Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Πλακώνονται» στην Γερμανία για την... Ελλάδα!

Νέος πόλεμος ξεκινάει στην Γερμανία για την… Ελλάδα. Η κόντρα Μέρκελ – Σρέντερ βρήκε νέα αφορμή, για να «φουντώσει», την οικονομική βοήθεια στην χώρα μας.

Ο Γ. Σρέντερ, που την φύλαγε στην Γερμανίδα καγκελάριο, εξαιτίας παλαιότερου σχολίου της, ότι δεν έπρεπε να δεχτεί την Ελλάδα στην ευρωζώνη με τα παραποιημένα στοιχεία, ρίχνει τώρα τα δικά του πυρά.

«Η Ελλάδα έπρεπε να βοηθηθεί νωρίτερα. Φαινόταν από καιρό ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί χρηματοδότηση», παρατηρεί σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Τονίζει, επίσης, ότι η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη, που αν η Μέρκελ είχε δράσει έξι εβδομάδες νωρίτερα θα είχε εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό.

«Γνωρίζω τις διαδικασίες στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Μία απόφαση λαμβάνεται μόνον αν συνδεθεί με αυστηρές προϋποθέσεις και ενεργοποιηθεί επιπρόσθετα και ένας εξωτερικός θεσμός», είπε.

Ο κ. Σρέντερ απάντησε και στις παλαιότερες κατηγορίες της Γερμανίδας καγκελάριου λέγοντας ότι «όλοι ήμασταν δεσμευμένοι στα στοιχεία της Κομισιόν».

Φαντάζεστε ποιος θα πληρώσει τώρα τα νευράκια της Μέρκελ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More