Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

62 συνολικά οι νεκροί από τη νέα γρίπη

Κατακόρυφη αύξηση των θανάτων με νέα γρίπη καταγράφηκε από το Σάββατο μέχρι σήμερα, καθώς 14 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων στα 62, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 110 άτομα. Οι επιστήμονες όμως εκτιμούν ότι από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας περιμένουν να δουν υποχώρηση των νέων κρουσμάτων.

Τους έπιασε στα... πράσα ο επίτροπος!!!

Στα… πράσα έπιασε ο επίτροπος μιας εκκλησίας στον δήμο Κοζάνης τους δύο ιερόσυλους που είχαν διαρρήξει το ναό και είχαν εισβάλει στο εσωτερικό του, την στιγμή που άρπαζαν 300 ευρώ από το παγκάρι! Μόλις τον είδαν οι δράστες, πέταξαν κάτω τα κλεμμένα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, ο επίτροπος τους είδε να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται, συγκράτησε τη μάρκα, τον αριθμό και το χρώμα και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Έχουν τους... δικούς τους γιατρούς!!!

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα οι μετανάστες απεργοί πείνας, που παραμένουν στο μέγαρο «Υπατία», παρά το πέρας των 15 ημερών που υποτίθεται ότι θα διέμεναν εκεί.

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας, ο Πέτρος Γιώτης δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή υπάρχει ομάδα γιατρών όλων των ειδικοτήτων που παρακολουθεί σε 24ωρη βάση τους απεργούς πείνας.

Νέος «Γολγοθάς» αύριο λόγω απεργίας στα ΜΜΜ

Χειρόφρενο για 24 ώρες «τραβούν» την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για μια ακόμη φορά οι Αθηναίοι θα... ανέβουν το δικό τους Γολγοθά.

Όχι μόνο γιατί κανένα μεταφορικό μέσο δε θα κυκλοφορεί στους δρόμους της πρωτεύουσας και το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά υπάρχει ακόμη ένας λόγος: η συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 13:00 έξω από τη Βουλή.

Πυροβόλησε καταστηματάρχη στο Βόλο

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι δημοτικές εργασίες που έκανε στην παραλία της Αγριάς ένα συνεργείο του δήμου Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους λογομάχησε με καταστηματάρχη της περιοχής, για αδιευκρίνιστο λόγο. Ο καυγάς τελείωσε το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά ο δημοτικός υπάλληλος επέστρεψε το απόγευμα οπλισμένος και παραλίγο να γίνει μακελειό!

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα του επιχειρηματία κρατώντας απειλητικά ένα όπλο! Μόλις τον είδε, του κόλλησε την κάννη κάτω από το λαιμό, έτοιμος να πυροβολήσει!

Έρχονται εισπρακτικές εταιρείες και στην εφορία!!!

Το κράτος δεν μπορεί και είπαν να αναθέσουν την είσπραξη των φόρων σε ιδιώτες! Αν και ακόμη υπάρχουν συνταγματικά κολλήματα η Κυβέρνηση σχεδιάζει εντός της επόμενη εβδομάδας να φέρει ρύθμιση με την οποία θα ανατίθεται σε εταιρείες-συμβούλους τμήμα της είσπραξης των φόρων.

Οι ιδιώτες θα αναλάβουν την παρακολούθηση της είσπραξης οφειλών προς το Δημόσιο,, φόρων, ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και τους σχετικούς ελέγχους σε μεγάλη ακίνητη περιουσία και υψηλά εισοδήματα.

Αχαΐα: Στον αέρα η μεταφορά 6500 μαθητών!

Στον αέρα κινδυνεύουν να μείνουν χιλιάδες μαθητές της Αχαΐας, οι οποίοι μεταφέρονται καθημερινά στο σχολείο τους με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Το ΚΤΕΛ ζητά την καταβολή όσων χρημάτων χρωστά το κράτος από προηγούμενες οφειλές, με αποτέλεσμα να έχει δώσει διορία μέχρι και την Τετάρτη προκειμένου να βρεθεί λύση...

"Εάν δεν δοθούν λύσεις των προβλημάτων έως την ανωτέρω ημερομηνία (16 Φεβρουαρίου) θα σταματήσουν οι μεταφορές χωρίς άλλη αναβολή" τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Ακριβότερα κατά 10 λεπτά από αύριο τα τσιγάρα στην Κρήτη

Την κατανόηση των καταναλωτών για την αύξηση κατά 10 λεπτά στην τιμή των τσιγάρων ζητούν οι περιπτερούχοι της Κρήτης, αύξηση που θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο.

Το Σωματείο Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης, πήρε πρώτο αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να καταφέρουν τα μέλη της να επιβιώσουν. «Μέχρι και σήμερα το ποσοστό κέρδους των καπνικών προϊόντων είναι μηδενικό» αναφέρει το σωματείο.

Το πατάρι του… τζόγου!

Το νέο χτύπημα κατά του παράνομου στοιχηματισμού σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου επί της οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού 38, ιδιοκτήτης internet cafe είχε μετατρέψει το πατάρι του καταστήματος του σε οργανωμένο πρακτορείο παράνομου τζόγου.

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ποσό 5.530 ευρώ, κουπόνια και κωδικοί παικτών, ενώ σήμερα ο συλληφθείς μαζί με τα ευρήματα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Σεξουαλική παρενόχληση μεταξύ μαθητών στα Καμένα Βούρλα!

Μαθητές σε Λύκειο των Καμένων Βούρλων έγιναν μάρτυρες περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης ενός συμμαθητή προς έναν άλλο συμμαθητής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μαθητής αλβανικής καταγωγής πήρε πενθήμερη αποβολή, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά έναν Έλληνα συμμαθητή του.

Σταματήστε να δίνετε τόσα φάρμακα στα παιδιά σας!

Ακόμη και χωρίς συνταγή γιατρού, οι γονείς γίνονται μικροί γιατροί, κάνουν μόνοι τους διάγνωση και δίνουν στα παιδιά τους από αντιβιοτικά μέχρι αντισταμινικά και αντιβηχικά.

Tο ίδιο κάνουν όμως και διπλωματούχοι γιατροί οι οποίοι μόνο και μόνο για να καθυσηχάσουν τους γονείς γράφουν φάρμακα για τα παιδιά. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκοµείου «Αττικόν» 8 στους 10 παιδιάτρους υποκύπτουν στις πιέσεις των γονέων και τελικά χορηγούν φαρµακευτική αγωγή στα παιδιά – που συνήθως είναι αντιβίωση.

Φλερτάρετε στο Internet;

Η πιο διαδεδομένη πλέον μορφή φλέρτ είναι αυτή που ξεδιπλώνεται σε διαδικτυακούς κόμβους επικοινωνίας... Εκεί είναι ένας χώρος που όποιος έχει εξασκηθεί καλά στη λεκτική προσέγγιση, κερδίζει έδαφος. Απελευθερωμένος από διάφορες σκέψεις, δίνει το καλύτερο εαυτό του προκειμένου να ακούσει αυτό που επιθυμεί.

Οι περισσότεροι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ερωτοτροπούν , λεκτικά πάντα, δίχως να θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Δίχως κινδύνους αλλά διαθέτοντας μεγάλη φαντασία αναζητούν λύσεις στιγμής.

Στήνουν καρτέρι στους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου!

Ο κόσμος θέλει την αστυνομία και την τροχαία στο πλευρό του πολίτη, να προστατεύει τη ζωή του και όχι να κοιτάει πως θα του πάρει τα λίγα ευρώ που του έχουν μείνει στην τσέπη. Εμείς θα σας περιγράψουμε την εικόνα που αντικρίσαμε την Κυριακή το μεσημέρι στην περιοχή "Αλμυρή", λίγο έξω από τα Λουτρά Ωραίας Ελένης στην Κόρινθο, και εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Τόσο στο ρεύμα προς Επίδαυρο όσο και προς Αθήνα η τροχαία είχε στήσει δύο ταυτόχρονα μπλόκα για να τσακώσει όλους όσοι πήγαιναν με πάνω από 50 χιλιόμετρα την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Βρέθηκε το πλοίο του «Μόμπυ Ντικ»

Αμερικάνοι αρχαιολόγοι βρήκαν το βυθισμένο πλοίο... που ανήκε στον καπετάνιο που ενέπνευσε το μυθιστόρημα του Χέρμαν Μέλβιλ, «Μόμπυ Ντικ», σύμφωνα με το BBC.
Τα υπολείμματα του φαλαινοθηρικού, που ονομαζόταν “Τα δύο αδέλφια” βρέθηκαν στα νερά ανοικτά της Χαβάης.

Το πλοίο χτύπησε το 1823 έναν κοραλλιογενή ύφαλο και τελικά βυθίστηκε. Πλοίαρχος ήταν ο καπετάνιος Τζορτζ Πόλαρντ. Στο προηγούμενο πλοίο που υπήρξε καπετάνιος, το “Essex, επίσης βυθίστηκε, όπως αναφέρεται στο μυθιστόρημα.

Μαραθώνιος φιλιού στην Ταϊλάνδη

Μόνο για να πάνε στην… τουαλέτα μπορούν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμού φιλιού που διεξάγεται στην Ταϊλάνδη να εγκαταλείψουν τα … χείλη του συντρόφου τους, εφόσον θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη για την οποία θα πρέπει να φιλιούνται τουλάχιστον 32 ώρες!

Δεκατέσσερα ζευγάρια έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία Πατάγια επιχειρώντας να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ φιλιού. Ο μαραθώνιος ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) και κάθε ζευγάρι έχει στη διάθεσή του ένα τετραγωνικό μέτρο μέσα στο οποίο θα παραμείνει για τουλάχιστον 32 ώρες.

Έρχεται ποδηλατοδρόμος γύρω από την Ακρόπολη

«Η Αθήνα το φωνάζει: Θέλω ποδήλατα» και οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται ήδη στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών, ώστε πριν το καλοκαίρι να λειτουργήσει πιλοτικά ποδηλατοδρόμος, γύρω από την Ακρόπολη.

Η παράταξη «Επιμένουμε Αθήνα» του Γιώργου Αμυρά, κατέθεσε τη δική της πρόταση για τη δημιουργία δύο ποδηλατοδρόμων και δημοτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Αθήνα.

Συνδέουν με τρένο Ειρηνικό και Ατλαντικό!

Η σιδηροδρομική γραμμή που θα κατασκευάσουν μήκους 220 χιλιομέτρων θα διατρέχει τις ακτές της Κολομβίας και θα είναι η κινεζική απάντηση στην διώρυγα του Παναμά.

Ο σιδηρόδρομος θα ξεκινά από τις ακτές του Ειρηνικού και θα καταλήγει σε μία νέα πόλη που τώρα κατασκευάζεται η οποία ταυτόχρονα θα αποτελεί από τη μία κέντρο προώθησης των κινεζικών προιόντων στην Αμερική και από την άλλη από εκεί οι πρώτες ύλες της Κολομβίας θα ταξιδεύουν προς την Κίνα.

Οδοντίατρος ζήτησε να πληρωθεί… σε είδος!!!

Πλέον αναμένει την πειθαρχική ακρόαση αφού σύμφωνα με μία ασθενή της πρότεινε να κάνουν σεξ αφού μπορεί να δεχθεί πληρωμή και “με άλλους τρόπους“.

Ο Peter Wesolowski, επίσης φέρθηκε άσεμνα ουκ ολίγες φορές σε γυναίκες ασθενείς του παρενοχλώντας τες σεξουαλικά. Επίσης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της νοσοκόμας του ιατρείου την είχε ρωτήσει αν έχασε την παρθενιά της κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ενώ ο ασθενής ήταν στην καρέκλα του οδοντιατρείου.

4 ληστείες σε 2 μέρες...

Ιδιαίτερα... παραγωγικοί ήταν δύο ληστές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι κινητοποίησαν τις αστυνομικές δυνάμεις με την δράση τους! Ένας 25χρονος που συνελήφθη ομολόγησε πως μαζί με έναν συνεργό του, τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει, έκαναν μιά σειρά από ληστείες σε διάφορα μαγαζιά της πόλης.

Συγκεκριμένα, διέρρηξαν σε λιγότερες από 48 ώρες ένα φανοποιείο, ένα κομμωτήριο, ένα καφενείο και ένα κρεοπωλείο στο κέντρο της πόλης!

Γερά ποτήρια από έφηβοι οι Έλληνες

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει και στη χώρα μας η κατάχρηση του αλκοόλ μεταξύ των εφήβων μαθητών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ένας στους επτά μαθητές πίνει με συχνότητα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Σχεδόν οι μισοί μαθητές (42%) αναφέρουν υπερβολική χρήση αλκοόλ (5 ή περισσότερα οινοπνευματώδη ποτά στη σειρά μέσα στον τελευταίο μήνα) και το ίδιο έχει κάνει πάνω από τρεις φορές το 15%.

Νέοι περιορισμοί στα εκτός σχεδίου οικόπεδα

Τέλος το χτίσιμο σε μια σειρά από εκτός σχεδίου οικόπεδα σχεδιάζει να βάλει το κυβερνητικό επιτελείο. Μετά τις περιοχές natura παίρνουν σειρά οικόπεδα με κλίση πάνω από 35%, αλλά και σε οικόπεδα που βρίσκονται κοντά σε κορυφογραμμές. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται να απαγορευτεί η δόμηση οικοπέδων που είναι σε απόσταση κάτω από 50 μέτρα από την κορυφή βουνών.

Το µέτρο σε πρώτη φάση θα ισχύσει σε 25 µικρά νησιά του Αιγαίου, όπως η Κύθνος, η Σέριφος και η Αστυπάλαια

Πετούσε πέτρες και μπουκάλια σε αυτοκίνητα!

Στόχος του 32χρονου από το Ηράκλειο και το περιπολικό της Αστυνομίας!
Σύμφωνα με το cretalive ο νεαρός λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου άρχισε να εκσφενδονίζει μπουκάλια στα διερχόμενα οχήματα, από ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει υλικές ζημίες.

Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία των οδηγών, ο 32χρονος δεν δίστασε να πετάξει πέτρες στο περιπολικό σπάζοντας το παρμπριζ του.

Η κρίση ρίχνει τα ενοίκια

Κάτι παραπάνω από αισθητή είναι πλέον η πτώση στις τιμές των ενοικίων. Η οικονομική κρίση πρωτίστως αλλά και μια σειρά άλλων παραγόντων, καθιστούν την περίοδο ευνοϊκή για όποιον θέλει να νοικιάσει ή να μετακομίσει, αφού σίγουρα θα βρει σπίτι με χαμηλότερο ενοίκιο ή πολύ καλύτερο με τα ίδια χρήματα.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση ενοικιαστή, ο οποίος πλήρωνε για διαμέρισμα 100 τετραγωνικών σε νεόδμητη πολυκατοικία στη Γλυφάδα 900 ευρώ και μετακόμισε σε διαμέρισμα αντίστοιχων προδιαγραφών με ενοίκιο 650 ευρώ.

Πρώτο Θέμα: Πληρώσαμε 50% παραπάνω απο τους Τούρκους τα νέα υποβρύχια! - Απάντηση ΥΕΘΑ

Νέα σύγκρουση -ευτυχώς αυτή τη φορά όχι δικαστική- μεταξύ Ε.Βενιζέλου και ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Η εφημερίδα έχει πολυσέλιδο ρεπορτάζ για το θέμα των δύο υποβρυχίων που παραγγέλθηκαν επί Βενιζέλου και υποστηρίζει με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ ότι "οι Τούρκοι ναυπηγούν τα ίδια υποβρύχια με τιμές 50% φθηνότερες".

Η εφημερίδα δημοσιεύει αποσπάσματα από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας στις 11 Μαρτίου 2010,σύμφωνα με τα οποία προκύπτει ότι αξιωματικοί έθεσαν το ζήτημα της διαφοράς στη τιμή μεταξύ ελληνικών και τουρκικών υποβρυχίων.

Bιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του στιγμές με 100 γυναίκες

Σε 2 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο γνωστός ιδιοκτήτης καταστημάτων με ρούχα από τη βόρεια Ελλάδα ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει και αποζημίωση στη γυναίκα που τον πήγε στο δικαστήριο.

Όπως αποδείχθηκε για χρόνια ο επιχειρηματίας κατέγραφε τις ερωτικές του περιπτύξεις με τις συντρόφους του. 100 διαφορετικές γυναίκες εμφανίζονται σε διάφορα βίντεο που έκαναν γύρω σε φιλικά του σπίτια, όπως λέγεται.

«Πουλήστε τα όλα!!!»

Μετά την συνέντευξη τύπου την Παρασκευή ο ένας από τους εκπροσώπους της Τρόικας συνεχίζει τις δηλώσεις του. Μάλιστα αδειάζει τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας πως δεν προέβαλε οποιοδήποτε αντεπιχείρημα!

Ο Φλαμανδός κ. Σερβάς Ντερούζ, άπλωσε αιφνιδίως «παγετώνα» στην Ελλάδα όταν ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με την τρόικα να ιδιωτικοποιήσει δημόσια περιουσία, εκτάσεις γης και δημόσιες επιχειρήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ(!) ως το 2015!

Σε στάση εργασίας αύριο οι εκπαιδευτικοί

Δίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 2 για την πρωινή βάρδια και από τις 2 έως τις 4 για την απογευματινή, εξήγγειλε για αύριο Τρίτη η ΟΛΜΕ. Το μεσημέρι, στις 13:00, η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής διοργανώνει συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η στάση εργασίας γίνεται ώστε οι εκπαιδευτικοί να διευκολυνθούν για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο θυμός βλάπτει σοβαρά το... σεξ!!

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Όλοι είναι οργισμένοι και προσπαθούν να διοχετεύσουν τον θυμό τους, η κοινωνία μοιάζει να δυσλειτουργεί περισσότερο από ποτέ και οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται δυσκολότερες.

Ο θυμός είναι συχνό χαρακτηριστικό της σύγχρονης γυναίκας που επωμίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες υπερβολικά κοινωνικά βάρη και φροντίδες για την οικογένεια. Σύμφωνα με τον σεξολόγο κ. Παπαθανασίου και το άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα»,

Μπάχαλο με τους ημιυπαίθριους

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, δεκαπέντε μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας για τους ημιυπαίθριους κάνει η κυβέρνηση, εντάσσοντας στις διατάξεις του νόμου ακόμη και αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Την ίδια στιγμή, η ρύθμιση φλερτάρει με νέα παράταση, την οποία ζητά και το ΤΕΕ καθώς η μεταφορά αρμοδιοτήτων των πολεοδομιών από τις νομαρχίες στους δήμους και ο αυξημένος αριθμός προσέλευσης του κόσμου, την τελευταία στιγμή δημιουργούν μπάχαλο στα πολεοδομικά γραφεία και νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Αλλάζει το τραπεζικό τοπίο στην Ελλάδα λόγω μνημονίου

Ραγδαίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο και κατ' επέκταση στην οικονομία σηματοδοτεί η επιμονή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) να συνεχίσει τη σταδιακή απόσυρση των μέτρων διευκόλυνσης ρευστότητας των πιστωτικών ιδρυμάτων της Ευρωζώνης.

Η ΕΚΤ φέρεται αποφασισμένη να θέσει αυστηρές προϋποθέσεις για τη χορήγηση ρευστότητας στις ευρωπαϊκές τράπεζες, ώστε να μειώσουν σταδιακά την εξάρτησή τους από τη Φρανκφούρτη.

Έρχεται και iPhone για... φτωχούς!!!

Μετά την τεράστια επιτυχία έρχεται ο προβληματισμός για την Apple. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple σκέφτεται να λασνάρει στην αγορά μία "φθηνή" έκδοση του πολύ επιτυχημένου iPhone.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το Bloomberg, δεν αποκλείεται στα μέσα του 2011 να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων, και εκτιμάται ότι δεν θα είναι ακριβότερο από 200 δολάρια. Όσοι δεν είχατε "τολμήσει" να αγοράσετε τις πρώτες εκδόσεις του iPhone, κάντε λίγο ακόμη υπομονή. Έρχεται και το iPhone για τα δικά σας "μέτρα".

Μάρτιος: μήνας καταλύτης για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη

Ο Μάρτιος ίσως αποδειχθεί ο μήνας καταλύτης για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο, αν ληφθούν οι εικαζόμενες αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής στις 24 και 25 του ίδιου μήνα, αφού η ευρωπαϊκή οικονομία είναι μια από τις πιο ισχυρές παγκοσμίως, ενώ έχει και τον υψηλότερο όγκο χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Στη Σύνοδο Κορυφής αναμένεται να εγκριθεί το «πακέτο» των παρεμβάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οικονομική κρίση και η υιοθέτηση της οικονομικής διακυβέρνησης. Στο συνολικό «πακέτο» περιλαμβάνονται πολλά ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Πήγαν να βοηθήσουν και παραλίγο να τους δείρουν!!!!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, οι άνθρωποι του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων που επισκέφθηκαν τους μετανάστες- απεργούς πείνας στο κτήριο Υπατία. Άνθρωποι που περιφρουρούσαν τον χώρο απαγόρευσαν την είσοδο στο κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ «Σήμερα, 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 9:00, το εν λόγω κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων μετέβη στο νεοκλασικό κτήριο Ηπείρου 2 και Πατησίων (Μέγαρο Υπατία), όπου φιλοξενούνται μετανάστες.

Παρακολούθηση του Twitter από την αστυνομία

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως οι υπηρεσίες της οφείλουν να συντονιστούν με τη σύγχρονη ζωή, και από εδώ και πέρα θα παρακολουθούν στενά τα site κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μπορούν να δρουν άμεσα και αποτελεσματικά και να προλαμβάνουν μαζικές συγκεντρώσεις που ίσως διοργανώνονται μέσω Twitter.

Μία άλλη πρωτοποριακή αλλά και αμφιλεγόμενη υπηρεσία που βρίσκεται ήδη στον αέρα εδώ και κάποιες εβδομάδες, είναι το Police.co.uk. Μπαίνεις, βάζεις τον ταχυδρομικό σου κώδικα και βλέπεις πόσα και τι είδους εγκλήματα διαπράχτηκαν τον τελευταίο μήνα στη γειτονιά σου.

Πάτρα: Σε αναζήτηση ενός ανδρικού... στρινγκ!!!

Η ιστορία ενός κατοίκου της περιοχής και ο “γολγοθάς” που τράβηξε μέχρι να βρει ένα στρινγκ, αλλά δεν έβρισκε πουθενά.

Ο νεαρός Πατρινός αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τη στιλιστική του επιθυμία στο πρώτο κατάστημα, αναγκάστηκε να επισκεφτεί τρία συνολικά από τα θεωρούμενα «καλά» εμπορικά, στο κέντρο της πόλης, τα οποία φημίζονται για την ποικιλία και την ποιότητα στην πώληση τέτοιου είδους εσωρούχων! Μόνο που διαπίστωσε με έκπληξη πως δεν υπήρχε στρινγκ ούτε για... δείγμα!

30.000 ευρώ αποζημίωση για τα «ροζ» βίντεο

Η βιντεοσκόπηση προσωπικών ερωτικών στιγμών εν αγνοία του ενδιαφερόμενου και η γνωστοποίηση του περιεχομένου των βιντεοταινιών σε τρίτους, γεννά δικαίωμα αξίωσης από το "θύμα" για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που δέχθηκε η προσωπικότητά του, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο.

Ειδικότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αίτηση αναίρεσης κατά απόφασης Εφετείου της Βορείου Ελλάδος που είχε επιδικάσει, σε βάρος εμπόρου γυναικείων ρούχων το ποσό 30.000 ευρώ για χρηματική ικανοποίηση,

Aγώνες πλαγιολίσθησης (drift): Ένα καταπληκτικό θέαμα - Δείτε video

Οι αγώνες drift ή αλλιώς πλαγιολίσθησης είναι από τους πιο θεαματικούς που υπάρχουν. Οι συμμετέχοντες προσπαθούν να οδηγήσουν όσο περισσότερο μπορούν με το… πλάι χωρίς λάθη και φυσικά με τον πιο θεαματικό τρόπο. Λιωμένα ελαστικά, τετ α κε, καπνοί και φυσικά θεατές σε… έκσταση είναι το σκηνικό που συναντά κανείς σε τέτοια event.

Οι αγώνες drift έχουν μεγάλη πέραση και στη χώρα μας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, σχεδόν κάθε εβδομάδα, διεξάγονται αρκετοί σε όλη την Ελλάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτοί οι αγώνες μπορούν να πάρουν μία γεύση από το παρακάτω video.

Περικοπές στα έξοδα διασκέδασης

Σε δραματικές περικοπές στη διασκέδασή τους έχουν προχωρήσει οι Έλληνες την τελευταία διετία σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari. Από τα 76 ευρώ που ξοδεύαμε την εβδομάδα για τις εξορμήσεις μας σε μπαρ, εστιατόρια, μπουζούκια, σινεμά κλπ, έχουμε πέσει στα 55 ευρώ την εβδομάδα και η τάση είναι πτωτική.

Όπως αναφέρει η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" που δημοσιεύει την έρευνα, επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των επιχειρηματιών του χώρου ψυχαγωγίας ότι ο κόσμος όχι μόνο βγαίνει λιγότερο, αλλά και όταν βγαίνει ξοδεύει λιγότερα χρήματα.

Σήμερα παρουσιάζονται οι μαθητικές προτάσεις για οικολογική μετακίνηση

Με το σύνθημα «Οι μαθητές ερευνούν, οι Πόλεις ενημερώνονται, η Κοινωνία ευαισθητοποιείται», ομάδες μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και της Γερμανικής Σχολής Αθηνών καταθέτουν τις προτάσεις τους για την οικολογική μετακίνηση στο Μαρούσι, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την ελευθερία μετακίνησης των πολιτών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο, όπου οι μαθητές θα παρουσιάσουν τα αποτέλεσμα της μελέτης τους για τη σωστή χρήση των Μέσων Μεταφοράς στην πόλη και παράλληλα τις συνέπειες και τα προβλήματα που δημιουργεί στη λειτουργία της, η αλόγιστη χρήση του ΙΧ. Παράλληλα, οι μαθητές θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα θέσουν οι πολίτες.

Η πολλή δουλειά τρώει και... τη σχέση

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μια παλιά έκφραση. Αλλά εκτός από τον αφέντη σκοτώνει και πολλά άλλα όπως και ...την σχέση. Σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους εξωθούν την σχέση με τον/την σύντροφό τους στα άκρα, εξαιτίας της πίεσης που νιώθουν από την δουλειά τους, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

Επιστήμονες από το ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (IOSH) επιστράτευσαν 2.000 εργαζόμενους για να διερευνήσουν αν και κατά πόσον επηρεάζει η δουλειά την προσωπική τους ζωής.

Δύο καθηγήτριες θεολογίας διοργάνωναν... πάρτι οργίων με μαθητές!!!!!

Aποπλανούσαν τους ανήλικους του σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας με μαριχουάνα και σεξουαλικά βοηθήματα!

Το πρωί δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν όργια στο σπίτι τους με ανήλικους μαθητές. Η 42χρονη Σάρα Λίντλεϊ και η 44χρονη Άντρει Γκραμπάγκιεφ προσέφεραν στιγμές ηδονής σε αρκετούς μαθητές ηλικίας 11 έως 16 ετών, του σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας στη Λίμνη Μπόβεν στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.

Τι θα αγοράσετε σήμερα;

Τα αισθησιακά εσώρουχα (68%), τα καλλυντικά/αρώματα (55%) αλλά και τα ...είδη ένδυσης (42%) συναντάμε στην κορυφή της λίστας επιλογών των Ελλήνων καταναλωτών ως δώρα επιλογής την ημέρα εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι Έλληνες, κατά μέσο όρο, ξοδεύουν 41 ευρώ για την αγορά ενός ρομαντικού δώρου κατάλληλου για την περίσταση.

Έξαρση της ενδοσχολικής βίας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες το 63% των μαθητών Δημοτικού…, το 51% των μαθητών Γυμνασίου και το 36% των μαθητών Λυκείου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι υπάρχουν συμμαθητές που τους συμπεριφέρονται άσχημα.

Το 55% των παιδιών του Δημοτικού αναφέρουν ότι κάποιος συμμαθητής του έχει κοροϊδέψει ή βρίσει, το 24% ότι κάποιο παιδί τα έχει κατηγορήσει σε κάποιον καθηγητή, το 18% ότι έχουν απειληθεί από συμμαθητή τους, το 37% ότι έχουν χτυπηθεί από συμμαθητή τους.

Βρέθηκαν οι ληστές του "Χαμόγελου"

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δύο ληστές που το Σάββατο μπήκαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν ένα κουτί από το «Χαμόγελο του παιδιού» με περίπου 5.000 ευρώ.

Ένας 44χρονος συνελήφθη για κλοπή και ένας 37χρονος για αποδοχή κλοπιμαίων, ενώ από τις 5.000 ευρώ βρέθηκε μέρος αυτών. Το κουτί περιείχε τόσα χρήματα γιατί είχε να ανοιχτεί από τα Χριστούγεννα, όπως είχε πει η διευθύντρια του καταστήματος.

Αν δεν επανεκλεγούν θα δουλέψουν;

Εδώ και χρόνια γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι μας έχουν εργαστεί στην ζωή τους πριν καθίσουν στα έδρανα του κοινοβουλίου. Επίσης γνωστό σε όλους μας είναι ότι το επαγγελματικό παρελθόν πολλών από αυτούς δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο κυρίως γιατί οι ίδιοι δεν το ξεκαθαρίζουν.

Όταν προχθές ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος µίλησε για συντεχνίες της Βουλής στη διάρκεια της συζήτησης του πολυνοµοσχεδίου για τις αλλαγές στην Υγεία, εννοούσε βασικά τις έξι οµάδες βουλευτών που σε επαγγελματικό επίπεδο υπερκαλύπτουν τα 2/3 της Βουλής.

Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Expedia, καθώς τα στοιχεία του Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου είναι πολύ ενθαρρυντικά, ενώ επίσης για πρώτη φορά καταγράφονται σημαντικές κρατήσεις τον Απρίλιο και το Νοέμβριο.

Στη θελκτικότητα του ελληνικού τουρισμού έχει συντελέσει η απόφαση της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, που ως αποτέλεσμα θα έχει την περεταίρω μείωση των τιμών στις τιμές των ξενοδοχείων.

Ακούστε ράδιο και κερδίστε μία... νύφη!!!

Μια νύφη από την Ουκρανία προσφέρει ραδιοφωνικός σταθμός στη Νέα Ζηλανδία, στο νικητή διαγωνισμού.

Ο επίδοξος γαμπρός θα πετάξει μέχρι την Ουκρανία, όπου θα μείνει για 12 μέρες, έχοντας στην τσέπη του 2000 δολάρια να τα ξοδέψει όπου εκείνος επιθυμεί, όλα πληρωμένα από τον σταθμό.

Πιο καλή η μοναξιά.....

Δείτε το πιο μοναχικό σπίτι. Σίγουρα οι ιδιοκτήτες του δεν πρόκειται ποτέ να παραπονεθούν ότι οι γείτονες τους ενοχλούν.

Πραγματικά, τέτοια απομόνωνοση, ούτε στη... Σπιναλόγκα

Θα πληρώνει διατροφή στον πατέρα του!

Στην καταβολή διατροφής προς τον πατέρα του, υποχρεώνει με απόφαση του το Μονομελές Πρωτοδικείο ανθυποπλοίαρχο ο οποίος καλείται να καταβάλει ποσό 900 ευρώ μηνιαίως στον γονιό του.

Το δικαστήριο (Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων) δικαίωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του ανθυποπλοιάρχου, που προσέφυγε στην Δικαιοσύνη ώστε να εξασφαλίσει από το μοναδικό του παιδί χρήματα που του είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωση του.

Προσαγωγή Παλαιστίνιου μετά από δημοσίευμα εφημερίδας

Ο Γκαλέπ Ταλέμπ, που σύμφωνα με την εφημερίδα "Κορριέρε ντελα Σέρα" ετοιμάζει θεαματική επίθεση, προσήχθη και κρατείται στη διεύθυνση αλλοδαπών. 'Οπως ανακοινώθηκε απο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τηλεφωνική ενημέρωση, το Σάββατο προσήχθη στην διεύθυνση αλλοδαπών όπου και κρατείται ο Γκαλέμπ Ταλέμπ, λιβανικής υπηκοότητας, παλαιστινιακής καταγωγής.

Ο Γκαλέπ Ταλέμπ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Κορριέρε ντελα Σέρα", στο φύλλο του Σαββάτου “βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ελληνικό έδαφος, ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα".

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More