Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟ: Πρόωροι τελικοί... μέρος 2ον!

To πρώτο μεγάλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βγαίνει το βράδυ της Τετάρτης, μιας και οι νικητές των επαναληπτικών προημιτελικών ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού (18.00) και ΑΕΚ - Παναθηναϊκού (21.00) θα συνθέσουν το πρώτο ημιτελικό ζευγάρι, σε έναν ακόμα πρόωρο τελικό.

Στο πρώτο (χρονικά) ζευγάρι, ο ΠΑΟΚ έχει το ελαφρύ θεωρητικό προβάδισμα, λόγω του 1-1 το οποίο απέσπασε πριν από δύο εβδομάδες στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το πλεονέκτημα αυτό ισοσκελίζεται από το γεγονός ότι η Τούμπα αυτή τη φορά δεν θα είναι "καυτή", μιας και θα είναι άδεια (ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει τη μία και μοναδική αγωνιστική ποινής που του έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στον Βόλο).

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει σαφέστατο αβαντάζ πρόκρισης σε βάρος του Παναθηναϊκού, ύστερα από τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς. Και μπορεί η έδρα να είναι κοινή, ωστόσο η Ένωση θα παίξει μπροστά στο κοινό της, που θα προσπαθήσει να της δώσει ώθηση για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα δύο άλλα επαναληπτικά ημιτελικά ζευγάρια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, με τον Ολυμπιακό Βόλο να έχει σχεδόν σίγουρα περάσει, ενώ σημαντικό είναι το πλεονέκτημα και του Ατρόμητου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More