Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τα τελευταία νέα των μονομάχων: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ: Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο και Σαβίνι (αντί του Κοντρέρας που ταξίδεψε στη Χιλή για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του), έχοντας στα αριστερά τον Λίνο και στα δεξιά τον Σνάουτσνερ.

Ο Γκαρσία με τον Ίβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τσουκαλά και Βιεϊρίνια, να κινούνται δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, με τον Αθανασιάδη να πλαισιώνει τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Βιτόλο, Φωτάκης και Κουτσιανικούλης. Σε αυτήν, ωστόσο συμπεριλαμβάνεται ο Αρίας, με την ελπίδα ότι φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του και έτσι ο Κολομβιανός μέσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο κ. Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίτσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ολυμπιακός: Όπως αναμενόταν ο Ριέρα έμεινε εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ το οποίο θα γίνει αύριο στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ισπανός δεν κατάφερε να γυμναστεί και σήμερα λόγω του προβλήματος που απεκόμισε από τον αγώνα στο Βόλο και έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ποτουρίδης ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Αντίστοιχα, και ο Ντουντού δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό αλλά και σκληρό παιχνίδι.

Έτσι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι εξής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More