Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Προειδοποιητική απεργία στις 4 Μαρτίου

Με απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις πρόσφατα ανακοινωθείσες απολύσεις, περίπου 120 τον αριθμό, στην Cosmote, με το αιτιολογικό της κατάργησης δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ εξήγγειλε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την προσεχή Παρασκευή, 4 του μηνός, σε όλο τον Όμιλο του ΟΤΕ. Την άλλη Τρίτη, θα καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Η Συνδικαλιστική Οργάνωση κάνει λόγο για εργοδοτική αυθαιρεσία και ανάλγητη συμπεριφορά και καλεί τη Διοίκηση του ΟΤΕ και της COSMOTE να πάρουν πίσω τις απολύσεις, να σταματήσουν κάθε ενέργεια άσκησης του Διευθυντικού Δικαιώματος σε ζητήματα που βρίσκονται στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και να προσέλθουν για υπογραφή Σ.Σ.Ε. που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων και του Ομίλου Επιχειρήσεων ΟΤΕ.

Παράλληλα, καλεί το σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ σε μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων, γιατί επιτέλους θα πρέπει και οι «στρατηγικοί σύμμαχοι» να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, αλλά και της χώρας, δεν θα γίνουν οι «κουβαλητές» των κερδών της Deutsche Telekom.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΚΟ: Το άγριο μαχαίρι των περικοπών άρχισε από τον ΟΤΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More