Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μπλόκο σε 22 τόνους μουχλιασμένου μαυροσίταρου

Στην κατάσχεση 22,5 τόνων μαυροσίταρου από την Κίνα, που επρόκειτο να εισαχθεί στη χώρα μας μέσω του τελωνείου Πειραιά, προχώρησαν οι Αντιπεριφέρειες Πειραιά & Νήσων.

Το προϊόν που ήταν συσκευασμένο σε 900 σάκους και κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μούχλα στην επιφάνεια του σιταριού, αλλά και στο εσωτερικό των σάκων που ήταν αποθηκευμένο.

Αμέσως έγινε δέσμευση από τις Αντιπεριφέρειες Πειραιά & Νήσων και διατάχθηκε η απαγόρευση της εισαγωγής του προϊόντος στην εγχώρια αγορά, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά.

Παράλληλα ελέχθησαν 68 φορτία με ζωοτροφές συνολικού βάρους ενός τόνου και 258.818 κιλών. Για τα δύο από τα παραπάνω φορτία, τα οποία δεν έφεραν σήμανση στα Ελληνικά όπως προβλέπεται, ειδοποιήθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επιβολή κυρώσεων.

Επιπλέον, σε αγορανομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, στην κεντρική αγορά του Ρέντη καθώς και σε σούπερ μάρκετ, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 188 κιλά λεμόνια Τουρκίας και 80 κιλά γλυκολέμονα Μεξικού, που περιείχαν μορφολίνη, ενώ καταστράφηκαν 150 κιλά λεμόνια Τουρκίας και 41 κιλά γλυκολέμονα Μεξικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More