Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Φοβούνται νέο χτύπημα στην αντιτρομοκρατική

Νέο κύκλο χτυπημάτων από τα ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» φοβούνται οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και μάλιστα ο κίνδυνος μεγαλώνει όσο προχωράει η δίκη των δεκατριών κατηγορουμένων για συμμετοχή στη συγκεκριμένη οργάνωση.

Όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό με τον παγιδευμένο φάκελο στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και δεν εντοπίζεται το διαμέρισμα-γιάφκα όπου κατασκευάζονται οι βόμβες, τόσο μεγαλώνει ο φόβος επανεμφάνισης της οργάνωσης και μάλιστα με εντυπωσιακό χτύπημα.

«Υπουργεία, κυβερνητικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες αλλά και δικαστικοί είναι στην κορυφή της κόκκινης λίστας και για τον λόγο αυτό έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να ελέγχονται τα πάντα πριν φτάσουν στα χέρια τους», τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει:

«Για εμάς πρώτος στόχος είναι ο εντοπισμός των τριών καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση αλλά και το διαμέρισμα όπου έχουν βρει καταφύγιο».

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η επίθεση με φάκελο-βόμβα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη όχι μόνο προβλημάτισε την Αντιτρομοκρατική, αλλά επιπλέον ξάφνιασε.

«Η βόμβα μοιάζει με τα εκρηκτικά πακέτα που έστειλαν την 1η Νοεμβρίου σε πρεσβείες της Αθήνας και του εξωτερικού. Με μια διαφορά, όμως. Ήταν πολύ μεγαλύτερης ισχύος και ικανή να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε αυτόν που θα άνοιγε το πακέτο», επισημαίνει στο protothema.gr «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει: «Τα 200 γραμμάρια μαύρης πυρίτιδας, θα έκαναν μεγάλη ζημιά…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More