Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ψάχνουν τον "άνθρωπο με το κουστούμι" που παρέδωσε το δέμα-βόμβα

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ο άνθρωπος που παρέδωσε το εκρηκτικό δέμα σε εταιρεία κούριερ στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για τον έναν από τους τρεις καταζητούμενους, ηλικίας γύρω στα 30, μελαχρινός, ο οποίος εμφανίστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος, φορώντας κουστούμι, και ταχυδρόμησε το δέμα.

«Πολύ πιθανόν κοντά στο σημείο να υπάρχει γιάφκα. Εκεί όπου τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης έχουν βρει καταφύγιο και κατασκευάζουν τις βόμβες», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, έχουν ένα όπλο στα χέρια τους. Θεωρούν ότι θα υπάρξουν και νέα χτυπήματα με πακέτα- βόμβες και συνεπώς δεν θα αιφνιδιαστούν για άλλη μια φορά.

Χρήστος Παπουτσής: «Δεν έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία»
Αναφερόμενος στον φάκελο - βόμβα που εστάλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Τετάρτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, είπε ότι «θα πρέπει μάλλον να διαγράψουμε τη φράση ότι έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία και έχει μηδενιστεί ο κίνδυνος από το οργανωμένο έγκλημα».

«Μέχρι να δούμε από πού προέρχεται η πράξη, ποιοι είναι οι φορείς, αν ήταν από την πλευρά της τρομοκρατίας ή του οργανωμένου εγκλήματος, καλά θα κάνουμε να έχουμε μια οργανωμένη αντίδραση και μια συνολική ετοιμότητα όλων των αρχών και όλων των υπηρεσιών του κράτους», πρόσθεσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More