Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

13 χωριά αποκλεισμένα από τα χιόνια στη Φθιώτιδα

Έντονη χιονόπτωση έχουμε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Φθιώτιδας με το χιόνι να ξεπερνά σε πολλά χωριά τους 30 πόντους. Οι οδηγοί, σήμερα και αύριο, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί καθώς λόγω του παγετού και της έντονης βροχόπτωσης στα πεδινά, οι δρόμοι θα κρύβουν πολλές παγίδες.

Από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα στο δρόμο προς Καρπενήσι, σύμφωνα με το LamiaReport, χρειάζονται αλυσίδες. Μάλιστα οι κάτοικοι δίνουν μάχη για να καθαρίσουν τον δρόμο!

Χιόνι πέφτει και στο δρόμο προς Δομοκό και Μπράλο, αλλά προς το παρόν δεν χρειάζονται αλυσίδες, ενώ στο υπόλοιπο οδικό επαρχιακό δίκτυο των χωριών της Υπάτης, της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πολλά χωριά έχουν αποκλειστεί στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα ανάμεσα στα οποία είναι το Δίλοφο, Περιβόλι, Μάρμαρα, Κυριακοχώρι, Νικολίτσι, Κολοκυθιά, Αργύρια, Λευκάδα, Κανάλια, Πουγκάκια, Παλαιοχώρι, Γαρδίκι και Πλάτανος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More