Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος 0-1 - Ο Ατρόμητος στους ημιτελικούς

Μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ελάχιστοι Ροδίτες θεωρούσαν πως η ομάδα του Διαγόρα θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο. Και είχαν δίκιο. Η ομάδα του Δώνη ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ήταν το φαβορί και το έδειξε, παίζοντας όσο χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το τελικό 1-0 έδωσε το τρίτο εισιτήριο στους Περιστεριώτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή, πάτησαν μπάλα και έπαιξαν ορθολογικά. Το γκολ που πέτυχε ο Σαγανόφσκι στο 33΄, ήταν κατά μία έννοια η φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν και δεν είχαν κουράγιο ούτε προσπάθεια να κάνουν, αφού έπρεπε να πετύχουν 4 γκολ για την ανατροπή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Δώνη, πάγωσε το ρυθμό, έδωσε χώρο και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να χαρούν το παιχνίδι και ο ρυθμός έγινε πιο ζωηρός. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο παρά τους ανοιχτούς χώρους.

Το τελικό 1-0 υπέρ του Ατρομήτου ήταν δίκαιο με τους Περιστεριώτες να περιμένουν τον νικητή του Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More