Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι γιατροί

Την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου, αποφάσισε η πανιατρική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αθήνα.

Η συνέλευση ήταν μαζικότατη και διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες. Όπως ανακοινώθηκε, κρίθηκε ως επιτακτική ανάγκη η κατάρτιση το ταχύτερο δυνατόν συλλογικής συμφωνίας των γιατρών, την οποία θα διαπραγματευθούν με τους φορείς της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Τις επόμενες μέρες, ομάδα νομικών από κοινού με εκπροσώπους των γιατρών θα ξεκινήσει τη σύνταξή της.

Η συνέλευση αποφάσισε να εισηγηθεί στους Ιατρικούς Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες καθώς επίσης και στη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, τη διερεύνηση κινητοποίησης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, σε συνδυασμό με τυχόν εξαγγελίες της κυβέρνησης περί ενιαίου μισθολογίου και των συνακόλουθων περικοπών.

Τέλος, αποφασίστηκε να διοργανωθούν από την Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και τους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους συγκεντρώσεις ειδικευομένων, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που τους απασχολούν και τα οποία θα τεθούν στην ατζέντα των διεκδικήσεων του ιατρικού κινήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More