Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις Παπουτσή από την Άγκυρα για το μακελειό στον Ρέντη

Τραγική υπόθεση χαρακτήρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, από την Άγκυρα όπου βρίσκεται, το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή του Ρέντη.

Ο υπουργός διέκοψε το δείπνο εργασίας που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του κ. Μπεσίρ Αταλάι και μετέβη στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για να πληροφορηθεί για το συμβάν. Ο ίδιος ανέφερε ότι ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι οι δράστες ενδεχομένως να μην είναι του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, επισκέφθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας τους τρεις τραυματίες αστυνομικούς. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άνανδρη δολοφονία ενός αστυνομικού και ο σοβαρός τραυματισμός άλλων τριών, την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους, περιφρουρώντας την ασφάλεια των συμπολιτών μας, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για το χαμό του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ από τις σφαίρες αδίστακτων εγκληματιών».

Τους τραυματίες αστυνομικούς επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Όθωνας, ο ΓΓ του υπουργείου κ. Γ. Τασούλας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ε. Οικονόμου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μακελειό στου Ρέντη: Γάζωσαν με Καλάσνικοφ αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - 1 νεκρός - (Video)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More