Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επιφύλαξη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για το φορολογικό

Με επιφύλαξη αντιμετωπίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, το προσχέδιο νόμου για το φορολογικό, τονίζοντας ότι «οι επιχειρήσεις, έως σήμερα, ήλθαν αντιμέτωπες μόνο με σημαντικές αυξήσεις επί της φορολογίας εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, περαιώσεις και τρεις συνεχείς αυξήσεις ΦΠΑ».

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «για άλλη μια φορά «το «νέο» φορολογικό, δείχνει να διατηρεί την πολυπλοκότητα του συστήματος και να μην συντελεί στη φορολογική συμμόρφωση».

«Στις αδυναμίες του νομοσχεδίου, οφείλουμε επίσης να εντάξουμε την μη ύπαρξη διατάξεων, παρά τις επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες, που θα καταργούν ή τουλάχιστον θα απλοποιούν τον Κ.Β.Σ.» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται ότι «η υψηλή προκαταβολή φόρου εξακολουθεί να υπάρχει, καταστώντας τις συνεπείς επιχειρήσεις, άτοκους δανειστές του Κράτους, ενώ αναφέρει ότι «στο τεράστιο κομμάτι της φοροδιαφυγής, που οφείλεται στο παραεμπόριο και στο λαθρεμπόριο, δυστυχώς, δεν γίνεται καμία αναφορά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More