Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα Βαλκάνια φλερτάρουν το λιμάνι Θεσσαλονίκης

Πρόσφορο έδαφος για τον επανακαθορισμό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως της κύριας πύλης για το θαλάσσιο εμπόριο των Βαλκανίων, δημιουργεί η παρουσία της ΟΛΘ ΑΕ στις αγορές των Βαλκανίων.

Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από διακινητές φορτίων σε Σερβία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ να αυξήσουν τα φορτία τους διαμέσου του λιμένα της Θεσσαλονίκης. Ενδεικτική του ενδιαφέροντος που καταγράφηκε είναι η πρόθεση εταιρείας, που δραστηριοποιείται στα Σκόπια, να μεταφέρει το 2011, περίπου 1.000.000 τόνους φορτίου παραπάνω σε σχέση με το 2010.

Το βασικό πλεονέκτημα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είναι οι υποδομές, οι ανωδομές, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και το προσωπικό που διαθέτει.
Επιπρόσθετα, η σύνδεση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με το εθνικό και διεθνές οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο επιτρέπει την εκμετάλλευση των συνδυασμένων μεταφορών και την επέκταση της ενδοχώρας του λιμένα, μια δυνατότητα που πολλά, ανταγωνιστικά λιμάνια δεν διαθέτουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More