Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο καιρός της Τετάρτης

Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δυτικά και βαθμιαία στα νότια. Πολύ θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις. Ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τις βραδινές ώρες σε πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και απόγευμα στη Δυτική Στερεά και την Βορειοδυτική Πελοπόννησο θια είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ και στο Ιόνιο 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και στις ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολική Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Στα νότια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9έως 17 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More