Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ταχύτερος ο Φέτελ την 1η μέρα δοκιμών στη Βαλένθια

Μετά τις πρωινές παρουσιάσεις οι έντεκα από τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος ξεκίνησαν σήμερα δοκιμές στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια. Η Lotus θα ξεκινήσει δοκιμές αύριο.

Η μέρα κύλησε απροβλημάτιστα για τον περσινό πρωταθλητή που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με την ολοκαίνουργια Red Bull. Εντύπωση προκαλεί και ο αριθμός των γύρων που συμπλήρωσε το μονοθέσιο. Αντίθετα προβλήματα στα υδραυλικά για τη Mercedes, στο KERS για τη Williams και υπερθέρμανσης για τη Renault δεν βοήθησαν αυτές τις ομάδες να κινηθούν ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει.

Μετά το τέλος της μέρας ο Αλόνσο τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι να βάλουμε χιλιόμετρα να μάθουμε το μονοθέσιο και να έχουμε πληθώρα στοιχείων επιστρέφοντας στο Μαρανέλο. Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα κάναμε δοκιμές με το KERS. Τα ελαστικά φθείρονται γρήγορα δεν είναι όσο σταθερά πρέπει. Επίσης είναι πρόβλημα ότι έχουμε μόνο τρία σετ στη διάθεσή μας την ημέρα».

Από την πλευρά του ο Φέτελ σημείωσε: «Σήμερα πρώτη μέρα ήταν σημαντικό να βάλουμε γύρους συμπληρώσαμε 93 και είναι ότι καλύτερο έχουμε πετύχει στην πρώτη μας μέρα εδώ και χρόνια. Νιώθω άνετα μέσα στο μονοθέσιο, διασκέδασα, είναι καλό το ξεκίνημά μας».

Οι δοκιμές συνεχίζονται σήμερα.
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More