Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις οι καπνοπώλες

Γενική συνέλευση το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, θα διεξάγει η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδας (Ο.Π.Κ.Ε.) με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του κλάδου. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Περιπτερούχων - Καπνοπωλών Νομού Αττικής αναμένεται να γίνουν μαζικές αγωγές: «εναντίον όσων παίζουν παιχνίδια με τις τιμές και τα ποσοστά κέρδους των περιπτερούχων καπνοπωλών για τα διαφυγόντα κέρδη τους (τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ)».

Οι δράσεις στις οποίες θα προσφύγει ο κλάδος πριν προχωρήσει σε μαζικές αγωγές, όπως σημειώνει, θα είναι: η δημοσιοποίηση στοιχείων για την ικανοποίηση από την κυβέρνηση των απαιτήσεων των καπνοβιομηχανιών σχετικά με τη διαμόρφωση της τιμής των τσιγάρων και διατύπωση αιτήματος έρευνας του θέματος των ποσοστών του κλάδου στην ελληνική επιτροπή ανταγωνισμού, στην ευρωπαϊκή επιτροπή και σε όλα τα διεθνή όργανα.

Θα γίνει ενημέρωση όλων των πολιτικών κομμάτων και αίτημα για άμεση νομοθετική πρωτοβουλία για την κατοχύρωση των ποσοστών του κλάδου και άσκηση πίεσης για επερώτηση Ελλήνων ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε τα ευρωπαϊκά όργανα να λάβουν θέση για τις στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς των καπνικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More