Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν ταχυδρόμο μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών

Ληστεία νωρίς το πρωί σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης. Με τυφλό τραύμα στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στον ταχυδρόμο που μοίραζε συντάξεις. Όταν αντιστάθηκε για να μην καταφέρουν να του πάρουν την τσάντα με τα χρήματα, δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν στο πόδι. Το ποσό υπολίζεται πως είναι 70.000 ευρώ.

Όλο αυτό το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που ήταν στη πλατεία εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο ταχυδρομικός διανομέας μόλις είχε πάρει χρήματα από την ΕΤΕ που είναι στη πλατεία της Μακρακώμης και πήγαινε για το ταχυδρομείο που είναι στην άλλη άκρη της πλατείας.

Μεγαλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι διέφυγαν αρχικά με ένα φίατ και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί BMW.

Να σημειώσουμε ότι πριν από ένα μήνα περίπου είχαν κάνει και πάλι απόπειρα ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μακρακώμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More