύο άντρες και μία γυναίκα, που πήγαιναν κυρίως σε φαρμακεία, αγόραζαν φθηνά φάρμακα και πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, ώστε να μην γίνουν εύκολα αντιληπτοί.

Είχε καταπιεί 83 κάψουλες ναρκωτικών

Προχτές στο Χολαργό, στη Λεωφόρο Μεσογείων 268, συνελήφθη 35χρονος Βόσνιος, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος, επειδή βρέθηκαν στην κοιλιακή του χώρα 83 πλαστικοποιημένες κάψουλες, περιέχουσες ναρκωτική ουσία, οι οποίες κατασχέθηκαν, αφού αφαιρέθηκαν με χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια μέρα στο Παγκράτι, και συγκεκριμένα στην οδό Δικαιάρχου 100-102, συνελήφθη 30χρονος Ιρακινός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια ηρωίνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κέρκυρα από την διαρροή ροζ βίντεο

Όπως όλα δείχνουν, ευυπόληπτοι πολίτες παγιδεύτηκαν σε ροζ σκάνδαλο με χορεύτριες και βίζιτες, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Όπως αποκαλύφθηκε, όλα συνέβησαν σε μπαρ της Κέρκυρας που οι ιδιοκτήτες του είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής. Το μαγαζί διέθετε ειδικούς χώρους όπου οι πελάτες μπορούσαν να απολαύσουν, μακριά από τα περίεργα βλέμματα, τον αισθησιακό «χορό» αλλά και άλλες υπηρεσίες από τις όμορφες «σερβιτόρες», φυσικά έναντι αμοιβής.

Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια πλαστά εισιτήρια τυπώνονται μηνιαίως

Ένα τεράστιο οργανωμένο κύκλωμα πλαστογράφησης εισιτηρίων που εξαπλώνεται χρόνο με το χρόνο εξακολουθεί να δρα ανενόχλητο με αποτέλεσμα η ζημία να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» ένα στα τέσσερα εισιτήρια είναι πλαστό και είναι πολύ δύσκολο κανείς να τα αναγνωρίσει καθώς οι μεταξύ τους διαφορές είναι δυσδιάκριτες.

Σύγχρονος... κροκοδειλάκιας!!!

Αυστραλός κολυμβητής σε απομακρυσμένη περιοχή του Κουίνσλαντ, πάλεψε με γυμνά χέρια με έναν κροκόδειλο μήκους 2,5 μέτρων και κατάφερε να ξεφύγει με μόνο μερικά επιφανειακά τραύματα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής στο κανάλι ABC την Κυριακή, τα τραύματα δεν εμπνέουν καμία ανησυχία για τη ζωή του θαρραλέου άνδρα.

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

Σε νέες εικοσιτετράωρες απεργίες σήμερα και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στην Αττική, οι φαρμακοποιοί θα απεργήσουν και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης.

'Ανοδος της θερμοκρασίας σήμερα

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Το πρωί όμως η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι αναμένεται μικρή ενίσχυση στα στα ανατολικά Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ λαο η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Τρομάζει το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Εντείνεται το κοινωνικό κίνημα μη καταβολής διοδίων με κινητοποιήσεις στις Εθνικές Οδούς όλης της χώρας και με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να σηκώνουν και αυτή την Κυριακή τις μπάρες και περνούν χωρίς να πληρώσουν τα τέλη.

Η εμβέλεια του κινήματος είναι τόση, που μετά τις ποινικές διώξεις κατά 9 στελεχών του, το ζήτημα φαίνεται να προκαλεί διαφωνίες και αντιδράσεις ακόμη και στους κόλπους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, να δηλώνει αντίθετος με τις διώξεις.

Προκήρυξη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»

Την ευθύνη για την αποστολή δέματος-βόμβα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αναλαμβάνει με προκήρυξή της η οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η οργάνωση, αναφέρεται προσωπικά στον υπουργό Χάρη Καστανίδη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την μη ικανοποίηση των απαιτήσεων των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση:

Έθαβε τα ναρκωτικά στον κήπο και το άλσος

Μέσα στο… πράσινο έκρυβε το χασίς που σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας ένας 37χρονος έμπορος ναρκωτικών από χωριό της Πέλλας!

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν προλάβαιναν να… ξεθάβουν συσκευασίες γεμάτες «φούντα», που έφτασαν συνολικά τα δέκα κιλά!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More