Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Βροχές και χιόνια τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε όλη τη χώρα!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα κεντρικά και νότια της χώρας. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας. Θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν στα ανατολικά πελάγη, εντάσεως 8 και 9 μποφόρ.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Δυτικής και της Βόρειας Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Κεντρική Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου και στα Δυτικά από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα νότια, που τις πρωινές ώρες στα νότια της Πελοποννήσου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6-7 μποφόρ και τοπικά 8-9 μποφόρ. Ωστόσο από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις, βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More