Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ληστές έχασαν το θησαυρό... μέσα από τα χέρια τους

Ούτε που φαντάζονταν οι τέσσερις κακοποιοί που εισέβαλαν στο φτωχόσπιτο δύο ηλικιωμένων γυναικών στη Συκιά Κορινθίας, ότι το σχεδόν εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε έναν θησαυρό! Πιστεύοντας ότι θα έβρισκαν λίγα χρήματα, τα άρπαξαν και έφυγαν αφήνοντας δεμένες χειροπόδαρα τις δύο αδελφές, μια από τις οποίες ξεψύχησε λίγο αργότερα!

Οι τέσσερις άγνωστοι που ήταν μεγάλης ηλικίας, καλοντυμένοι και φορούσαν κουκούλες διέρρηξαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού δίπλα στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών και αιφνιδίασαν τις δύο αδελφές 84 και 81 χρόνων, τις οποίες έδεσαν με ηλεκτρικό καλώδιο και μονωτική ταινία.

Ερεύνησαν βιαστικά το σπίτι, άρπαξαν ότι βρήκαν –άγνωστο τι- και έφυγαν χωρίς να χτυπήσουν τις δυο γυναίκες.

Οι δύο ηλικιωμένες λύθηκαν μόνες τους και η 81χρονη πήγε στην τουαλέτα. Επειδή αργούσε να βγει, η 84χρονη αδερφή της άνοιξε την πόρτα και την βρήκε νεκρή! Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι και ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι σε διάφορα σημεία ήταν κρυμμένα χρήματα και βιβλιάρια τραπεζών με σημαντικές καταθέσεις, τα οποία δεν είχαν εντοπίσει οι εισβολείς!

Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε κακώσεις στο πτώμα της άτυχης 81χρονης ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και εκτιμά ότι η ταραχή της προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο. Έτσι, οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει η 84χρονη από το σοκ που υπέστη, για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την περίεργη ληστεία που προκάλεσε τον θάνατο της αδελφής της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More