Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές, που θα ενταθούν τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν προβλέπονται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και 2 βαθμούς κάτω από το μηδέν, ενώ η ύψιστη τιμή της θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα τμήματα.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμενονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις πρβλέπεται ότι θα έχουμε σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και αναμένεται βελτίωσή τους το βράδυ στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ και σταδιακά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More