Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επιδείνωση του καιρού Τετάρτη και Πέμπτη

Το χειμερινό σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και αυτην την εβδομάδα που διανύουμε, με βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Όπως δήλωσε στο newsit, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, "περιμένουμε νέα επιδεινωση του καιρού στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη και ειδικά την Πέμπτη, που θα είναι και η μέρα με τα πιο έντονα φαινόμενα.

Με νότιους ανέμους στο Ιόνιο που θα φτάσουν τα 8 και τα 9 μποφόρ και βοριάδες στο Αιγαίο επίσης με την ίδια ένταση και πτώση της θερμοκρασίας. Οι τοπικές βροχές στα πεδινά, η ενίσχυση των νοτιάδων στο Ιόνιο, η νέα επιδεινωση του καιρού την Τετάρτη και την Πέμπτη είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού.

Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή περιμένουμε βελτίωση του καιρού αλλά θα είναι πρόσκαιρη,αφού σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία θα υπαρξει ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More