Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κάρτα ειδικής στάθμευσης για τους Αθηναίους

Από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι ειδικών θέσεων στάθμευσης θα μπορούν να λαμβάνουν το ειδικό σήμα, από τον Δήμο Αθηναίων. Η απόκτηση της κάρτας θα δίνεται στους δικαιούχους χωρίς καμία επιβάρυνση και θα ισχύει για έναν χρόνο.

Σε ότι αφορά τα οχήματα ατόμων με αναπηρία και σε περίπτωση κωλύματος αυτών, θα πρέπει να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Ελεγχόμενης Στάθμευσης μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι τους.

Για να παραλάβουν την ειδική κάρτα, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Αγ. Κωνσταντίνου 14, τηλ. 2103259080, fax: 2103259076), Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 με 14:00.

Η προθεσμία για την παραλαβή της κάρτας είναι μέχρι της 28 Φεβρουαρίου 2011, ενώ για τα άτομα με ειδικές αναπηρικές θέσεις είναι μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου. Μετά την λήξη της προθεσμίας η Δημοτική Αστυνομία θα κάνει έναν αγώνα δρόμου ώστε για να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More