Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης του μακελειού στον Ρέντη

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών - Ο τέταρτος μάλλον έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Εξάστερος ο Παναθηναϊκός - Νίκησε τη Μακάμπι στον τελικό

Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά - Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70 - MVP ο Διαμαντίδης - Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς

Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα 2-1

Η Μπαρτσελόνα κρατούσε με νύχια και με δόντια το 1-0 στο «Έμιρεϊτς», μέχρι το 78', ωστόσο η φετινή βερσιόν της Άρσεναλ απέδειξε πως έχει σφυρηλατηθεί με ισχυρότερο μέταλλο. Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν το rollover, μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, φτάνοντας σε ένα περιφανή θρίαμβο με 2-1, αποτέλεσμα που αφήνει, βέβαια, ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του «Καμπ Νου».

Με επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκαν τόσο οι Καταλανοί, όσο και οι Λονδρέζοι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον Ερίκ Αμπιντάλ στα στόπερ,

Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3

Με το... ενάμιση πόδι στον επόμενο γύρο του Champions League βρίσκεται η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Ρόμα μέσα στο “Ολίμπικο”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των “16” της διοργάνωσης, εκμεταλλευόμενη ένα αγωνιστικό ξέσπασμα στα μέσα του πρώτου μέρους.

Παρά το τυχερό... αυτογκόλ από τον Ρατ, με το οποίο πήρε προβάδισμα στο σκορ, η Ρόμα δεν έπεισε για τη δυναμική της και κατάφερε μέσα σε 17 γκολ να δεχθεί τρία γκολ, από τους Γιάντσον, Ντάγκλας Κόστα και Αντριάνο. Το γκολ του Μενέζ στο δεύτερο μέρος έδωσε κάποιες ελπίδες

Κινέζοι απήγαγαν... Κινέζα στην Μεσσήνη

Τα 3 καταστήματα που διαθέτει το ζεύγος αποτέλεσαν στόχο για τέσσερις Κινέζους, ώστε να απαγάγουν την σύζυγο με σκοπό να ζητήσουν 100.000 ευρώ από την οικογένεια. Πρόκειται για την απαγωγή μιας 38χρονης Κινέζας που ζει με τον άντρα της στην Μεσσήνη.

Οι τέσσερις ομοεθνείς της την άρπαξαν από το σπίτι και αφού την φίμωσαν, την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από τον σύζυγό της. Για καλή της τύχη όμως, οι γείτονες ήταν μάρτυρες του περιστατικού και κάλεσαν την αστυνομία η οποία εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό. Στη Σήραγγα Αρτεμισίου κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες και αναζητούν

Αιγυπτιακές δυνάμεις στη χερσόνησο του Σινά για την προστασία εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Το Ισραήλ επέτρεψε την ανάπτυξη αιγυπτιακών στρατιωτικών ενισχύσεων στην χερσόνησο του Σινά για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αντιπρόεδρος της Αιγύπτου Όμαρ Σουλεϊμάν είχε ζητήσει από το Ισραήλ κατά την έναρξη του κινήματος διαμαρτυρίας στην Αίγυπτο να επιτρέψει σε δύναμη 3.500 Αιγυπτίων στρατιωτών να εισέλθουν στο Σινά για να προστατεύσουν την κατοικία του Χόσνι Μουμπάρακ στο θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λωρίδα της Γάζας.

"Babi's restaurant"... τώρα και στην Αλάσκα!

Σε μία από τις πιο δύσκολες πόλεις της Αλάσκας, εκεί όπου η θερμοκρασία πέφτει το χειμώνα στους -38 βαθμούς Κελσίου, ένας ομογενής έχει δημιουργήσει τη δική του ελληνική γωνιά.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Νικολαΐδη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός Έλληνας στην πόλη Φαίρμπανκς (Fairbanks). Το "Μπάμπης Ρέστοραντ", που έχει δημιουργήσει, με καθαρά ελληνικό ύφος, προσελκύει ακόμα και τους περαστικούς, που ακούν ελληνική μουσική από τα εξωτερικά ηχεία που έχει φροντίσει να τοποθετήσει.

18χρονος εκβίαζε ανήλικους…

Συνελήφθη χθες από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένας 18χρονος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες κλοπής και εκβίασης.

Ο 18χρονος στις 14 Φεβρουαρίου αφαίρεσε με χρήση βίας από έναν 17χρονο αλλοδαπό το κινητό του τηλέφωνο και με το πρόσχημα ότι θα του το παραδώσει, ανάγκασε τον ίδιο και το φίλο του, να τον ακολουθήσουν σε παρακείμενη περιοχή. Εκεί με τη χρήση απειλής, απέσπασε από τον 17χρονο μία χρυσή αλυσίδα και από τον 16χρονο φίλο του ένα κινητό τηλέφωνο.

Φυλάκιζαν, έδερναν και βίαζαν ανήλικες για... εκπαίδευση!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα σωματεμπορίας εξάρθρωσε η Αστυνομία που συνέλαβε 8 άτομα που έφερναν από τη Ρουμανία ανήλικες κοπέλες και τις έβαζαν να δουλεύουν διπλοβάρδιες σε οίκους ανοχής.

"Θέλω από την καθεμία από εσάς χίλια ευρώ την ημέρα" ήταν η απαίτηση του προαγωγού αλλά και οι μοναδικές ελληνικές λέξεις που με ξύλο και βιασμούς έμαθαν οι ανήλικες Ρουμάνες που έρχονταν στην Ελλάδα να δουν λίγο φως και συνήθισαν στο ημίφως του οίκου ανοχής που ήταν κλειδωμένες.

Οικογενειακός φίλoς κακοποίησε σεξουαλικά 2 ανήλικα αδελφάκια

Σοκαριστικές είναι οι καταθέσειςτων 2 ανήλικων παιδιών για τον βιασμό από νεαρό που εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση με την οικογένεια.

Πρόκειται για νεαρό Ηρακλειώτη, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την φιλική σχέση του με την οικογένειά τους και τα αποπλάνησε και είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Ο κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο, έκλαιγε με λυγμούς, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τα παιδιά.

''Στρίμωχνε'' μαθήτριες σε ασανσέρ!

Ο δράστης πήγαινε έξω από σχολεία και ακολουθούσε τα θύματά του, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι τους...

Πρόκειται για έναν 33χρονο που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς κινούνταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τα υποψήφια θύματά του κυρίως έξω από σχολεία.

Mέσα στο 2011 η Κύπρος ξεκινάει εξόρυξη φυσικού αερίου

Ο κύβος ερρίφθη όπως όλα δείχνουν, ειδικά μετά την ενημέρωση που έκανε στον Κύρπιο πρόεδρο Χριστόφια ο αντιπρόεδρος της Noble Energy, Τέρι Γκέρχαρτ. Το “οικόπεδο 12” αποδεικνύεται “χρυσωρυχείο” για τη Μεγαλόνησο.

“Η πρόθεσή μας είναι να επιταχύνουμε την εξόρυξη των κοιτασμάτων στο οικόπεδο 12 στην Κύπρο και ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το τέταρτο τρίμηνο του 2011 ή πιθανώς στις αρχές του 2012, λόγω των διαδικασιών”, ανέφερε ο νούμερο 2 της Noble Energy και εξήγησε ότι οι διαδικασίες αφορούν σε θέματα, όπως η προκήρυξη προσφορών για εξοπλισμό.
Με βάση το παράδειγμα του κοιτάσματος -τερατος στο Ισραήλ οι πιθανότητες εξόρυξης μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

«Λητώ» και «Μητέρα»: Σύστημα υψηλής προστασίας βρεφών

Στην εγκατάσταση Συστήματος Υψηλής Προστασίας Βρεφών προχώρησαν τα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της MIG, Singular Logic.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και με στόχο την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας στα βρέφη κατά την παραμονή τους στο μαιευτήριο.

Απατεώνας "ξεσκεπάστηκε" από... 88χρονη!!!

Ο δράστης από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκβίαζε πέντε γυναίκες σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου αποσπώντας 13.000 ευρώ αλλά φαίνεται πως "βρήκε τον μάστορα του"! Ο απατεώνας έπειθε ηλικιωμένες γυναίκες ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα ατυχήματος και χρειάζονταν χρήματα, εκμεταλλευόμενος την αγωνία και την αγάπη τους.

Ο 30χρονος από την Αθήνα χτύπησε την πόρτα της 88χρονης γυναίκας στις Βούτες Ηρακλείου παριστάνοντας τον αναστατωμένο και της είπε ότι η κόρη της είχε πάθει τροχαίο ατύχημα και είχε άμεση ανάγκη από 350 ευρώ.

Πρόστιμο 91.000€ για τον ΧΥΤΑ Κατερίνης

Το τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης (ΔΕΥΑΚ) για τη μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων στο ΧΥΤΑ Κατερίνης.

Σύμφωνα με την Πράξη Βεβαίωσης Προστίμου, έγινε, μεταξύ άλλων, υπέρβαση της μέγιστης χωρητικότητας του φατνώματος υποδοχής απορριμμάτων από τα προβλεπόμενα 187.500 κ.μ. σε 240.000 κ.μ. και δεν διενεργήθηκε στη συνέχεια ο απαραίτητος έλεγχος ευστάθειας του έργου από την αρμόδια αδειοδοτούσα αρχή.

Έχουμε 71.000 ακίνητα αλλά μόνο τα 100 μπορούμε να πουλήσουμε!

Χωρίς νομικές επιπλοκές το 18,11% από τα 71.000 κομμάτια της δημόσιας περιουσίας, σύμφωνα με μελέτη του ΙΣΤΑΜΕ. Τα λεφτά όμως θα μαζευτούν;

Μόνο 100 από τα 71.000 ακίνητα που υπολογίζεται ότι ανήκουν στο Δημόσιο μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει μελέτη του ΙΣΤΑΜΕ στην οποία επισημαίνεται ότι η υπόθεση της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας είναι περίπλοκη καθώς το Δημόσιο δεν έχει πλήρη εικόνα των ακινήτων

Ανακαλούνται 454 Suzuki Grand Vitara 2.4L

Πρόκειται για οχήματα που παράχθηκαν από τις 2 Ιουνίου 2008 έως τις 20 Οκτωβρίου 2010 και με πανελλαδικό εύρος πλαισίων από JSAJTDA4V00100061 έως JSAJTDA4V00201579.

Στα οχήματα, χρειάζεται να αντικατασταθεί ο τεντωτήρας του εναλλάκτη / αντλίας νερού / συμπιεστή A/C και υδραυλικού τιμονιού. Λόγω της κατασκευής του ελατηρίου του τεντωτήρα, είναι πιθανό να προκληθεί θραύση του και κατόπιν απώλεια της ορθής τάσης του ιμάντα, με αποτέλεσμα να προκαλείται θόρυβος κατά την λειτουργία του κινητήρα.

Κλειστή η διώρυγα Κορίνθου λόγω κατολίσθησης

Ο αρχικός εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς είναι 15 ημέρες...

Η κατολίσθηση έγινε χθες το πρωί και κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης από τεχνικά συνεργεία της διαχειρίστριας εταιρείας της Διώρυγας, από ξηρά και θάλασσα, αυτή παραμένει κλειστή για τη ναυσιπλοΐα μέχρι αποκατάστασης του προβλήματος...

Ή του ύψους ή του βάθους θα' μαστε!! Πολύωρη ταλαιπωρία για την αλλαγή των παλιών εισιτηρίων

Λέμε πως οι Έλληνες είναι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής αλλά φαίνεται πως μερικές φορές είναι ακριβώς το αντίθετο!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι παρότι η προθεσμία για την ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων των μέσων μαζικής μεταφοράς λήγει την 1η Απριλίου, από νωρίς το πρωί σήμερα η ουρά στο μετρό του Συντάγματος κοντεύει να φτάσει... στον επόμενο σταθμό.

Τα φώτα στο Λονδίνο

Την σκυτάλη από Μίλαν, Τότεναμ, Βαλένθια και Σάλκε, παίρνουν απόψε το βράδυ οι Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Σαχτάρ, με την αναμέτρηση στο «Emirates» να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα
Ώρα για εκδίκηση ή συνέχεια στην παράδοση; Με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τις… πελατειακές σχέσεις που έχει αποκτήσει στις συναντήσεις της με την Άρσεναλ, θα εμφανιστεί στο «Emirates» η Μπαρτσελόνα.

Νέο νηπιαγωγείο στην Αρχαία Κόρινθο.

Την προσεχή Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κονδύλειου νηπιαγωγείου που βρίσκεται στην Αρχαία Κόρινθο.

Την «κορδέλα» θα κόψει ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός και κατά την διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι ευεργέτες της δωρεάς του προαναφερθέντος οικοπέδου αλλά και του Νηπιαγωγείου, Γεώργιος και Αικατερίνη Κονδύλη.

Είχε στοιβάξει 18 λαθρομετανάστες σε φορτηγό

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία συνελήφθη στην Πάτρα ένας 25χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, ο οποίος είχε στοιβάξει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο μπροστινό μέρος του χώρου του φορτίου 18 λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το λιμενικό κατέσχεσε το φορτηγό, την πλαστή άδεια κυκλοφορίας, δύο κλεμμένες πινακίδες, δύο κινητά τηλέφωνα, 150 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου, δύο πλαστές ταυτότητες Βουλγαρίας και δεκαεπτά κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των δεκαοκτώ παράνομων μεταναστών.

21, 22 και 23 Φεβρουαρίου κατεβάζουν ρολά

Τα απειλούμενα «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγούν τους εμπόρους στο δρόμο των κινητοποιήσεων. Έτσι, στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου προχωρά σε τριήμερο κινητοποιήσεων με κορύφωση το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων πανελλαδικά την τελευταία ημέρα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ αναφέρει: «οι 13 ομοσπονδίες της, οι 272 εμπορικοί σύλλογοι μικρών και μεγάλων πόλεων, αλλά κυρίως οι 305.000 αυτοαπασχολούμενοι σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και οι 500.000 απασχολούμενοι στο εμπόριο,

Πετρέλαιο τέλος!!!! στο κολυμβητήριο Χανίων

"Λουκέτο" μπαίνει για άλλη μια φορά στο κολυμβητήριο Χανίων, το οποίο αναστέλλει τη λειτουργία του, καθώς τελείωσε το πετρέλαιο για τη θέρμανση των νερών στις πισίνες.

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, στο οποίο ανήκει το κολυμβητήριο, Ιπποκράτης Μανουδάκης, η απόφαση ελήφθη, καθώς δεν έχουν ακόμα εγκριθεί οι προϋπολογισμοί.

Πλαστά 100ρικα και 50ρικα στις Σέρρες

Με πράσινου και κίτρινου χρώματος χαρτονομίσματα θέλησαν να «χρωματίσουν» την αγορά των Σερρών μια σπείρα πέντε ατόμων.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να πλασάρουν στα καταστήματα της περιοχής, εντοπίστηκαν από άντρες της αστυνομίας όπως και οι τρεις Βούλγαροι και οι δυο Έλληνες δράστες οι οποίοι πλέον θα ανταλλάσουν καλημέρες μέσα από τη φυλακή.

2,5 εκατ. ευρώ θα μας κοστίσουν οι φοροεισπρακτικές εταιρείες

Σε ιδιωτική εταιρεία έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ πρόκειται να ανατεθεί η οργάνωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ο μάνατζερ που θα προσληφθεί από το υπουργείο καλείται να στήσει εξαρχής τη νέα δοµή του υπουργείου Οικονοµικών στον τοµέα της καταπολέµησης της φοροδιαφυγής και το οργανωτικό πλάνο που θα εισηγηθεί θα τεθεί σε λειτουργία µέχρι και το 2012.

Πολυτελή αυτοκίνητα... "μαϊμού"

Απάτη αναφέρει η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος δυο ατόμων, με τη κατηγορία ότι αποσπούσαν χρηματικά ποσά από υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι συλληφθέντες ηλικίας 55 και 33 ετών, από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Αύγουστο του 2010, φέρονται ότι έπεισαν διάφορα άτομα στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι γνώστες της αγοράς και ότι δήθεν θα τους εξασφάλιζαν τα πολυτελή αυτοκίνητα, σε τιμές ευκαιρίας.

Μηχάνημα 3D ανιχνεύει τον καρκίνο

Ακτίνες Χ που θα παράγουν τρισδιάστατες απεικονίσεις του στήθους, θα έχει η πρώτη συσκευή μαστογραφίας τύπου 3D. Πρόκειται για ένα νέο μηχάνημα προληπτικού ελέγχου για την διάγνωση του καρκίνου, το οποίο ενέκρινε η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Ποτών.

Το Σύστημα Selenia (Selenia Dimensions System) μπορεί να απεικονίσει τόσο σε δύο όσο και σε τρεις διαστάσεις το στήθος. Οι τρισδιάστατες εικόνες μπορεί να βοηθήσουν τους γιατρούς να εντοπίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια και να διαγιγνώσκουν το καρκίνο του μαστού, αναφέρει η Υπηρεσία.

Τι πρέπει να προσέχουμε στην αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρισμού

Η αγορά ηλεκτρισμού έχει απελευθερωθεί και όλο και περισσότεροι πολίτες και επιχειρήσεις προσεγγίζονται από ιδιώτες προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι διαφημίζουν πακέτα που χρεώνουν φθηνότερα το ρεύμα σε σχέση με την ΔΕΗ.

Και η Ρυθμιστική Αρχή Ηλεκτρισμού (ΡΑΕ), πέραν του ότι κάλεσε τις ιδιωτικές εταιρείες να παράσχουν συγκεκριμένα στοιχεία και να ακολουθούν κανόνες στον τρόπο προσέγγισης και εξυπηρέτησης των πελατών, εξέδωσε έναν οδηγό με συγκεκριμένες συμβουλές για όσους μπουν στη λογική να αλλάξουν προμηθευτή.

Θα αυτοκτονούσε για χρήματα που δεν έχασε!!!

Ο Γιώργος είχε αρχίσει να παίζει καζίνο στο ίντερνετ από τα 13 του. Για δύο μήνες περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του παίζοντας την e-ρουλέτα. Όταν αποφάσισε να σταματήσει το παιχνίδι έλαβε μήνυμα πως χρωστούσε 130.000 ευρώ στην εταιρεία.

Στην οικογένειά του άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγγνώμη για το ποσό που τους επιβάρυνε και ανέφερε πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν από το κινητό του τηλέφωνο. Όπως αποδείχθηκε, το ποσό που χρωστούσε ήταν εικονικό και δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Πρόβλημα σε 100.000 στρέμματα εντός σχεδίου λόγω Natura

Στον αέρα βρίσκονται οι αποφάσεις Υπουργών και Νομαρχών με τις οποίες εντάχθηκαν στο σχέδιο περίπου 100.000 στρέμματα στο σχέδιο 80 περιοχών.

Η σχετική τροπολογία περνάει από κόσκινο τις περιοχές και βάζει όρους όπως αρτιότητα 500 τετραγωνικών, κλίση εδάφους μικρότερη από 35% (και σε νησιά όπως η Σέριφος, η Σίκινος και η Φολέγανδρος που είχαν εξαιρεθεί), αλλά και τον περιορισμό της δασικής έκτασης, καθώς αρκετές ήταν οι δασικές περιοχές που εντάχθηκαν στο σχέδιο. Για άδειες που έχουν ήδη εκδοθεί ή για φακέλους που έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν ως τη δημοσίευση της διάταξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης θα ισχύει το σημερινό καθεστώς.

Νεκρή φώκια στην Κυπαρισσία

Νεκρή ξεβράστηκε το απόγευμα της Δευτέρας μια μικρή φώκια στην περιοχή της Τερψιθέας στην Κυπαρισσία, με εμφανή σημάδια από χτυπήματα στη μουσούδα της - τα οποία όπως όλα δείχνουν προκάλεσαν και το θάνατό της.

Η μικρή φώκια εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος προχθές το βράδυ ειδοποίησε τον Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας, άνδρες του οποίου χθες το πρωί έκαναν αυτοψία στην περιοχή.

Γαλλικό αεροπλανοφόρο στο Αιγαίο για ασκήσεις

Το αεροπλανοφόρο της Γαλλίας Charles-De-Gaulle στο Αιγαίο για ασκήσεις των αεροσκαφών του Rafale με αεροσκάφη της ελληνικής ΠΑ.

Επιστρέφοντας στη Γαλλία μετά από δύο μήνες στον Ινδικό Ωκεανό, το αεροπλανόφορο «Charles-De-Gaulle » και η αεροναυτική του ομάδα αναπτύσσουν νέες κοινές ασκήσεις με τους έλληνες ομολόγους τους, με σκοπό τη βελτίωση της κοινής επιχειρησιακής τους ικανότητας.

Θα ξεψαχνίσουν τα οικονομικά στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Από εισαγγελικό κόσκινο θα περάσουν όλες οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που λειτουργούν στη χώρα μας από το 1997 μέχρι σήμερα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ιωάννης Σακελλάκος έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για έλεγχο στα οικονομικά όλων των ΜΚΟ σε βάθος περίπου 15ετίας έτσι ώστε αν εντοπιστούν ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις να μπορούν οι δράστες να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, καθώς πιθανά αδικήματα που έχουν τελεστεί σε προγενέστερο διάστημα έχουν πλέον υποπέσει σε παραγραφή.

Ασχετοι πολιτικοί, επικίνδυνες πολιτικές…

Το ότι οι πολιτικοί των τελευταίων ετών που είχαν την ευθύνη σε θέματα γύρω από το αυτοκίνητο (χρήση, αγορά κ.λπ.) αποδείχτηκαν τελείως άσχετοι με το θέμα έχει επιβεβαιωθεί και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Οι Ελληνες πολιτικοί, ακολουθώντας πιστά τη νοοτροπία του Ελληνάρα, τα ήξεραν όλα.

Δεν χρειάζονταν καμία συμβουλή από ανθρώπους που ξέρουν καλά το αυτοκίνητο και όσοι έφτιαξαν επιτροπές για να τους συμβουλεύουν τοποθέτησαν σε αυτές πολιτικά ρουσφέτια, από τα οποία σπάνια έβρισκες κάποιον σχετικό με το αυτοκίνητο.

Φθηνότερα κατά 50% τα εισιτήρια του EURO 2012

Ανακοινώθηκαν από την UEFA, οι τιμές των εισιτηρίων για την τελική φάση του EURO 2012, που θα διεξαχθεί σε πόλεις της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδόσφαιρου αναφέρει ότι για τον ορισμό των τιμών έλαβε υπόψην της την αγοραστική δύναμη των πολιτών των δύο χωρών και για αυτό το λόγο τα εισιτήρια είναι κατά 50% φθηνότερα από αυτά του EURO 2008, που διεξήχθη στην Αυστρία και την Ελβετία.

Οι Deep Purple και ο Β. Παπακωνσταντίνου μαζί στο Ελληνικό

Οι θρυλικοί Deep Purple έρχονται στην Ελλάδα για μία ακόμη φορά αλλά αυτή η φορά θα είναι ξεχωριστή. Γιατί πολύ απλά μαζί τους θα τραγουδήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού (εκεί που έπαιξαν Iron maiden και ο Nick Cave), θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου ενώ στις 25 Μαΐου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis και τους Troublemakers.

Πρόστιμα 789.500 ευρώ από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ επέβαλλε πρόστιμα συνολικού ύψους 789.500 ευρώ σε 101 επιχειρήσεις τροφίμων, οι οποίες κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας. Επίσης, σε κάποιες από αυτές, παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις.

Οι έλεγχοι που διενεργεί ο ΕΦΕΤ σε επιχειρήσεις τροφίμων, τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσο και ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών, συνεχίζονται εντατικά, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις να τηρούν την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Το καρναβάλι της Πάτρα σε web TV

Διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι απέκτησε το Πατρινό Καρναβάλι. Περιλαμβάνει 24ωρη ροή προγράμματος με αποσπάσματα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού των τελευταίων δεκαετιών και του σήμερα.

Ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ο ίδιος από μία ποικιλία εκπομπών η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον καρναβάλια από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

700.000 € σε εντολές "μαϊμού" για πληρωμές ΑΜΕΑ

Με απόφασή του, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έθεσε σε διαθεσιμότητα υπάλληλο της διεύθυνσης οικονομικών και διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αφορμή ήταν μια ανώνυμη καταγγελία και ο σχετικός έλεγχος που ακολούθησε και απέδειξε ότι ο υπάλληλος έχει εκδώσει παρατύπως εντολές πληρωμής ΑΜΕΑ, για ποσό που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ κατά το χρονικό διάστημα 2002-2010.

Aφαίρεσαν τάματα πιστών από την Ιερά Μονή Βυτουμά

Στο εσωτερικό της Ιεράς Μονής Βυτουμά εισήλθαν χθες το βράδυ ιερόσυλοι αφαιρώντας τάματα πιστών και αντικείμενα.

Οι άγνωστοι μπήκαν στο εσωτερικό της Μονής από τη σκεπή και αφαίρεσαν μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τάματα πιστών ( χρυσαφικά, κτλ ) και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρήκαν στον χώρο.

Personal Blocklist extension στο Google Chrome

Η Google για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου πολύ χρήσιμου extension για τον Chrome browser, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μπλοκάρει τις ιστοσελίδες κακού περιεχομένου από τα αποτελέσματα αναζήτησης, στέλνοντας αυτόματα ενημέρωση στη Google.

Η λειτουργία του Personal Blocklist extension είναι πολύ απλή και πολύ εύκολη, αφού όταν εγκατασταθεί το extension εμφανίζεται ένα σχετικό link κάτω από κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης. Το αρνητικό είναι ότι ακόμα δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ρώσικα και Τουρκικά.

Eπιστροφή του ιντερσίτι στη Θεσσαλία

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλο και τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ κ. Ν. Ιωαννίδη είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός.

Στη συνάντηση ο περιφερειάρχης έκρινε αναγκαίο να αναπτυχθεί ο σιδηρόδρομος στη Θεσσαλία τονίζοντας την αναγκαιότητα κάλυψης της Δυτικής Θεσσαλίας.

Πρεμιέρα σήμερα για το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου

Για 9η συνεχή χρονιά επιστρέφει το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου και από σήμερα έως το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το Gagarin 205 Live Music Space παραδίδεται αμαχητί στον απόλυτα αγαπημένο θεσμό!

Κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί «ανατρεπτικό», «αιρετικό», «σαρκαστικό», «αυθεντικό» και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Το μόνο σίγουρο είναι πως, μετά από τόσα χρόνια πορείας, έχει αποκτήσει πολλούς και φανατικούς φίλους που κάθε φορά περιμένουν εναγωνίως να έρθει η ημέρα που θα επανέλθει, πάντα Φεβρουάριο μήνα.

Δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά

Ένας άνδρας από το Ιράκ, φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά για άγνωστο προς το παρόν λόγο. Η γυναίκα έμενε με τον βάναυσο άνδρα της μόνο και μόνο για χάρη των παιδιών τους.

Το πτώμα της 24χρονης Joy Small βρέθηκε δίπλα από εκείνο του 3χρονου γιου της Aubarr και της 2χρονης κόρης της Chanarra στο σπίτι τους στο Leicester της Αγγλίας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σε νέα στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία σήμερα

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει σήμερα η Αθήνα από τις 11:00 έως τις 16:00.

Μπορεί το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών να ψηφίστηκε από τη Βουλή, ωστόσο οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ συγκαλούν γενική συνέλευση με αντικείμενο τις επόμενες κινήσεις τους.

Δημιουργείται «Διεύθυνση Υπηρεσιών Κρουαζιέρας»

Με στόχο την αναβάθμιση των Υποδομών και Υπηρεσιών διαχείρισης Κρουαζιέρας σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε τη μετατροπή και επέκταση των σκοπών της θυγατρικής του εταιρίας «Logistics Ο.Λ.Π. Α.Ε.» σε «Εταιρία Διαχείρισης Συνδυασμένων Μεταφορών και Λιμενικών Τουριστικών Υπηρεσιών Α.Ε.»

Στο πλαίσιο αυτό η Ο.Λ.Π. Α.Ε. δημιουργεί αυτόνομη Διεύθυνση υπό τον τίτλο «Διεύθυνση Υπηρεσιών Κρουαζιέρας», η οποία θα διαχειρίζεται πλέον όλα τα θέματα παροχής υπηρεσιών προς τις εταιρίες κρουαζιέρας στον χώρο ευθύνης της Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Μύκητας ξηραίνει τα πλατάνια της Ρόδου

Μετά τα φοινικόδενδρα τα οποία έχουν καταστραφεί από το σκαθάρι που τα έχει προσβάλει, σε κίνδυνο βρίσκονται και τα πλατάνια της Ρόδου από μύκητα που τα ξηραίνει.

Την κατάσταση που επικρατεί και την ανάγκη να παρθούν μέτρα, επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ρόδου κ. Μάριος Κουκιάς με ερώτηση που κατέθεσε η οποία απευθύνεται στον δήμαρχο Ρόδου κ. Στ. Κουσουρνά και στον αντιδήμαρχο κ. Π. Κυριακούλη.

Νέο νομοσχέδιο για την πάταξη της βίας

Αποβολή από τους αγωνιστικούς χώρου για έξι μήνες, σε όσους προκαλούν επεισόδια , προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για την πάταξη της βίας, το οποίο θα παρουσιάσει την Τρίτη (15/02), ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης , στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στο νομοσχέδιο προβλέπεται ρητά ότι θα απαγορεύεται για έξι μήνες σε όσους καταδικάζονται για πράξεις βίας να μπαίνουν στα γήπεδα.

Απαγορεύτηκε η αλιεία της καραβίδας στην Ήπειρο

Αυτό αποφάσισε η περιφέρεια Ηπείρου και έτσι απαγορεύεται η αλιεία της καραβίδας με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο, σε όλο το μήκος του ποταμού Καλαμά και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα του νομού Ιωαννίνων, από 15 Φεβρουαρίου μέχρι και 31 Μαΐου, με σκοπό την προστασία της αναπαραγωγής του είδους και των φυσικών πληθυσμών.

Επίσης, στη λίμνη πηγών Αώου απαγορεύεται η αλιεία για όλα τα είδη ψαριών από 15 Φεβρουαρίου έως 31 Ιουλίου, επίσης για την προστασία αναπαραγωγής των ψαριών. Επίσης, από 1 Αυγούστου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2012 απαγορεύεται η αλιεία της καραβίδας με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο, για λόγους προστασίας του είδους, καθώς έχει μειωθεί σημαντικά ο φυσικός πληθυσμός της.

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις από σήμερα

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές. Καταιγίδες τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και πιθανώς πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά κυρίως τη νύχτα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Μίλαν - Τότεναμ 0-1

Μια σπουδαία νίκη, που τη φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά πανηγύρισε η Τότεναμ, επικρατώντας 1-0 της Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο» στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πίτερ Κράουτς στο 80’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μετά από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Λένον, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στα «σπιρούνια», ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο στις 9 Μαρτίου.

Βαλένθια – Σάλκε 1-1

Προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Champions League απέκτησε η Σάλκε. Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τη Βαλένθια μέσα στο “Μεστάγια”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των “16” της διοργάνωσης, και πλέον καλείται να ολοκληρώσει το έργο στον επαναληπτικό της 9ης Μαρτίου στη “Φέλτινς Αρίνα”.

Ο Ραούλ ακύρωσε και με το παραπάνω το γρήγορο γκολ που σημείωσε για τη Βαλένθια ο Σολντάδο, βρίσκοντας στο 63' τον δρόμο προς τα δίχτυα, στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More