Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τους έκλεψαν τα … όπλα μέσα από το περιπολικό!

Ένα περίεργο περιστατικό απασχολεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Άγνωστοι διέρρηξαν στις 4 τα ξημερώματα στο Μοναστηράκι ένα σταθμευμένο συμβατικό υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και αφαίρεσαν δύο υπηρεσιακά όπλα, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν δύο αστυφύλακες στάθμευσαν προσωρινά το υπηρεσιακό όχημα στις 4 τα ξημερώματα στο Μοναστηράκι και απομακρύνθηκαν για λίγα λεπτά. Οι άγνωστοι δράστες, που προφανώς γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης απουσίας των αστυνομικών άνοιξαν το αυτοκίνητο, πήραν τα όπλα, κάποια προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι και για ποιο λόγο άρπαξαν τον οπλισμό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο αστυφύλακες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διετάχθη σε βάρος τους ΕΔΕ για «περιστατικό αφαίρεσης του υπηρεσιακού οπλισμού». Παράλληλα, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «μη τήρηση των όρων φύλαξης υπηρεσιακού οπλισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More