Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Γάζωσαν» τους αστυνομικούς με 49 σφαίρες! - "Καθαρά" τα όπλα - Βάζουν από την τσέπη τους για βενζίνη!!!

Αναστάτωση και πρωτοφανή κινητοποίηση στην Ελληνική Αστυνομία προκάλεσε η ενέδρα θανάτου σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το απόγευμα της Τρίτης στου Ρέντη.

Στον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί βρήκαν 23 κάλυκες από "καλάσνικοφ", 17 κάλυκες των 9 χιλιοστών και 9 βολίδες. Επίσης, σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο, στην περιοχή του Ρέντη, βρέθηκε και ένας γεμιστήρας πιστολιού με πέντε φυσίγγια. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το αυτοκίνητο μάρκας "Βόλβο", το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους οι δράστες, είχε κλαπεί στις 17 Ιανουαρίου, από έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στη Νέα Ερυθραία. Επίσης οι πινακίδες που είχε, είχαν κλαπεί την ίδια ημέρα από την ίδια έκθεση και ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο.

Η υπόθεση αξιολογήθηκε ως άκρως σημαντική και για το λόγο αυτό την ανέλαβαν προσωπικά οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ., ενώ και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής επέστρεψε εσπευσμένα από την Άγκυρα όπου βρισκόταν, προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για την πορεία των ερευνών.

Το γεγονός ότι η αιματηρή καταδίωξη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς συνέβη λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσουν οι ετήσιες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. αναγκάζει τους επιτελείς της να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση, τόσο γιατί είναι πλέον θέμα τιμής για το Σώμα, όσο και για το αποτέλεσμα των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ.

Αν και η Αντιτρομοκρατική επισήμως δεν έχει συμμετοχή στις έρευνες, ωστόσο οι δηλώσεις του κ. Παπουτσή πυροδότησαν σενάρια σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο δράσης, αλλά και την ταυτότητα των τριών ενόπλων του γκρι κλεμμένου τζιπ Volvo.

«Η ιστορία είναι πολύ περίεργη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί πως, ληστές περιπτέρων για 50 ευρώ και συνεπώς «ψιλικατζήδες» κυκλοφορούν με κλεμμένο Volvo που αλλάζει συνεχώς πινακίδες και βαρύ οπλισμό», τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει: «Το «μυστήριο» μεγαλώνει από το γεγονός ότι με κινηματογραφικό τρόπο σταματούν το όχημα και γαζώνουν τους αστυνομικούς».

"Καθαρά" τα όπλα
Από τους μέχρι τώρα βαλλιστικούς ελέγχους τα όπλα που βρέθηκαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Εξοπλισμός
Ερωτηματικά πάντως προκαλούν, όλα όσα είδαν το φώς της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό τα οποία ξαναήρθαν στην επικαιρότητα λόγο του τραγικού αυτού συμβάντος, και αφορούν τον εξοπλισμό των ανδρών της ομάδας Δίας και όχι μόνο. Οι ελλείψεις και τα προβλήματα στα οχήματα της αστυνομίας είναι πάρα πολλά απόδειξη είναι το γεγονός πως σε πολλούς νομούς της χώρας τα περιπολικά μένουν ακινητοποιημένα διότι δεν υπάρχουν τα κονδύλια για σέρβις και βενζίνη. Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός, που ακούστηκε στα ΜΜΕ από χθες, πως στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δικυκλιστές της αστυνομίας αγοράζουν με χρήματα από την τσέπη τους κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα, μπότες, εξοπλισμό που τους είναι απαραίτητος από τη στιγμή που περνάνε 8-10 ώρες ημερησίως πάνω σε μία μοτοσικλέτα.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επικίνδυνοι και οπλισμένοι οι μακελάρηδες με το κλεμμένο τζιπ
Οι φωτογραφίες των δυο παληκαριών που έχασαν τη ζωή στους στον Ρέντη - Ήθελαν λουτρό αίματος οι δράστες
Μακελειό στου Ρέντη: Γάζωσαν με Καλάσνικοφ αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - 2 οι νεκροί
Πυροβολούσαν επί 10 δευτερόλεπτα συνεχώς τους αστυνομικούς στου Ρέντη
Δηλώσεις Παπουτσή από την Άγκυρα για το μακελειό στον Ρέντη
Κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More