Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ανοικτά τα φαρμακεία στον Πειραιά




Για δύο ημέρες την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς τα φαρμακεία στον Πειραιά, ενώ τόσο την Παρασκευή 4, όσο και τη Δευτέρα 7 του μήνα θα επιστρέψουν τα «λουκέτα», λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Να σημειωθεί ότι οι φαρμακοποιοί του Πειραιά δεν χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους των Ταμείων που τους οφείλουν, δηλαδή τα Ταμεία του Δημοσίου, των Υγειονομικών, των Συμβολαιογράφων, των Νομικών και του ΗΣΑΠ. Ανάλογη στάση θα κρατήσουν και οι Φαρμακοποιοί της Αθήνας από 1η Μαρτίου, όπως αποφάσισε χθες η Γενική τους Συνέλευση.

Σήμερα ο υπουργός είπε ότι το ιδιοκτησιακό, που ήταν το βασικό αίτημα των φαρμακοποιών έχει ικανοποιηθεί ,ενώ για τις οφειλές των Ταμείων είπε ότι ήδη έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών 100 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση των συνταγών των ασφαλισμένων του Δημοσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More