Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 1-2 - Ο Βόλος στα ημιτελικά με τον Ατρόμητο

Ο Βόλος γιορτάζει! Ο Ολυμπιακός αν και καρδιοχτύπησε τελικά πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Προσπάθησε η Κέρκυρα που κέρδισε με 2-1, αλλά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού για τους «κόκκινους» ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη!

Με πολλές αλλαγές στις 11αδες και οι δυο ομάδες, κάτι που επηρέασε στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς είχε μια δυο καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Αποστολίδης.

Η Κέρκυρα ισορρόπησε γρήγορα και μάλιστα ήταν αυτή που έκανε την πρώτη μεγάλη φάση με τον Γιάντση να σουτάρει στο 16ο λεπτό και τον Ρόκα να διώχνει σε κόρνερ. Από το οποίο προήλθε το γκολ για τους νησιώτες με πολύ όμορφη κεφαλιά του Παρασκευαΐδη, ο οποίος νίκησε όλους τους αντιπάλους του στον αέρα.

Οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πήραν τα πάνω τους μετά από αυτό το γκολ και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Ρόκα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι περίμεναν τον αντίπαλο τους και χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 28ο λεπτό ο Μόνχε άνοιξε στον Μητρόπουλο δεξιά, ο οποίος με πολύ όμορφη σέντρα βρήκε τον Μαρτίν, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα στο 34’έχασαν ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Ακόστα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε στον Μόνχε, αλλά το σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο Αποστολίδης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου, που και πάλι με τον Ακόστα έπειτα από πολύ όμορφη πάσα του Μητρόπουλου, έχασε μια σπουδαία ευκαιρία, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 37ο συγκεκριμένο ο Μόνχε ήταν αυτός που απώλεσε νέα μεγάλη ευκαιρία, η οποία ήταν η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου!

Με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε το δεύτερο. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά με τους Μαρτίν και Μόνχε!

Μετά το νέο «τσουνάμι» των γηπεδούχων οι Νησιώτες πήραν την πρωτοβουλία, αλλά και πάλι ήταν φλύαροι και δεν έφταναν ποτέ σε θέση βολής. Πάντως, αυτή η υπεροχή απέδωσε καρπούς με τον Δημήτρη Γιάντση να ανατρέπεται από τον Τομάς και τον Ιωάννου να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 74ο λεπτό.

Η Κέρκυρα συνέχισε να πιέζει και χαρακτηριστικό της αγωνίας των γηπεδούχων ήταν το στιγμιότυπο με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει βγάλει το μπουφάν του και ενώ το θερμόμετρο έδειχνε κοντά στους μηδέν βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More