Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση για τον ελληνικό τελικό - Πως θα ψηφίσουμε

Στην τελική φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Studio Δ των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στην Κατεχάκη.

Ο ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld. Η βραδιά θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκπλήξεις, ενώ θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Βουλγαρία.

Στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Χρίστος Μυλόρδος για την Κύπρο με το τραγούδι «Σαν άγγελος σε αγάπησα», ο Glen Vella για τη Μάλτα με το τραγούδι “One Life” και η Poli Genova για τη Βουλγαρία με το τραγούδι “Na Inat”.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More