Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου ψαρά στο Τολό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου ψαρά που αγνοείται από χθες. Ο νεαρός είχε βγει για ψάρεμα με το επαγγελματικό του αλιευτικό σκάφος «ΔΩΡΑ» στην θαλάσσια περιοχή του Αργολικού κόλπου όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Έπειτα από την άμεση κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Τολού, και από συντονισμένες ενέργειες του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, σε συνεργασία με τις τοπικές Λιμενικές Αρχές, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Λιγονερίου Σπετσών το σκάφος, όχι όμως και ο 31χρονος.

Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου

Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου ως νομίμου εκπροσώπου της τράπεζας Marfin για το αδίκημα της "απόπειρας εκβίασης" του ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν", απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με διάταξή του ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παντελής Στραγάλης.

Η δίωξη θα στραφεί και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ενώ με τη διάταξη του κ. Στραγάλη ζητείται να διερευνηθεί αν η τράπεζα έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας.

Θυρωρός με χρέη τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η λειτουργία του νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς τα προβλήματα υποστελέχωσης παρεμποδίζουν την σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών.

«Η διοίκηση πιέζει και θα πιέζει με κάθε μέσον και σε κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ποιοτική και ασφαλής εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε επίπεδο», τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Ρεθύμνου, με αφορμή καταγγελίες εργαζομένων στο ίδρυμα.

Με πολλές απουσιές στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Πονοκέφαλος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η πιο μεγάλη απουσιά για τους «πράσινους» είναι φυσικά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τζιμπρίλ Σισέ. Εκτός του Γάλλου επιθετικού εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Γκαρσία αλλά και ο τιμωρημένος Λουκάς Βύντρα.

Ο Σισέ στην προπόνηση της Παρασκευής υποβλήθηκε σε θεραπεία όπως και οι Μπουμσόνγκ, Καρνέζης και Σεϊταρίδης, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Γκαρσία.

Εφιαλτικό βίντεο από Αίγυπτο – Αυτοκίνητα περνούν μέσα από διαδηλωτές

Η σημερινή μέρα βαπτίστηκε ως η “Παρασκευή της Αναχώρησης” και οι Αιγύπτιοι περιμένουν πως ο Μουμπάρακ σήμερα θα φύγει από την χώρα. Έτσι θα βγουν για άλλη μια μέρα στους δρόμους ενώ περιμένουν πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες στις διαδηλώσεις.

Όπως μεταδίδει το BBC, οι Αιγύπτιοι καλούνται να βάλουν «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του καθεστώτος».

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους στην Λακωνία μετά από επίθεση Μεταναστών

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στους Μολάους όταν ομάδα Μαροκινών μεταναστών που κατοικοεδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα.

Οι μετανάστες που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην προσπάθεια τους έβγαλαν μαχαίρι και πέταξαν την νεαρή στο δρόμο αρπάζοντας την τσάντα που περιείχε περίπου 30 ευρώ κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.

«Θα πετύχουμε τις μειώσεις των διοδίων»

Στη μέση της διαπραγμάτευσης με τις κοινοπραξίες παραχώρησης και τις τράπεζες βρίσκεται το Υπουργείο Υποδομών, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. Ο κ. Μαγκριώτης ανέφερε ότι το υπουργείo συζητά τις μειώσεις των διοδίων, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του για την επιτυχία της διαπραγμάτευσης.

«Τις συμβάσεις θα τις διορθώσουμε και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Τώρα συζητούν και οι παραχωρησιούχοι τις αλλαγές», σημείωσε ο κ. Μαγκριώτης.

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένα παμπάλαιο αστυνομικό θεώρημα και ο ξεχασιάρης αλλοδαπός κακοποιός που λήστεψε μαζί με έναν συνεργό του μία γυναίκα στο Θεριανό Αχαΐας, μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά βάλθηκε να το επιβεβαιώσει!

Όταν επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητό του, όμως, τον περίμεναν οι αστυνομικοί που προφανώς θυμόντουσαν τον υπ’ αριθμόν ένα κανόνα της Εγκληματολογίας!

Σε κινητοποιήσεις και οι αγρότες!

Θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στον κόμβο της Γυρτώνης, (κάτω από τα Τέμπη), για να αποφασίσουν πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αυτό αποφάσισε αργά χθες το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων των αγροτών της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας (Κιλκις, Προμαχώνα, Σερρών, Πέλλας, Χαλκιδικής) που συνεδρίασε αμεσως μετά τη συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Κωνσταντινούπολης

Την έναρξη απευθείας αεροπορικών πτήσεων προς την Κωνσταντινούπολη αποφάσισαν σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης με τη Γκιουλάι Οζτούρκ, Γενική Διευθύντρια Ελλάδας των Τουρκικών Αερογραμμών.

Στη σημερινή του συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως η επικείμενη έναρξη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης Κωνσταντινούπολης από την Turkish Airlines τον προσεχή Μάιο.

Ο ”παλιόγερος” που ληστεύει τράπεζες

Τον έχουν επικηρύξει για 20.000 δολάρια. Έχει ληστέψει 13 τράπεζες στην Καλιφόρνια τα δύο τελευταία χρόνια και το παρατσούκλι του, είναι «παλιόγερος».

Ο ληστής των τραπεζών που έχει αναστατώσει τις αρχές, είναι 70 ετών. Μοιάζει με συνταξιούχο που μπαίνει στην τράπεζα για κάποια συναλλαγή. Φοράει συνήθως σακάκι, πουκάμισο, μαύρα γυαλιά και καπέλο.

Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα κατά την Κα Διαμαντοπούλου

Δήλωση – βόμβα κατά της αριστεράς από την Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες ενώ ο Χ.Παπουτσής ισχυρίστηκε πως οι μετανάστες ήρθαν από την Κρήτη στην Αθήνα γιατί είχαν ραντεβού με την κυρία Νταλάρα!

Η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε την αριστερά, με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες, ότι είχε καταστρώσει σχέδιο να γίνει αίμα και άμμος εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ή και τα επόμενα βράδια.

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας

Τελωνειακοί επιθεωρητές στη διάβαση Ίλιντεν, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 800 χαρτοκιβώτια, που περιείχαν 400.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα, σε ρουμανικό φορτηγό που μετέφερε μανταρίνια.

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, οι βουλγαρικές συνοριακές αρχές είχαν κατασχέσει φορτία με 770.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα, στις συνοριακές διαβάσεις Κούλατα και Ίλιντεν.

Κομμένο το τσιγάρο στα πάρκα και τις παραλίες της Νέας Υόρκης!!!

Εννέα χρόνια μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στα εστιατόρια και τα νυχτερινά κέντρα, οι Νεοϋορκέζοι δεν θα μπορούν πλέον να καπνίζουν ούτε στα πάρκα ούτε στις παραλίες.

Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, όπως λέγεται, τώρα μεταμορφώνεται στην πόλη που ποτέ δεν καπνίζει. Η απόφαση για την απαγόρευση του καπνίσματος στα 1.700 πάρκα και τις παραλίες της αμερικανικής μεγαλούπολης ελήφθη την Τετάρτη από την δημοτική Αρχή. Στόχος της απόφασης είναι να προστατεύσει τα παιδιά από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Αγόρι…η Μόνα Λίζα;

Οι περισσότεροι μελετητές θεωρούν ότι το πιο διάσημο πορτρέτο του Λεονάρντο, η Μόνα Λίζα απεικονίζει την Λίζα Γκεραρντίνι, την σύζυγο ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού της Φλωρεντίας.

Ωστόσο ο Silvano Vinceti, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για την Συντήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς ισχυρίζεται ότι η Μόνα Λίζα ήταν αγόρι και ότι μοντέλο για το αριστούργημα του Λεονάρντο ντα Βίντσι ήταν ο νεαρός βοηθός και εραστής του μεγάλου ζωγράφου, Gian Giacomo Caprotti.

Ανακάλυψαν νέο κοίτασμα χρυσού στη Χαλκιδική

Κοίτασμα υψηλής περιεκτικότητας σε χρυσό ανακαλύφθηκε στην περιοχή Πιάβιτσα της Χαλκιδικής αντίστοιχο σε περιεκτικότητα με αυτό στην Ολυμπιάδα. Το κοίτασμα ανακάλυψε, στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος εξόρυξης η European Goldfields που ελέγχει κατά 95% την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε..

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι γεωτρήσεις έχουν αποκαλύψει ότι το υπέδαφος της Πιάβιτσα είναι πλούσιο σε χρυσό, ασήμι, μόλυβδο και ψευδάργυρο.

Έγκυος; Απαγορεύεται η είσοδος!!!

Το Εθνικό Μουσείο της Νέας Ζηλανδίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «απαγορεύει» στις γυναίκες που εγκυμονούν ή βρίσκονται στις «δύσκολες ημέρες» να επισκεφτούν έκθεση με αντικείμενα των Μαορί για δικό τους καλό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ygeiaonline.gr», σε δηλώσεις της η Τζέιν Κρεγκ, η εκπρόσωπος του Μουσείου «Τε Πάπα» στο Ουέλινγκτον, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για επίσημη απαγόρευση, αλλά για σύσταση με στόχο την προστασία των γυναικών αυτών των ομάδων από κάθε αρνητική ενέργεια.

Έκρυβε κοκαΐνη στο… καλαθάκι της τουαλέτας!!!

Πιο ευφάνταστη «καβάντζα» για να κρύβει την κοκαΐνη που διακινούσε, δεν μπορούσε να βρει ένας έμπορος ναρκωτικών στην Πάτρα… Ίσως οι αστυνομικοί να μην μπορούσαν να την βρουν χωμένη μέσα στο… καλαθάκι απορριμμάτων της τουαλέτας, αλλά έκανε το λάθος να κρύψει μαζί και την ζυγαριά, που δεν ήταν δυνατό να μην την προσέξουν!

Όμως, δεν ήταν το μόνο λάθος που έκανε ο 22χρονος Αλβανός. Από μέρες είχε κινήσει την προσοχή των αστυνομικών, που τον είδαν να περιφέρεται στην πόλη παίζοντας με ένα μαχαίρι τύπου “πεταλούδα” και τον είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.
<--more-->
Όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του και τον ακινητοποίησαν, βρήκαν την κρυμμένη κοκαΐνη, αλλά και μισό κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε κρύψει μέσα στην ντουλάπα του!

Έχετε χάσει το ποδήλατό σας; Δείτε μήπως είναι κάποιο από αυτά

Μπορεί το ποδήλατό σου να είναι μεταξύ των τουλάχιστον διακοσίων (!) που φυλάσσονται στο Τμήμα Ελέγχου Εμπορίου της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, όπου καταλήγουν όλα τα κατασχεμένα και εγκαταλειμμένα ποδήλατα.

Στην ιστοσελίδα του δήμου (πατήστε εδώ) μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των ποδηλάτων που υπάρχουν σήμερα στο Τμήμα και ενδεχομένως ένα από αυτά να είναι το δικό σας!

Νέο ηλιακό σύστημα ανακάλυψε το υπερτηλεσκόπιο Κέπλερ

Περιλαμβάνει 6 εξωπλανήτες, οι οποίοι περιφέρονται στριμωγμένοι σε πολύ μικρή απόσταση γύρω από το άστρο τους, που μοιάζει με τον ήλιο μας, σε απόσταση περίπου 2.000 ετών φωτός από τη Γη.

Η ανακάλυψη χαρακτηρίζεται «απίστευτη» και η σημαντικότερη στο πεδίο των εξωπλανητών από τότε που ανακαλύφθηκε ο πρώτος (51 Pegasi B) το 1995. Ποτέ πριν δεν είχε βρεθεί ταυτόχρονα ένας τόσο μεγάλος αριθμός εξωπλανητών σε τροχιά γύρω από το ίδιο άστρο, που είναι πιο «ηλικιωμένο» από το δικό μας, καθώς έχει ηλικία έξι έως δέκα δισεκατομμυρίων ετών.

Εντοπίστηκε στρατιωτικό υλικό στα Χανιά

Βλήμα, χρώματος πράσινου και μήκους περίπου 1 μ, εντοπίστηκε χθες σε απόσταση περίπου 10 μ. νότια της νησίδας «ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΑΣ» Χανίων και σε βάθος 8,5 μ.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ενημέρωσε την αρμόδια Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού για περαιτέρω ενέργειες.

Ηλεκτρονικός «σκούφος» σας κάνει ¨σπίρτα"!!!!!

Αν δυσκολεύεστε να λύσετε ένα πρόβλημα ή το μυαλό σας έχει «κολλήσει» και δεν κατεβάζει νέες ιδέες, ίσως πρέπει να φορέσετε ένα «σκούφο» σαν κι αυτόν που κατασκεύασαν αυστραλοί επιστήμονες. Το ηλεκτρονικό «κράνος» στέλνει ασθενή ηλεκτρικά ρεύματα στον εγκέφαλο και φαίνεται να απελευθερώνει το δυναμικό της σκέψης.

Με τον «σκούφο» ενεργοποιούνται συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου, οι οποίες σχετίζονται με τη δημιουργική σκέψη, ενώ την ίδια στιγμή καταστέλλεται η δραστηριότητα άλλων περιοχών που εμποδίζουν αυτές τις σκέψεις να αναδυθούν στο νου.

iPhone: Φροντίζει ακόμη και για... την ομορφιά σας!!!

Εάν είστε fan της τεχνολογίας και όλων των gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά, τότε σίγουρα θα έχετε iPhone. Και επειδή η Apple δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αποφάσισε να προσφέρει στις κατόχους του «μαγικού» αυτού τηλεφώνου μια εφαρμογή μόνο για γυναίκες.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι συμβουλές ομορφιάς, περιποίησης και αντιμετώπισης εκτάκτων γεγονότων από τον Dr. Frederic Brandt, τον πλέον περιζήτητο δερματολόγο αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε τις συμβουλές του 24 ώρες το 24ωρο, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Έδιωξαν ασθενή-άνεργο για 65 ευρώ από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης!!!

Την απίστευτη αντιμετώπιση από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης κατήγγειλε ένας 36χρονος άνεργος, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» πήγε για εξετάσεις επειδή υπέφερε από πόνους στο στήθος και με υψηλό πυρετό, αλλά οι υπάλληλοι του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, καθώς δεν διέθετε το ποσό των 65 ευρώ για τις εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή, σύμφωνα με τους ιατρούς, αλλά αυτό δεν πτόησε το προσωπικό του νοσοκομείου να του πει ορθά-κοφτά ότι δεν θα υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις αφού δεν είχε να πληρώσει...

Ξέχασε μέσα στο ταξί... τα ναρκωτικά!!!

Ιδιοκτήτης ταξί από τη Λαμία παρέδωσε στην αστυνομία μια μικρή συσκευασία που περιείχε 6,8 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, την οποία βρήκε πεταμένη μέσα στο ταξί του, ενώ το καθάριζε.

Το ερώτημα, βεβαίως, είναι αν ο επιβάτης παράτησε επίτηδες τα ναρκωτικά, φοβούμενος κάποιον έλεγχο, ή αν απλώς ήταν απρόσεκτος και του έπεσαν...

Όργια με φοιτήτριες και εύπορους αγρότες στην Καλαμάτα…

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλαμάτας, η πληροφορία οτι την περασμένη τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παίχτηκαν σκηνές ρωμαικών οργίων μεταξύ φοιτητριών και αγροτών.

Όπως αποκαλύπτεται στo Διαδίκτυο, τα ερωτικά παιχνίδια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό η οποία μάλιστα διέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο internet.

Εφικτή η λύση του Κυπριακού

Τα «χαρτιά του», μετά την πρόσφατη συνάντηση της Γενεύης με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, ανοίγει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, με αποκλειστική συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας υπογραμμίζει ότι μπορεί να βρεθεί λύση του Κυπριακού μέχρι το τέλος του 2011, με την προϋπόθεση ότι ο Έρογλου και η Άγκυρα θα σεβαστούν τη βάση της λύσης, που είναι η διζωνική,

Έκλεψαν και έσφαξαν στρουθοκάμηλους

Πληθαίνουν τα κρούσματα από κλοπές και διαρρήξεις στην περιοχή της πρώην Κοινότητας Βραχασίου στο Λασίθι.

Άγνωστοι αφαίρεσαν από την αυλή οικίας στην περιοχή Σισίου δύο στρουθοκάμηλους τις οποίες μετέφεραν σε κοντινή απόσταση και τις έσφαξαν (όπως φαίνεται από τα ίχνη και τα αίματα στο σημείο).

IKA: Μέτρα για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων

Από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ, καθώς και από τα Κέντρα Υγείας και τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Αυτό αποφάσισαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, προκειμένου, να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς ιατρική περίθαλψη, εξαιτίας της απεργίας των ιατρών του Ιδρύματος.

Αίγυπτος: Άρχισε η "Παρασκευή της Αναχώρησης"

Η σημερινή μέρα βαπτίστηκε ως η “Παρασκευή της Αναχώρησης” και οι Αιγύπτιοι περιμένουν πως ο Μουμπάρακ σήμερα θα φύγει από την χώρα. Έτσι θα βγουν για άλλη μια μέρα στους δρόμους ενώ περιμένουν πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες στις διαδηλώσεις.

Όπως μεταδίδει το BBC, οι Αιγύπτιοι καλούνται να βάλουν «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του καθεστώτος».

Από νωρίς το πρωί επικρατεί ηρεμία στο κέντρο του Καΐρου, ενώ δυνάμεις του στρατού δημιούργησαν μία ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στους φιλοκυβερνητικούς και αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές, ώστε να μην επαναληφθούν οι σκηνές χάους των προηγούμενων ημερών.

Τον "έφαγε" η σιγουριά του....

Οι ηλικιωμένοι συνηθίζουν να κρατούν μεγάλα χρηματικά ποσά στο σπίτι τους, διότι πιστεύουν πως πρόκειται για μια ασφαλή κρυψώνα.

Την υπερβολική αυτή σιγουριά «πλήρωσε» ένας 84χρονος άνδρας στη Νεμούτα της Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του χωρίς να κλειδώσει την πόρτα.

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι άρπαξαν το ποσό των 6.000 ευρώ που υπήρχε πάνω στο κομοδίνο και στη συνέχεια έψαξαν το σακάκι του ηλικιωμένου στο οποίο βρήκαν ακόμα 4.000 ευρώ, τα οποία φυσικά πήραν και... έγιναν καπνός.

Αθηναγόρας: Ο πρώτος Έλληνας "Top Chef"

Kαι ο πρώτος Έλληνας «Top Chef» είναι …ο Αθηναγόρας Κωστάκος, με τον Ηλία Μαμαλάκη να του ανακοινώνει την τελική απόφαση των κριτών. «Το αποτέλεσμα είναι γεγονός Αθηναγόρα έφυγες - επέστρεψες και σάρωσες τον διαγωνισμό», είπε η Νάντια Μπουλέ.

Ο χθεσινός τελικός του ριάλιτι μαγειρικής του Ant1 ξεκίνησε με τους τρεις φιναλίστ τον Αθηναγόρα, το Μιχάλη και το Γιώργο, να μαθαίνουν τα μυστικά της μοριακής κουζίνας από τον Ερβέ Προνζάτο.

Ξόβεργες σε... νεκροταφείο!!! Δείτε Video

Άφωνοι έμειναν όσοι αντίκρισαν τις παγίδες (ξόβεργες) που έστησε άγνωστος πάνω σε μνήμα μέσα στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη στην πόλη της Ρόδου.

Ο ιερέας δηλώνει παντελή άγνοια του συμβάντος και άμεσα έδωσε εντολή για την απομάκρυνσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κατέβασαν ρολά στο νοσοκομείο του Ρίου

Έμφραγμα στο χώρο της τριτοβάθμιας περίθαλψης έχουν προκαλέσει οι καθημερινές πλέον στάσεις εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών, που επέλεξαν αυτό τον τρόπο κινητοποίησης, γιατί αντιδρούν στο νέο νομοσχέδιο για την Υγεία που προωθεί η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα οι ασθενείς υφίστανται μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία.

Στους χώρους των εξωτερικών ιατρειών και των επειγόντων περιστατικών επικρατούσε και σήμερα χάος.

Νέα διαδήλωση κατά Μπερλουσκόνι

Διαδήλωση κατά του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διοργανώνουν γυναικείες οργανώσεις και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στις 13 Φεβρουαρίου, με στόχο «την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των γυναικών μετά το σκάνδαλο Ρούμπι».

Οι διαδηλωτές θα έχουν ως κεντρικό σύνθημά τους το «παραίτηση τώρα» και σύμφωνα με την εφημερίδα «L' Unita», στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν και κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αλλοδαπός έσερνε στο δρόμο φοιτήτρια για να της αρπάξει την τσάντα στην Πάτρα

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος κυρίως γυναικών ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πλατεία Όλγας.

Μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε φοιτήτριες περπατούσαν επί της οδού Μαιζώνος όταν στο ύψος της οδού Αράτου μια εξ αυτών δέχθηκε τη βίαιη επίθεση ενός αλλοδαπού. Ο δράστης έσπρωξε και έριξε στο πεζοδρόμιο τη νεαρή γυναίκα σέρνοντάς τη για αρκετά μέτρα προσπαθώντας να της αρπάξει την τσάντα.

Ένταξη των ελληνικών στα αυστραλιανά σχολεία

Η ελληνική γλώσσα θα ενταχτεί τελικά στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας στην τρίτη φάση της εμπέδωσης του Προγράμματος μαζί με την αραβική και τη βιετναμέζικη.

Το ότι έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα διδασκαλίας με τις άλλες εννέα και βέβαια με τις λεγόμενες αυστραλιανές γλώσσες, ήτοι τις διάφορες ποικιλίες και διαλέκτους των γλωσσών των ιθαγενών, αποτελεί "κεκτημένο" δικαίωμα του ελληνισμού αναφαίρετο και αναλλοίωτο από το 1986, όταν διαμορφώθηκε η Αυστραλιανή Εθνική Πολιτική για τις γλώσσες και η ελληνική αποτελούσε μια από τις εννέα προστατευόμενες τότε γλώσσες εκτός της Αγγλικής.

Αγρίνιο: Τους πυροβόλησαν για τα… «φέσια»!

Στον εισαγγελέα Αγρινίου οδηγούνται οι τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου και ενός συγγενoύς του, τη νύχτα της Τρίτης στο Αγρίνιο. Κίνητρο της επίθεσης με πυροβολισμούς εναντίον των δύο θυμάτων, ήταν τα «φέσια» που είχε βάλει σε έναν από τους δράστες ο 37χρονος, ο οποίος αγόρασε ένα αυτοκίνητο μάρκας VW Touareg αλλά… ξέχασε να πληρώσει!

Ως υποκινητής της παραλίγο θανάσιμης ενέδρας, φέρεται ένας 36χρονος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων και συνεργοί του δυο άνδρες από την Αθήνα και ένας από το Αγρίνιο 25, 23 και 36 χρόνων.

«Η Αίγυπτος αποτελεί για εμάς δεύτερη πατρίδα»

Με έντονη ανησυχία παρακολουθούν τις δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος τονίζει ότι στέκεται «στο πλευρό της ελληνικής παροικίας, των δύο ιστορικών κοινοτήτων Αλεξανδρείας και Καΐρου, καθώς και του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και της Ιεράς Μονής Σινά».

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου

Κάθε φορά που βρέχει δυνατά, το γνωστό σημείο μπροστά στη Χαλυβουργική μετατρέπεται σε λίμνη δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Έτσι και σήμερα, ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στην Αθηνών - Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, λόγω της συγκέντρωσης νερών από τη δυνατή βροχόπτωση στο ύψος της Χαλυβουργικής. Για την ακρίβεια, τα οχήματα κινούνται μόνο από την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Αναμένεται ισχυρό προσφυγικό κίνημα προς την Ελλάδα

Στο φλέγον ζήτημα της μετανάστευσης αναφέρθηκε, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη Φινλανδή υπουργό, κ. Χόμλουντ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Η αναμενόμενη αύξηση μεταναστευτικών ροών, από την Αίγυπτο και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών.

Εφιάλτης για τους Έλληνες η ανεργία

Κάποιες ανάσες στις προσδοκίες που έχουν για το αύριο τα ελληνικά νοικοκυριά καταγράφονται τον Ιανουάριο στη σχετική μελέτη που πραγματοποιεί κάθε μήνα το ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών), προκειμένου να αποτυπώσει το οικονομικό κλίμα στην χώρα.

Ωστόσο, η ανεργία συνιστά έναν πραγματικό εφιάλτη για τους πολίτες, αφού σχεδόν σε ποσοστό 100% αναμένουν ότι θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα.

Aνοίγουν όλες τις μπάρες των διοδίων την Κυριακή

Μπορεί ο υπουργός Υποδομών κ. Δημήτρης Ρέππας να «εγκυμονεί» νομοθετική πρωτοβουλία για να αντικρούσει το «αντικοινωνικό» όπως χαρακτηρίζει κίνημα των τζαμπατζήδων στα διόδια και τις αστικές συγκοινωνίες, οι κινήσεις όμως πολιτών σε όλη την Ελλάδα προθερμαίνονται για τη νέα μεγάλη κινητοποίηση της προσεχούς Κυριακής.

Με φόντο τις νέες μαζικές απολύσεις από τη γαλλική Vinci στην καρμανιόλα της Κορίνθου Πατρών, που μέσα σε ένα μήνα απολύθηκαν περί τους 70 εργαζόμενους, η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Κατά των Διοδίων εναντιώνεται «στους εκβιασμούς των εταιρειών που έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε χωματερές ανθρώπων και εργαζόμενων» και ζητά την κατάργηση των αποικιοκρατικών συμβάσεων και των διοδίων.

Στο Big Brother με χτύπησαν και δεν το έδειξαν οι κάμερες»

«Δεν τους πάω και δεν πήγα»: Αυτή ήταν η σύντομη αλλά απόλυτα ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε η Ελίνα Μπεκάκου όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν πήγε στο party του «Big Brother».

Η sexy Ελίνα μίλησε για τις εμπειρίες - περιπέτειες που πέρασε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει δεχτεί ακόμη και επίθεση από τους συμπαίκτες της (όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "με χτύπησαν"), κάτι που όμως δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Αγρίνιο: Εντοπίστηκαν οπλοστάσια

Ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε σε οικία ενός 39χρονου, στον Στράτο Αιτωλ/νίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν:
Δύο (2) περίστροφα.
Ένα (1) πιστόλι κρότου – λάμψης (replika).
Οκτακόσια πενήντα τέσσερα -854- φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
Μία (1) επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα.
Έξι (6) κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Στο στόχαστρο των Επιθεωρητών Εργασίας

Οι κλάδοι της οικονομικής δραστηριότητας που παρουσίασαν υψηλή παραβατικότητα κατά το 2010, μπαίνουν στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας τους πρώτους μήνες του 2011, σύμφωνα με το σχεδιασμό δράσης του ΣΕΠΕ για το πρώτο τετράμηνο του έτους.

Οι έλεγχοι θα στραφούν κυρίως σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χημικές βιομηχανίες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κομμωτήρια, κέντρα περιποίησης νυχιών, παιδότοπους, δικηγορικά γραφεία, συνεργεία - βενζινάδικα - πλυντήρια αυτοκινήτων και πάρκινγκ, φροντιστήρια για μαθητές και φροντιστήρια ξένων γλωσσών, γραφεία τελετών και συναφών δραστηριοτήτων, εταιρείες ανακύκλωσης, ιχθυοτροφεία - ιχθυοκαλλιέργειες.

Όλοι οι γιατροί ήταν.... παραπληγικοί!!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία γιατρών για τους περίπου 30 επιμελητές και αγροτικούς γιατρούς των Κέντρων Υγείας της Λέσβου, οι οποίοι προκειμένου να πάρουν πίσω χρήματα που τους είχαν παρακρατηθεί, χαρακτηρίσθηκαν μισθολογικά, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, «παραπληγικοί».

Η όλη υπόθεση, που μάλλον δεν εστιάζεται στη Λέσβο και έχει αναφορά σε όλη την άλλη Ελλάδα, ξεκίνησε το 2008 όταν το Υπουργείο Υγείας χορήγησε σε όλους τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας της χώρας ποσό 35 ευρώ το μήνα αντί επιδόματος τροφής στη διάρκεια των εφημεριών τους.

Έκλεισαν το www.thegreekz.com

Οι 5 διαχειριστές της ιστοσελίδας www.thegreekz.com, που ανέβαζαν και διαμοίραζαν παράνομα στο διαδίκτυο, ψηφιακό υλικό όπως τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω ίντερνετ.

Εκτός νομοσχεδίου οι... οίκοι ανοχής

Δεν θα «ανοίξουν» τελικά οι... οίκοι ανοχής, αφού ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν συμπεριέλαβε τα «ευαγή ιδρύματα» στο νομοσχέδιο των κλειστών επαγγελμάτων.

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και συγκεκριμένα την ώρα της συζήτησης για τα κλειστά επαγγέλματα, αρκετοί βουλευτές ήθελαν να μάθουν, αν οι οίκοι ανοχής θεωρούνται από το υπουργείο κλειστό ή όχι επάγγελμα, κι αν ναι, τότε τι πρόκειται να γίνει με το νομοσχέδιο που θα φέρει την απελευθέρωση στην αγορά.

Άθλιες συνθήκες στο κτίριο της Υπατίας

Η βροχή έχει πλημμυρίσει πολλούς από τους χώρους που ζουν και κοιμούνται οι 237 μετανάστες στο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά από την κατάληψη της Νομικής που απασχολούσε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τώρα οι 237 μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο της Υπατίας φαίνεται πως είναι ξεχασμένοι και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Αναζωπυρώθηκαν οι συγκρούσεις - Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Κάιρο

Αναζωπυρώθηκαν οι συγκρούσεις στην πλατεία Ταχρίρ μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ. Για πρώτη φορά, ένας αλλοδαπός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ η διεθνής κοινότητα, η οποία συνεχίζει να απευθύνει έκκληση για τερματισμό της βίας, εξακολουθεί να βοηθά τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Από τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των αντιπάλων παρατάξεων σκοτώθηκαν τουλάχιστον δέκα άνθρωποι και πάνω από 830 τραυματίστηκαν. Οι στρατιώτες, ορισμένοι πάνω σε άρματα μάχης, σχημάτισαν έναν κλοιό ασφαλείας μεταξύ των δύο στρατοπέδων.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More